חיפשתי גם את עמוד 6 של הביקורת שלו על המסך - איפה שמתוארת מדידת כיסוי הצבע מתוך הDCI-P3, ולא מצאתי. גם לא את הקטע שהוא בודק את האפקטיביות של תאורת המסך, את רמת השחור, את הטמפרטורה של הצבע, את רמת העיוות של הקלט או הארטיפקטים של מנגנון החלקת התמונה. יכול להיות שהוא פשוט לא רשם ביקורת, וה- "90" היה צורת התבטאות די ברורה לרמת הסיפוק שלו מהקנייה של המסך. לי זה היה ברור כשמש, ואני בטוח שגם לאחרים. זה פורום פה, לא מקבץ דוחות של מחלקת הנדסה בR&D של NASA.
כל אחד ומה שעושה לו טוב. לצפות על מסך גדול של 65" ועוד עם יכולת להציג תוכן 4K שיתחיל להכנס בקרוב - זו חוויה בפני עצמה שלא היתה זמינה לאף אחד ממוצע עד לא מזמן. איכות התמונה זה פרמטר אחר ואין חוק שקובע מה מספק יותר הנאה מבין השנים, אחד יעדיף איכות על גודל - שני יעדיף גודל על איכות, שלישי הוא פרפקציוניסט שיעדיף לוותר על חוגי העשרה לילדים שלו בשביל לקבל את שניהם. הכל לגטימי ואת כולם אפשר להבין.
אם לא נחשוף את האלטרנטיבות הזולות וניתן חוות דעת ריאלית אז בהחלט נמשיך לשלם 15000 ש"ח על מסך ששווה 8000, וזה גם יגיע ל20000.
בקיצור - כולנו כאן קצת לא נורמלים בנושא איכות התמונה, לרוב האנשים זה לא קריטי. אני קצת יותר מודאג מנושא המחירים היקרים של האלקטרוניקה כאן ואיך אפשר לשפר את זה.