אני בהתלבטות לגבי טריפל של סלקום TV. מספר שאלות:

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #21 

Drazick כתב:ההורים שלי לא צופים בויוה וכל הדברים שאתה מתאר מעולם לא קרו לנו.
הייתכן שההתנסות שלך מבוססת על העבר?

הממשק חלק ומעולם לא ראיתי ממשק נוח וזריז כמוהו (לפני כן היינו אצל יס מהיום שהם הושקו).

ה- VOD שם מספיק טוב עבורנו, זה כל מה שאני יכול לומר (יש כמה סדרות טובות, יש כמה תכניות נהדרות של David Attenborough).
ההורים שלי צופים בסרט אחד בשבוע (כאשר כל המשפחה מתאספת בשבת) ואולי סדרה ביום + חדשות.
לגבי עידן, סלקום התקינו אנטנה על גג הבניין ולכן הקליטה היא נהדרת.

כיום, כשיש 2 מחשבים + iPad + אנדרויד בבית, הנתב עושה את העבודה בסדר גמור.
בסופ"ש מצטרפים עוד 5-8 פלאפונים ועדיין הכל מתפקד.

זו לפחות החוויה שיש לנו בשבועות האחרונים.
בלי שום ספק, תמורה הרבה יותר טובה ממה שהיה קודם (יס + בזק + ספק שיחד עלו 400 ש"ח).
המחיר פחות מחצי ואין תלונות...
...
בנטוויזן ציינתי שההתנסות על סמך נסיונות עבר מרים...
לגבי שירות הסלקום טיוי, לאמא שלי יש אותו כבר יותר מחצי שנה וכרגע יש תלונות בעיקר על האנטנה שכל פעם צריך למצוא מחדש את המיקום המדוייק המתאים, ואני בודק ורואה הכל גם בפועל.
תגיד, התקנת האנטנה על הגג עולה כסף? איך זה עובד?
לגבי השאר, הכל נכון בנוגע למה שאמרתי ואם ההורים שלך רואים סרט רק אחת לשבוע זה כבר מראה שהם לא רואים כל כך סרטים... כל מה שיש שם זה בעיקר סרטים ישנים ומעט סרטים חדישים שראיתי אותם כבר מזמן, ואני מעודכן לגבי זה.

fLy
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1813
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #22 

בנישוורץ כתב:@Drazick
·

תגיד רגע

מי זה David Attenborough ??
...
·
David Attenborough הוא בסה"כ מגיש תוכניות הטבע הטוב והמפורסם ביותר בכל הזמנים(לדעתי).

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Attenborough

דורון.

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #23 

@NetanelAzu

רוב התגובות פה מתעלמות משירות טלפון קווי שאצלי זה חובה למרות השימוש המועט.

אני לא יודע אם פרטנר יכללו בהצעה שלהם טלפון.
בכל אופן, רק נטוויז'ן מציעים חלופה לבזק כרגע.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 263 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #24 

