מהיכן כדאי לרכוש רשיון ל Windows 10 ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

@Drazick
·
אני ממש לא זוכר שנאלצתי להתקין מחדש WINDOWS8 הופיע לי מספר טלפון 1-800 בהתקנה והקלדתי את הקוד שקיבלתי מהמחשב לטלפון וקיבלתי קוד מהשיחה שהקלדתי במחשב.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

@shaked
·
אף אחד לא חושב שהוא דופק את המערכת אפילו לרגע, בנתיים התקנת אופיס וWindows ירדו משרתים רשמיים של מייקרוסופט והאקטיבציה עבדה ללא בעיות אם וכאשר מיקרוסופט יחליטו לשנות זאת אני מניח שיציעו לנו הצעה מתאימה
אבל בנתיים העניין עובד... הרישיון שלי של Windows8 נרכש כרישיון שדרוג ל XP שרכשתי במיטב כספי בזמנו.
האופיס שלי במחשב הראשי נרכש כסטודט ובמחשב הנייד יש לי רישיון לWindows8 וOffice שנרכשו גם דרך מוכר עלום
ב E-bay ועדיין עובדים (רק במחירים קצת יותר גבוהים לפני כ3 שנים) עלה לי בזמנו האופיס כ 180 ש"ח כמדומני.

ההתקנות האחרונות שרכשתי עבור חברים מהמקורות שהצגתי נרכשו ועובדים לפחות מעל חודש.

צריך לדעת שמייקרוסופט מוכרת ליצרנים של ציוד (OEM) מערכות הפעלה במחירים מגוחכים של כמה דולרים להערכתי אותו מוכר רכש עודפים על מלאים מתים, אם למשל מייקרוסופט מכרה ליצרן OEM מאה אלף רישיונות של מערכת הפעלה והיצרן לא השתמש בכולם ומכר לצד שלישי...איך בדיוק מייקרוסופט יכולים לבדוק זאת ?

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #23 

@arotman
"בינתיים" ויש מספיק מקרים שזה לא, מיקרוסופט לא תציע שום הצעה כשזה ייחסם ופייפאל לא תתערב.
ושוב, קנית תוכנה פיראטית, לא משנה איך תסובב את זה.
התנאים לOEM שונים ודורשים מכירה בשילוב חומרה, בנוסף הרשיון מוטבע בביוס של המחשב.

אם כבר חצי פיראטי אפשר לקנות בחותם תמורת 19 שח
https://www.scool.co.il/ness/index.aspx ... &nomedia=1

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73396
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #24 

לכל מי שחושב שהרישוי הזה חוקי, שיפסיק להשלות את עצמו. כן, זה עובד כי המספר הסידורי שמנפקים לכם הוא אכן מספר שמיקרוסופט מכרה, אבל הוא נמער ליצרניות חומרה וספקים גדולים (OEM למינהם) שאמורים למכור אותו רק עם החומרה איתה הוא מגיע. מה שעושים פה זה "לפרק" את הרישוי מהחומרה ולמכור אותה בנפרד, לא בדיוק מה שמיקרוסופט התכוונה בעת מכירת הרישוי ולא בדיוק עומד בתנאי הרישוי.

מי שרוצה להבין יותר מוזמן לקרוא את זה:

http://www.zdnet.com/article/is-it-ok-t ... microsoft/

אז כן, זה עובד, וכן, בבית כנראה שמיקרוסופט לא תעלה על זה וזה "יהיה בסדר", אבל חוקי זה ממש לא.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”