מעבר מהוט לסלקום TV

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556

שליחה

@tomer953
·

אם תעבור לסלקום טיוי אני ממליץ לך לא להישאר בהוטנט
מכיוון שהם מגבילים את המהירות לפי התוכן שלך, וזה חשוב כשכל ה vod עובר על הרשת
אז קח בחשבון שספק טוב (למשל בזקבינלאומי) עולה יותר, 29 שח לחודש (חודש ראשון חינם)
תקרא מה שחוויותי כאן עם נטפליקס

https://www.hometheater.co.il/vt275520.html

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

Tomer5755 כתב:
...
...
·אין את סלקום-ווליום (לא מבין למה ומקווה, שיתווסף), אך ממליץ בחום על האפליקציה הנפרדת ״Receiver״ (עולה 7₪... לרכישה והשימוש חופשי).

להורדה (רכישה):
Receiver - Internet Radio by appsolute GmbH
https://appsto.re/il/pA4Ks.i
...
למה צריך לשלם על אפליקציה של רדיו אינטרנט ? יש אפליקציות רבות בחינם כמו Tunein Radio ו Jango (או הרחבה שלהם בקודי).

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214

שליחה

גיל37 כתב:
...
...
למה צריך לשלם על אפליקציה של רדיו אינטרנט ? יש אפליקציות רבות בחינם כמו Tunein Radio ו Jango (או הרחבה שלהם בקודי).
...
·המלצתי על מה שאני משתמש בעצמי... :-)

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

התחברתי לסלקום, לקחתי כרגע את הממיר הרגיל, למרות שאני רוצה את ה ATV, כי את ה ATV לא ניתן להחזיר במידה ולא מרוצים מהשירות.

יגיע ביום שני בבוקר ונראה מה המצב.. התעקשתי לנסות לקבל את השם משתמש וסיסמה כבר עכשיו, לא נתנו לי.
(יש לי אפליקציה בטלויזיה)

בכל מקרה,
במקביל התנתקתי מהוט, לא אספו ציוד עדיין, אבל התקשרו את השיחה האחרונה מהשימור כביכול והורידו לי בעוד 5 ש"ח
אמרתי שלא רלוונטי ואני רוצה לקבל הצעה רק לשימור האינטרנט... על זה עוד צריכים לחזור אליי (מניח שבראשון)
כרגע בכל מקרה המנוי שלי מסומן כמנותק.

מה יותר טוב לסלון ה ATV או הממיר שלהם? איכות של ערוץ 2 איפה הכי טוב היום ?

tur
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 495

שליחה

תומר עוד שני דברים -
1.אני עם ממיר מקורי ולאחרונה קניתי mibox - מהתחושה שלי, הערוצים הליניארים הם באיכות נמוכה יותר בהשוואה לקליטה דרך האנטנה של עידן+.
2. אולי זה מאוחר מידי, אבל לגבי חישוב המחיר - כתבת שיש לך את כל הערוצים חוץ מספורט 1,2. בסלקום, אתה מקבל את ערוץ 5 ו one. אם אתה רוצה 5HD ושות' (פלוס, לייב ושאר מרעין בישין) זה עוד 25ש"ח לחודש (כמה שקלים לכאן או לכאן).

זהו,
מעבר לכך, אני מאוד מרוצה. יש המון תכני ילדים, הם פתחו את HBO עכשיו אז בכלל התוכן השתפר. אני משלים עם netflix. זה מספק אותי ואני כמעט ולא עובר לקודי (כרגע נשארו שתיים/שלוש סדרות בלבד Modern family, The big bang וזהו בערך).

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני מוותר על הספורט, אין זמן לזה.

לגבי הקליטה של הערוצים, מקווה שערוץ 2 יהיה נסבל דרך האפליקציה על מסך 50״
אחרת זה דיל-ברייקר
למרות שבנובמבר הערוץ מתפצל גם ככה.

