חוות דעת פיילוט 65 4k

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962

שליחה

כנראה שהמסך היקר שלך כלכך טוב שהוא רושם לך דברים שלא קימים. קראתי פעמיים את מה שרשם כאן ואין לי מושג על מה אתה מדבר. לקחת את זה למקום אחר לגמרי, פשוט תקרא שוב. הוא כתב פוסט צנוע, נחמד, לא מוגזם בכלל ובלי שום מלכים ומלכות שבו הוא מתאר עד כמה הוא מרוצה מהקנייה שלו בהתחשב בציפיות והמחיר (ויש לי תחושה מאיפה הגיעו לו הציפיות הכלכך נמוכות :roll:). הדבר הזה הוא סופר אינפורמטיבי להרבה אנשים.

חיפשתי גם את עמוד 6 של הביקורת שלו על המסך - איפה שמתוארת מדידת כיסוי הצבע מתוך הDCI-P3, ולא מצאתי. גם לא את הקטע שהוא בודק את האפקטיביות של תאורת המסך, את רמת השחור, את הטמפרטורה של הצבע, את רמת העיוות של הקלט או הארטיפקטים של מנגנון החלקת התמונה. יכול להיות שהוא פשוט לא רשם ביקורת, וה- "90" היה צורת התבטאות די ברורה לרמת הסיפוק שלו מהקנייה של המסך. לי זה היה ברור כשמש, ואני בטוח שגם לאחרים. זה פורום פה, לא מקבץ דוחות של מחלקת הנדסה בR&D של NASA.

כל אחד ומה שעושה לו טוב. לצפות על מסך גדול של 65" ועוד עם יכולת להציג תוכן 4K שיתחיל להכנס בקרוב - זו חוויה בפני עצמה שלא היתה זמינה לאף אחד ממוצע עד לא מזמן. איכות התמונה זה פרמטר אחר ואין חוק שקובע מה מספק יותר הנאה מבין השנים, אחד יעדיף איכות על גודל - שני יעדיף גודל על איכות, שלישי הוא פרפקציוניסט שיעדיף לוותר על חוגי העשרה לילדים שלו בשביל לקבל את שניהם. הכל לגטימי ואת כולם אפשר להבין.

אם לא נחשוף את האלטרנטיבות הזולות וניתן חוות דעת ריאלית אז בהחלט נמשיך לשלם 15000 ש"ח על מסך ששווה 8000, וזה גם יגיע ל20000.

בקיצור - כולנו כאן קצת לא נורמלים בנושא איכות התמונה, לרוב האנשים זה לא קריטי. אני קצת יותר מודאג מנושא המחירים היקרים של האלקטרוניקה כאן ואיך אפשר לשפר את זה.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

dydy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336

שליחה

@טלHD
·
הבנתי את המסר שלך מצויין

אתה לא הבנת את המסר של פותח השרשור
הצפיות שלו היו נמוכות והוא הופתע לטובה ביחס למחיר
מה עוד שההשוואה שלו היתה להייסנס ,
ה90 שלו זה 40 בשבילך זכותו להרגיש כך וזכותך לחשוב אחרת
הוא לא הכתיר מלך ולא קרא תיגר על אף מסך אחר
זה פורום מקצועי שמיועד לכל קשת המוצרים לכל תקציב , גם " למוצרים נחותים "
תת נושא למסכים זולים ? איזה מינוחים,
צורת הביטוי שלך מקוממת ובהחלט יש בה התנשאות,

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

אתה שוב מעוות את דברי.
לא כיוונתי אליו באופן אישי, אלה על התופעה בכלליות. וגם ציינתי את זה.
לגבי "תת נושא" הכוונה היא לדוגמא שתחת פורום אודיו יש גם "אודיו יוקרתי" וגם "וינטאג'" וכד'.
בהקבלה לזה, תחת פורום וידאו יהיה "מסכי כניסה" ו/או "וידאו יוקרתי" על מנת לבדל דיונים/שרשורים על מסכים ב 10-20k ממסכים של 2-5k.
דרך אגב, זה נהוג בהרבה אתרים מקצועיים לבדל ביקורות/דיונים לפי קבוצות מחיר.

FastJack
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76

שליחה

יש אפשרות לבטל overscan בטלוויזיה?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

יש לנו כזה בחדר ישיבות. לא מצאתי דרך לבטל את ה- Overscan.
מציק מאוד, צריך לעשות Underscan בכרטיס המסך.

yossinew
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

@NLavy
·
אהלן אחי, ראיתי שקנית את הטלויזיה הזאת וכתבת עליה ביקורת לא רעה.
האמת שאני מסכים איתך שלפעמים מותגים זולים יכולים להפתיע ולהיות לא פחות טובים ואמינים ממותגים גדולים ובגלל זה אני מעוניין לרכוש את הטלויזיה הזאת. שד"א עכשיו באתר של שופרסל המחיר שלה הוא 2600.

מה שכן, רציתי לשאול אותך עכשיו, אחרי תקופה שאתה משתמש בה, אם דעתך עליה השתנתה או שאתה עדיין מרוצה?

ניסיתי לשלוח לו הודעה פרטית אבל בגלל שאני חדש אני לא יכול.
אז אמנם ההודעה מופנית לפותח הפוסט, אבל אשמח לשמוע עוד חוות דעת מאנשים שקנו את הטלויזיה ויכולים להגיד איך היא לאחר שימוש ממושך.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

@טלHD
·
טל, אני לא חושב שהתגובה שלך מתנשאת אבל אני חושב שהיא לא לקחה בחשבון שהציון שפותח השרשור כתב אינו מנורמל לסטנדרטים אובייקטיביים והציון הוא מאוד אינדיבידואלי אליו

אני מאוד נהנה מיין מרלו שעולה 25-30 שקל אני נותן לו ציון של 90 וחבר שלי שמבין יותר ביינות מעדיף לשתות מיים פושרים מאשר את היין שהוא שיא הטעם מבחינתי

ברור לכולם שהציון הוא לפי הטעם שלי והציון שלו לאותו יין נכון באותה מידה עבור הטעם שלו

אפשר לתת הרבה דוגמאות לסטנדרטים שונים של אנשים שונים

אז אם אתה מסתכל על הציון סובייקטיבית לפותח השרשור אני חושב שהביקורת מאוד חשובה ומועילה לפלח המשתמשים שטעמם וצרכיהם דומים לאלו של פותח השרשור

אני למשל מחפש לרכוש טלוויזיה להצגת סרטונים של 4K בתערוכה, יש סיכוי לא כל כך נמוך שהמסך יחטוף מכה או נזק כל שהוא בזמן הקמת הביתן והצבת המסך, לאחר קריאת הביקורת של פותח השרשור אני מאמין שאני כן אקנה את המסך הזה ולאחר התערוכה (אם הוא ישרוד את התערוכה) אשתמש ואני די מאמין שאהנה ממנו

אז לטעמי תודה רבה לפותח השרשור(Y)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

הגבת על תגובה של לפני כ 9 חודשים... :P
לרכוש מסך לצורך הצגת מצגות בתערוכה זה עניין אחר ושונה לחלוטין משימוש ביתי.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

טלHD כתב:הגבת על תגובה של לפני כ 9 חודשים... :P
...
·ווואלה 8O

לא שמתי לב :lol:

yossinew
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לפני שאני קונה.. מי משתמש בטלויזיה הזאת למשך תקופה ויכול להגיד איך היא?

yossinew
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

מישהו?!

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”