שרשור תגובות מאמר 'סקירת תוכנות מדיה סנטר למחשבי HTPC'
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
orenshapir,
נכון. חוקית אסור להם להצפין ערוץ שמשודר חופשי על אותו לויין. ערוץ 1 משודר אנלוגית ולכן הם יכולים לעשות זאת.
בקרוב (אם ירצה משרד התקשורת) גם ערוץ 1 יעבור לדיגיטלי.
נכון. חוקית אסור להם להצפין ערוץ שמשודר חופשי על אותו לויין. ערוץ 1 משודר אנלוגית ולכן הם יכולים לעשות זאת.
בקרוב (אם ירצה משרד התקשורת) גם ערוץ 1 יעבור לדיגיטלי.
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
מצטער על ההקפצה
מה עם Snapstream BeyondTV ? נחשב לחזקה בתחום וגם יש האומרים עם הממשק הכי מרשים.
יש מישהו שמשמש בה ויכול לתת טיפים (EPG , עברית וכו') ?
מה עם Snapstream BeyondTV ? נחשב לחזקה בתחום וגם יש האומרים עם הממשק הכי מרשים.
יש מישהו שמשמש בה ויכול לתת טיפים (EPG , עברית וכו') ?
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
בזמנו ניסיתי את BeyondTv. זכורות לי הרבה בעיות עם עברית ושלא הייתה יציבה כל כך, אז זנחתי אותה.
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
minime ,
בעיות תאימות רבות עם עברית כמו שכבר צויין
בעיות תאימות רבות עם עברית כמו שכבר צויין
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- andnaz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
הי
רק עכשיו קראתי את הכתבה. תודה על סקירה יפה ומועילה
אני באופן אישי משתמש בתוכנה Imon של soundgraph אשר באה יחד עם ערכת מדיה של אותה חברה.
האמת, אין לי מושג האם היא תומכת בעברית - אני משתמש ברוסית - אבל היא בהחלט תוכנה שכתובה בצורה לא רעה. למרות שכמו בוויסטה היא אינה תומכת בנגנים חיצוניים וחבל.
http://www.soundgraph.com/Eng_/main.aspx
רק עכשיו קראתי את הכתבה. תודה על סקירה יפה ומועילה
אני באופן אישי משתמש בתוכנה Imon של soundgraph אשר באה יחד עם ערכת מדיה של אותה חברה.
האמת, אין לי מושג האם היא תומכת בעברית - אני משתמש ברוסית - אבל היא בהחלט תוכנה שכתובה בצורה לא רעה. למרות שכמו בוויסטה היא אינה תומכת בנגנים חיצוניים וחבל.
http://www.soundgraph.com/Eng_/main.aspx
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
תודה על המידע
הכתבה הציגה תוכנות שתומכות בעברית בצורה מלאה(כמעט)
הכתבה הציגה תוכנות שתומכות בעברית בצורה מלאה(כמעט)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- zivw
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
תצורת עבודה משולבת
שלום לכולנו,
מזה כמה ימים אני מדשדש באתר בנושא ה HTPC ורציתי פשוט לומר - כל הכבוד!
המון חומרים, מענה ענייני וממוקד, שיתוף ידע ברמה מאוד גבוהה.
הסקירה עזרה לי להתכוונן על פתרון תוכנה וחומרה של SAGE.
ההתלבטות שלי בנוגע לאיכות הוידאו של ה Extender, הקופסה אמורה להתחבר למסכי LCD עם מחברי HDMI והייתי שמח לדעת אם ניתן לקבל שידור HD בדרך זו או אחרת?
ובנושא התוכנה, האם ניתן לצפות בתכנים שונים בו זמנית כאשר תוכן X משודר למסך מקומי ותוכן Y למסך מרוחק?
תודה,
זיו
ההתלבטות שלי בנוגע לאיכות הוידאו של ה Extender, הקופסה אמורה להתחבר למסכי LCD עם מחברי HDMI והייתי שמח לדעת אם ניתן לקבל שידור HD בדרך זו או אחרת?
