Dragon Age: The Veilguard ב 11/6/24
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4771
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אם לא יצליח יכול להיות הסוף של החברה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
Re: Dragon Age: Dreadwolf ב 2024
לא תמיד צריך להחיות גופה מתה. כפי שציינתי רב האנשים בצוות שפיתח את משחקי העבר כבר לא שם אז אין הרבה למה לצפות.05/12/2023 15:47Huber כתב: אותי מאוד מדאיג המשחק הזה. הייתי מעריץ מושבע של משחקי BioWare, אבל BioWare של היום זה לא BioWare של Dragon Age: Inquisition או Mass Effect 3. להזכירכם המשחק האחרון שלהם היה Anthem הנוראי.
מקווה שלא נתאכזב
...
מעדיף להיות מופתע לטובה מאשר לצפות בלי קבלות ולהתאכזב.
נמתין לביקורות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מעיר מהמתים, אבל אחרי הרבה זמן לחוץ ועמוס התפנה לי קצת זמן: אני ממש בתחילת המשחק, משהו כמו 5 שעות, אבל בנתיים הוא ממש לא רע.
מסגרת העלילה בנתיים שזורה יפה ביקום וממשיכה באופן ישיר את dragon age trespasser. ישנה אמנם גלישה לארגונים חדשים ולעולמות שלהם אבל בסה״כ הל משתלבים ביקום.
המשחקיות שונה לחלוטין והיא הרבה פחות RPG מאי פעם (אפילו פחות מ-Dragon Age 2). מכיוון שהיא מלוטשת למדי וכל צורך מיידי שיש לי ב-RPG אני ממלא ב-BG3 (לדעתי משחק העשור) אז אני ממש בסדר עם זה.
קצת מפריע לי הווקנס הקיצוני אבל בסה״כ משחק מוצלח מאד.
מסגרת העלילה בנתיים שזורה יפה ביקום וממשיכה באופן ישיר את dragon age trespasser. ישנה אמנם גלישה לארגונים חדשים ולעולמות שלהם אבל בסה״כ הל משתלבים ביקום.
המשחקיות שונה לחלוטין והיא הרבה פחות RPG מאי פעם (אפילו פחות מ-Dragon Age 2). מכיוון שהיא מלוטשת למדי וכל צורך מיידי שיש לי ב-RPG אני ממלא ב-BG3 (לדעתי משחק העשור) אז אני ממש בסדר עם זה.
קצת מפריע לי הווקנס הקיצוני אבל בסה״כ משחק מוצלח מאד.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

המשחקיות הרבה יותר מודרנית (גם כשרק יצא הרגשתי ש-Inquisition ממש מוגבל מהבחינה של המשחקיות ופיתוח הדמויות). יחד עם זאת, המשחק מתרחק מאד ממקורות ה-rpg שלו ואין שום משמעות רצינית לבחירת הדמויות לכל משימה, לפיתוח של הדמויות ו/או של הציוד שלהם ואפילו הקומבואים די מיותרים