SVS SB-1000 יותר בס

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 211 פעמים

שליחה #21 

alonfo כתב:
...
...
·
איזה רסיבר יש לך ?
אצלי ימהה 681 ויש אפשרות להגדיר חיתוך לכל רמקול מלבד הסאב

לסאב אין אפשרות להגדיר חיתוך, יכול להיות שבגלל שמילא כבר מוגדר לשאר הרמקולים החיתוך וכל השאריות נשלחות לסאב

ואגב אני סובל בדיוק מאותה בעיה עם SB1000 ורסיבר ימהה 681
...
זה לא שיש לך אפשרות להגיר לכל רמקול מלבד הסאב, יש לך אפשרות להגדיר חיתוך לסאב עבור כל רמקול שזה הרבה יותר טוב מהגדרת חיתוך גלובאלית כמו שיש אצלי נגיד.

לדוגמא אם יש צליל שנשלח לאחוריים שמתחילים בדרך כלל מסביבות ה-100, אז אתה קובע קרוס על 100 והסאב יצטרף אליהם בכל תדר שהוא עד 100 הרץ, הקדמיים שלך מתחילים נגיד ב-60 אז אתה יכול להגיד לסאב להצטרף עד 60 וכך לגבי כל הרמקולים.

מבין?

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1798
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #22 

Zachn כתב:
...
...
זה לא שיש לך אפשרות להגיר לכל רמקול מלבד הסאב, יש לך אפשרות להגדיר חיתוך לסאב עבור כל רמקול שזה הרבה יותר טוב מהגדרת חיתוך גלובאלית כמו שיש אצלי נגיד.

לדוגמא אם יש צליל שנשלח לאחוריים שמתחילים בדרך כלל מסביבות ה-100, אז אתה קובע קרוס על 100 והסאב יצטרף אליהם בכל תדר שהוא עד 100 הרץ, הקדמיים שלך מתחילים נגיד ב-60 אז אתה יכול להגיד לסאב להצטרף עד 60 וכך לגבי כל הרמקולים.

מבין?
...
בגלל שלא היתה לי אפשרות להגדיר לכל רמקול את החיתוך ,החלפתי את האחוריים לרמקולים שיורדים יותר נמוך,
לא הצלחתי להבין למה בדגם שלי לא הייתה את האפשרות ,מילא ברסיברים הישנים
נערך לאחרונה על ידי dudis ב 21/03/2017 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #23 

@Zachn
צודק צח היקר

פשוט בעבודה אין זמן לקרוא במדוייק הכל

אבל יש רצון גדול לעזור

שלח תגובה