אגב עכשיו נזכרתי שלא התעקשתי מהם על הממיר החדש,
יש תרחיש כזה ששולחים לי ממיר ישן? איך אני מזהה?

אני כבר שבוע רק אוסף מידע ולא יודע איך עדיין לא עשו טבלה מסודרת של כל ההבדלים בין הפלטפורמות השונות,
למשל באפל טי וי אין את שירות הווליום, ובממיר הערוצים דורשים אנטנה, בסטרימרים אין מדריך שידורים ואי אפשר לזפזפ, וכו וכו׳
חייב לעשות טבלה של כל הפיצרים וההבדלים בין המכשירים.

אגב מישהו יודע אם יש צפי לטלויזיה סמארט של סמסונג? יש לי בחדר:
http://www.mediagame.co.il/product/%D7% ... 7%98%D7%A9

שוקל להזמין לה את הסטרימר שסלקום מוכרים (שיאומי, פירסמו פה דיל שלו ב 200 ש״ח)

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166

שליחה

מה כתבת על הממיר של אפל לא הבנתי?
אני לקחתי את הרגיל,זה שלא עולה כסף
לא שיאומי ולא אפל
כי אחר כך אם מתנתקים צריך לשלם עליהם בחזרה

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הבנתי (לפי השרשור הזה) - שאם לוקחים את הממיר של אפל (ATV) - אז אין את השירות: סלקום ווליום, שירות המוסיקה של סלקום.
כלומר, במידה ואני צופה בשירות דרך ATV, ואני רוצה לשים גלגלצ (מה שקורה בתדירות מאוד מאוד גבוהה) - אני אצטרך להתקין אפליקציה נפרדת, וזה לא כלול לי באפליקציה של סלקום.

ובאופן כללי, יש הבדל נרחב בין הפיצ'רים שכל אחת מהפלטפורמות יודעת להציע, ואני מציע לארגן איזושהי טבלה מסודרת.
איפה יש רדיו, איפה אין, איפה ניתן להלקליט, לזפזפ, לצפות בערוצים לינאריים דרך IP, דרך אנטנה, וכו' וכו' וכו'.
מאוד יעזור על ההחלטה לאנשים מה כדאי לקחת.

tur
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 495

שליחה

לא סביר שתקבל ממיר ישן. זה די סטנדרט עכשיו.
אני מסכים לגבי ההבדלים הקטנים.
סלקום יחסית פורצי דרך ולכן "מרשים לעצמם" לצאת עם מוצרים לא מוגמרים לגמרי לשוק - דוגמת האפליקציה לאנדרואיד שאינה מוכנה לגמרי וחסרה כמה פיצ'רים שבודאי יתווספו בחודשים הקרובים.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

tomer953 כתב:התחברתי לסלקום, לקחתי כרגע את הממיר הרגיל, למרות שאני רוצה את ה ATV, כי את ה ATV לא ניתן להחזיר במידה ולא מרוצים מהשירות.

יגיע ביום שני בבוקר ונראה מה המצב.. התעקשתי לנסות לקבל את השם משתמש וסיסמה כבר עכשיו, לא נתנו לי.
(יש לי אפליקציה בטלויזיה)

בכל מקרה,
במקביל התנתקתי מהוט, לא אספו ציוד עדיין, אבל התקשרו את השיחה האחרונה מהשימור כביכול והורידו לי בעוד 5 ש"ח
אמרתי שלא רלוונטי ואני רוצה לקבל הצעה רק לשימור האינטרנט... על זה עוד צריכים לחזור אליי (מניח שבראשון)
כרגע בכל מקרה המנוי שלי מסומן כמנותק.

מה יותר טוב לסלון ה ATV או הממיר שלהם? איכות של ערוץ 2 איפה הכי טוב היום ?
...
·בשעה-טובה ומוצלחת! תעדכן בתפתחויות.

אם הבנתי נכון, הצטרפת דרך המוקד... נכון?

לדעתי, היית צריך להצטרף דרך האתר וכך היית מקבל את הפרטים (תוך כשתי דקות).

