התלבטות בין Q7 ל PHD8
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
^^^
אני לא מבין למה אתה מתנסה עליו ככה?!...
הוא אמר שהוא אהב את הפלאסמה הזאת לעומת שאר הפלאסמות שהוא ראה אז זהו רד ממנו אני לא מבין מה זאת החקירה הזאתי והעוקצנות הזאת?! "בורות זה ברכה"?!?
תחשוב כמו אדם חכם דבר כמו אדם פשוט!
אני לא מבין למה אתה מתנסה עליו ככה?!...
הוא אמר שהוא אהב את הפלאסמה הזאת לעומת שאר הפלאסמות שהוא ראה אז זהו רד ממנו אני לא מבין מה זאת החקירה הזאתי והעוקצנות הזאת?! "בורות זה ברכה"?!?
תחשוב כמו אדם חכם דבר כמו אדם פשוט!
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
amit_alcobi,
אין בזה שום עיניין של התנשאות.
התייחסתי לנקודה האחרונה שלו:
אגב, אנחנו נוהגים להגיד את זה פה המון בכל מיני הקשרים, למשל - עד שלא שמעת/ראית משהו טוב יותר, אז אתה מבסוט עם מה שיש לך, או שעד שלא הראו לך איזה דפקט/באג בתמונה אתה מבסוט ממה שיש לך וכו'.
תחשוב שוב על מה שרשמת ותערוך בהתאם....
אין בזה שום עיניין של התנשאות.
התייחסתי לנקודה האחרונה שלו:
שזה בדיוק אותו דבר שהוא אמר, רק בצורה אחרת.לפעמים יש מצבים בחיים שככול שיודעים יותר ולומדים יותר ונכנסים לפרטים הקטנים כך מפספסים את
המטרה ואת הפשטות שבדבר....
אגב, אנחנו נוהגים להגיד את זה פה המון בכל מיני הקשרים, למשל - עד שלא שמעת/ראית משהו טוב יותר, אז אתה מבסוט עם מה שיש לך, או שעד שלא הראו לך איזה דפקט/באג בתמונה אתה מבסוט ממה שיש לך וכו'.
תחשוב שוב על מה שרשמת ותערוך בהתאם....
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 28/03/2007 7:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
אולי לא התכוונת מרטין אבל היתה פה התנשאות וזה מופיע גם בעמוד הראשון של השרשור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
אני חושב שלא הבנתם כראוי את כוונתו של מרטין בביטוי.
אין כאן האשמה או התבטאות כנגד מישהו שהוא "בור ועם הארץ".
הכוונה היא שמי שלא מכיר תמונה טובה יותר מרגיש שמה שיש לו זה מצויין.
עד שלא התארחת בבית מלון "כמו שצריך", גם MOTEL 6 זה יוצא מהכלל. עד שלא אכלת אוכל גורמה אמיתי, גם חומוס בלאפה זה תענוג אמיתי. עד שלא ראית FULL HD במלוא יופיו, יתכן שערוץ 2 זה תמונה מדהימה עבורך.
אגב, אם יש מסך שעולה 20K אין לזה בהכרח משמעות אופרטיבית שיראו מצויין. אפשר בקלות רבה לגרום לכך שמסך גם של 100,000 ש"ח יראה רע מאוד... הרבה יותר קשה לגרום לתמונה (בארץ) להיראות טובה עם תנאי הבסיס והידע של טכנאים ומתקינים רבים בארץ לצערי.
אין כאן האשמה או התבטאות כנגד מישהו שהוא "בור ועם הארץ".
הכוונה היא שמי שלא מכיר תמונה טובה יותר מרגיש שמה שיש לו זה מצויין.
עד שלא התארחת בבית מלון "כמו שצריך", גם MOTEL 6 זה יוצא מהכלל. עד שלא אכלת אוכל גורמה אמיתי, גם חומוס בלאפה זה תענוג אמיתי. עד שלא ראית FULL HD במלוא יופיו, יתכן שערוץ 2 זה תמונה מדהימה עבורך.
אגב, אם יש מסך שעולה 20K אין לזה בהכרח משמעות אופרטיבית שיראו מצויין. אפשר בקלות רבה לגרום לכך שמסך גם של 100,000 ש"ח יראה רע מאוד... הרבה יותר קשה לגרום לתמונה (בארץ) להיראות טובה עם תנאי הבסיס והידע של טכנאים ומתקינים רבים בארץ לצערי.
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

