הנותרים The Leftovers - חזרה לעונה שלישית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני מבין שאתם רוצים הכל בכפית אבל זו סדרה שסיבת ההיעלמות כמעט ולא משמעותית. מה שהיה חשוב זה מה שזה עשה לאנשים ועל זה כל הסדרה.
מכיוון שאי אפשר להשאיר חור כזה גדול בעלילה, הם בסופו של דבר חצי הסבירו מה שקרה. ככל הנראה תופעה טבעית אשר גרמה לפיצול מימדי ובו חלק מהאנשים נותרו בצד אחד וחלק בצד השני. המכונה פשוט שחזרה את מה שקרה ואיפשרה לעבור לצד השני. זה כל הסיפור, לא מרגש במיוחד וגם לא רלוונטי במיוחד למעט בכדי לסתום את החור העלילתי.
מכיוון שאי אפשר להשאיר חור כזה גדול בעלילה, הם בסופו של דבר חצי הסבירו מה שקרה. ככל הנראה תופעה טבעית אשר גרמה לפיצול מימדי ובו חלק מהאנשים נותרו בצד אחד וחלק בצד השני. המכונה פשוט שחזרה את מה שקרה ואיפשרה לעבור לצד השני. זה כל הסיפור, לא מרגש במיוחד וגם לא רלוונטי במיוחד למעט בכדי לסתום את החור העלילתי.
מסכיםoferlaor כתב:אני מבין שאתם רוצים הכל בכפית אבל זו סדרה שסיבת ההיעלמות כמעט ולא משמעותית. מה שהיה חשוב זה מה שזה עשה לאנשים ועל זה כל הסדרה.
מכיוון שאי אפשר להשאיר חור כזה גדול בעלילה, הם בסופו של דבר חצי הסבירו מה שקרה. ככל הנראה תופעה טבעית אשר גרמה לפיצול מימדי ובו חלק מהאנשים נותרו בצד אחד וחלק בצד השני. המכונה פשוט שחזרה את מה שקרה ואיפשרה לעבור לצד השני. זה כל הסיפור, לא מרגש במיוחד וגם לא רלוונטי במיוחד למעט בכדי לסתום את החור העלילתי....
אכן, לא צריך להאכיל את הצופים בכפית.
גם מבחינתי ההסבר מניח את דעת. כמו שכתבתי בשרשור האחר על The Leftovers, פחות התחברתי לכל הקטע העל טבעי בסדרה, ובד"כ יש בי אפס סובלנות לשטויות כאלו, במיוחד אם אינן באות על פתרונן בצורה שאפשר לעכל (ראה פרק הסיום האידיוטי של "אבודים").
מבחינתי עיקר הסדרה היה העיסוק בנותרים כביכול, וככזאת היא היתה סדרה מעולה, עם רגעי דרמה אדירים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Lee - לפי כל מה שתיארת היית צריך לסבל בסידרה. הרי הוא מת וחוזר כל כך הרבה פעמים, וזה רק "שטות על טבעית" אחת בסידרה (שגם היא לא הוסברה).
אני אישית חושב שהסידרה בזבוז של זמן.
אני אישית חושב שהסידרה בזבוז של זמן.
לסבול ממש לא סבלתיHuber כתב:Lee - לפי כל מה שתיארת היית צריך לסבל בסידרה. הרי הוא מת וחוזר כל כך הרבה פעמים, וזה רק "שטות על טבעית" אחת בסידרה (שגם היא לא הוסברה).
אני אישית חושב שהסידרה בזבוז של זמן....
רוב העניינים העל טבעיים קיבלו הסבר כזה או אחר שהיה מספיק מרצה. אפילו עניין העישון שמישהו העלה כאן באחת התגובות (אולי אתה?) וגם אותי סיקרן במהלך כל הסידרה, עד כמה שזכור לי נפתר בזה שזה פשוט התחיל ללא סיבה וכולם נגררו לזה.
בים הסדרות הבינוניות שמציפות אותנו בשנים האחרונות, זו סדרה יוצאת דופן מאוד זו ואם באים אליה בראש פתוח, אפשר גם ליהנות.