איפה הסטרימרים המוכרים והטובים? נראה לי נרדמתי לכמה שנים...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #21 

kingikra כתב:
...
...
בוא אולי פעם אחת ולתמיד תעזור לי, קודי ו"חבריו" זה לא סטרימרים להזרמת תוכן מהאינטרנט בלבד? האם הם גם יכולים לשמש כמזרימי מידע ממחשב\NAS אחר?
...
אכן כמו שציינו לפני. אני משתמש בKODI כסטרימר לכל דבר לתוכן מקומי, במקום TVIX ו- POPCORN שהיו לי בעבר.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #22 

Lee כתב:
...
...
·

לגבי הבדלי הקידוד, שאולי יכולים להיות הגורם, הכי פשוט זה להוריד MediaInfo ולהריץ אותה על סרט תקין, ובמקביל על סרט מגמגם/מרצד, ואז להשוות בין הנתונים של שני הסרטים, ולראות אם בזה שמגמגם יש פער קיצוני באחד הנתונים. זה יכול להיות נתון הביטרייט, ה-RefFrame וכו'.
לדוגמה, אצלי בעבר סרטים שנתון ה-RefFrame שלהם היה 11-12, לא רצו חלק, גם כשהאצה בחומרה היתה פעילה.
עם סרטים שהנתון הזה היה 4-5, שזהו המצב לרוב, לא היתה שום בעיה.

ולגבי קודי, אכן פשוט מאוד. בהגדרות התוכנה מגדירים שיתוף SMB למחשב אחר ברשת או התקן Nas, ומנגנים מהם ללא כל בעיה.
...
טוב, עשיתי קצת שיעורי בית. הורדתי את התוכנה שכתבת וניסיתי להשוות בין סרטים שראו חלק וסרטים שהיו קרטועים.
קודם כל לא מצאתי שום קורלציה בין ביטרייט לקרטוע. היו בעלי ביטרייט גבוה שעבדו חלק והיו בעלי ביטרייט נמוך וקירטעו.
ההבדל היחיד בין אלה שקרטעו ואלה שלא זה נתון ה FPS. אלה שקרטעו היו 24 ואלו שלא 23.976.
אין לי מושג וחצי מושג אםהנתון הנ"ל יכול להיות קשור לקרטוע.

תודה

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #23 

עדכון
עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את השרשור הזה (כמה מפתיע שהוא שייך לפורום הזה :wink:).
התחלתי לשחק בהגדרות. מה שפרידום המליץ לא עובד. הסטרימר כותב לאחר לחיצה על APPLY ש 24\50\60 לא עובד עם AUTO ואכן לאחר הגדרה זו, סרט שקרטע לפני גם קרטע אחרי. ניסיתי להעביר את VIDEO MODE ל 1080\24 או 1080\23.976 ובשניהם גם סרט "טוב" וגם סרט "רע" רצו חלק אבל הדפדוף בתפריטים התקלקל והפך מקרטע.
לבסוף הבנתי שהבעיה שלי לא היתה קשורה להגדרות VIDEO MODE אלא אך ורק ל AUTO FRAMERATE שהיה מוגדר אצלי כברירת מחדל מהמפעל על DISABLED. שינוי ל 24\50\60 והשארת VIDEO MODE על 1080\59.94 גורמת להכל לעבוד חלק. סרט "טוב", סרט "רע" ותפריטים.

המון תודה לכולם על היעוץ והעזרה. חסכתי כמה זוזים :D

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #24 

kingikra כתב:עדכון
עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את השרשור הזה (כמה מפתיע שהוא שייך לפורום הזה :wink:).
התחלתי לשחק בהגדרות. מה שפרידום המליץ לא עובד. הסטרימר כותב לאחר לחיצה על APPLY ש 24\50\60 לא עובד עם AUTO ואכן לאחר הגדרה זו, סרט שקרטע לפני גם קרטע אחרי. ניסיתי להעביר את VIDEO MODE ל 1080\24 או 1080\23.976 ובשניהם גם סרט "טוב" וגם סרט "רע" רצו חלק אבל הדפדוף בתפריטים התקלקל והפך מקרטע.
לבסוף הבנתי שהבעיה שלי לא היתה קשורה להגדרות VIDEO MODE אלא אך ורק ל AUTO FRAMERATE שהיה מוגדר אצלי כברירת מחדל מהמפעל על DISABLED. שינוי ל 24\50\60 והשארת VIDEO MODE על 1080\59.94 גורמת להכל לעבוד חלק. סרט "טוב", סרט "רע" ותפריטים.

המון תודה לכולם על היעוץ והעזרה. חסכתי כמה זוזים :D
...
·

מסקנה: יצר הסרט טוב מנעוריו. אין דבר כזה, סרט "רע"... :lol:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”