התנסיתי בממיר המקורי (החדש הוא מלבני) ולדעתי, האנטנה קצת גמגמה, אך סלקום הוציאה אחת חדשה וחזקה יותר.
כהצטרפתי-בחרתי להצטרך דרך האפליקציה, כי לא ידעתי, אם נהיה לקוחות קבועים או לא...

כרגע סיכויי ההישארות סלקוםTV עלו (במיוחד כש-HOT גבו 30 ש"ח יותר על חודש מאי [259 ש"ח] וזאת עוד לפני ההעלאת חודש יוני) ולכן, אני חושב איך ניתן להשיג את הממיר, כאילו הצטרפנו איתו...

אולי אצליח לשכנע את הנציג (צריך לבקר במרכז-השירות ביום ראשון) או במקרה הכי גרוע, מכיוון שמדובר בהעברת-העלות (בטעות רשמתי את אבי בשביל החשבונית, אך עם תעודת-הזהות שלי), אולי אבקש לבטל את המנוי ולהצטרף מחדש... כך נקבל כלקוחות "חדשים".

בנוגע לדגם:
צור-קשר עם ש.הלקוחות ותתעקש על קבלת הממיר המלבני, אך לדעתי, החלו להפיץ אותו יותר.

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אפשר תמונות להבין מה זה הרגיל ומה זה המלבני?
או על מה להסתכל מאחורה בשביל לדעת איזה אני קיבלתי?

ממיר שחור, קטן
עם כניסת USB מקדימה והלוגו של סלקום
אנטנה עם 2 רגליות ואור כחול לעידן+

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

האמת שהצטרפתי אתמול בערב דרך האתר, ובחרתי באופציה של ATV. לא קיבלתי פרטים חוץ מאישור עסקה.
פניתי לנציג שלהם בצ'אט, והוא אמר לי שההזמנה שלי לא מופיעה כרגע, ושכנע אותי שבתור ניסיון לשירות עדיף לי לקחת ממיר רגיל, כי את ATV לא ניתן להחזיר.
נשמע היה לי הגיוני לגמרי,ויצרתי דרכו הזמנה חדשה,
וגם הוא לא יכל לתת לי פרטי התחברות, עד שלא יגיע המשלוח ביום שני.

שכל הסיפור הזה קצת הזוי, כי במידה ואני לא לוקח אף ממיר, אז הם חייבים לתת לי יוזר ניים וסיסמה באותו הרגע..
למה שאני לוקח כזה (לא משנה אם זה ATV או ממיר רגיל) - אז צריך לחכות עד לשליח...

בכל מקרה חיוב מתחיל מהרגע שהמשלוח מגיע, וידאתי את זה איתו.

NarynK
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מקווה בשבילך שאני טועה, אבל נראה לי שיצרת פעמיים הזמנה. ככה אני מבין

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

NarynK כתב:אפשר תמונות להבין מה זה הרגיל ומה זה המלבני?
או על מה להסתכל מאחורה בשביל לדעת איזה אני קיבלתי?

ממיר שחור, קטן
עם כניסת USB מקדימה והלוגו של סלקום
אנטנה עם 2 רגליות ואור כחול לעידן+
...
הימני-המקורי
השמאלי-החדש
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

NarynK כתב:מקווה בשבילך שאני טועה, אבל נראה לי שיצרת פעמיים הזמנה. ככה אני מבין
...
·

אל דאגה וידאתי את זה מולו, וכמובן כדרכי כל השיחה מתועדת.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

וטוב יצרתי את הטבלה הזאת לטובת חברי הפורום,
אני לאט לאט אתחיל למלא את הסימני שאלה, כי באמת שאין לי מושג.

אתם מוזמנים לעזור

[imgur-album]P3rPe[/imgur-album]
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452

שליחה

1. התחברתי לפני כחודש וקיבלתי את הממיר החדש.
מעבר לזה שהוא יותר אסתטי (לטעמי), יש למישהו מושג מהם הבדלי החומרה בין השניים?

