אתר כתוביות חדש: Wizdom
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
cRaZy-BoY
לא אמרת רק רמזת.
ושחרר. הדיון האינסופי על הקרדיט ואיפה יהיה כתוב מיותר.
לא אמרת רק רמזת.
ושחרר. הדיון האינסופי על הקרדיט ואיפה יהיה כתוב מיותר.
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
·tomer953 כתב:זה לא דה-וויז... הוא העביר את הקוד מקור לכמה אנשים,
יש אפילו עוד רפלקציות של האתר הזה בכתובות אחרות - זה לא ה issue אל תיכנסו לזה.
מי שמאחורי זה לא ממש מעניין,
מעניין להגיע לשיתוף פעולה בין כל הצדדים שנלחמים למען אותה מטרה (אני מקווה ומאמין)
תרגומים איכותיים, זמינים להורדה בקלות ועובדים עם הרחבה לקודי שתומכת ב api מהיר.
מכאן תעשו את המו״מ שלכם ביניכם, ותחליטו מה טוב לכם.
אם אתה רוצה הסבר (לא רישמי) ופשוט של למה אין עד היום קרדיטים בפלטפורמה שהוא בנה אני מוכן ׳לגלות׳ לך את הסוד בפרטי, וכמו שציינתי מגבלה טכנית לחלוטין....
הייתי מתכנת חובב לפני כמה שנים טובות, כך שאני מבין דבר או שניים בתכנות. ואני בהחלט יכול להגיד מניסיוני שניתן לתת מענה ללא מעט מהתרגומים. שוב - מסכים עם הקביעה שלא ניתן לפתור הכל בלחיצת כפתור, אבל הכל שאלה מאמץ וזמן שמוכנים לתת בשביל זה, וכמו שאמרתי הייתי מוכן להתנדב למאמץ הזה.
להגיד לי "מגבלה טכנית" בנוגע ליצירה של מערכת ידנית לסידור קרדיטים והעלאה של תכנים חדשים עם קרדיט ראוי זה פשוט זלזול באינטליגנציה שלי, כמו שאתרים אחרים עשו גם פה היה ניתן לעשות אם היה טיפה רצון. הבעיה שלא היה.
אז להגיד "בואו נעבוד ביחד בימים כאלו" ובאותו משפט לחרבן על רצונם של המתרגמים זה פשוט לא עובד לצערי. בכל אופן, כמו שB2K אמר, מבחינתי המטרה הייתה להעביר את זה ליוצר של האתר החדש ומשעשיתי את זה מבחינתי הדיון סגור.
·b2k כתב:cRaZy-BoY
לא אמרת רק רמזת.
ושחרר. הדיון האינסופי על הקרדיט ואיפה יהיה כתוב מיותר....
האמת שממש לא רמזתי שTHEWIZ קשור לאתר הזה (וזה ממש לא מעניין אותי), מה שאמרתי היה שזה אותו ממשק ואותו מאגר - שזה כל בן אדם עם חצי מוח עובד היה מבין לבד......
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אם זה לא היה ברור, אז לא התכוונתי מגבלה טכנית על להוסיף עכשיו שדה של קרדיטים (לדעתי גם קיים בdatabase)
כי זה דקה וחצי ואף אחד לא בא לזלזל באף אחד (ובאותה נימה, תרדו דרגה בתוקפנות, לא כולנו באותו הצד?)
אני מדבר על כל מה שנמשך בצורה אוטומטית עד אותה התקופת זמן שהדיון של הקרדיטים עלה לשיח. השיטה שבה ה db נוצר מלכתחילה לא אפשרה הוספת שדה של קרדיטים מסיבה מאוד מאוד פשוטה שאמרתי שאני מוכן לציין בפרטי אם המנגנון של ההרחבה לא היה ברור לך מבחינת קוד.
אלא אם אחד מהאתרים הקיימים יתן את ה db שלו, וזה לא יקרה, אני לא רואה סיכוי לשחזר את כל הקרדיטים החסרים - אבל בהחלט ניתן שמעתה והלאה יהיו כאלו.. רק צריך את השיתוף פעולה של כולם...
לצורך העניין אתה/ם מעדיפים שה db של האתר הקיים ימחק לצמיתות - ואז תעלו תכנים חדשים עם קרדיטים, כדי שזה יהיה 100%? מאשר שמה שכבר ״ניזוק״ ישאר לטובת הכלל - ולהמשיך קדימה ?
