שרשור תגובות: אירוע סלקוםTV
יפה מאוד שהם נותנים אפליקציות לטלויזיות חכמות, וחוסכות את הצורך בממיר!
הנה הקישור לרשימת כל הערוצים בסלקוםTV:
https://cellcomtv.cellcom.co.il/content/channels/
מה חסר לטעמי? עוד ערוצי מדע / טבע / היסטוריה.
יש את NG (נשיונל גאוגרפיק), אבל אין את NG WILD.
הייתי מוסיף את דיסקברי HD ודיסקברי HD SCIENCE, ואת HISTORY HD.
וגם ערוץ עם סרטי מדע / טבע / היסטוריה בריטיים.
רצוי להוסיף גם ערוצי מוזיקה כמו MTV, VH1 ונגזרותיהם וערוצים דומים של חברות אחרות. אבל אלה שעם מוזיקה ולא את ערוצי הטראש.
ואני אישית הייתי רוצה גם את ערוצי הכלכלה BLOOMBERG ו-CNBC.
הנה הקישור לרשימת כל הערוצים בסלקוםTV:
https://cellcomtv.cellcom.co.il/content/channels/
מה חסר לטעמי? עוד ערוצי מדע / טבע / היסטוריה.
יש את NG (נשיונל גאוגרפיק), אבל אין את NG WILD.
הייתי מוסיף את דיסקברי HD ודיסקברי HD SCIENCE, ואת HISTORY HD.
וגם ערוץ עם סרטי מדע / טבע / היסטוריה בריטיים.
רצוי להוסיף גם ערוצי מוזיקה כמו MTV, VH1 ונגזרותיהם וערוצים דומים של חברות אחרות. אבל אלה שעם מוזיקה ולא את ערוצי הטראש.
ואני אישית הייתי רוצה גם את ערוצי הכלכלה BLOOMBERG ו-CNBC.
נערך לאחרונה על ידי yaron78 ב 26/04/2017 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
·תיקון - באמת באחת העריכות זה נעלם. כתבתי סמסונג, אנשים לא יודעים שיש להם מסך TIZEN...yaron78 כתב:עפר, שכחת לציין שיש גם תמיכה בפלטפורמת TIZEN שבטלויזיות סמסונג, שזה מאוד חשוב.
וגם בטלויזיות של שארפ ואפילו גרונדיג.
את סוני ופיליפס ציינת,
כך שרק פנסוניק נשארה מחוץ לחגיגה...
האמת אף פעם לא הבנתי למה פנסוניק לא הצטרפה לאנדרואידTV ובמקום זה הלכה על פיירפוקס - צעד שהוכח שהוא לא טוב, ועובדה שפיתוח הפלטפורמה הופסק ע"י מוזילה....
פנסוניק רצו לבדל את עצמם וזה די תקע אותם.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 26/04/2017 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
הרשימה לא הכי ברורה,הבנתי שבייבי משדר בHD וגם 20 משדר בHD?
כתבו על זה בעבר בפורום ועד היום גם כשפניתי לחברה
לא הבנתי האם כן או לא.
בכל מקרה עופר,ניר שטרן אמר בערך "דיי לבולשיט הזה" על הגבלה מצד החברות לשדר רק בממיר ערוצים ולא באפליקציה.
"כל התוכן בכל קופסא וגם ללא קופסא",מעניין מה יקרה עם ערוצי צ'רלטון,לדעתי עדיין יתרצו בהסכם הקיים
ולא יעלו לסמארטפונים ולטאבלטי (בינתיים להבנתי ערוצי צ'רלטון לא התעדכנו באפליקציה לסמארטפונים)
הלוואי ואתבדה.
כתבו על זה בעבר בפורום ועד היום גם כשפניתי לחברה
לא הבנתי האם כן או לא.
בכל מקרה עופר,ניר שטרן אמר בערך "דיי לבולשיט הזה" על הגבלה מצד החברות לשדר רק בממיר ערוצים ולא באפליקציה.
"כל התוכן בכל קופסא וגם ללא קופסא",מעניין מה יקרה עם ערוצי צ'רלטון,לדעתי עדיין יתרצו בהסכם הקיים
ולא יעלו לסמארטפונים ולטאבלטי (בינתיים להבנתי ערוצי צ'רלטון לא התעדכנו באפליקציה לסמארטפונים)
הלוואי ואתבדה.
·כשאני בדקתי, בכלל לא היה כתוב סמסונג. לא הייתי מתקטנן איתך על עצם ציון טיזן במפורש...oferlaor כתב:·תיקון - באמת באחת העריכות זה נעלם. כתבתי סמסונג, אנשים לא יודעים שיש להם מסך TIZEN.........
פנסוניק רצו לבדל את עצמם וזה די תקע אותם....
עכשיו ראיתי שכתבת טלויזיות B&O - לא ידעתי שבכלל יש להם טלויזיות בארץ. כנראה אצל האלפיון, בחנויות שאני כלל לא מכיר... ועוד סלקום טיוי מפתחת במיוחד בשבילם! אז לא יכלו לפתח בשביל פנסוניק? או אולי בעצם חשבו - בצדק - שפנסוניק תחליף בקרוב פלטפורמה ולכן לא כדאי להשקיע בנוכחית עכשיו.
אגב, האמת גם הייסנס הוא בטופ5 (כמותית) של היצרנים בעולם. אבל כנראה בארץ היא עוד לא הצליחה להמריא במכירות.
וגם לא ידעתי שיש בארץ טלויזיות של RCA. אולי בארץ זה מותג מדבקה... אפילו בזאפ לא מצאתי.
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