2. אני מאוד מתחבר ללבטים שיש לפותח השרשור וההתלבטות שלי היתה דומה בין ATV לבין הממיר הרגיל מאותם טעמים.
בסופו של דבר מאחר שכבר יש לי ATV משלי, החלטתי ללכת על הפתרון של ממיר רגיל בסלון ו-APT בחדר השינה.
אני חייב לומר שלטעמי הממשק של שניהם יפה יותר מהממשק של יס
ולטעמי הממשק של הממיר הרגיל נוח יותר מהממשק של יס והממשק של ה-ATV פחות נוח משל יס. הטענה שלי היא לא לסלקום כי לדעתי הם עשו עבודה מעולה עם האפליקציה. הבעיה שלי היא באופן כללי עם ה-ATV שבגדול אני מרוצה ממנו אבל העבודה עם השלט שלו הוא דבר שהוא לא מאוד נוח בטווח הארוך. הוא מאוד עדין וגם אם אתה לא בן 90 ואתה סבבה עם טכנולוגיה, דברים נלחצים בטעות ותעברו מערוץ אחד לאחר בלי שממש התכוונתם.
גם אני ממש לא מבין למה אי אפשר בערוצים כמו ערוץ 2 לעצור בשידור חי. אני כן יכול לעשות את זה ב-WWE Network, ככה שטכנולוגית זה לגמרי אפשרי.

3. הזפזופ ב-ATV מהיר יותר מהזפזופ בממיר הרגיל והזפזופ בשניהם מהיר בהרבה מהזפזופ ביס.

4. הטכנאי שהיה אצלי היה סופר נחמד. הוספתי 100 ש"ח כדי שאיש מקצוע יסדר לי את העניינים כמו שצריך. ביקשתי ממנו מוקה בחדר שינה, כי הייתי צריך להחזיר את של יס ולו היה פתרון עדיף - הוא מתח לי בדירה 35 מטר של כבל רשת בצנרת ביוזמתו, וגם חיבר לי את הסלון לעידן פלוס דרך הצנרת של האנטנה שבקיר. ככה שאני רואה מושלם את ערוצי עידן פלוס בלי שום אנטנה מכוערת בסלון.

5. לגבי האפליקציה בסמארטפון. אני על אנדרואיד O בנקסוס 6P והחוויה היא סיוט. כל הזמן קורס ואי אפשר להפעיל אף ערוץ או סדרה. בהתחלה כשהייתי על אנדרואיד נוגט, כן הצלחתי לראות והממשק שלה מאוד נוח. לא ניתן לזפזפ, לעצור שידור חי או לבצע הקלטה של סדרה, אבל ניתן לצפות בהקלטות קיימות.

בקיצור החוויה בינתיים היא חיובית. אני משלם 100 ש"ח בחודש והכי כיף זה שזה בלי התחייבות ככה שאם מחר פרטנר יוצאים עם שרות מושך יותר אוכל בקלות לעבור אליהם.
נערך לאחרונה על ידי israelihero ב 02/06/2017 17:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

tomer953 כתב:וטוב יצרתי את הטבלה הזאת לטובת חברי הפורום,
אני לאט לאט אתחיל למלא את הסימני שאלה, כי באמת שאין לי מושג.

אתם מוזמנים לעזור

[imgur-album]P3rPe[/imgur-album]
...
·ה-Apple TV 4th, הממיר ואפליקציות המובייל מאפשרים גישה להקלטות (לא יודע בנוגע ל-Android TV, כי קראתי, שאפליקציית הטלוויזיות לא בשלה... אולי רק ב-Xiaomi MiBox).

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

israelihero כתב:1. התחברתי לפני כחודש וקיבלתי את הממיר החדש.
מעבר לזה שהוא יותר אסתטי (לטעמי), יש למישהו מושג מהם הבדלי החומרה בין השניים?