NetanelAzu כתב:מנסיון עבר, בנטוויזן יש הרבה תקלות עם הראוטר שלהם והאינטרנט איטי. אין קשר בין הראוטר של נטוויזן לתשתית של בזק.
לגבי הממיר של סלקום, התפעול של הממשק והמעבר בין ערוצים מקרטע לא מעט, עם המתאם. המתאם שקולט את האינטרנט שהם מביאים. אבל יש אפשרות לקלוט אינטרנט WiFi ללא המתאם, מה שעוזר להפחית את הקרטועים בהרבה, אך לא להעלים אותם לגמרי (למרות שזה לא כל כך קריטי כשזה ללא המתאם). האנטנה שלהם לקליטת ערוצי עידן פלוס זוועתית, שעה עד שמוצאים את המיקום המדוייק המתאים לקליטת הערוצים. למיטב הבנתי, ניתן להזמין טכנאי והוא יכול להתקין אנטנה על הגג במקום, אישית לא ייצא לי לברר את זה...
ערוץ HBO עדיין לא התווסף לשירות. ביררתי באינטרנט ולפי מה שקראתי הערוץ אמור להתווסף ביוני.
ביוני פרטנר משיקים את שירות הטלוויזיה החדש שלהם, שקול זאת לפני שאתה שוקל להצטרף לסלקום...
הייתה פרסומת בטלוויזיה שסלקום עוברים לממירי אנדרואיד או אפל TV ונפטרים מהממיר שלהם, ועוד לפני זה קראתי בנוגע לזה כתבה, ביררתי בטלפון עם נציגה אם אפשר להחליף את הממיר של סלקום לממיר אנדרואיד TV. לנציגה לא היה מושג על מה אני מדבר, המתנתי כמה שניות והיא חזרה אליי עם תשובה שכרגע זה עדיין לא ייצא לפועל. שאלתי אותה אם יש צפי מתי זה יוצא בערך, היא ענתה לי שלא ידוע כרגע אבל ברגע שזה ייצא "אתה תשמע על זה"... שאלתי אותה גם לגבי תשלום נוסף, היא אמרה שזה יהיה ללא תשלום נוסף...
מדובר בסטרימר הMi Box 3 של שיאומי (Xiaomi) מבוסס אנדרואיד 6 לפי מה שקראתי בכתבות. בביקורות משבחים אותו לטובה...
אגב, אם יש בבעלותך סטרימר או טלוויזיה חכמה של סמסונג/Lg/עם מערכת הפעלה אנדרואיד, אפשר לקבל את השירות באמצעות אפליקציה, אך המחיר אותו מחיר. בעבר היה ניתן לקבל את השירות כאפליקציה בטלוויזיה חכמה של Lg ב39₪ למיטב זכרוני...

@Drazick
אני לא רואה איך סלקום נותנת את התמורה הכי טובה לכסף. סרטים חדישים בקושי יש. תכני ספורט שלא ניתנים בחינם ועולים יקר יותר מהעלות אצל יס והוט.
השירות הזה כרגע משתלם רק לנשים שאת רוב זמנן מעבירות בערוץ ויוה/דוברי השפה הרוסית שאת רוב זמנם מעבירים בערוצים ברוסית (יש חבילת תוכן רוסית), וגם שם לפי מה שנאמר לי ממכר שיש לו את החבילה, חסרים ערוצים/אנשים שאת רוב זמנם מעבירים בערוצי פנאי אמריקאים עם תוכן אמריקאי בלבד שרובו רלוונטי לאמריקאים או לסתם אנשים שמתעניינים.
כשסלקום יוסיפו את HBO, כבר יש קצת יותר על מה לדבר.
אישית, לא צופה בספורט, לא בויוה, לא בתוכן רוסי, וערוצי פנאי לא עד כדי כך מעניינים אותי, אפשר סתם להעביר איתם את הזמן...
לאמא שלי זה משתלם, בלי ויוה היא לא יכולה להסתדר. ויוה/ויוה+ וערוצי עידן פלוס אלו הערוצים היחידים שבהם היא צופה.
עד שהשירות של פרטנר יושק, סלקום כבר ישיקו את ערוץ HBO. עד שסלקום לא מוציאים לפועל את ממיר האנדרואיד טיוי ואת ערוץ HBO, אני לא מתכוון לשקול אותם כאופציה. יותר מחכה לשירות של פרטנר ולברר אם זה יותר משתלם.
...
·למיטב-זיכרוני, HOT חייבו את ספורט 1 ו-2 בנפרד (כל אחד ב-כ-50 ש"ח), ועדכנו זאת לפני כמה זמן (כנראה בעקבות סלקוםTV.

אז כן.. היתה תקופה, שסלקוםTV היו זולים יותר בחבילות הספורט...

