נחת mrx 720

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

FastandFurious כתב:@IGAL4d
·תודה גם אני מחכה. :lol:
...
תתחדש(Y)
מצטרף למחכים :wink:

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

תתחדש איש יקר.
תהנה ממנו ותפיק את המיטב, מגיע לך(Y)(b)(~)

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179

שליחה

תתחדש, לדעתי סיכוי לא קטן שתתחרט.. רסיבר במחיר כזה בלי DTS NEURAL X או תמיכה בניגון אודיו DSD (בדקתי אתר שלהם ובעדכוני הקושחה, אין שום אזכור לכך, ניגון FLAC או MP3 מתאםשר רק עי אפלקציה DTS XFI. אין בו אפילו סטריאו 7 ערוצים (מצב מסיבה). בהחלט החלטה אמיצה לשים את כל הכסף על מכרת RC ועוד ללא בדיקה אצלך... מקווה שלא תתאכזב...

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

royla כתב:
...
...
·
על הנייר הימאה גם מעולה-מה הייתה ההתרשמות שלך?

אגב - את פולק אודיו אני אוהב
...
·

לא רק על הנייר, ה 3060 בשנה שעברה קיבל ציון מלא בכל הביקורות:

https://www.whathifi.com/yamaha/rx-a3060/review

ה 3070 אמור להיות עוד יותר טוב ממנו, והוא יוצא זול יותר מהאנטם הזה...

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

השוואת פיצ'רים של אנטם 1120 (דגם העל שלהם) מול ימהה 3060 (דגם העל ל 2016)

https://www.crutchfield.com/S-HHiKLOKOD ... -1120.html

לאנטם אין בלוטוט, אין תמיכה בשום אפלקצית מיינסטים חוץ מספוטיפי, והיא שוקל יותר מה MRX1120, משמע יותר איכותי, וזה רק ה 3060 ולא ה 3070 החדש שמציע הרבה יותר...

אין בכלל מה להשוות ביחס תמורה למחיר וגם מפרט ההגברה. הימהה לוקח בענק...

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

JizzMo

לטבלה הזו יש אפס משמעות מבחינת תוצאה סופית שתתקבל בחלל מסוים אך ורק בשל העובדה כי שני הרסבירים הללו משתמשים בשתי מערכות שונות בתכלית השינוי.

אנשים צריכים להתחיל להפנים כי ל- RC יש השפעה פי כמה וכמה גדולה יותר מכל DAC , או יחידת הגברה, או צ'יפ כזה או אחר.
אין בכלל מקור להשוואה.

בשל עובדה זו , קיימת נחיצות לבדוק את אותה מערכת אצלך, על מנת להבין את ההשפעות שלה בחלל הספציפי.

כמובן שקל לדבר/לכתוב והדבר לא תמיד אפשרי ליישום.

רן

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

JizzMo כתב:השוואת פיצ'רים של אנטם 1120 (דגם העל שלהם) מול ימהה 3060 (דגם העל ל 2016)

https://www.crutchfield.com/S-HHiKLOKOD ... -1120.html

אין בכלל מה להשוות ביחס תמורה למחיר וגם מפרט ההגברה. הימהה לוקח בענק...
...
·מי שמחפש פי'צרים זה אכן הבחירה ובגלל זה ה3070 בכלל עלה לדיון, אבל פי'צרים זה רק חלק קטן מההגברה.

אתה צודק כמובן, מי שקונה רסיבר בוטיק מראש מקבל תמורה נמוכה יותר והם מעדיפים את ההשקע בהגברה ובסאונד על פני פי'צרים שתחלס, 80% מהם מיותרים לרוב המשתמשים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

JizzMo כתב:תתחדש, לדעתי סיכוי לא קטן שתתחרט.. רסיבר במחיר כזה בלי DTS NEURAL X או תמיכה בניגון אודיו DSD (בדקתי אתר שלהם ובעדכוני הקושחה, אין שום אזכור לכך, ניגון FLAC או MP3 מתאםשר רק עי אפלקציה DTS XFI. אין בו אפילו סטריאו 7 ערוצים (מצב מסיבה). בהחלט החלטה אמיצה לשים את כל הכסף על מכרת RC ועוד ללא בדיקה אצלך... מקווה שלא תתאכזב...
...
·

שוב אתה מקשקש ? יש לו dts ניוראל סטריאו 7 ערוצים ? מסיבות ? תגיד אנחנו בני 16 ? למסיבה מזמינים תקליטן עם סטריאו 32 ערוצים.

שמע אתה הזוי.

אוהב סאונד של ימאהה ? מעולה אין ויכוח אבל להשמיץ חברה אחרת ללא בסיס ?? הזוי.

אמרת R.c לא תומך ב ob ? אז תומך

אמרת אין dts ניוראל ? אז יש

אמרת אין דולבי ויזן ?.כרגע נכון אבל יקבל בהמשך בעדכון קושחה

אמרת אין סטריאו 7 ערוצים ? צודק וטוב שאין.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·מי שמחפש פי'צרים זה אכן הבחירה ובגלל זה ה3070 בכלל עלה לדיון, אבל פי'צרים זה רק חלק קטן מההגברה.