כי זה דקה וחצי ואף אחד לא בא לזלזל באף אחד (ובאותה נימה, תרדו דרגה בתוקפנות, לא כולנו באותו הצד?)
אני מדבר על כל מה שנמשך בצורה אוטומטית עד אותה התקופת זמן שהדיון של הקרדיטים עלה לשיח. השיטה שבה ה db נוצר מלכתחילה לא אפשרה הוספת שדה של קרדיטים מסיבה מאוד מאוד פשוטה שאמרתי שאני מוכן לציין בפרטי אם המנגנון של ההרחבה לא היה ברור לך מבחינת קוד.
אלא אם אחד מהאתרים הקיימים יתן את ה db שלו, וזה לא יקרה, אני לא רואה סיכוי לשחזר את כל הקרדיטים החסרים - אבל בהחלט ניתן שמעתה והלאה יהיו כאלו.. רק צריך את השיתוף פעולה של כולם...
לצורך העניין אתה/ם מעדיפים שה db של האתר הקיים ימחק לצמיתות - ואז תעלו תכנים חדשים עם קרדיטים, כדי שזה יהיה 100%? מאשר שמה שכבר ״ניזוק״ ישאר לטובת הכלל - ולהמשיך קדימה ?
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
WizdomSubs - האתר שלך לא מעודכן שים לב בראשי של "סאבסנטר"..
החוכמה להיות מעודכן
החוכמה להיות מעודכן
- adito
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
קודם כל כל הכבוד על היוזמה בעיניין הכתוביות.. בהחלט ראוי להערכה.
כמובן שהאינטרס של כולם שיהיו באתר החדש את כל הכתוביות בצורה הכי מעודכנת שרק אפשר...
דבר שני.. אם הקוסם שחרר את הDB שלו לחופשי האם יש אפשרות לתחזק או להחזיר גם את קיר הסרטים המצוין???
כמובן שהאינטרס של כולם שיהיו באתר החדש את כל הכתוביות בצורה הכי מעודכנת שרק אפשר...
דבר שני.. אם הקוסם שחרר את הDB שלו לחופשי האם יש אפשרות לתחזק או להחזיר גם את קיר הסרטים המצוין???
- Ebs111
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
לא כל כך מבין למה צריך קיר סרטים יש את התוספים שנותנים את כל הסרטים שיש מה היתרון של הקיר?
Stay in the shadows...... :-=
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
cRaZy-BoY
מה הסיפור להוסיף שורה בהתחלה של הסרט מי תרגם ומה?
גם שמורידים ידנית מטורק, סאבסנטר, לא ממש מסתכלים מי המתרגם, מורידים וזהו.
מה הסיפור להוסיף שורה בהתחלה של הסרט מי תרגם ומה?
גם שמורידים ידנית מטורק, סאבסנטר, לא ממש מסתכלים מי המתרגם, מורידים וזהו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Ebs111
-
- חבר פעיל מאוד

@TheWiz
·
היי
איפה אפשר לראות את הקוד?
·
היי
איפה אפשר לראות את הקוד?
-
WizdomSubs
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
* בכתוביות חדשות שיועלו באופן ידני ניתן להוסיף קרדיט שיופיע באתר. לגבי כתוביות ישנות, המאגר הגיע ללא קרדיט ולכן לא ניתן להציג.
* צריך 2-4 משתמשים שיקחו מהאתרים האחרים ויעלו לאתר באופן ידני. ביום יש 10-20 תרגומים חדשים. לא עבודה קשה מדי.
* הקוד והמאגר היו זמינים בFB, יומיים שלוש עבודה וזאת התוצאה.
* RSS: מה המבנה הדרוש להצגה התוצאות?
* צריך 2-4 משתמשים שיקחו מהאתרים האחרים ויעלו לאתר באופן ידני. ביום יש 10-20 תרגומים חדשים. לא עבודה קשה מדי.
* הקוד והמאגר היו זמינים בFB, יומיים שלוש עבודה וזאת התוצאה.
* RSS: מה המבנה הדרוש להצגה התוצאות?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
WizdomSubs, כנראה שאתה לא מבין איך עובדת הסצינה אם אתה חושב שמתרגמים פרטיים יסכימו שהתרגומים שלהם יופיעו באתר ללא קרדיט ועוד יעלו תרגומים חדשים אליו.
