ביממה האחרונה ערוצי עידן לא נקלטים בלווין

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #21 

אם מדובר בנקודה יחידה בבית אפשר לעשות חיווט מחדש ישירות מהצלחת לנקודה שצריך ולראות שאין משהו מיוחד באיזור הצלחת שאולי מפריע אם מדובר ביותר מנקודה אחת חיווט מחדש לכל הנקודות ועינית מרובעת או כפולה תלוי בכמות הממירים בבית אבל אף אחד לא עושה כך לא יודע

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #22 

Apyrexia כתב:
...
...
אתה מתיחס למה שאמרת על האפשרות לבטל נגד כלשהו או לבצע איזה שינוי בצלחת יס שימיר את הצלחת מV לH?
...
·

אם יש חסימה לH שלא ניראה לי . אז אפשר לסובב את הLNB ב90 מעלות . והH נהפך לV . והכול בסדר .

אני עשיתי הרבה פעמים . שהיו לי לקוחות פרטיים על רואש אחד . הפחתי את הV לH . שאיזה לקוח לא ישנה את המתח . וכולם לא יראו
H=18V הV=14V

בהצלחה
רק הטכנאי קרמר

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #23 

יכול להיות שיש ספק יחיד לצלחת קבוע 14V . ויתר הממירים חסומים למתח ביכלל . כי הH זה 18V או להפוך את העיין ב90 מעלות . הH נהפך לV
רק הטכנאי קרמר

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #24 

יס בעצמם מנטרלים הצלחות שיעבדו על H כדי לחסום קליטה פיראטית של יס בצלחת שלא בשימוש

c-a-o פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

פתרתי את הבעיה :
מציין שאני שתמש בצלחת פרטית בקוטר 1 מטר והתשתית היא שלי .
הזמנתי וקיבלתי במהירות רבה יחסית מאליאקפרס ממיר - סריקה מחדש .
בחירה ב fta וקיבלתי בחזרה את הערוצים .
פשוט מאוד.
עידן 2 עבד לי תמיד אך אכות הסאונד ואכות הקליטה בלוויןיותר טובה

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #26 

אצלי קליטה חלקה בתדרים שפורסמו כאן.
https://www.hometheater.co.il/vt272766.html
צלחת פרטית 1.2 מטר, עמוס צדדי ל 13E מרכזי.
לא צריך להחליף ממיר או לעשות משהו שקשור ל עמוס7, רק סרקתי את התדרים החדשים והממיר מצא את הערוצים.

holyo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

עידן+ היה סוג של שירות חינם לשידורים ע"י המדינה ,עכשיו חודש לפני חלוקת הערוצים רשת וקשת והחלפת הערוצים שהמדינה והרשות השניה לקחה על כך מיליונים רבים עדין לא יודעים לDVB-T1 איזה ערוצים יהיו כי ברוב גאוניותם לא התכוננו כראוי למהלך כמו כל דבר בשלטון ,וכך כל המשתמשים בממיר זה שחלק גדול מהם הם בעלי יכולת מועטת לא יוכלו לראות את כל הערוצים ,ובכלל מר כחלון שר התקשורת הבטיח שנים לאחור הרחבה ל18 ערוצים-אז הוא אמר ולא פעם ראשונה ולא רק הוא מהשרים שלנו .וכך לא מוכנים עדין שתאריך היעד הוא 1.11.17 ,שלטון יש לנו !!!! ומה עם השר החדש לתקשורת עסוק ברובוטים שילחמו וכו' וכו' עוד לא הבינו מה רצה לומר .פניה לרשות ומשרד התקשורת נותנת מענה מגומגם ללא הבנה וללא תשובה או פתרון.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”