מומלץ בחום להיזהר מלרכוש מוצר של יבואן סמסונג חברת סמליין Samline !!!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
הראל_ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

Star-Blazer כתב:@הראל_
·
אני מודה... ניסיתי לשעשע.
זה לא באמת משנה מי היבואן של מוצרי הסלולר של סמסונג, זה לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה הסיפור שלך.
מדוע אתה לא מוכן לפרט?
...
·מה יש לפרט עוד? מה לא ברור?

המסך היה מקולקל, סמליין התנערה מאחריות לתקן אותו וחיפשה כל תרגיל מלוכלך להימלט מאחריותה, תבעתי אותה, היא הפסידה וחוייבה להחליף למסך חדש, אממה החליפה למסך משומש מתצוגה, למרות שטענה אחרת ושיקרה כהרגלה, הראיות לימדו אחרת אז היא נתבעה שוב וכשהבינה שהסתבכה התחילה לבדות ראיות לבית משפט כדי להציל את עצמה כמו אחרונת העבריינים.

וזה עוד מבלי שנכנסתי לכל השקרים הבוטים שכתבה בכתבי ההגנה ובבקשותיה לבית משפט שאם היית קורא היה יוצא לך עשן לבן מהאוזניים.

זה מספיק מפורט עד כמה בזיונית החברה הזאת?

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1565
שם מלא: יוסי

שליחה

@הראל_ חבריקו, לא מבין על מה המהומה.
אז עשו לך תרגיל, תבעת, ניצחת (כל הכבוד אגב), עשו לך תרגיל נוסף. מה אנחנו אמורים לעשות בעניין?
אתה מוזמן להוציא קיטור, גם החברים האחרים באתר עושים זאת, רק אל תצפה שכולם יעמדו לצידך, בטח ובטח כשאתה משתמש חדש בפורום ולא מכירים אותך (שים לב למספר ההודעות, חותמת הפרופיל המאומת, מספר התודות ותבין שמי שעונה לך פה כנראה מוכר היטב בפורום).

הראל_ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

PCingAddict כתב:@הראל_ חבריקו, לא מבין על מה המהומה.
אז עשו לך תרגיל, תבעת, ניצחת (כל הכבוד אגב), עשו לך תרגיל נוסף. מה אנחנו אמורים לעשות בעניין?
אתה מוזמן להוציא קיטור, גם החברים האחרים באתר עושים זאת, רק אל תצפה שכולם יעמדו לצידך, בטח ובטח כשאתה משתמש חדש בפורום ולא מכירים אותך (שים לב למספר ההודעות, חותמת הפרופיל המאומת, מספר התודות ותבין שמי שעונה לך פה כנראה מוכר היטב בפורום).
...
·ידידי היקר, מישהו ביקש ממך לעשות משהו בעניין ?? לא ביקשתי שתעשה משהו בעניין ולא ביקשתי שאיש יעמוד לצידי, אמנם אתה חבר פעיל אבל אם אין לך משהו פרודוקטיבי להוסיף לשירשור אז לא חובה להגיב רק כדי להגיב.

ומה קשור הוצאת קיטור, כמו שאחרים עושים ברשת במקרים רבים אחרים גם אני חולק את אשר קרה לי כדי שאחרים יזהרו ולא יפגעו כמוני, זה נקרא אזרחות טובה תכיר,ואתה או אחרים יכולים לבחור שלא להיזהר, אני את אשר חוויתי סיפרתי ומפה שכל אחד יעשה את שיקוליו.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”