גם THE WIZ חיפש 2-4 משתמשים שיעלו לאתר תרגומים כל יום. זה לא קרה.
גם THE WIZ חיפש 2-4 משתמשים שיעלו לאתר תרגומים כל יום. זה לא קרה.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אתם טוחנים פה מים,
let's cut to the chase
ידעתם או לא, בואו תיחשפו לעובדות:
ה-DB של דה-וויז נבנה על-ידי המשתמשים עצמם שמורידים כתוביות מהתוספים של האתרים האחרים (זה פשוט שולח ל-DB שלו את העתק של הכתובית ובונה אותו לבד)
ברור לכם שבצורה הזאת, אחרי שהיוזר בקודי כבר הוריד כתובית (מסאבסנטר למשל) - וזה נשלח לדה-וויז, אין שום דרך לחלץ את הקרדיט המקורי שיושב אי שם באתר, בטח ללא איזה API סופר מסודר שיאפשר התאמה מדויקת בין שם הקובץ לבין המתרגם שלו בשאילתה אחת פשוטה - שכרגע אין וכמובן שלא יהיה למטרות אלו.
הצורך ביצירת אתר כמו שדה-וויז עשה, להזכירכם לותיקים פה, היה שרשור שבו שוחחנו על מצב הכתוביות בארץ מבחינת קודי, וכמה האתרים עושים 'דווקא' כדי שמתשמשי קודי לא יצליחו להוריד את הכתוביות. בין היתר: יצירת שם משתמש וסיסמה, חסימת משתמשים שזוהו כמשתמשי קודי, אי תמיכה ב- API,
שינוי מבנה הדף בשיטתיות כדי למנוע סקאריפנג, ועוד ועוד... הכל כדי שלא נמשוך את זה דרך קודי.
אין לי נתונים מספריים, אבל אני יכול להגיד שהאתרים האלו מבחינה ויזואלית ממש לא מעניינים היום בעידן הקודי, שאנשים רוצים למשוך את התרגום דרך שם.
אז היו כל מיני דיבורים מה נעשה, ושם בשרשור דה-וויז הרים את הכפפה, ביקש מתכנת אתרים פשוט, וניצל את החשיפה שלו בקרב מאות אלפי ישראליים כדי לבנות העתק של ה -DB הקיים, מה שעבד לו בצורה נפלאה - ולדעתי צריך להגיד תודה על המהלך הזה.
ואז כמובן, הגיע החיסרון - במהלך שלו לא היה ניתן לקחת את הקרדיט הקיים...אלא רק את הכתוביות עצמן... נו מה עכשיו?
נהרוס הכל? נחזור לחיות תחת הפחד של האתרים האחרים שנגד הקהילה?
במקום שאתם המתרגמים תהיו 'לצידנו' (הצרכנים), אני מרגיש שאתם נעולים על איזשהו קו מחשבתי שמבטל פה כל ניסיון לפיתרון אפשרי...
מהצד של הפלטפורמה של דה-וויז - אף אחד לא נעול, כל פיתרון הגיוני וטכני ואפשרי בא בחשבון - הוא חסר אינטרסים מלבד האינטרס של לשרת את הקהילה ובליבה משתמשי הקודי.
להזכירכם עם הכוח של הקהילה פה הרמנו סקריפטים שהעתיקו עשרות אלפי סרטים לאתר TMDB והשלמנו את המאגר בצורה מטורפת...
אפשר לעשות הכל אם רק רוצים,
רק צריך את השיתוף פעולה של כולם ביחד, ולא את האנטי הזה שאני מרגיש מהרגע שהפרויקט הזה עלה לאוויר.
ושפעם אחת תשימו גם אתם על השולחן מה מונע ממכם להיות 'מרוצים' אם יש קרדיט על גבי המסך עצמו בעת ההקרנה... איך כל העולם מורידים מ OpenS דרך הקודי ורק אצלנו ישראל הקטנה יש על זה כל כך הרבה ויכוחים.
נ.ב, אשמח אם תזמינו נציג של Q-Subs לדיון, אני יותר מאשמח לשמוע מה יש להם להגיד.
וגילוי נאות, רק כי אני מרגיש שאני מדבר בתור מישהו שמייצג פה מישהו - אז לא, אני לא משתמש באף אחד מהשירותים האלו, לא מייצג את דה-וויז ואין לי קשר לבעלים החדשים של האתר.