בנוסף, סלקוםTV יקרים ב-30 אגורות בהשוואה להוט, במידה ולוקחים את חבילת ספורט 1,2,3,4, אך ONE HD כלול בחבילת-המנוי בסיסית, כך שיש יתרון על HOT.

בנוגע לחבילת הפרימיום של ספורט 5...
כאן הבעיה, כי אחד הערוצים חסר, אך מאמין, שיוסיפו אותו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #25 

gilg7 כתב:@NetanelAzu

רוב התגובות פה מתעלמות משירות טלפון קווי שאצלי זה חובה למרות השימוש המועט.

אני לא יודע אם פרטנר יכללו בהצעה שלהם טלפון.
בכל אופן, רק נטוויז'ן מציעים חלופה לבזק כרגע.

·די מובן מאליו שזה משהו שהם יציאו מכיוון שזה יתרון משמעותי עבורם.

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #26 

oferlaor כתב:
...
...
·די מובן מאליו שזה משהו שהם יציאו מכיוון שזה יתרון משמעותי עבורם.
...
השאלות הגדולות היא מי יוציא תשתית על הוט כשוק סיטונאי,האם יכללו את שירות הסיבים עם טריפל
ואם הטלפוניה לא תהיה VOB

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #27 

יש לי את הטריפל של סלקום וזה הדבר הכי חכם שעשיתי!
טלוויזיה: מבחינת התכנים זה עיניין אישי. אצלי הקודי משלים את כל החסר, אבל בכללי התכנים של סלקום לא מביישים גם מול הוט ויס. שמעתי שבקרוב יהיו תכני HBO, אז בכלל טוב. שידורי הערוצים מתבצעת דרך עידן פלוס ואין תלונות.

רשת/אינטרנט: קיבלתי את הראוטר החדש שלהם והוא מצויין! קו הטלפון לא תופס פורט רשת וישנם 4 פורטים פנויים. יש לי 2 ממירים וכל ממיר הוא למעשה נקודת רשת (מוקה). חסכו לי את הצורך להעביר CAT5 בבית. לכל ממיר חיברתי סוויץ' אליו מחוברים מחשבים ומכשירים אחרים. זה עובד נפלא. האינטרנט ע"ג תשתית בזק, 40MB אבל צערי אפקטיבית אני מקבל רק 28106 Kbps שזה אשמת בזק ואין מה לעשות (דואופול אמרנו?). לשמחתי שיש עכשיו את קודי אני לא צריך את הפס הרחב להורדות ויש רושם שהתשתית של בזק מהירה יותר בחיבור (פינג) למרות הנפח הקטן יחסית. הספק שלי זה אקספון ואני קורא להם ספק "בוטיק" :) . חברה קטנה ויעילה, אתה מתקשר לשירות לקוחות והם עונים אחרי שני צילצולים והמחיר שלהם תחרותי לגמרי. אין דברים כאלה.
הרשת האלחוטית של הראוטר תומכת ב2.5GHz ו5GHz והקליטה טובה בכל הבית (דירה 120 מ') ובגינה למעט פינת הישיבה המרוחקת, אבל זה טבעי ואף ראוטר שניסיתי לא משדר למרחקים כאלו.
לפני כן היה לי את הוט. גועל נפש! לא אדבר על שירות הלקוחות הגרוע, גם של סלקום לא מי יודע מה, אלא על האיכות. היה לי את הפייבר מיני. זוועה. פעם ביום-יומיים היה צורך להוציאו מהחשמל ולחבר שוב כי הוא היה נתקע או שאיבד קליטה או שהVOD דרש. ההדלקה שלו לוקחת נצח, בין 3-7 דקות וזה העצים את החוויה הרעה עוד יותר. ההקלטה שלו היתה מוגבלת מאוד ולא יכלתי לעצור שידור ליותר מ15 דק' ללא קשר למה מוקלט כבר. ה-א-י-ט-י-ו-ת של החלפת הערוצים, של הכניסה והיציאה לVOD הוציאו אותי מדעתי. בכלל, אין מה להשוות - סלקום נראית מתקדמת הרבה יותר מבחינה טכנולוגית.

