תתחדש(Y)FastandFurious כתב:@IGAL4d
·תודה גם אני מחכה....
מצטרף למחכים

תתחדש(Y)FastandFurious כתב:@IGAL4d
·תודה גם אני מחכה....

·royla כתב:·......
על הנייר הימאה גם מעולה-מה הייתה ההתרשמות שלך?
אגב - את פולק אודיו אני אוהב...

·מי שמחפש פי'צרים זה אכן הבחירה ובגלל זה ה3070 בכלל עלה לדיון, אבל פי'צרים זה רק חלק קטן מההגברה.JizzMo כתב:השוואת פיצ'רים של אנטם 1120 (דגם העל שלהם) מול ימהה 3060 (דגם העל ל 2016)
https://www.crutchfield.com/S-HHiKLOKOD ... -1120.html
אין בכלל מה להשוות ביחס תמורה למחיר וגם מפרט ההגברה. הימהה לוקח בענק......

·JizzMo כתב:תתחדש, לדעתי סיכוי לא קטן שתתחרט.. רסיבר במחיר כזה בלי DTS NEURAL X או תמיכה בניגון אודיו DSD (בדקתי אתר שלהם ובעדכוני הקושחה, אין שום אזכור לכך, ניגון FLAC או MP3 מתאםשר רק עי אפלקציה DTS XFI. אין בו אפילו סטריאו 7 ערוצים (מצב מסיבה). בהחלט החלטה אמיצה לשים את כל הכסף על מכרת RC ועוד ללא בדיקה אצלך... מקווה שלא תתאכזב......

·BUGY כתב:·מי שמחפש פי'צרים זה אכן הבחירה ובגלל זה ה3070 בכלל עלה לדיון, אבל פי'צרים זה רק חלק קטן מההגברה.......
אתה צודק כמובן, מי שקונה רסיבר בוטיק מראש מקבל תמורה נמוכה יותר והם מעדיפים את ההשקע בהגברה ובסאונד על פני פי'צרים שתחלס, 80% מהם מיותרים לרוב המשתמשים....

·RanMoyal כתב:JizzMo
לטבלה הזו יש אפס משמעות מבחינת תוצאה סופית שתתקבל בחלל מסוים אך ורק בשל העובדה כי שני הרסבירים הללו משתמשים בשתי מערכות שונות בתכלית השינוי.
אנשים צריכים להתחיל להפנים כי ל- RC יש השפעה פי כמה וכמה גדולה יותר מכל DAC , או יחידת הגברה, או צ'יפ כזה או אחר.
אין בכלל מקור להשוואה.
בשל עובדה זו , קיימת נחיצות לבדוק את אותה מערכת אצלך, על מנת להבין את ההשפעות שלה בחלל הספציפי.
כמובן שקל לדבר/לכתוב והדבר לא תמיד אפשרי ליישום.
רן...

·אוקי...שאלה אליך, אז מה לעזזל שוות המערכות הללו עם כל הקטע שלהם זה לטפל בבעיות בחדר ועכשיו אתה אומר לי שקודם כל צריך לטפל במערכת הטיפול כי היא רגישה לחדר? זה אבסודר. עם המערכת טובה היא תעשה את העבודה בצורה טובה, טוב יותר ממערכת פחות טובה, בחלל הנתון. אז אין פה מה לבדוק. ואם יש, אז פשוט לוותר מראש על המערכת כיול וללכת על פתרון אחר (טיפול אקוסטי, מערכת חיצונית, שילוב של השנייים). כבר היתה לו מערכת כיול ברסביר הקודם הקודם וגם באחרון, שניהם לא היו משהו.RanMoyal כתב:לא ממש יודע איך בכלל לענות על זה, Bugy.
מה יש לבדוק?
לבדוק איך זה נשמע אצלך, זה מה שיש לבדוק.
אין לאף אחד שום הערכה ושום מידע ושום מושג איך ישמע אצלו אודיסי, ביחס לMCACC, ביחס ל- YPAPO, ביחס לDIRAC, ביחס ל- ARC.
ההבדלים בינהם יכולים להיות דרמתיים.
המערכות הללו מגיבות שונה, פועלות על עקרונות שונים, לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות והמשקל שלהם על התוצאה הסופית מאוד מאוד גדול.
כל זה עדיין לא אומר שהוא לא יהיה המאושר באדם.
מנסה רק להבין את דרך החשיבה
רן...

·לא זה ולא זה:Balance כתב:זה אנטום או פאנטום?...

·תצחק תצחק אבל עדיין לא הביאו לנו כיול מתקדם, 3D, שיתמוך במערך אטמוס...כמו שהבטיחו לנו לפני שנה וחצי...הכל שקרים...istarmini כתב:·......
הבעיה שלו היא העדר זויות...