ובנושא התוכנה, האם ניתן לצפות בתכנים שונים בו זמנית כאשר תוכן X משודר למסך מקומי ותוכן Y למסך מרוחק?
תודה,
זיו
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Re: תצורת עבודה משולבת
ה extender הקיים הוא ללא יציאות HDMI. יש לו קומפוזיט ו-S-video בלבד.zivw כתב:שלום לכולנו,
תודה,
זיו...
כמו כן יש דיווחים על בעיה בעברית - תחפש בפורום.
נדמה לי ש SAGE הכריזו על extender תומך HD בתערוכה לאחרונה. אם אני זוכר נכון אמור לצאת ביולי השנה.
לגבי השאלה על התוכנה התשובה היא כן - בתצורת שרת כאשר ה client יכול לרוץ גם על אותו מחשב כמו השרת.
Enjoy the Silence
- zivw
-
- חבר פעיל במיוחד

עופר תודה.
אכן התשובה שקיבלתי מהתמיכה של SAGE שעתיד לצאת Extender with HD אך לא יידעו אותי על תאריך.
צמד המילים" SAGE עברית" לא הניב תוצאות וע"פ העורך דרור, היא המומלצת שבכתבה, כך שאודה לך אם תוכל להרחיב את נושא התאימות בעברית.
בנוגע לחומרה, חשבתי ללכת על הפתרון הבא:
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7285
אשמח לחוות דעתכם.
לא יודע מה איתכם אבל אני ממש התלהבתי מהפתרון המוצע של SAGE-תצורת client/server + Hardware Extender לשידור מקבילי, שונה, נקודת שדרוג ושליטה אחת, המרת אודיו באיכות טובה ועתיד לבוא גם וידאו באיכות טובה.
כיום קיימים מגברים ומקלטים של אודיו ווידאו, אך הפתרון אינו אינטגרטיבי עם תוכנת מדיה סנטר כפי ש ה Extender עושה.
תודה,
זיו
אכן התשובה שקיבלתי מהתמיכה של SAGE שעתיד לצאת Extender with HD אך לא יידעו אותי על תאריך.
צמד המילים" SAGE עברית" לא הניב תוצאות וע"פ העורך דרור, היא המומלצת שבכתבה, כך שאודה לך אם תוכל להרחיב את נושא התאימות בעברית.
בנוגע לחומרה, חשבתי ללכת על הפתרון הבא:
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7285
אשמח לחוות דעתכם.
לא יודע מה איתכם אבל אני ממש התלהבתי מהפתרון המוצע של SAGE-תצורת client/server + Hardware Extender לשידור מקבילי, שונה, נקודת שדרוג ושליטה אחת, המרת אודיו באיכות טובה ועתיד לבוא גם וידאו באיכות טובה.
כיום קיימים מגברים ומקלטים של אודיו ווידאו, אך הפתרון אינו אינטגרטיבי עם תוכנת מדיה סנטר כפי ש ה Extender עושה.
תודה,
זיו
- OferL
-
- חבר מביא חבר

זיו
לדעתי אתה בהחלט צודק לגבי SAGE והיותה פתרון מדוייק לצרכים שלך כפי שתארת אותם. תסתכל באתר של אורן שפיר על המערכת שלו.
מה שכתבתי הוא מזכרוני בלבד, שהיתה הערה כלשהי בשרשור אחר לגבי השימוש בעברית על ה extender. לגבי SAGE עצמה אין כל בעיה עם העברית ואפשר אפילו להשתמש בתוסף לתוכנה עצמה להצגת כתוביות בעברית לסרטים ללא צורך בפילטר חיצוני כלשהו.
לגבי המפרט נראה לא רע ומחיר סביר. יתכן שתצטרך בהמשך לשדרג כרטיס מסך. ונפח HD אף פעם לא מספיק... אם אתה מסתכל רק על מערכות מוכנות מראש ולא רוצה לחפש רכיבים אז תבדוק גם בפלונטר ובדיגיטייז.