עופר - הכל ברור, לפעמים זה פשוט מסתכם בעניין של ניסוח.
דרך אגב - לא מסכים לגבי הדוגמא של האוכל. ראיתי ואכלתי אוכל שמישהו הגדיר אותו "גורמה" וזה לא השתווה לשיפוד טוב בלאפה. בניגוד לדוגמא של תמונת HD לעומת ערוץ 2 שכאן אין ויכוח, הרי שלדעתי בנושא של טעמים באמת שכל אחד מגיב אחרת, ויסלחו לי כל "אניני הטעם" למיניהם.
דרך אגב - לא מסכים לגבי הדוגמא של האוכל. ראיתי ואכלתי אוכל שמישהו הגדיר אותו "גורמה" וזה לא השתווה לשיפוד טוב בלאפה. בניגוד לדוגמא של תמונת HD לעומת ערוץ 2 שכאן אין ויכוח, הרי שלדעתי בנושא של טעמים באמת שכל אחד מגיב אחרת, ויסלחו לי כל "אניני הטעם" למיניהם.
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

על טעם וריח אין להתווכח
- כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
לחלוטין לא סולח לךדני_פרבר כתב:עופר - הכל ברור, לפעמים זה פשוט מסתכם בעניין של ניסוח.
דרך אגב - לא מסכים לגבי הדוגמא של האוכל. ראיתי ואכלתי אוכל שמישהו הגדיר אותו "גורמה" וזה לא השתווה לשיפוד טוב בלאפה. בניגוד לדוגמא של תמונת HD לעומת ערוץ 2 שכאן אין ויכוח, הרי שלדעתי בנושא של טעמים באמת שכל אחד מגיב אחרת, ויסלחו לי כל "אניני הטעם" למיניהם....
זה לחלוטין בסדר גמור לא להיות חסיד של אוכל גורמה ולעדיף לאפה.
מצד שני לבוא ולהמליץ לכולם לא לאכול אוכל גורמה בגלל שאני לא מבין מה כולם מוצאים בו זה לחלוטין לא לגיטימי.
אם אתה לא מבין במשהוא זה בסדר אף אחד לא מבין בהכל - אבל להגיד שחבל לבזבז את הכסף על משהוא יקר (אוכל גורמה או מסך פלזמה) היות ואני לא מבין בכך וזה לא נראה לי שווה זה לחלוטין ....
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

אתה מכניס מילים לפי:כרמי כתב:לחלוטין לא סולח לךדני_פרבר כתב:עופר - הכל ברור, לפעמים זה פשוט מסתכם בעניין של ניסוח.
דרך אגב - לא מסכים לגבי הדוגמא של האוכל. ראיתי ואכלתי אוכל שמישהו הגדיר אותו "גורמה" וזה לא השתווה לשיפוד טוב בלאפה. בניגוד לדוגמא של תמונת HD לעומת ערוץ 2 שכאן אין ויכוח, הרי שלדעתי בנושא של טעמים באמת שכל אחד מגיב אחרת, ויסלחו לי כל "אניני הטעם" למיניהם....
זה לחלוטין בסדר גמור לא להיות חסיד של אוכל גורמה ולעדיף לאפה.
מצד שני לבוא ולהמליץ לכולם לא לאכול אוכל גורמה בגלל שאני לא מבין מה כולם מוצאים בו זה לחלוטין לא לגיטימי.
אם אתה לא מבין במשהוא זה בסדר אף אחד לא מבין בהכל - אבל להגיד שחבל לבזבז את הכסף על משהוא יקר (אוכל גורמה או מסך פלזמה) היות ואני לא מבין בכך וזה לא נראה לי שווה זה לחלוטין .......
1. לא המלצתי שום דבר לאף אחד אלא דיברתי על טעמי האישי.
בסה"כ ציינתי את ההבדל בין השוואה לשידורים טובים לעומת טובים הרבה יותר שעל זה אין (כמעט) ויכוח, לבין השוואה לסוגי מאכלים שם כל אחד מגיב אחרת.
2. לא כתבתי בשום מקום שחבל להוציא כסף על משהו יקר. אני דווקא בעד באופן עקרוני, כי אני דוגל ב"זול הוא יקר".
- כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
כעת אתה מוציא את דברי מהקשרם (אני לא דבירתי על כך שיקר זה טוב) - כמו שעשית לדברי מרטין
לא הכנסתי לך מילים לפה, אני חוזר ואומר אם אתה לא מבין בנושא מסויים - אז על תמליץ עליו (דעתך האישית זה סוג של המלצה).
לא הכנסתי לך מילים לפה, אני חוזר ואומר אם אתה לא מבין בנושא מסויים - אז על תמליץ עליו (דעתך האישית זה סוג של המלצה).
החיים זה מה שקורה לנו,
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

