עננות במסך samsung ks 8500 49
עדכון:לאחר פנייה למועצה הישראלית לצרכנות הוחלף המסך.
אך איני מביא בשורות חדשות בנושא,נראה כי הדגם הנ"ל פשוט סובל מתופעת העננות ללא יוצא מן הכלל,כרגע אני ממש מתלבט איך להתקדם הלאה בנושא.האם להשלים עם המצב המצב או להמשיך בסאגה המטורפת הזו.מצרף תמונות.אשמח לשמוע חוות דעת.
אך איני מביא בשורות חדשות בנושא,נראה כי הדגם הנ"ל פשוט סובל מתופעת העננות ללא יוצא מן הכלל,כרגע אני ממש מתלבט איך להתקדם הלאה בנושא.האם להשלים עם המצב המצב או להמשיך בסאגה המטורפת הזו.מצרף תמונות.אשמח לשמוע חוות דעת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הזוי.
מעניין אותי לדעת אם איכשהו התגלגל לו פאנל IPS (או הבן דוד PLS) לדגם הזה.
תגיד, תוכל בבקשה לבדוק ולאמת מהי מטריצת ה- LCD של המסך?
זה מעט קשה, אבל אפשרי עם זכוכית מגדלת או משהו בסגנון. צילום של מסך אפור.
מעניין אותי לדעת אם איכשהו התגלגל לו פאנל IPS (או הבן דוד PLS) לדגם הזה.
תגיד, תוכל בבקשה לבדוק ולאמת מהי מטריצת ה- LCD של המסך?
זה מעט קשה, אבל אפשרי עם זכוכית מגדלת או משהו בסגנון. צילום של מסך אפור.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·yoscheck כתב:עדכון:לאחר פנייה למועצה הישראלית לצרכנות הוחלף המסך.
אך איני מביא בשורות חדשות בנושא,נראה כי הדגם הנ"ל פשוט סובל מתופעת העננות ללא יוצא מן הכלל,כרגע אני ממש מתלבט איך להתקדם הלאה בנושא.האם להשלים עם המצב המצב או להמשיך בסאגה המטורפת הזו.מצרף תמונות.אשמח לשמוע חוות דעת....
לא יעזור כל הפניות והתמונות. כל המסכים האלה דפוקים ברמה כזו או אחרת ועם עננות וזליגות - אלה מגבלות הטכנולוגיה.
כדאי גם שתעשה משהו עם הכבילה אצלך זה מאוד מפריע בעין.
@yoscheck
· תראה, לרוב תמונות סטילס בחדרים חשוכים לא מצליחות להעביר את המצב האמיתי של הפאנל.
עננות זה משהו שקיים בכל מסך LED, אתה צריך לשאול את עצמך האם זה מפריע בצורה בלתי נסבלת בצפיה בתכנים?
האם כיוונת את הגדרות התצוגה?
חוית הצפיה במסך זה מושפעת מזווית הצפיה, האם אתה צופה במסך כאשר אתה יושב מולו והמסך מכוון ישירות אליך (גם בגובה)?
מנסיון שלי הKS8500 יודע להתמודד טוב מאוד עם סצינות חשוכות ופסים שחורים עם הגדרות מתקדמות.
· תראה, לרוב תמונות סטילס בחדרים חשוכים לא מצליחות להעביר את המצב האמיתי של הפאנל.
עננות זה משהו שקיים בכל מסך LED, אתה צריך לשאול את עצמך האם זה מפריע בצורה בלתי נסבלת בצפיה בתכנים?
האם כיוונת את הגדרות התצוגה?
חוית הצפיה במסך זה מושפעת מזווית הצפיה, האם אתה צופה במסך כאשר אתה יושב מולו והמסך מכוון ישירות אליך (גם בגובה)?
מנסיון שלי הKS8500 יודע להתמודד טוב מאוד עם סצינות חשוכות ופסים שחורים עם הגדרות מתקדמות.
·yoscheck כתב:@acc800
מאז ומתמיד הייתי צרכן סוני(hx800/nx710 יבואן רשמי/xbr x900a יבואן פרלל)
לא זוכר שום תופעה חריגה במסכים הנ"ל מלבד איכות תמונה יוצאת מן הכלל.
לא יודע איזה ג'וק עבר לי בראש שהחלטתי לתת צאנס לסמסונג!...
אכן לסוני מסכים מדהימים!
900e אמור לנחות אצלי בחדר השינה השבוע.