@Jksp
· קיבלת. אהיה ליד מחשב תקבל גם בפייסבוק.
שאלה. אתמול הסטרימינג היה איטי מעט, היו קצת גמגומים בניגון. שלחצתי pause זה המשיך להוריד וזה שיפר את עניין ה buffer. יש מה לעשות עוד בעניין הסטרימינג?
eyosha כתב:@Jksp
· קיבלת. אהיה ליד מחשב תקבל גם בפייסבוק.
שאלה. אתמול הסטרימינג היה איטי מעט, היו קצת גמגומים בניגון. שלחצתי pause זה המשיך להוריד וזה שיפר את עניין ה buffer. יש מה לעשות עוד בעניין הסטרימינג?
אלעד
...
לפי דעתי זה עניין של אינטרנט והסטרימר שלך אממ בכללי לא מומלץ להתערב בנושא ה buffer הקודי עושה בעצמו, לפחות ככה אצלי (Nvidia Shield TV)
eyosha כתב:@Jksp
·מוזר. יש לי unlimited 100mb אסימטרי. אין לי שום בעיית סטרימינג בקודי בתוספים אחרים. אני אבדוק שוב
...
·
אתה מתכוון סימטרי אולי? אז שוב כניראה זה הקודי שלך, יש סרטים שהם שוקלים 9 גיגה אני לא אשקר לא כולם אבל גם יש חלק לא קטן ששוקל 6-7-8-9, זה לא קל לכל מכשיר להזרים כזה אניי בטוח
אתה מתכוון סימטרי אולי? אז שוב כניראה זה הקודי שלך, יש סרטים שהם שוקלים 9 גיגה אני לא אשקר לא כולם אבל גם יש חלק לא קטן ששוקל 6-7-8-9, זה לא קל לכל מכשיר להזרים כזה אניי בטוח
...
·כנראה , אני אנסה לרדת ל 720p. יש לי קודי 17.1 על נוק I5. אבל הזרמה ברשת של תוכן 1080 זה כבד קצת.
עדכון 0.0.12 -
תמיכה בקודי 14 !! ומעלה~! (תודה ל avigdork@)
תקציר על סרטים, מידע נוסף על הסרט, טריילר ועוד...
מידע על שחקני הסרט + תמונות!!! אפילו באקסודוס ניראה לי שאיחן דבר כזה!!!!!!(רק קודי 17)
מידע אודות הסרט בהרחבה כמו אורך הסרט והאיכות ממש מצד למטה
יכולת מייון !!! לפי שם, שנה, ותאריך הוספה!!!!!
יכול חיפוש בתוך קטגוריה!! (רק קודי 17 בנתיים)