הנותרים The Leftovers - חזרה לעונה שלישית

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #21 

לא יכלו להוכיח שאכן עובד כי מי שהלך מעולם לא חזר למעט נורה
ולדעתי אין סיבה להניח שמשקרת

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #22 

אני מבין שאתם רוצים הכל בכפית אבל זו סדרה שסיבת ההיעלמות כמעט ולא משמעותית. מה שהיה חשוב זה מה שזה עשה לאנשים ועל זה כל הסדרה.

מכיוון שאי אפשר להשאיר חור כזה גדול בעלילה, הם בסופו של דבר חצי הסבירו מה שקרה. ככל הנראה תופעה טבעית אשר גרמה לפיצול מימדי ובו חלק מהאנשים נותרו בצד אחד וחלק בצד השני. המכונה פשוט שחזרה את מה שקרה ואיפשרה לעבור לצד השני. זה כל הסיפור, לא מרגש במיוחד וגם לא רלוונטי במיוחד למעט בכדי לסתום את החור העלילתי.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #23 

oferlaor כתב:אני מבין שאתם רוצים הכל בכפית אבל זו סדרה שסיבת ההיעלמות כמעט ולא משמעותית. מה שהיה חשוב זה מה שזה עשה לאנשים ועל זה כל הסדרה.

מכיוון שאי אפשר להשאיר חור כזה גדול בעלילה, הם בסופו של דבר חצי הסבירו מה שקרה. ככל הנראה תופעה טבעית אשר גרמה לפיצול מימדי ובו חלק מהאנשים נותרו בצד אחד וחלק בצד השני. המכונה פשוט שחזרה את מה שקרה ואיפשרה לעבור לצד השני. זה כל הסיפור, לא מרגש במיוחד וגם לא רלוונטי במיוחד למעט בכדי לסתום את החור העלילתי.
...
מסכים
אכן, לא צריך להאכיל את הצופים בכפית.
גם מבחינתי ההסבר מניח את דעת. כמו שכתבתי בשרשור האחר על The Leftovers, פחות התחברתי לכל הקטע העל טבעי בסדרה, ובד"כ יש בי אפס סובלנות לשטויות כאלו, במיוחד אם אינן באות על פתרונן בצורה שאפשר לעכל (ראה פרק הסיום האידיוטי של "אבודים").
מבחינתי עיקר הסדרה היה העיסוק בנותרים כביכול, וככזאת היא היתה סדרה מעולה, עם רגעי דרמה אדירים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #24 

Lee - לפי כל מה שתיארת היית צריך לסבל בסידרה. הרי הוא מת וחוזר כל כך הרבה פעמים, וזה רק "שטות על טבעית" אחת בסידרה (שגם היא לא הוסברה).

אני אישית חושב שהסידרה בזבוז של זמן.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #25 

Huber כתב:Lee - לפי כל מה שתיארת היית צריך לסבל בסידרה. הרי הוא מת וחוזר כל כך הרבה פעמים, וזה רק "שטות על טבעית" אחת בסידרה (שגם היא לא הוסברה).

אני אישית חושב שהסידרה בזבוז של זמן.
...
לסבול ממש לא סבלתי :wink:
רוב העניינים העל טבעיים קיבלו הסבר כזה או אחר שהיה מספיק מרצה. אפילו עניין העישון שמישהו העלה כאן באחת התגובות (אולי אתה?) וגם אותי סיקרן במהלך כל הסידרה, עד כמה שזכור לי נפתר בזה שזה פשוט התחיל ללא סיבה וכולם נגררו לזה.
בים הסדרות הבינוניות שמציפות אותנו בשנים האחרונות, זו סדרה יוצאת דופן מאוד זו ואם באים אליה בראש פתוח, אפשר גם ליהנות.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”