פשוט איכפת לי מהקהילה של קודי, השימור של האנשים שבאים לתרום ולעשות, וביניהם המתרגמים.
בהצלחה לכולם.
let's cut to the chase
ידעתם או לא, בואו תיחשפו לעובדות:
ה-DB של דה-וויז נבנה על-ידי המשתמשים עצמם שמורידים כתוביות מהתוספים של האתרים האחרים (זה פשוט שולח ל-DB שלו את העתק של הכתובית ובונה אותו לבד)
ברור לכם שבצורה הזאת, אחרי שהיוזר בקודי כבר הוריד כתובית (מסאבסנטר למשל) - וזה נשלח לדה-וויז, אין שום דרך לחלץ את הקרדיט המקורי שיושב אי שם באתר, בטח ללא איזה API סופר מסודר שיאפשר התאמה מדויקת בין שם הקובץ לבין המתרגם שלו בשאילתה אחת פשוטה - שכרגע אין וכמובן שלא יהיה למטרות אלו.
הצורך ביצירת אתר כמו שדה-וויז עשה, להזכירכם לותיקים פה, היה שרשור שבו שוחחנו על מצב הכתוביות בארץ מבחינת קודי, וכמה האתרים עושים 'דווקא' כדי שמתשמשי קודי לא יצליחו להוריד את הכתוביות. בין היתר: יצירת שם משתמש וסיסמה, חסימת משתמשים שזוהו כמשתמשי קודי, אי תמיכה ב- API,
שינוי מבנה הדף בשיטתיות כדי למנוע סקאריפנג, ועוד ועוד... הכל כדי שלא נמשוך את זה דרך קודי.
אין לי נתונים מספריים, אבל אני יכול להגיד שהאתרים האלו מבחינה ויזואלית ממש לא מעניינים היום בעידן הקודי, שאנשים רוצים למשוך את התרגום דרך שם.
אז היו כל מיני דיבורים מה נעשה, ושם בשרשור דה-וויז הרים את הכפפה, ביקש מתכנת אתרים פשוט, וניצל את החשיפה שלו בקרב מאות אלפי ישראליים כדי לבנות העתק של ה -DB הקיים, מה שעבד לו בצורה נפלאה - ולדעתי צריך להגיד תודה על המהלך הזה.
ואז כמובן, הגיע החיסרון - במהלך שלו לא היה ניתן לקחת את הקרדיט הקיים...אלא רק את הכתוביות עצמן... נו מה עכשיו?
נהרוס הכל? נחזור לחיות תחת הפחד של האתרים האחרים שנגד הקהילה?
במקום שאתם המתרגמים תהיו 'לצידנו' (הצרכנים), אני מרגיש שאתם נעולים על איזשהו קו מחשבתי שמבטל פה כל ניסיון לפיתרון אפשרי...
מהצד של הפלטפורמה של דה-וויז - אף אחד לא נעול, כל פיתרון הגיוני וטכני ואפשרי בא בחשבון - הוא חסר אינטרסים מלבד האינטרס של לשרת את הקהילה ובליבה משתמשי הקודי.
להזכירכם עם הכוח של הקהילה פה הרמנו סקריפטים שהעתיקו עשרות אלפי סרטים לאתר TMDB והשלמנו את המאגר בצורה מטורפת...
אפשר לעשות הכל אם רק רוצים,
רק צריך את השיתוף פעולה של כולם ביחד, ולא את האנטי הזה שאני מרגיש מהרגע שהפרויקט הזה עלה לאוויר.
ושפעם אחת תשימו גם אתם על השולחן מה מונע ממכם להיות 'מרוצים' אם יש קרדיט על גבי המסך עצמו בעת ההקרנה... איך כל העולם מורידים מ OpenS דרך הקודי ורק אצלנו ישראל הקטנה יש על זה כל כך הרבה ויכוחים.
נ.ב, אשמח אם תזמינו נציג של Q-Subs לדיון, אני יותר מאשמח לשמוע מה יש להם להגיד.
וגילוי נאות, רק כי אני מרגיש שאני מדבר בתור מישהו שמייצג פה מישהו - אז לא, אני לא משתמש באף אחד מהשירותים האלו, לא מייצג את דה-וויז ואין לי קשר לבעלים החדשים של האתר.
