אפליקציית סלקום-tv (גרסת הסטרימרים והמסכים החכמים)
- Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 213
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תודה על התשובה. אני בטוח שהממשק עצמו של סלקום TV פשוט ונוח, אני יותר מתעניין על הנוחות של הרצת האפליקציה על סטרימר.Tomer5755 כתב:
·כאחד שאיתם כבר יומיים (דרך הApple TV 4th שלי), לדעתי, המערכת מאוד ידידותית והרבה יותר פשוטה ובטוחה מ-HOT.......
מה-שכן, ממליץ לברר עם שכניך, אם יש הם מנויי הטריפל של סלקוםTV ומה דעתם על האינטרנט שלהם......
היום (עם Yes) הממיר כל הזמן דלוק, ככה שהבן שלי (בן 6.5) פשוט מדליק את הרסיבר (והטלוויזיה נדלקת לבד) בלחיצת כפתור ואז הוא מזפזפ. השאלה אם אתה משאיר את הסטרימר דלוק עם האפליקציה של סלקום TV רצה ברקע? או שבכל פעם אתה נכנס לאפליקציה מחדש?
לגבי מהירות האינטרנט - אני לא מעוניין בטריפל, מתכוון להישאר עם החבילה הנוכחית שיש לי.
·אוכל לענות לך בנוגע לאפליקציית ה-Apple TV 4th:Darklord כתב:תודה על התשובה. אני בטוח שהממשק עצמו של סלקום TV פשוט ונוח, אני יותר מתעניין על הנוחות של הרצת האפליקציה על סטרימר.......
היום (עם Yes) הממיר כל הזמן דלוק, ככה שהבן שלי (בן 6.5) פשוט מדליק את הרסיבר (והטלוויזיה נדלקת לבד) בלחיצת כפתור ואז הוא מזפזפ. השאלה אם אתה משאיר את הסטרימר דלוק עם האפליקציה של סלקום TV רצה ברקע? או שבכל פעם אתה נכנס לאפליקציה מחדש?
לגבי מהירות האינטרנט - אני לא מעוניין בטריפל, מתכוון להישאר עם החבילה הנוכחית שיש לי....
היא נטענת מחדש רק במידה וסגרנו אותה דרך שורת ריבוי-המשימות, ו/או במידה וכיבית את המכשיר/נכנס למצב-שינה.
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בגירסא שנתת יש את הערוצים **** (תבינו לבד) ??
ועוד שאלה שכמו שמישהו אמר לפני
שאני בה להתקין הוא משום מה מותקן לי כ cellcom tv sdk שלא מופיע ביישומים אלה רק בהגדרות >יישומים
יש למישהו פיתרון ?
אשמח לעזרה
ועוד שאלה שכמו שמישהו אמר לפני
שאני בה להתקין הוא משום מה מותקן לי כ cellcom tv sdk שלא מופיע ביישומים אלה רק בהגדרות >יישומים
יש למישהו פיתרון ?
אשמח לעזרה
נערך לאחרונה על ידי danon9964 ב 08/05/2017 9:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
·cRaZy-BoY כתב:העלתי לכם למקום אחר:
https://drive.google.com/file/d/0B5pSDF ... sp=sharing...
עדיין מתקין לי ככה גם שהורדתי תקובץ שהעלאת
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
גם בסטרימר שלי זה מתקין ככה (Zidoo X9S)cRaZy-BoY כתב:האפליקציה מיועדת לסטרימרים ומכשירי טלוויזיה, זה נראה כאילו אתה מנסה להתקין את זה בטלפון שלך (יש אפליקציה מיועדת למכשירי טלפונים וטאבלטים בחנות הרגילה).......
מה הגירסא של המערכת הפעלה? מעל 5.0?YanivPL כתב:ממש לא. היא לא מופיעה ב-App drawer, וגם כשנכנסים להגדרות > יישומים, רואים Cellcom TV SDK אבל אין אפשרות לפתוח..........
אם כן, לדעתי אין משהו שאנחנו יכולים לעשות בתכלס, זה כבר עניין של אלו שהתאימו את המערכת הפעלה הזאת למכשיר ושל אלו שבנו את האפליקציה, שלצערי מ2 הצדדים קשה לי להאמין שתקבל תמיכה שתעזור לך (הייתי מנסה אולי לפנות ליצרן של המכשיר אולי יהיה לו רעיון מעניין), לסלקום אין לך מה להתאמץ לפנות, הם בקושי תומכים במכשירים של עצמם...
לדעתי הפתרון היחיד הוא להתקין את APK של האפליקציה הרגילה (זו שמיועדת לטלפונים וטאבלטים) ולהסתדר איתה.