2. אני מאוד מתחבר ללבטים שיש לפותח השרשור וההתלבטות שלי היתה דומה בין ATV לבין הממיר הרגיל מאותם טעמים.
בסופו של דבר מאחר שכבר יש לי ATV משלי, החלטתי ללכת על הפתרון של ממיר רגיל בסלון ו-APT בחדר השינה.
אני חייב לומר שלטעמי הממשק של שניהם יפה יותר מהממשק של יס
ולטעמי הממשק של הממיר הרגיל נוח יותר מהממשק של יס והממשק של ה-ATV פחות נוח משל יס. הטענה שלי היא לא לסלקום כי לדעתי הם עשו עבודה מעולה עם האפליקציה. הבעיה שלי היא באופן כללי עם ה-ATV שבגדול אני מרוצה ממנו אבל העבודה עם השלט שלו הוא דבר שהוא לא מאוד נוח בטווח הארוך. הוא מאוד עדין וגם אם אתה לא בן 90 ואתה סבבה עם טכנולוגיה, דברים נלחצים בטעות ותעברו מערוץ אחד לאחר בלי שממש התכוונתם.
גם אני ממש לא מבין למה אי אפשר בערוצים כמו ערוץ 2 לעצור בשידור חי. אני כן יכול לעשות את זה ב-WWE Network, ככה שטכנולוגית זה לגמרי אפשרי.

3. הזפזופ ב-ATV מהיר יותר מהזפזופ בממיר הרגיל והזפזופ בשניהם מהיר בהרבה מהזפזופ ביס.

4. הטכנאי שהיה אצלי היה סופר נחמד. הוספתי 100 ש"ח כדי שאיש מקצוע יסדר לי את העניינים כמו שצריך. ביקשתי ממנו מוקה בחדר שינה, כי הייתי צריך להחזיר את של יס ולו היה פתרון עדיף - הוא מתח לי בדירה 35 מטר של כבל רשת בצנרת ביוזמתו, וגם חיבר לי את הסלון לעידן פלוס דרך הצנרת של האנטנה שבקיר. ככה שאני רואה מושלם את ערוצי עידן פלוס בלי שום אנטנה מכוערת בסלון.

בקיצור החוויה בינתיים היא חיובית. אני משלם 100 ש"ח בחודש והכי כיף זה שזה בלי התחייבות ככה שאם מחר פרטנר יוצאים עם שרות מושך יותר אוכל בקלות לעבור אליהם.
...
·בנוגע לשלט של ה-ATV:
אישית, הזמנתי (בהזמנתי האחרונה מאפל) את השלט של ה-Apple TV 3rd מחשש, שהשלט החדש לא יהיה נוח לאבי וגם.... פחדתי עליו (הרי הוא נמכר לבד ב-79$).

אבי קצת התבאס מהשלט שהזמנתי (והיה על סף פסילת סלקוםTV...), מכיוון שאינו מותאם למערכת ולכן, לחצני-התזוזה מזוהים גם כלחצן OK (בזפזופ).

עכשיו היתה הטעות הגדולה...
נתתי לו להתנסות בשלט המקורי לפני האפליקציה לאייפון, כי חשבתי, שהאפליקציה תהיה פחות נוחה לו וההיפך הוא הנכון... היא הרבה יותר נוחה (ולמעשה, סתם נתתי את המקורי... קצת חיידקים שלא שלי...).

עכשיו ההתלבטות היא, אם לנסות "לסחוט" ממיר נפרד במנוי הנוכחי (ככלול במחיר) או לא.... נראה ביום ראשון או ביום, ש(אולי) נשדרג לטריפל.

tomer953 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

תודה, עדכנתי את התמונה, נשארו ממש קצת סימני שאלה:

[imgur-album]cURqH[/imgur-album]

מה שכן, גיליתי שהאפליקציה בטלויזיה החכמה ממש מנוונת, מה זה, אי אפשר לעשות איתה כלום!
אם המצב בשיאומי זהה, אז זה שם את ה ATV כאלטרנטיבה הכי טובה לממיר.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”