פשוט איכפת לי מהקהילה של קודי, השימור של האנשים שבאים לתרום ולעשות, וביניהם המתרגמים.
בהצלחה לכולם.
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
סיכמת זאת יפה, מקווה באמת שייש עם מי לדבר ושיהיו עם ראש פתוח. 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
כמו שכבר רשמתי וכמו שאפשר לשים לב מההודעות של בעלי עניין/מעורבים/מצויים/מתמצאים בנבכי הסצינה, התרגום עצמו הוא רק חלק מהעניין ויש דברים נוספים לא פחות ואולי יותר חשובים למתרגמים כמו שליטה ותזמון השיחרור של הכיתוביות לאתרים, אגו, ראשוניות, קרדיטים וכו'tomer953 כתב:אתם טוחנים פה מים,
let's cut to the chase
...
אני לא בא בטענות נגד אף אחד, זה עניין אישי של כל אחד תמורת מה הוא מוכן לעשות משהו
- Ebs111
-
- חבר פעיל מאוד

@WizdomSubs
·
https://www.google.co.il/url?sa=t&sourc ... MBOJGjZmbQ
דוגמא אפשר לראות למשל כאן:
https://feeds.feedburner.com/skidrowgamesfeed
ואם אפשר להפריד אחת לסרטים ואחד לסדרות
תודה רבה מראש
·
https://www.google.co.il/url?sa=t&sourc ... MBOJGjZmbQ
דוגמא אפשר לראות למשל כאן:
https://feeds.feedburner.com/skidrowgamesfeed
ואם אפשר להפריד אחת לסרטים ואחד לסדרות
תודה רבה מראש
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
·tomer953 כתב: נ.ב, אשמח אם תזמינו נציג של Q-Subs לדיון, אני יותר מאשמח לשמוע מה יש להם להגיד.
...
אתם יכולים לקרוא פה את הדיון הישן של thewiz איתם בעבר,
http://www.qsubs.net/index.php?showtopic=65097
ואת דעתם על האתר החדש בפוסט שפתח Wizdom :
http://www.qsubs.net/index.php?showtopic=65549
ופה נסגר הסיפור....
- itzikg
-
- חבר ותיק

אז כנראה שאין עם מי לדבר חבל שכך 
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
למה לא להוסיף לשם הקובץ גם את שם המתרגם?
משתמשי קודי גם ככה לא מגיעים לאתרים ולא רואים מי המתרגם עד שמתחיל הניגון עצמו.
מה שיקרה בסוף זה שיעלו תרגומים לאתר שכותב את הקרדיט אבל אף אחד לא גולש אליו. תהיה הרחבת תרגום שתמשוך משם (או מאתר אחר שיעתיק משם) את התרגום לקודי, ושוב המשתמשים לא יראו בכלל את הקרדיט.
לפי דעתי שילוב של שם המתרגם בקובץ התרגום יתן את האופציה לבחור את התרגום עוד לפני הצפיה.
משתמשי קודי גם ככה לא מגיעים לאתרים ולא רואים מי המתרגם עד שמתחיל הניגון עצמו.
מה שיקרה בסוף זה שיעלו תרגומים לאתר שכותב את הקרדיט אבל אף אחד לא גולש אליו. תהיה הרחבת תרגום שתמשוך משם (או מאתר אחר שיעתיק משם) את התרגום לקודי, ושוב המשתמשים לא יראו בכלל את הקרדיט.
לפי דעתי שילוב של שם המתרגם בקובץ התרגום יתן את האופציה לבחור את התרגום עוד לפני הצפיה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
...
לא מעלים? אז איך בדיוק הכיתוביות מגיעות לאתרים? פורצים להם כל יום למחשב וגונבים להם?
מאיפה באים הויכוחים על הקרדיטים אם זה לא מעניין אותם?
- ilancoll
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
אני סתם שאלה ... למה צריך אתרי תרגום חדשים , אפשר פשוט לעלות הכול ל opensubtitle לא? שלהם יש גם תוכנה שסורקת קבצים במחשב ומרידה אוטומטית
אתר ענק עם מלא שפות ... אני מפספס משהו ?
אתר ענק עם מלא שפות ... אני מפספס משהו ?
- itzikg
-
- חבר ותיק

@ilancoll
הם לא מוכנים לעלות לשם תרגומים שלהם .
הם לא מוכנים לעלות לשם תרגומים שלהם .