לאור דברי כרמי ודברי מרטין בעמוד הראשון הייתי מבקש לעצור כאן ולשאול ברצינות את מנהלי האתר:
1. האם חוות דעת אישית מותרת באתר, או שהכל זה מספרים, נתונים, גרפים וכו'?
2. אם נאמר שאני מומחה פחות מחבר X - האם זה אומר שאיני יכול להביע את דעתי והערכתי האישית על מכשיר זה או אחר?
3. אם אתר זה מיועד (גם) להחלפת מידע או קבלת חוו"ד ועצות, מי קובע למי מותר ליעץ או להביע דיעה אישית? האם זכות זו שמורה לאנשים מסוימים, אלו שמבינים יותר, וכל השאר סטטיסטים?
ותבינו - אני מאד נהנה ואני חושב שאתם עושים עבודה ברוכה ונדיבה.
אני מעלה את הנושא לדיון פרודוקטיבי ולא לשם התנגחות.
1. האם חוות דעת אישית מותרת באתר, או שהכל זה מספרים, נתונים, גרפים וכו'?
2. אם נאמר שאני מומחה פחות מחבר X - האם זה אומר שאיני יכול להביע את דעתי והערכתי האישית על מכשיר זה או אחר?
3. אם אתר זה מיועד (גם) להחלפת מידע או קבלת חוו"ד ועצות, מי קובע למי מותר ליעץ או להביע דיעה אישית? האם זכות זו שמורה לאנשים מסוימים, אלו שמבינים יותר, וכל השאר סטטיסטים?
ותבינו - אני מאד נהנה ואני חושב שאתם עושים עבודה ברוכה ונדיבה.
אני מעלה את הנושא לדיון פרודוקטיבי ולא לשם התנגחות.
- MartinHSabag
-
- מנהל

1. מותר. בהחלט מותר.
2. כל אחד יכול להביע דיעה אישית, אולם אם מישהו אומר :
3. לכולם מותר (מלבד עוסקים בתחום).
2. כל אחד יכול להביע דיעה אישית, אולם אם מישהו אומר :
אז זה כבר לא נשמע לי כמו "דיעה" אלא יותר כמו קביעת עובדה. אני לא חושב שדרישתי להבהרה בנוגע ל"בדיקות המקיפות" זו התנשאות אלא ניסיון ללמדו ויותר מזה, את הקוראים האחרים, שיש בעייתיות מסויימת ב"בדיקה מקיפה" בחנות שבה המסכים לא כויילו בצורה מינימלית.לאחרונה רכשתי את ה LG לאבא שלי וזה לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות רבים שעשיתי
לשלושת המסכים הנ"ל....
3. לכולם מותר (מלבד עוסקים בתחום).
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

השאלות שלי היו די רטוריות אבל רציתי להבהיר את הנקודה ובמיוחד להזכיר שצריך לכבד (פה, כמו גם במקומות אחרים) גם את הדיעה האישית של אלו שנחשבים בעיני אנשים מסוימים כ"מבינים" פחות.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
מרטין הצדק עימך . 
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
קשה אולי לעשות את ההפרדה, אבל זה בעצם גרעין ההבדל:
1. השוואתי את המסך XXX עם 3 מסכים אחרים ואין הבדל, לכן אין טעם לרכוש אותם - קנו את XXX.
2. השוואתי את המסך XXX עם 3 מסכים אחרים ולא ראיתי הבדל. לדעתי המסך הזה טוב כמו המסכים האחרים, לדעתי כדאי לקנות XXX.
1. השוואתי את המסך XXX עם 3 מסכים אחרים ואין הבדל, לכן אין טעם לרכוש אותם - קנו את XXX.
2. השוואתי את המסך XXX עם 3 מסכים אחרים ולא ראיתי הבדל. לדעתי המסך הזה טוב כמו המסכים האחרים, לדעתי כדאי לקנות XXX.
- דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

מסך XXX הוא מסך שמראה סרטים רק מסוג מסוים?...

- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
אז אם ככה למה לא שווה לקנות אותו?
Silence speaks louder than words
- amit_alcobi
-
- חבר פעיל מאוד

איך עושים שזה יפסיק ליידע אותי על כל הודעה חדשה פה?