קראתי את כל הפוסטים לפני ואני מניח שהחוויות הלא טובות של הכותבים מתיחסים אולי לתקופות הראשונות של סלקום עם ציוד מיושן יותר. אני מכיר את זה. היה לי סלקום מלפני שנתיים ואכן היתה לי הרבה ביקורת אבל המחיר פיצה איכשהו. בשריפה בכרמל בנובמבר האחרון התשתיות בשכונה נשרפו (הכל: חשמל, מים, בזק והוט) כליל. החשמל חזר אחרי יום, המים אחרי יומיים, הוט אחרי שבועיים ובזק לא עונה! ("אתה לא לקוח שלנו ואנחנו לא חייבים לך דין וחשבון" כך נאמר לי בפירוש שניסיתי לברר מתי הם יתקנו את התשתיות) אחרי שלושה שבועות ללא אינטרנט "התעצבנתי" על סלקום שבתור הלקוח של בזק גם לא ידעו לומר מתי יתוקנו התשתיות, ועברתי להוט שכבר שיקמו את התשתית בשכונה. זאת היתה טעות. יומיים אח"כ 20 עובדי בזק היו ברחוב והתקינו כבילה חדשה. אני מנגד עם הוט מצטער על המעבר. נתתי להם 4 חודשים של המבצע, עברתי דירה וקראתי לסלקום שוב. לשמחתי גיליתי שהציוד (ראוטר וממירים) חדש והחוויה משופרת.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

Neter כתב:יש לי את הטריפל של סלקום וזה הדבר הכי חכם שעשיתי!
טלוויזיה: מבחינת התכנים זה עיניין אישי. אצלי הקודי משלים את כל החסר, אבל בכללי התכנים של סלקום לא מביישים גם מול הוט ויס. שמעתי שבקרוב יהיו תכני HBO, אז בכלל טוב. שידורי הערוצים מתבצעת דרך עידן פלוס ואין תלונות.

רשת/אינטרנט: קיבלתי את הראוטר החדש שלהם והוא מצויין! קו הטלפון לא תופס פורט רשת וישנם 4 פורטים פנויים. יש לי 2 ממירים וכל ממיר הוא למעשה נקודת רשת (מוקה). חסכו לי את הצורך להעביר CAT5 בבית. לכל ממיר חיברתי סוויץ' אליו מחוברים מחשבים ומכשירים אחרים. זה עובד נפלא. האינטרנט ע"ג תשתית בזק, 40MB אבל צערי אפקטיבית אני מקבל רק 28106 Kbps שזה אשמת בזק ואין מה לעשות (דואופול אמרנו?). לשמחתי שיש עכשיו את קודי אני לא צריך את הפס הרחב להורדות ויש רושם שהתשתית של בזק מהירה יותר בחיבור (פינג) למרות הנפח הקטן יחסית. הספק שלי זה אקספון ואני קורא להם ספק "בוטיק" :) . חברה קטנה ויעילה, אתה מתקשר לשירות לקוחות והם עונים אחרי שני צילצולים והמחיר שלהם תחרותי לגמרי. אין דברים כאלה.
הרשת האלחוטית של הראוטר תומכת ב2.5GHz ו5GHz והקליטה טובה בכל הבית (דירה 120 מ') ובגינה למעט פינת הישיבה המרוחקת, אבל זה טבעי ואף ראוטר שניסיתי לא משדר למרחקים כאלו.
לפני כן היה לי את הוט. גועל נפש! לא אדבר על שירות הלקוחות הגרוע, גם של סלקום לא מי יודע מה, אלא על האיכות. היה לי את הפייבר מיני. זוועה. פעם ביום-יומיים היה צורך להוציאו מהחשמל ולחבר שוב כי הוא היה נתקע או שאיבד קליטה או שהVOD דרש. ההדלקה שלו לוקחת נצח, בין 3-7 דקות וזה העצים את החוויה הרעה עוד יותר. ההקלטה שלו היתה מוגבלת מאוד ולא יכלתי לעצור שידור ליותר מ15 דק' ללא קשר למה מוקלט כבר. ה-א-י-ט-י-ו-ת של החלפת הערוצים, של הכניסה והיציאה לVOD הוציאו אותי מדעתי. בכלל, אין מה להשוות - סלקום נראית מתקדמת הרבה יותר מבחינה טכנולוגית.