אתה צודק כמובן, מי שקונה רסיבר בוטיק מראש מקבל תמורה נמוכה יותר והם מעדיפים את ההשקע בהגברה ובסאונד על פני פי'צרים שתחלס, 80% מהם מיותרים לרוב המשתמשים.
...
·

הבעיה שלו היא העדר זויות חחחחח

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

RanMoyal כתב:JizzMo

לטבלה הזו יש אפס משמעות מבחינת תוצאה סופית שתתקבל בחלל מסוים אך ורק בשל העובדה כי שני הרסבירים הללו משתמשים בשתי מערכות שונות בתכלית השינוי.

אנשים צריכים להתחיל להפנים כי ל- RC יש השפעה פי כמה וכמה גדולה יותר מכל DAC , או יחידת הגברה, או צ'יפ כזה או אחר.
אין בכלל מקור להשוואה.

בשל עובדה זו , קיימת נחיצות לבדוק את אותה מערכת אצלך, על מנת להבין את ההשפעות שלה בחלל הספציפי.

כמובן שקל לדבר/לכתוב והדבר לא תמיד אפשרי ליישום.

רן
...
·

+1
(Y)
כיף חיים.

daniel_m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156

שליחה

ויקטור תתחדש חבר יקר. עשית בחירה מעולה!
מאחל לך שעות של הנאה שתמיד תגשים את החלומות שלך.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@RanMoyal
·

כל הרעיון ב RC זו הסתגלות והתאמה לתנאים האקוסטיים של החדר. ואם אני גר כרגע בשכירות, אז לפי התיאוריה שלך, כל 5 שנים אני צריך להחליף רסיבר עם RC שמתואר לבית החדש... ה YPAO בגרסה החדשה של ימהה עושה עבודה מצויינת. אני כרגע עם A1040 ובשני בתים ו 4 חדרים שונים ה YPAO עשה את העבודה מצויין. אודיסי 32 לעומת זאת, לא הצליח לזהות את הסאב שלי עד אשר הנמכתי אותי ל 20%... גם בצ'קמוק בשם MMCCACCAC או איך שפיוניר קוראים לזה, רק הרס את הסאונד אצלי בבדיקה של רסיבר שהיה אצלי.. ימהה מעורבת בתכנון של אולמות קונצרטים והתאמת ציוד, אני יותר סומך על המהנדסים שלהם.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

ויקטור שמח בשבילך הבאת פה רמה רמה אני חושב שיש כזה לשלומי דבר איתו
Sony 1040
Monitor mass

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

RanMoyal כתב:לא ממש יודע איך בכלל לענות על זה, Bugy.

מה יש לבדוק?

לבדוק איך זה נשמע אצלך, זה מה שיש לבדוק.

אין לאף אחד שום הערכה ושום מידע ושום מושג איך ישמע אצלו אודיסי, ביחס לMCACC, ביחס ל- YPAPO, ביחס לDIRAC, ביחס ל- ARC.

ההבדלים בינהם יכולים להיות דרמתיים.

המערכות הללו מגיבות שונה, פועלות על עקרונות שונים, לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות והמשקל שלהם על התוצאה הסופית מאוד מאוד גדול.

כל זה עדיין לא אומר שהוא לא יהיה המאושר באדם.

מנסה רק להבין את דרך החשיבה

רן
...
·אוקי...שאלה אליך, אז מה לעזזל שוות המערכות הללו עם כל הקטע שלהם זה לטפל בבעיות בחדר ועכשיו אתה אומר לי שקודם כל צריך לטפל במערכת הטיפול כי היא רגישה לחדר? זה אבסודר. עם המערכת טובה היא תעשה את העבודה בצורה טובה, טוב יותר ממערכת פחות טובה, בחלל הנתון. אז אין פה מה לבדוק. ואם יש, אז פשוט לוותר מראש על המערכת כיול וללכת על פתרון אחר (טיפול אקוסטי, מערכת חיצונית, שילוב של השנייים). כבר היתה לו מערכת כיול ברסביר הקודם הקודם וגם באחרון, שניהם לא היו משהו.

לפני מה שהבנתי, לבחור היו שני רסיברים על הפרק, אחד שהוא לא כל כך מתחבר למערכת הכיול שלה, בצורה כללית וגם פחות לסאונד של ימהה והרסביר השני הוא אנטום 720.
כלומר לא היתה לו שום דילמה. הוא פשוט רצה להיות בטוח שאין אפשרויות טובות אחרות, או שהוא מפספס משהו חשוב. הוא לא. הבחירה מעולה.

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

@royla
·לא אהבתי את הקולנוע שנתן לי, זה טעמי ודעתי

הצליל היה נשמע רזה, קצת מתכתי לטעמי,

זה לא כל כך משנה, בסטאפ הקיים לא מתאים ימאהה....
מדובר לפחות על 1060...
לא יודע מה בקשר ל3070 שיגיע לארץ רק בסוף השנה
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

או שלמי או יואב
Sony 1040
Monitor mass

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

זה אנטום או פאנטום?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Balance כתב:זה אנטום או פאנטום?
...
·לא זה ולא זה:
anthem

https://www.anthemav.com/products-current/type=av-receiver/model=mrx-720/page=overview

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5191

שליחה

@istarmini
·אמר גם שהמחבר HDMI 2.0, בזמן שהמחבר הוא 2.0A...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

istarmini כתב:
...
...
·

הבעיה שלו היא העדר זויות חחחחח
...
·תצחק תצחק אבל עדיין לא הביאו לנו כיול מתקדם, 3D, שיתמוך במערך אטמוס...כמו שהבטיחו לנו לפני שנה וחצי...הכל שקרים...

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”