אם נקח לדוגמא את שוק גז הבישול יש בהם הרבה חברות קטנות אז אומר שיש תחרות באמת בשוק הזהelada22 כתב:ואז תהיה נהירה לדעתך? באמת?...
השוק מתחדש והשאלה הנשאלת... גם בקנה של HOT מסתתר חידוש ?
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- elada22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
תודה על ההסבר אבל אתה כבר יכול לתאר לעצמך שהוא מיותר
הפואנטה לשאלה הצינית (אם לא קלטת)זה שהמדינה אשמה ב1 אחוז והציבור ב99
כשהשוק יפתח לסיטונאי הוט לא צפויה נהירה רצינית אולי טיפה יותר כמו בכל.התחומים שנפתחו
עד היום שוק הסלולר מוחזק כמעט 75-80 אחוז אצל המפעילות הישנות
גם בשוק האינטרנט של בזק שתכלס רוב מי שעבר לסיטונאי בכלל לא מחזיק טלפון בזק אזי ההכרזה על הסיטונאי בטלפוניה של בזק כמעט מיותרת לגמרי אפילו סלקום יצאה בהכרזה שזה מיותר בעינייה והיא תמשיך עם vob.
עזוב להאשים את המדינה עם פרח נבול כל הזמן זה אנחנו. נטו. 99-1 אחריות
כשהשוק יפתח לסיטונאי הוט לא צפויה נהירה רצינית אולי טיפה יותר כמו בכל.התחומים שנפתחו
גם בשוק האינטרנט של בזק שתכלס רוב מי שעבר לסיטונאי בכלל לא מחזיק טלפון בזק אזי ההכרזה על הסיטונאי בטלפוניה של בזק כמעט מיותרת לגמרי אפילו סלקום יצאה בהכרזה שזה מיותר בעינייה והיא תמשיך עם vob.
עזוב להאשים את המדינה עם פרח נבול כל הזמן זה אנחנו. נטו. 99-1 אחריות
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
·מסכים איתך לחלוטין.elada22 כתב:תודה על ההסבר אבל אתה כבר יכול לתאר לעצמך שהוא מיותר
עזוב להאשים את המדינה עם פרח נבול כל הזמן זה אנחנו. נטו. 99-1 אחריות...
קשה לי להאמין שיהיה שינוי.
יוצא לי לאחרונה לדבר עם הרבה סטודנטים שהתחברו ליס, המחיר של יס פשוט אסטרונומי בעניי ונראה כך כך מיותר ואנשים עדיין מתחברים כי זה מה שהם "רגילים".
החברות לא משדרות כמו שצריך אין DD ואין הרבה תכני HD
אבל מה לעשות הציבור עדיין אוכל את זה.
יכלנו להפיל את הוט ואת יס הרבה לפני אם המון היו מתחברים למוצרים תחליפיים אבל גם זה עדיין לא עובד
כי אנחנו פחדנים. כי אימא שלי שומעת נטפליקס ועובר בה רעד ומבחינתה להיכנס לVOD הלא זז של הוט זה הצעד הטוב.
- elada22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
חחחח אתה לא מבין כמה זה דפוק
בדיוק מה שאמרת על יס זוג חברים שהתחתן עברו לגור בשכירות ושופכים כסף על בזק+בינל וחבילה ביס על tv חדשה שמותקן בה נטפליקס
כשאני מתארח אצלם בסופש הם יושבים מחפשים קבוע אם יש משהו חדש ביס ואם לא הורידו משהו במחשב אז אומרים לי שים את הדבר הזה שלך נטפליקס אולי יש משהו יפה וכל פעם אוהבים.
וואלה מה אני אגיש על הבוגרים אבל שימו לב שהוט ויס מקעקעות את עצמן במוח של הילדים. אחיין שלי ביקש שאני אחזיר את ה'אדום' הוא יותר טוב.
היום הוא כבר מבסוט מסלקום ונטפליקס. אבל עדיין..
בדיוק מה שאמרת על יס זוג חברים שהתחתן עברו לגור בשכירות ושופכים כסף על בזק+בינל וחבילה ביס על tv חדשה שמותקן בה נטפליקס
כשאני מתארח אצלם בסופש הם יושבים מחפשים קבוע אם יש משהו חדש ביס ואם לא הורידו משהו במחשב אז אומרים לי שים את הדבר הזה שלך נטפליקס אולי יש משהו יפה וכל פעם אוהבים.
וואלה מה אני אגיש על הבוגרים אבל שימו לב שהוט ויס מקעקעות את עצמן במוח של הילדים. אחיין שלי ביקש שאני אחזיר את ה'אדום' הוא יותר טוב.
היום הוא כבר מבסוט מסלקום ונטפליקס. אבל עדיין..
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
עד לא מזמן לא היו מוצרים תחליפיים ובשביל נטפליקס היה צריך לצפות בתכנים ללא כתוביות בעברית ולהתקין VPN.
עכשיו מתחיל המבחן האמיתי של התחרות עם כל השחקנים החדשים בשוק.
סטודנטים שמתחברים ליס?! איפה? בבינתחומי?
עכשיו מתחיל המבחן האמיתי של התחרות עם כל השחקנים החדשים בשוק.
סטודנטים שמתחברים ליס?! איפה? בבינתחומי?