קראתי את כל הפוסטים לפני ואני מניח שהחוויות הלא טובות של הכותבים מתיחסים אולי לתקופות הראשונות של סלקום עם ציוד מיושן יותר. אני מכיר את זה. היה לי סלקום מלפני שנתיים ואכן היתה לי הרבה ביקורת אבל המחיר פיצה איכשהו. בשריפה בכרמל בנובמבר האחרון התשתיות בשכונה נשרפו (הכל: חשמל, מים, בזק והוט) כליל. החשמל חזר אחרי יום, המים אחרי יומיים, הוט אחרי שבועיים ובזק לא עונה! ("אתה לא לקוח שלנו ואנחנו לא חייבים לך דין וחשבון" כך נאמר לי בפירוש שניסיתי לברר מתי הם יתקנו את התשתיות) אחרי שלושה שבועות ללא אינטרנט "התעצבנתי" על סלקום שבתור הלקוח של בזק גם לא ידעו לומר מתי יתוקנו התשתיות, ועברתי להוט שכבר שיקמו את התשתית בשכונה. זאת היתה טעות. יומיים אח"כ 20 עובדי בזק היו ברחוב והתקינו כבילה חדשה. אני מנגד עם הוט מצטער על המעבר. נתתי להם 4 חודשים של המבצע, עברתי דירה וקראתי לסלקום שוב. לשמחתי גיליתי שהציוד (ראוטר וממירים) חדש והחוויה משופרת.
...
תודה על תגובתך המפורטת!
אם כך... מהיכן כל התלונות של לקוחות הטריפל? ממה הן נובעות (בנוסף לכמה מהם, שבכלל שתולים של התמחרים)?

אני לקוח בטלוויזיה (Apple TV 4th) ודי מרוצה (הכל תקין, אך לא יודע, אם איכות-הצפפיה נהייתה קצת פחות חדה.. ספק שידור אינטרנטי, ספק דגם המסך).
בכוונתי להתנסות כחודשיים ואז לראות, אם נשארים ואולי מטרפים לטריפל או חוזרים ל-HOT (מבחינת התוכן).

ובכלל... מה דעתך על הספקית (Netvision), כי הם שירתו אותנו עד נובמבר 2016 (דרך HOT) והתנתקו מדי כרבע-שעה... אך בנובמבר ל-"בזק" (תשתית+ספק) והכל מעולה.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #29 

אני הייתי שמח אם היה לי admin מלא על הנתב - אבל סהכ אני מרוצה.
גם מיציבות האינטרנט (40 מגה בזק)

אני רק לא מבין למה הם לא משדרים סדרות וסרטים ב5.1

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

@Neter

תודה על חוות הדעת המפורטת והמרעננת בדיון.
מספר שאלות:
1. לגבי הצורך להעביר CAT5 בבית: מה נחסך ממך ? אם הממיר מתחבר לנקודת רשת קווית ליד הטלוויזיה, אתה צריך להעביר כבל רשת מהנתב לטלוויזיה בכל מקרה. למשל במקרה שלי: אני אחבר את הממיר לכבל שהקודי מחובר אליו כיום ואז אוציא מהממיר סוויטץ' לקודי, אז לא נחסך כלום.

