אתה מאוד סלקטיבי בדיעות של אלה שאתה לוקח. את הדעות של מנהלי האתר הזה, למשל, אתה לא לוקח בחשבון.
...
תראה, המון אנשים אמרו שמקרני 1080p נראים נהדר, והרבה יותר טוב ממקרני 720p מדורות קודמים. עד כמה שידוע לי, זו גם הדיעה שלכם, ואין לי שום סיבה להאמין שהדברים לא כך (למעשה אף אחד שאני מכיר לא טוען אחרת).
עם זאת, מה שאותי מעניין הוא לראות השוואה בין מקרני 1080p למקרני 720p טובים ועדכניים, אלו שמקבלים את הביקורות הטובות ביותר מכולם (כדוגמת Epson TW700, Mitsubishi HC3100, ו
לא ה Z5). עד כמה שידוע לי, אף אחד בארץ עדיין לא עשה השוואה כזו, בעוד האחרים בחו"ל שעשו (ודיווחו) מדברים על הבדלים מזעריים ברמת הפירוט של התמונה.
כן, למרטין יש את ה TW700 בבית והוא חושב שהתמונה חלשה, אבל מצד שני Jacksonian מ AVS, החזיק ב TW700 וב TW1000 באותו זמן בביתו, הקרין אותם בו זמנית על הקיר, ולא הצליח לראות הבדלים ברמת הפירוט בין שניהם (והוא השתמש במקורות ה HD הטובים ביותר שקיימים, והתקרב עם האף למסך, למרות שייתכן בהחלט שהם עדיין לא מספקים את הסחורה בהקשר של 1080p). אז על זה מרטין עונה שיתכן שיש ל Jacksonian בעיית ראיה. יכול להיות שהטענה הזו נכונה, אבל מרטין, איך אתה יכול להניח כזו הנחה, אם לא ראית אותם בעצמך בו זמנית, ולא שמעת דיעה כזו מאף אחד אחר שראה אותם בו זמנית ?.