לדעתי אתה בהחלט צודק לגבי SAGE והיותה פתרון מדוייק לצרכים שלך כפי שתארת אותם. תסתכל באתר של אורן שפיר על המערכת שלו.
מה שכתבתי הוא מזכרוני בלבד, שהיתה הערה כלשהי בשרשור אחר לגבי השימוש בעברית על ה extender. לגבי SAGE עצמה אין כל בעיה עם העברית ואפשר אפילו להשתמש בתוסף לתוכנה עצמה להצגת כתוביות בעברית לסרטים ללא צורך בפילטר חיצוני כלשהו.
לגבי המפרט נראה לא רע ומחיר סביר. יתכן שתצטרך בהמשך לשדרג כרטיס מסך. ונפח HD אף פעם לא מספיק... אם אתה מסתכל רק על מערכות מוכנות מראש ולא רוצה לחפש רכיבים אז תבדוק גם בפלונטר ובדיגיטייז.
Enjoy the Silence
- zivw
-
- חבר פעיל במיוחד

Raid and Bit
היי,
שוב תודה עופר, אתה איש יקר.
קיבלתי את ההצעה הנ"ל:
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box
ABIT Fatal1ty F-I90HD
G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15
2XWD 500GB 7200RPM 16MB IDE AAKB
NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE
SILVERSTONE LC17B
FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm
Hauppauge WinTV PVR 150 MCE MEDIA CENTER KIT
WINDOWS VISTA HOME PREMUIM 32BIT
ולשאלתי הראשונה - האם ויסטה (הגרסא המוצעת או Ultimate) יודעת ליצור Raid 1/5 בתוכנה כמובן?
תחשבו על כל ההשקעה בהמרת מדיות למיניהן, הורדות בתשלום או לא בתשלום, הקלטות, תמונות... קשה לי לחשוב על רכישת מערכת מדיה סנטר ללא דיסק גיבוי, והרי זה רק עניין של זמן עד שדיסק כושל.
אתם הייתם נכנסים לסרט 64Bit או נשארים עם מ"ה 32?
ואם כבר סרטים, מה דעתכם על התקנת Server 2003 32/64Bit עם מ"ה ויסטה וירטואלית למטרת מדיה סנטר (כמובן עם תוספת זיכרון)?
בהתחשב בחומרה הנ"ל ותוספת כ.מסך בעתיד (שאין אני יודע את צריכתו
), כמה דיסקים ניתן יהיה למקם במארז מבחינת יכולת הספק?
תודה וסליחה על השאלות המרובות,
זיו
שוב תודה עופר, אתה איש יקר.
קיבלתי את ההצעה הנ"ל:
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box
ABIT Fatal1ty F-I90HD
G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15
2XWD 500GB 7200RPM 16MB IDE AAKB
NEC AD-7170 18x DVD+/-RW/RAM Double Layer BLACK /WHITE
SILVERSTONE LC17B
FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm
Hauppauge WinTV PVR 150 MCE MEDIA CENTER KIT
WINDOWS VISTA HOME PREMUIM 32BIT
ולשאלתי הראשונה - האם ויסטה (הגרסא המוצעת או Ultimate) יודעת ליצור Raid 1/5 בתוכנה כמובן?
תחשבו על כל ההשקעה בהמרת מדיות למיניהן, הורדות בתשלום או לא בתשלום, הקלטות, תמונות... קשה לי לחשוב על רכישת מערכת מדיה סנטר ללא דיסק גיבוי, והרי זה רק עניין של זמן עד שדיסק כושל.
אתם הייתם נכנסים לסרט 64Bit או נשארים עם מ"ה 32?
ואם כבר סרטים, מה דעתכם על התקנת Server 2003 32/64Bit עם מ"ה ויסטה וירטואלית למטרת מדיה סנטר (כמובן עם תוספת זיכרון)?
בהתחשב בחומרה הנ"ל ותוספת כ.מסך בעתיד (שאין אני יודע את צריכתו
תודה וסליחה על השאלות המרובות,
זיו
- zivw
-
- חבר פעיל במיוחד

- OferL
-
- חבר מביא חבר