2. יש אפשרות להגדיר בנתב DNS עם ערך 8.8.8.8 למשל או להגדיר כתובות IP פנימיות סטטיות ?

3. צריך לבקש מהטכנאי את הנתב החדש יותר ?
4. עידן+ בממיר תומך ב T2 ?

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #31 

NetanelAzu כתב:
...
...
בנטוויזן ציינתי שההתנסות על סמך נסיונות עבר מרים...
לגבי שירות הסלקום טיוי, לאמא שלי יש אותו כבר יותר מחצי שנה וכרגע יש תלונות בעיקר על האנטנה שכל פעם צריך למצוא מחדש את המיקום המדוייק המתאים, ואני בודק ורואה הכל גם בפועל.
תגיד, התקנת האנטנה על הגג עולה כסף? איך זה עובד?
לגבי השאר, הכל נכון בנוגע למה שאמרתי ואם ההורים שלך רואים סרט רק אחת לשבוע זה כבר מראה שהם לא רואים כל כך סרטים... כל מה שיש שם זה בעיקר סרטים ישנים ומעט סרטים חדישים שראיתי אותם כבר מזמן, ואני מעודכן לגבי זה.
...
·התקנת האנטנה על הגג לא עלתה כלום.
הם הגיעו, ראו שאין קליטה טובה באנטנה מחוברת ישירות ופשוט ביקשו מההורים שלי להתקין על הגג של הבניין.
אמא שלי התקשרה לוועד, השיגה מפתח לגג וסלקום קבעו שיום למחרת הם יגיעו ויתקינו וכך היה.

גם חווית ההתקנה של סלקום הייתה נהדרת.
העבירו כבלים בצורה טובה, סידרו כבלים משוחררים מהתקנות קודמות וכו'...

אני באמת לא חושב שמול מחיר של פחות מ- 200 ש"ח אתה יכול לקבל קומבינציה כזו של 3 השירותים אצל חברה אחרת.

כמה שיותר אנשים יעברו ככה נעודד תחרות, ניתן לסלקום כח לשפר ולהשתפר.
לקוחות מקובעים ולא גמישים הם הגורם העיקרי שלא מעודד תחרות.

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

Drazick כתב:
...
...
·התקנת האנטנה על הגג לא עלתה כלום.
הם הגיעו, ראו שאין קליטה טובה באנטנה מחוברת ישירות ופשוט ביקשו מההורים שלי להתקין על הגג של הבניין.
אמא שלי התקשרה לוועד, השיגה מפתח לגג וסלקום קבעו שיום למחרת הם יגיעו ויתקינו וכך היה.

גם חווית ההתקנה של סלקום הייתה נהדרת.
העבירו כבלים בצורה טובה, סידרו כבלים משוחררים מהתקנות קודמות וכו'...

אני באמת לא חושב שמול מחיר של פחות מ- 200 ש"ח אתה יכול לקבל קומבינציה כזו של 3 השירותים אצל חברה אחרת.

כמה שיותר אנשים יעברו ככה נעודד תחרות, ניתן לסלקום כח לשפר ולהשתפר.
לקוחות מקובעים ולא גמישים הם הגורם העיקרי שלא מעודד תחרות.
...
·אני כבר מבולבל...
בין המקרה שלך לתלונות, שיש על שירות-הלקוחות, חבילת-הטריפל והטכנאים...

אז נכון...
מדובר בחברה עם 120,000 מנויים ו-מקסימום 10k תלונות זה עוד כלום, אך עדיין... מתלבט אם כדאי להרחיב לקוואטרו או לא.

Drazick
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #33 

מה שאני לא יכול לומר לך זה על שירות הלקוחות כי עד כה לא הזדקקתי לו.
לכן אין לי שום דעה לגביו (מין הסתם, מוקד המכירות של כולם הוא טוב מאוד).

