צריך הסבר מקיף על כל סוגי הביטים לDREMEL במיוחד על פוליש

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
legopart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #21 

שמעו, אני מאוד עצבני, היום קיבלתי את הסוללה שציפיתי לה, שהזמנתי ביותר יקר, ב90ש"ח
והגיע אחת של 12V
לצערי:
- עכשיו אני יודע שיש דרמילים ומכשירים (של בוש) שעובדים עם כאלו, וחבל שלא הזמנתי אחד כזה.
- הדרמיל העכשיווי הוא של 10V

עניין של 1.2V אבל סיכונים אני לא אקח כי שרפתי כבר מכשירים בעבר בגלל מטען שהיה כולה ב 1V יותר ממה שרשום על המכשיר, כי לא לחינם יש גירסאות שונות.
שלחתי לאיביי בקשה של החזר כספי.
הסתכלתי בפנים בתקווה שאולי יש שם חיבורים בטור של סוללות כפתור שאם אני אוציא אחת אז זה יהיה עם פחות מתח, לצערי יש יש בטור/במקביל 3 סוללות גדולות נטענות.
אני אישית קניתי הכל מונוליט כדי לא להתעסק עם פירוק והלחמות, לא רציתי עכשיו להתעסק ולהרכיב סוללות.
בעסה, פשוט בעסה.

עריכה: אחרי מחקר קצר באינטרנט הבנתי שגירסאות 10.8 וה12 וולט תואמות ואפילו זהות להפליא ועובדה במצב טעינה מקסימלית 2 הסוללות בעלות 12.4V וכשהם בפריקה הם 10.4V
לצערי קיבלתי 1500mah וציפיתי ל 2000mah אבל מסוללות סיניות אין מה לצפות להרבה. פשוט החלטתי לשלם על אחת כפול ודווקה המוכר הזה אכזב אותי.
כמו שאמרתי החלטתי להשתמש, אז הורדתי את המכסה התחתון של הסוללה, אכן הסוללה מתאימה גם למכשיר וגם למטען.
נראה לי שהמכשיר מתחמם יותר עם הסוללה הזו, אבל אני מוכן לקחת סיכון, אני גם יפעיל את המכשיר בדרירות יותר נמוכה עם הסוללה הזו.

רק מטען נוסף לא אוכל להשיג כי הוא יוצא יקר.

עריכה נוספת: אחרי מחקר מעמיק, גיליתי שכל הדגמים של BOSCH ושל DREMEL של 10.8V הם גם 12V, אצרף הוכחות לכך בהמשך אם תרצו. מדובר למעשה באותן הסוללות שהערך הנומינלי שלהם הוא ~ 10.8 והמקסימלי ~ 12. ובארצות הברית מציינים 12 ובשאר העולם 10.8, כאשר בפועל אין הבדל.
עדיין לא קיבלתי תשובה מהמוכר, הוא הציע לי 50% החזר ואני אחרי כל החושבין, הסכמתי שזה הכי צודק, כי אני משאיר את המוצר ואשתמש בו במלואו. ההחזר יאפשר לי לרכוש אחד סיני נוסף.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”