לאחר בירור,נאמר שבעת עדכון הגרסא ערוצי צ'רלטון יתווספו לאפליקציה לסמארטפונים,
אם תוכלו לעדכן על כך אשמח,ייתכן וזה מידע מוטעה.
אם תוכלו לעדכן על כך אשמח,ייתכן וזה מידע מוטעה.
-
oferlaor
- מנהל

·צודק, ערכתי את זה פעמיים.yaron78 כתב:·כשאני בדקתי, בכלל לא היה כתוב סמסונג. לא הייתי מתקטנן איתך על עצם ציון טיזן במפורש.........
עכשיו ראיתי שכתבת טלויזיות B&O - לא ידעתי שבכלל יש להם טלויזיות בארץ. כנראה אצל האלפיון, בחנויות שאני כלל לא מכיר... ועוד סלקום טיוי מפתחת במיוחד בשבילם! אז לא יכלו לפתח בשביל פנסוניק? או אולי בעצם חשבו - בצדק - שפנסוניק תחליף בקרוב פלטפורמה ולכן לא כדאי להשקיע בנוכחית עכשיו.
אגב, האמת גם הייסנס הוא בטופ5 (כמותית) של היצרנים בעולם. אבל כנראה בארץ היא עוד לא הצליחה להמריא במכירות.
וגם לא ידעתי שיש בארץ טלויזיות של RCA. אולי בארץ זה מותג מדבקה... אפילו בזאפ לא מצאתי....
לגבי היצרנים, הם פשוט רשמו את כל הטלויזיות שתומכות ב-Android TV
-
oferlaor
- מנהל

·מערכיך שרק ב-TIZEN אבל קשה לדעת - מכיוון שיש להם תאימות אחורה. השאלה אם הם השקיעו גם בגרסאות טרום-Tizen (להערכתי לא, אבל לך תדע, הרי הם מתאמים את זה על בסיס פלטפורמה קיימת של אריקסון).pp55 כתב:בסמסונג זה יהיה רק TIZEN במערכת הקודמת לא מישו יודע ?...
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@AvielGhermezian
·
עדכנתי גרסה
מה שעודכן במבט ראשון זה היכולת לצפות בהקלטות
מצ"ב תמונות להמחשה
·
עדכנתי גרסה
מה שעודכן במבט ראשון זה היכולת לצפות בהקלטות
מצ"ב תמונות להמחשה
לי הם פשוט נוספו. בלי עדכון גירסה ובלי כלום. יכול להיות שאם תתנתק ותכניס מחדש את המייל והסיסמה זה יתעדכן לך.ofers79 כתב:נכנסתי לאפליקציה של סלקום ב LG WEBOS ולא ראיתי שנוספו ערוצי הטלוויזיה.
צריך לעשות פעולה מסויימת כדי לעדכן ?
תודה....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@AvielGhermezian
כן וכן.
כן וכן.
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

@IditVahadat
@dedol
תודה על העדכונים,כפי שציינתי זה נכתב במה חדש אבל בסלקום אמרו לי שערוצי צ'רלטון צריכים לעלות לאחר עדכון הגרסא
הם לא יודעים איך לבלוע את הצפרדע,אולי בסוף הערוצים יעלו במסגרת התאימות עם אנדרואיד TV,לכו תדעו.
@dedol
תודה על העדכונים,כפי שציינתי זה נכתב במה חדש אבל בסלקום אמרו לי שערוצי צ'רלטון צריכים לעלות לאחר עדכון הגרסא
הם לא יודעים איך לבלוע את הצפרדע,אולי בסוף הערוצים יעלו במסגרת התאימות עם אנדרואיד TV,לכו תדעו.