אני די בטוח שרוב משמעותי מהתלונות הינו תוצאה של חבלי לידה.
אני מאמין שהמוצר של סלקום כיום בוגר הרבה יותר.
הן מבחינת החומרה שאתה מקבל אצל הלקוח, התוכנה אצל הלקוח והמערך של סלקום במתקניה שלה.
נערך לאחרונה על ידי Drazick ב 12/05/2017 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #34 

gilg7 כתב:@Neter

תודה על חוות הדעת המפורטת והמרעננת בדיון.
מספר שאלות:
1. לגבי הצורך להעביר CAT5 בבית: מה נחסך ממך ? אם הממיר מתחבר לנקודת רשת קווית ליד הטלוויזיה, אתה צריך להעביר כבל רשת מהנתב לטלוויזיה בכל מקרה. למשל במקרה שלי: אני אחבר את הממיר לכבל שהקודי מחובר אליו כיום ואז אוציא מהממיר סוויטץ' לקודי, אז לא נחסך כלום.

2. יש אפשרות להגדיר בנתב DNS עם ערך 8.8.8.8 למשל או להגדיר כתובות IP פנימיות סטטיות ?

3. צריך לבקש מהטכנאי את הנתב החדש יותר ?
4. עידן+ בממיר תומך ב T2 ?

1. בדירה היו כבר כבלים מרושתים מחדר לחדר. מן הסתם של הוט מגילגוליה הקודמים. סלקום רוכבים על הכבלים האלו שבכל קצה הם שמים מוקה (ממיר כבלים לאתרנט). כל מוקה זה נקודה חיה של הרשת. אם אין כבלים אז אני מניח שהטכנאי של סלקום ימתח כאלה בשבילך. עדיין - כל ממיר הוא נקודת רשת אליה אפשר לחבר סוויץ' או ראוטר לקבלת חיבור קווי לרשת הביתית.
2. לא הצלחתי למצוא איך להגדיר DNS אחר. כתובות סטטיות אפשר.
3. כדאי.
4. לא מבין בזה ממש. מה זה T2?

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

Tomer5755 כתב:
...
...
תודה על תגובתך המפורטת!
אם כך... מהיכן כל התלונות של לקוחות הטריפל? ממה הן נובעות (בנוסף לכמה מהם, שבכלל שתולים של התמחרים)?

אני לקוח בטלוויזיה (Apple TV 4th) ודי מרוצה (הכל תקין, אך לא יודע, אם איכות-הצפפיה נהייתה קצת פחות חדה.. ספק שידור אינטרנטי, ספק דגם המסך).
בכוונתי להתנסות כחודשיים ואז לראות, אם נשארים ואולי מטרפים לטריפל או חוזרים ל-HOT (מבחינת התוכן).

ובכלל... מה דעתך על הספקית (Netvision), כי הם שירתו אותנו עד נובמבר 2016 (דרך HOT) והתנתקו מדי כרבע-שעה... אך בנובמבר ל-"בזק" (תשתית+ספק) והכל מעולה.
...
שאלה טובה. או שהם "שתולים", או שהם ניזונים משמועות ודעות קדומות כי ככה הם קראו בפוסטים אחרים, או שישנם צדיקים והם כותבים על סמך התנסות אישית שלהם אבל כמו שציינתי, אולי עם הציוד הישן של סלקום שבאמת לא מגיעות לו מחמאות (ביוחד הראוטר הישן שלהם שהיה בינוני מינוס).
גם יכול להיות שהדרישות שלי צנועות יותר ויכול להיות שאיכות השידור של סלקום נחותה מבחינה תיאורטית, אבל אני לא רואה את זה ממש.
לגבי ספקית אינטרנט - באמת אין לי דעה נחרצת. זה שירות שרץ ברקע ואין לו שום משמעות אמיתית. ספקית אינטרנט זה סה"כ נתב לעולם החיצון. אם הם חוסמים פורטים, מאיטים מהירות גלישה או דברים כאלה אין לי דרך לדעת ולא יכולתי להשוות צד לצד מול ספקית אחרת.
היום גיליתי שלמרות שאני מנוי אקספון, החיבור החדש רשם אותי לנטוויז'ן בכל זאת. הייתי עם נטוויז'ן שנים עד שפעם גיליתי שהם השאירו אותי בתמחור של שנת 2000, ז"א גבו ממני פי 4 מהמחירים התחרותיים של היום. אז התנתקתי מהם כעונש צרכני ולא אחזור אליהם יותר. עכשיו אני אברר מי באמת הספק שלי ואתקן חזרה לאקספון אם צריך.

