·pp55 כתב:·......
בעבר אמרתם שאתם פחות מתעסקים בסדרות רכש האם עכשיו המצב ישתנה נראה יותר סדרות רכש ?...
חיובי.

לגבי ההקלטות-יש סיבה שלא בחרו בממיר שהוא גם מקליט(מעבר לענן,כיום ביס למשל זה בנוסף אמנם רק 2 ערוצים ורק שבוע אחורה אבל זה במקביל ולא במקום)?...
שוב, תלוי בזכויות של כל ערוץ.כתוב שזה שבוע עד שבועיים בCATCH UP,יש חלק שמאפשרים עד שבוע וחלק עד שבועיים או שיש טווח אחיד של עד 14 יום פשוט כאחידות?...
לא מבין לגבי "התנגשות".התנגשות עם פרטנר-אם הממיר הוא אותו ממיר של INNOVA(מניח שמס' דגם לא תוכל לשתף) אז הממיר של פרטנר הוא LG אז לא צפויה התנגשות....
לא ידוע בשלב זה. שוב, מי שמחליט על מדיניות התמחור זה האולפן. מניסיון בחו"ל, סרטים ב-4K עולים יותר מ-HD.תוכן 4K לא יהיה בעלות נוספת ובעצם התוכן יהיה לפי בחירה או שאותו סרט ב4K יעלה יקר יותר מאשר אותו סרט בHD/SD או שפשוט קטגוריה בנפרד עם 4K?...
לגבי רשת קשת וערוץ 10-זו בדיוק הכוונה שלי,השאלה אם ההסכם כולל HD, ויש תכנים מכל הזמנים או רק סדרות ששודרו לאחרונה?הספרייה הזו צפויה לעלות כסף/תשלום עבור כל פרק או עונות או חלק מהVOD?...
לא. הערוצים הם חלק מהמנוי. תיתכנה חבילות שונות של ערוצים בהמשך.יש עלות לשירות הVOD כשירות כמו בהוט ויס או שהוא חלק מהחבילה כמו בסלקום TV?...
כל השירות. אתה צריך לזכור שזכויות נקנות לפי טריטוריה....לגבי צפייה מחו"ל קראתי באחת הכתבות,לא מוצא כרגע והנחתי לעצמי שמדובר בטעות,בטח בגלל זכויות שידור.
האיסור מדבר רק על ערוצים או על כל השירות,כלומר גם סרטים מהVOD לא יתאפשר לצפות בחו"ל?...
פחות מעורב בזמני השקה ולאיזה קהלים.ראיתי שנכתב השירות יוצע החל מחמישי,אחרי זה הוסיפו ללקוחות.
יודע שיש ניסוי לעובדים וללקוחות טריפל סי קיימים ואני זמן רב ברשימת המתנה וכשביררתי היום אמרו לי ששיווק לכולם או לרשימת המתנה בשבוע הבא
אז ערבוב של מידע או מה?...

·pp55 כתב:·......
אפשר טעימה אילו סדרות יהיו...

·AvielGhermezian כתב:מסכים לגבי מה שכתבת ומודה ושב על המענה,
לגבי ממיר פרטנר קראתי שזה יהיה של חברת LG ,גם אנדרואיד TV ויתמוך ב4K כך שאם הממיר יהיה של LG יש סיכוי שיהיה זהה
למרות שיש דגמים שונים.
לגבי ערוצים-פורסם באייס לדעתי,כרגע ערוץ מוטורס וערוץ שייט תחרותי אם אני לא טועה,האם כל הערוצים והתכנים מחו"ל יהיו עם תרגום בעת העלייה?
או שייתכן שיעלו בלי התרגום יעלה בהמשך(כלומר זה תנאי לעליית התכנים/הערוצים בפועל?)
כתבה שהתעדכנה שוב ממש לאחרונה
http://www.ice.co.il/media/news/article/514840
עם עוד קצת רשימת ערוצים "ערוץ אוכל, אופנה, סרטים בוליוודים, וערוץ הטיולים טרוול XP - עליו מתכוונים בחברה לבדוק בתקופה הקרובה שידור של 4K. כמו כן ישודרו 3 ערוצי מוסיקה, אחד מהם בהפקתה של smart, 3 ערוצי ילדים – אחד מהם גם כן בהפקה של החברה ושניים קרוניים, וגם 2 ערוצי ספורט נישתיים. בשלב הבא ישווקו גם חבילות ברוסית וערבית."
חיפוש קצר מצא את הערוצים הבאים: CHEF TV,BABY CHANNEL,BOLLYWOOD CHANNEL HD,TOTAL MUSIC,CORAZON TELENOVELA,MENTORS CHANNEL
ערוץ אוכל,ערוץ אנימציה בדיבוב אנגלית,ערוץ בוליווד שמשדר בHD ,ערוץ מנטורים,ערוץ מוזיקה,ערוץ טלונבלות בספרדית(שמאפשר גם דיבוב באנגלית אם הבנתי נכון).
לגבי כולם חוץ מערוץ האנימציה,כולם משדרים או התוכן בספרייה שלהם קיים בFULL HD 1080P.
נראה שזה ערוצים קיימים,כולם קיבלו תמיכה לאחרונה באנדרואיד TV אז כראה שזוהי רשימה חלקתי בלבד...

אז פתרנו את 2 הבעיות,MartinHSabag כתב:·......
הממיר שלנו הוא לא של LG.
מה שמצאת בגגוגל לגבי Bollywood ו-Corazon אלו אפליקציות ולא "ערוצים חיים". אין קשר בינם לבין מה שיעלה בשירות smart....