מוזר עברתי לסיטונאי בזק בינ'
ואין לי בעיות גלישה כאלה
זה בגלל ששני החברות זה שאול אילוביץ הבעל?
לא נראה לי
כי עכשיו בזק לא תומכת לי באינטר'
האם טכנאי בזק גורמים לתקלות מכוונות?
·eran405 כתב:עברתי לשוק הסיטונאי באקספון לפני כ-3 חודשים. לפחות בחודש-חודשים הראשונים הכל נשאר ללא שינוי. שבוע שעבר שמתי לב שהסנכרון של המודם ירד מאיזור ה-80 מגה ל-60 מגה. התקשרתי לאקספון אמרו שידברו עם בזק שישלחו טכנאי ויעדכנו אותי. לא קיבלתי שום עדכון אבל היום בבוקר הסנכרון חזר ל-80 מגה. האם זה באמת תקלה מכוונת של בזק בגלל השוק הסיטונאי, אין לי מושג....
לפני כחודש התקלה הנ"ל חזרה. שוב דיברתי עם אקספון, הפעם באמת שלחו טכנאי של בזק לארון ברחוב והתשובה של בזק שזה המקסימום שהקו יכול. היום חזרתי לתשתית של בזק (זמנית כמובן) וגיליתי:
א. גם כלקוח ישירות של בזק עדיין המקסימום של "שהקו יכול" הוא 20% פחות ממה שקיבלתי במשך שנים. אין לנציגה הסבר איך קיבלתי מהירות טובה יותר עד לפני חודש. היא כן אמרה שתעביר פניה לשיפור התשתית למחלקת הנדסה אבל עדיין כל הסיפור נשמע לי תמוה ביותר.
ב. לפי הרישומים אצלהם בכלל לא היה אצלי טכנאי שלהם בזמנו כאשר הבעיה הופיעה בפעם הראשונה ונפתרה (מסתבר, נפתרה מעצמה?!).
לפחות במקרה שלי, אני יכול להגיד בוודאות שזה פשוט תשתית *** של בזק ולא קשור לשוק סיטונאי. טוב, לפחות הרווחתי חודש חינם גם בתשתית (מבזק) וגם בספק (מאקספון) מכל הסיפור הזה