הטכנאי של unlimited אצלי כרגע - שאלה לגבי הראוטר-נתב (?) שהביא להתקנה
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
סיבים כחולים זה של בזק
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לפרוס זה טוב
לחבר זאת השאלה...
לחבר זאת השאלה...
לפותח האשכול, אתה יכול בבקשה להריץ בדיקה כאן: http://www.dslreports.com/speedtest (תלחץ על Fiber) ולעלות תמונה עם התוצאה.
גם אצלי
שלום חברים
גם אצלי הותקן ZTE ZXHN H198A IL לפני כחודש בערך. - התחברתי אל 200/200 ב-015
סה"כ עובד בסדר, קצבים מצויינים. עם סמארטפון Xiaomi Mi5 נמדד כמעט 200/200 ב-5Ghz.
אבל מצאתי תקלה או שלא הגדרתי משהו נכון. עבור PLEX server לא עבד DMZ HOST וגם לא port forwarding. רק כאשר הפעלתי איזו טכנולוגיה בראוטר שמזהה אוטומטית פורטים פתוחים מול בקשות מבחוץ, (שכחתי את השם. אבדוק כאשר אהיה בבית) היה ניתן להתחבר מבחוץ, וכל זה לאחר ביטול DMZ HOST ו FORWARDING. מוזר
בכל מקרה, למרות שעובד בסדר גמור בינתיים, יש לי ספקות גדולות לגבי הדגם, אשר מיועד נטו עבור unlimited. (תת דגם של הרגיל. הלוגו של unlimited מופיע בתוך הממשק בWEB) הfirmware נראה בגרסה ראשונית 1.0.0 וככל הנראה לעולם לא יעודכן. אין תיעוד/עזרה על ההגדרות השונות. (שלעיתים הם משתמשים במונחים משלהם ולך תבין מה זה עושה) ובנוסף, אני מתכננן לקנות QNAP ושם להריץ שרתים חיצוניים שונים, אז צריך ראוטר בעל יכולות שעובדות.
אז הודעתי להם שאני מחזיר אותו ואני יזוכה ב-300 ש"ח.
חשבתי לקנות במקום את Linksys WRT 1200AC שהרשים אותי מבחינת המפרט החומרתי - עם המשלוח לארץ 390 שח, או 330 שח לאחר זיכוי על המע"מ. (טעות קבועה של אמזון)
האם מישהו מכם ממליץ על בחירה טובה יותר בתקציב דומה פלוס-מינוס? לא מעוניין בסיני זול.
גם אצלי הותקן ZTE ZXHN H198A IL לפני כחודש בערך. - התחברתי אל 200/200 ב-015
סה"כ עובד בסדר, קצבים מצויינים. עם סמארטפון Xiaomi Mi5 נמדד כמעט 200/200 ב-5Ghz.
אבל מצאתי תקלה או שלא הגדרתי משהו נכון. עבור PLEX server לא עבד DMZ HOST וגם לא port forwarding. רק כאשר הפעלתי איזו טכנולוגיה בראוטר שמזהה אוטומטית פורטים פתוחים מול בקשות מבחוץ, (שכחתי את השם. אבדוק כאשר אהיה בבית) היה ניתן להתחבר מבחוץ, וכל זה לאחר ביטול DMZ HOST ו FORWARDING. מוזר
בכל מקרה, למרות שעובד בסדר גמור בינתיים, יש לי ספקות גדולות לגבי הדגם, אשר מיועד נטו עבור unlimited. (תת דגם של הרגיל. הלוגו של unlimited מופיע בתוך הממשק בWEB) הfirmware נראה בגרסה ראשונית 1.0.0 וככל הנראה לעולם לא יעודכן. אין תיעוד/עזרה על ההגדרות השונות. (שלעיתים הם משתמשים במונחים משלהם ולך תבין מה זה עושה) ובנוסף, אני מתכננן לקנות QNAP ושם להריץ שרתים חיצוניים שונים, אז צריך ראוטר בעל יכולות שעובדות.
אז הודעתי להם שאני מחזיר אותו ואני יזוכה ב-300 ש"ח.
חשבתי לקנות במקום את Linksys WRT 1200AC שהרשים אותי מבחינת המפרט החומרתי - עם המשלוח לארץ 390 שח, או 330 שח לאחר זיכוי על המע"מ. (טעות קבועה של אמזון)
האם מישהו מכם ממליץ על בחירה טובה יותר בתקציב דומה פלוס-מינוס? לא מעוניין בסיני זול.
על פי מה שקראתי, אסור לייבא ראוטרים מחו"ל, פשוט לא יעבירו לך אותו במכס, הראוטרים של חו"ל אסורים כי יש סכנה שהם יכולים לשבש תדרים. וגם אין לזה אישור של משרד התקשורת. https://www.hometheater.co.il/vt216013.html
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10920
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
אסור, אבל הרוב מגיעים.dan5189 כתב:על פי מה שקראתי, אסור לייבא ראוטרים מחו"ל, פשוט לא יעבירו לך אותו במכס, הראוטרים של חו"ל אסורים כי יש סכנה שהם יכולים לשבש תדרים. וגם אין לזה אישור של משרד התקשורת. https://www.hometheater.co.il/vt216013.html...
אני קיבלתי בדיוק השבוע WRT1900ACS מאמאזון ארה"ב.
הגיע מהר וללא בעיות.
העניין עם התדרים האסורים מעצבן, כי אין כל היגיון.
ממילא שידור WIFI בתדר 5 גיגה הרץ, לא מגיע לטווח שיכול לשבש לצבא או לכל אחד אחר משהו.
(ואם הצבא מגיע לטווח של 20 מטר מהנתב שלי, אז שישבש לו....)
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10920
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1944 פעמים
זה הקטע, לא הלך כלום (חוץ מזמן)dan5189 כתב:תראה , הכל תלוי בך, וגם במזל שלך. נתפס הראוטר? הלכו 300 שקל לפח... לא נתפס? הרווחת....
אם לא נכנס לארץ, המשלוח מוחזר לאמאזון, ואתה מזוכה על כל הסכום ששילמת.
Re: גם אצלי
@av-br
·
תוכל בבקשה להרחיב על הפתרון plex / unlimited... ברשותי הראוטר המדובר ואני נתקבל באותה בעיה שציינת.
תודה מראש !
·
תוכל בבקשה להרחיב על הפתרון plex / unlimited... ברשותי הראוטר המדובר ואני נתקבל באותה בעיה שציינת.
תודה מראש !
@bergo
אתה מתכוון עם הראוטר ZTE שקיבלת מהם?
בינתיים החלפתי אותו בלינקסיס WRT 1200AC, אבל אם זכור לי נכון, לא עבד כאשר ניסיתי port forwarding ו dmz host. מה שעבד לבסוף למיטב זכרוני זה הפעלת UPNP.
בינתיים החלפתי אותו בלינקסיס WRT 1200AC, אבל אם זכור לי נכון, לא עבד כאשר ניסיתי port forwarding ו dmz host. מה שעבד לבסוף למיטב זכרוני זה הפעלת UPNP.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
1+av-br כתב:@bergo
בינתיים החלפתי אותו בלינקסיס WRT 1200AC, אבל אם זכור לי נכון, לא עבד כאשר ניסיתי port forwarding ו dmz host. מה שעבד לבסוף למיטב זכרוני זה הפעלת UPNP....
הנתב שאנלימיטד מספקים לא משהו בלשון המעטה (לפחות בזמנו כשחיברו אותי). למרבה המזל לא צריך אותו, פשוט חבר כל נתב רגיל וזה יעבוד.