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

Neter כתב:
...
...
1. בדירה היו כבר כבלים מרושתים מחדר לחדר. מן הסתם של הוט מגילגוליה הקודמים. סלקום רוכבים על הכבלים האלו שבכל קצה הם שמים מוקה (ממיר כבלים לאתרנט). כל מוקה זה נקודה חיה של הרשת. אם אין כבלים אז אני מניח שהטכנאי של סלקום ימתח כאלה בשבילך. עדיין - כל ממיר הוא נקודת רשת אליה אפשר לחבר סוויץ' או ראוטר לקבלת חיבור קווי לרשת הביתית.
2. לא הצלחתי למצוא איך להגדיר DNS אחר. כתובות סטטיות אפשר.
3. כדאי.
4. לא מבין בזה ממש. מה זה T2?
...
טוב, אני כנראה מזמין טריפל בעוד 15 דקות :)
הערות לגבי השאלות ששאלתי:
1. אני צריך רק ממיר אחד וכאמור יש לי כבל CAT5 מהנתב עד הטלויזיה . אני מניח שלממיר מחברים RJ45, ז"א שלטכנאי תיהיה עבודה קלה, לא ממש צריך טכנאי פה אבל הם מחייבים טכנאי בגלל הטלפון
2. לפי בדיקה של הנציגה, אפשר לשנות DNS ע"י בקשה מהתמיכה הטכנית של סלקום, לא לבד.
3. אני אקפיד לבקש את הציוד החדש
4. מכיוון שהם משדרים ערוץ 1 בעידן+ ב HD הם חייבים לתמוך בתקן T2.

IditVahadat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #37 

@gilg7
·

לגבי הערה 4

ערוץ 1 משדר דרך מערך עידן פלוס בSD

ערוץ ה-HD משודר על גבי רשת האינטרנט

(הערוץ משודר בכפל)

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #38 

IditVahadat כתב:@gilg7
·

לגבי הערה 4

ערוץ 1 משדר דרך מערך עידן פלוס בSD

ערוץ ה-HD משודר על גבי רשת האינטרנט

(הערוץ משודר בכפל)
...
נכון :) יותר מדי הושפעתי מהדיווחים על נסיונות שידור ב HD בעידן+ למי שיש ממיר T2, אז לא לבנות על הממיר של סלקום שיקלוט שידורי ניסיון של ערוץ1

Tomer5755
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

gilg7 כתב:
...
...
טוב, אני כנראה מזמין טריפל בעוד 15 דקות :)
הערות לגבי השאלות ששאלתי:
1. אני צריך רק ממיר אחד וכאמור יש לי כבל CAT5 מהנתב עד הטלויזיה . אני מניח שלממיר מחברים RJ45, ז"א שלטכנאי תיהיה עבודה קלה, לא ממש צריך טכנאי פה אבל הם מחייבים טכנאי בגלל הטלפון
2. לפי בדיקה של הנציגה, אפשר לשנות DNS ע"י בקשה מהתמיכה הטכנית של סלקום, לא לבד.
3. אני אקפיד לבקש את הציוד החדש
4. מכיוון שהם משדרים ערוץ 1 בעידן+ ב HD הם חייבים לתמוך בתקן T2.

תעדכן בהתפתחויות.
·

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #40 

Tomer5755 כתב:
...
...