אולי באיזו עדכון של האפליקציה איכשהו זה יעבוד, שווה לנסות אחרי כל עדכון שלהם...
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אכן, מדובר על אנדרואיד מרשמלו.cRaZy-BoY כתב:מה הגירסא של המערכת הפעלה? מעל 5.0?......
אם כן, לדעתי אין משהו שאנחנו יכולים לעשות בתכלס, זה כבר עניין של אלו שהתאימו את המערכת הפעלה הזאת למכשיר ושל אלו שבנו את האפליקציה, שלצערי מ2 הצדדים קשה לי להאמין שתקבל תמיכה שתעזור לך (הייתי מנסה אולי לפנות ליצרן של המכשיר אולי יהיה לו רעיון מעניין), לסלקום אין לך מה להתאמץ לפנות, הם בקושי תומכים במכשירים של עצמם...
לדעתי הפתרון היחיד הוא להתקין את APK של האפליקציה הרגילה (זו שמיועדת לטלפונים וטאבלטים) ולהסתדר איתה.
אולי באיזו עדכון של האפליקציה איכשהו זה יעבוד, שווה לנסות אחרי כל עדכון שלהם......
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני מבין מכל מה שכתוב בשרשור שאם יש לי קופסת אנדרואיד (H96 Pro) לא אוכל להשתמש באפליקציה היעודית, אלא רק באפליקציה הרגילה של הטלפונים?
יש בכל זאת אפשרות להתקין את האפליקציה הטובה יותר? אולי יש אפשרות להחליף את מערכת ההפעלה ל AndroidTV ואז להתקין?
יש בכל זאת אפשרות להתקין את האפליקציה הטובה יותר? אולי יש אפשרות להחליף את מערכת ההפעלה ל AndroidTV ואז להתקין?
·benny123 כתב:הורדה: https://apkpure.com/store/apps/details? ... cellcom_tv
דרישות מינימום - אנדרואיד 5 ומעלה בלבד.
מכשירים תומכים (שנבדקו ע"י חברי הפורום):
amazon fire tv דור ראשון אנדרואיד 5.1.1
MXQ PRO (גרסת ה-1 ג"ב ראם) אנדרואיד 6
NVIDIA SHIELD (תודה ל-cRaZy-BoY)
Xtreamer Wonder (תודה ל-mp3lll)
Xiaomi Mi Box
Minix U1 (תודה ל-nirfun)
Beelink gt1 (תודה ל-yonik)
אשמח לתקף את השרשור הזה שהוא למענכם,
כל מוצר שמצאתם שזה עובד עליו אנא עדכנו בשרשור ואני אתקף בהודעה זו, כמו כן באגים פתוחים ממש מתבקש....
עובד גם עם VIM KHADAS:
http://www.geekbuying.com/item/Khadas-V ... 75853.html
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
H96 Pro+ עובד!
האפליקציה לא נמצאת ב"מגירת האפליקציות", אבל אפשר לפתוח דרך תפריט האפליקציות.
חסרה לי יכולת להקליט ולצפות בהקלטות - האם זה רק אצלי?
האפליקציה לא נמצאת ב"מגירת האפליקציות", אבל אפשר לפתוח דרך תפריט האפליקציות.
חסרה לי יכולת להקליט ולצפות בהקלטות - האם זה רק אצלי?
נראה שזו הסיבה שהאייקון לא מופיע:
http://www.minixforum.com/threads/no-ap ... -tv.16034/
אם יש פה מישהו עם הכלים לעריכת ה-apk - אשמח אם תעלו גרסה מתאימה
http://www.minixforum.com/threads/no-ap ... -tv.16034/
אם יש פה מישהו עם הכלים לעריכת ה-apk - אשמח אם תעלו גרסה מתאימה
לאישתי נשבר הקודי אז אני רוצה לשים סטרימר עם סלקום.
יצא למישהו לבדוק את האפליקציה על הfire tv stick היותר חדש? זה אמור לעבוד?
ובכלל מבין כל המכשירים שכתוב שהאפליקציה עובדת בהם, על איזה אתם ממליצים ומאילו להמנע?
אני מעדיף תמחור כמה שיותר נמוך (כל עוד המכשיר אמין ולא מקרטע) ועדיף עם כניסת רשת (לא סומך יותר מדי על wifi).
תודה!
יצא למישהו לבדוק את האפליקציה על הfire tv stick היותר חדש? זה אמור לעבוד?
ובכלל מבין כל המכשירים שכתוב שהאפליקציה עובדת בהם, על איזה אתם ממליצים ומאילו להמנע?
אני מעדיף תמחור כמה שיותר נמוך (כל עוד המכשיר אמין ולא מקרטע) ועדיף עם כניסת רשת (לא סומך יותר מדי על wifi).
תודה!
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD