TVIX-4000 קצת הסתבכתי עם החיבור LAN ...מבקש עזרה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
ניסית לשים ב-TVIX בכתובת של ה-GATEWAY אתהכתובת של המחשב?
אם לא עוזר תנסה GATEWAY ריק
כמו כן תשנה לכרטיס ול-TVIX את ה-IP שיהיה 192.168.0 ואז 101 ו-102 בהתאמה (כמו קודם)
שיהיה כמו הראוטר והכרטיס השני
כמו כן תשנה לכרטיס ול-TVIX את ה-IP שיהיה 192.168.0 ואז 101 ו-102 בהתאמה (כמו קודם)
שיהיה כמו הראוטר והכרטיס השני
-
hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
חברים ,
אני מנוי ב-014 . יש לי מודם ADSL שהוא גם ראוטר לפי מה שאני מבין מהשם שלו ( AZTECH ADSL2ּ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E ).
על ה-DESKTOP יש לי חיגן ADSL שבכל פעם שאני מפעיל אותו מקבל IP אחר שנשאר קבוע כל עוד אני לא מתנתק מהאינטרנט .
את ה-TVIX חיברתי ישירות בכבל CROSS מיציאת ה-RJ45 שלו ליציאת RJ45 של המחשב . במחשב יש לי שני כרטיסי רשת : אחד של 3COM שהוא זה שמחובר לאינטרנט והשני , חדש , שהוספתי היום , של חברת REALTEK והוא זה שמתחבר ל-TCIX . אין שם יציאות או כניסות נוספות .
אני מנוי ב-014 . יש לי מודם ADSL שהוא גם ראוטר לפי מה שאני מבין מהשם שלו ( AZTECH ADSL2ּ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E ).
על ה-DESKTOP יש לי חיגן ADSL שבכל פעם שאני מפעיל אותו מקבל IP אחר שנשאר קבוע כל עוד אני לא מתנתק מהאינטרנט .
את ה-TVIX חיברתי ישירות בכבל CROSS מיציאת ה-RJ45 שלו ליציאת RJ45 של המחשב . במחשב יש לי שני כרטיסי רשת : אחד של 3COM שהוא זה שמחובר לאינטרנט והשני , חדש , שהוספתי היום , של חברת REALTEK והוא זה שמתחבר ל-TCIX . אין שם יציאות או כניסות נוספות .
-
hagi
-
- חבר ותיק

ביצעתי הכל , כולל שינוי ה-DNS SERVER בהתאם למה שאני מקבל מהחיבור לאינטרנט , כלומר 62.219.186.7 ...
עדיין אותה שגיאה
עדיין אותה שגיאה
guyezra כתב:ניסית לשים ב-TVIX בכתובת של ה-GATEWAY אתהכתובת של המחשב?
שיהיה כמו הראוטר והכרטיס השני...
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
אם יש לך חיגן אז המודם מתפקד כמודם בלבד ולא ראוטר למרות שהוא יכולhagi כתב:חברים ,
את ה-TVIX חיברתי ישירות בכבל CROSS מיציאת ה-RJ45 שלו ליציאת RJ45 של המחשב . במחשב יש לי שני כרטיסי רשת : אחד של 3COM שהוא זה שמחובר לאינטרנט והשני , חדש , שהוספתי היום , של חברת REALTEK והוא זה שמתחבר ל-TCIX . אין שם יציאות או כניסות נוספות ....
תחזיר הכול לאוטומטי(DHCP) בכרטיס החדש וגם בנגן
במאפינים של החיגן תגדיר שיטוף אינטרנט ותפנה אותו לכרטיס הרשת החדש שמחובר לנגן ולא לזה שמחובר למודם !!!
המחשב שלך הופך להיות שרת DHCP והוא ינהל את הIP וגם יהיה לך גישה לאיטרנט מהנגן
אם יצא מבולבל זה בגלל התינוק הבוכה בידים והבת הגדולה שניצמדת לי לאוזניות (רוצה גם לשמוע)
ירון
-
hagi
-
- חבר ותיק

ירון תודה ,
אני חושב שהתכוונת להגדיר את הכרטיס החדש שיקבל את ה-IP מהכרטיס הישן שמחובר לרשת .
איך עושים זאת בפועל ? בהגדרת TCP/IP לא רואה שום הגדרה שכזו ...
אני חושב שהתכוונת להגדיר את הכרטיס החדש שיקבל את ה-IP מהכרטיס הישן שמחובר לרשת .
איך עושים זאת בפועל ? בהגדרת TCP/IP לא רואה שום הגדרה שכזו ...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

hagi,
ה-TVIX לא אמור לגשת לאינטרנט, נכון? אז DNS לא יעזור.
יכול להיות שיש לך בעיית הרשאות, תבדוק את ההרשאות על הספרייה שעשית לה SHARED, עשית את זה עם ה-WIZARD?
יעזור אם תשים שוב תמונות של תפריט ה-TVIX והגדרת כרטיס הרשת שהוא מחובר אליו
ה-TVIX לא אמור לגשת לאינטרנט, נכון? אז DNS לא יעזור.
יכול להיות שיש לך בעיית הרשאות, תבדוק את ההרשאות על הספרייה שעשית לה SHARED, עשית את זה עם ה-WIZARD?
יעזור אם תשים שוב תמונות של תפריט ה-TVIX והגדרת כרטיס הרשת שהוא מחובר אליו
- a_yaron
-
- חבר ותיק

לא נכוןhagi כתב:ירון תודה ,
איך עושים זאת בפועל ? בהגדרת TCP/IP לא רואה שום הגדרה שכזו ......
אין משמעות לIP של הכרטיס הישן
ראה מסר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ירון,
אני מבין את מה שאתה מציע, זה רק נראה לי קצת OVERHEAD...
חיבור כבל קרוס אמור לעבוד וזהו, בלי שינויי הגדרות בראוטר.
למטרת בדיקה חיברתי את הנגן שלי עם כבל קרוס, הכל עבד מייד היטב
למטרת בדיקה חיברתי את הנגן שלי עם כבל קרוס, הכל עבד מייד היטב
-
hagi
-
- חבר ותיק

מבחינת הרשאות גיא , עשיתי את אותן ההגדרות כפי שמופיעות בספר של המכשיר . כתוצאה מכך קיבלתי את האייקון שמסמל שהספריה היא ב-SHARE ( מצורף) .
אני חושב שהבעיה עדיין בחיבור איפשהו ...
אני חושב שהבעיה עדיין בחיבור איפשהו ...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
hagi
-
- חבר ותיק

האם יכול להיות שהכבל לא בסדר ?!?!?!
איך ניתן לבדוק זאת ?
או אולי הכרטיס רשת החדש ? אולי אנתק את חיבור האינטרנט לכמה דקות ואשתמש בכרטיס הרשת הישן ? מה דעתך ?
איך ניתן לבדוק זאת ?
או אולי הכרטיס רשת החדש ? אולי אנתק את חיבור האינטרנט לכמה דקות ואשתמש בכרטיס הרשת הישן ? מה דעתך ?
guyezra כתב:ירון,
למטרת בדיקה חיברתי את הנגן שלי עם כבל קרוס, הכל עבד מייד היטב...
- a_yaron
-
- חבר ותיק

אני לא אמרתי לשנות כלום בראוטר ?!guyezra כתב:ירון,
למטרת בדיקה חיברתי את הנגן שלי עם כבל קרוס, הכל עבד מייד היטב...
ובכלל אין לא ראוטר ! כלומר כלום לא מחלק IP ברשת שלו
נכון גם חיבור נגן בכבל מוצלב עם הגדרת IP מתאים או אם יש שרת DHCP אמור לעבוד
מה שאני אמרתי זה
להגדיר שיתוף אינטרנט ברמת החיגן שיש לו ולהפנות אותו לכרטיס הרשת החדש וזהוא לא כול הגדרה נוספת (להשאיר הכול על DHCP) ויהיה לו רשת וגם איטרנט
מה יותר פשוט מזה סימון V אחד בחיגן ובחירת הכרטיס מהרשימה
ירון
* hagi אתה בודק מסרים (ה"פ)?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אוקי ירון, אז לא הבנתי אותך
חגי,
לבדיקת הכבל תעשה פינג ל-TVIX
תנסה לחבר את הכבל לכרטיס הישן
חגי,
לבדיקת הכבל תעשה פינג ל-TVIX
תנסה לחבר את הכבל לכרטיס הישן
- a_yaron
-
- חבר ותיק

לאחר טלפון עם hagi
נכון לרגע זה הנגן מקבל IP מהמחשב אבל לא מגיע לספריה
כנראה בעיות הרשאות גישה למחשב
מי שמכיר את הנגן האם יש אפשרות להגדיר (או שהוא מגיע מוגדר) כמשתמש שונה מאורח ?
או איך מגיעים מהמחשב לנגן ?
הוא אמור להיות מחובר לאינטרנט (השרת המארח המתקבל נכון) מה ניתן לבדוק ? גלישה רדיו ?
אני לא יכול להמשיך לעזור כי אני לא מכיר את הנגן
ירון
נכון לרגע זה הנגן מקבל IP מהמחשב אבל לא מגיע לספריה
כנראה בעיות הרשאות גישה למחשב
מי שמכיר את הנגן האם יש אפשרות להגדיר (או שהוא מגיע מוגדר) כמשתמש שונה מאורח ?
או איך מגיעים מהמחשב לנגן ?
הוא אמור להיות מחובר לאינטרנט (השרת המארח המתקבל נכון) מה ניתן לבדוק ? גלישה רדיו ?
אני לא יכול להמשיך לעזור כי אני לא מכיר את הנגן
ירון
-
hagi
-
- חבר ותיק

טוב ,
המצב הוא כזה : לאחר שיחה ממושכת עם ירון ( תודה רבה ירון על העזרה ) עושה רושם שהתקשורת בין ה-TVIX ל-PC היא תקינה וכאמור , הבעיה אולי קשורה לנושא הרשאות ב-PC .
כדי להיות בטוח ב-100% שזה המצב אנסה לבדוק אם RESTART + חיבור חדש לאינטרנט יביא יגרום ל-TVIX לקבל ל-IP חדש ממה שעכשיו . זה יתן כמובן אינדיקציה סופית שהחיבור בין ה-PC ל-TVIX תקין .
מאוחר יותר אחזור על כל התהליך של מתן הרשאות לספרית ה-PC שבשיתוף לאחר שירון מצא הגדרה שהיינו צריכים לשנות .
תודה רבה חברים שוב על כל העזרה .
אעדכן אותכם בהמשך !
HAGI
המצב הוא כזה : לאחר שיחה ממושכת עם ירון ( תודה רבה ירון על העזרה ) עושה רושם שהתקשורת בין ה-TVIX ל-PC היא תקינה וכאמור , הבעיה אולי קשורה לנושא הרשאות ב-PC .
כדי להיות בטוח ב-100% שזה המצב אנסה לבדוק אם RESTART + חיבור חדש לאינטרנט יביא יגרום ל-TVIX לקבל ל-IP חדש ממה שעכשיו . זה יתן כמובן אינדיקציה סופית שהחיבור בין ה-PC ל-TVIX תקין .
מאוחר יותר אחזור על כל התהליך של מתן הרשאות לספרית ה-PC שבשיתוף לאחר שירון מצא הגדרה שהיינו צריכים לשנות .
תודה רבה חברים שוב על כל העזרה .
אעדכן אותכם בהמשך !
HAGI
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
-
hagi
-
- חבר ותיק

הקוריאנים האלה ...
אם אתם רוצים ללמוד את תכונות ה-TVIX 4000 דרך הספר שהם משתמשים כדאי לכם מאוד לשלוח את הילדים ואת האשה לחופשה ארוכה ולהודיע בעבודה שאתם לוקחים שבוע חופש ...
היום במשך 12 שעות נסיתי להגדיר את החיבור הרשתי בין TVIX ו-PC ללא הצלחה . השורה הזו של עופר הביא אותי לחפש יותר מה בדיוק הם מתכוונים ב-NFS .
תשימו לב מה הקוריאנים כותבים על NFS בכל ספר למשתמש :
"NFS mode : You must install the TVIX NetShare utility in to your PC , but you can play the TP or DVD juckebox without stutter"
אם אתם לא מבינים כלום מהמשפט הזה , זה לא בגלל שאני לא כתבתי נכון אלא בגלל שמי שכתב אותו בספר חשב שמי שיקרא אותו הוא בעצם המפתח של ה-TVIX ולא המשתמש בו .
... בקיצור , הלכתי לאתר של החברה , הורדתי את האפליקציה שמתקינה סוג של סרבר בתוך המחשב , את ה-IP שהוצג באפליקציה רשמתי בשדה ה-IP של ה-TVIX וזהו - עובד !!! פשוט כך : לא DHPC\IP STATIC , לא SUBNET , לא GATEWAY ולא DNS SERVER ... הקוד הסודי הוא NFS או TVIX NETSHARE .
לא יודע מה היתי עושה בלי ההמלצה של עופר להשתמש בתוכנה הזו כי במדריך למשתמש חוץ מאותה שורה שהזכרתי כאן , אין שום הסבר ...
תודה מיוחדת לירון , גיא , עופר ולכל השאר על העזרה שלכם בנושא הזה . אתם פשוט נפלאים !
לאחר שראיתי שזה עובד , התחלתי לנסות STREAMING של תכנים שונים ופשוט התוצאות מדהימות (לדוגמה : קובץ ISO של DVD9 הופעל ב-SREAMING באפס זמן , והתנגן ללא שום תקיעות ) .
בכל מקרה , בגלל השעה המאוחרת , ארחיב על זה מחר !
לילה טוב ושוב תודה לכולם !
HAGI
אם אתם רוצים ללמוד את תכונות ה-TVIX 4000 דרך הספר שהם משתמשים כדאי לכם מאוד לשלוח את הילדים ואת האשה לחופשה ארוכה ולהודיע בעבודה שאתם לוקחים שבוע חופש ...
היום במשך 12 שעות נסיתי להגדיר את החיבור הרשתי בין TVIX ו-PC ללא הצלחה . השורה הזו של עופר הביא אותי לחפש יותר מה בדיוק הם מתכוונים ב-NFS .
תשימו לב מה הקוריאנים כותבים על NFS בכל ספר למשתמש :
"NFS mode : You must install the TVIX NetShare utility in to your PC , but you can play the TP or DVD juckebox without stutter"
אם אתם לא מבינים כלום מהמשפט הזה , זה לא בגלל שאני לא כתבתי נכון אלא בגלל שמי שכתב אותו בספר חשב שמי שיקרא אותו הוא בעצם המפתח של ה-TVIX ולא המשתמש בו .
... בקיצור , הלכתי לאתר של החברה , הורדתי את האפליקציה שמתקינה סוג של סרבר בתוך המחשב , את ה-IP שהוצג באפליקציה רשמתי בשדה ה-IP של ה-TVIX וזהו - עובד !!! פשוט כך : לא DHPC\IP STATIC , לא SUBNET , לא GATEWAY ולא DNS SERVER ... הקוד הסודי הוא NFS או TVIX NETSHARE .
לא יודע מה היתי עושה בלי ההמלצה של עופר להשתמש בתוכנה הזו כי במדריך למשתמש חוץ מאותה שורה שהזכרתי כאן , אין שום הסבר ...
תודה מיוחדת לירון , גיא , עופר ולכל השאר על העזרה שלכם בנושא הזה . אתם פשוט נפלאים !
לאחר שראיתי שזה עובד , התחלתי לנסות STREAMING של תכנים שונים ופשוט התוצאות מדהימות (לדוגמה : קובץ ISO של DVD9 הופעל ב-SREAMING באפס זמן , והתנגן ללא שום תקיעות ) .
בכל מקרה , בגלל השעה המאוחרת , ארחיב על זה מחר !
לילה טוב ושוב תודה לכולם !
HAGI
oferlaor כתב:למה לא לעבוד עם NFS?
תוריד את התוכנה שלהם ותשתמש ב-NFS במקום זה....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
-
hagi
-
- חבר ותיק

בספר של TVIX 4000 כתוב מפורשות שחייבים לבטל את ה-FIREWALL כדי שהחיבור PC-TVIX באמצעות LAN יצליח וכך עשיתי במהלך כל הבדיקות אתמול .
היום החזרתי את ה-FIREWALL של XP SP2 וראיתי שכשעושים זאת , לא ניתן לחבר יותר בין TVIX ל-PC . ברגע שסגרתי שוב את ה-FiREWALL זה התחיל לפעול שוב .
אני היתי רוצה בכל זאת להשתמש ב-FIREWALL . יש דרך מסויימת שדרכה אוכל להשתמש גם ב-FIREWALL וגם בתקשורת ה-LAN בין TVIX ל-PC ?
שאלה 2 : איך שאני מבין , הדרך היחידה להעביר (להעתיק , לשנות שם , למחוק) פיזית נתונים מה-PC ל-TVIX באמצעות LAN זה על ידי קליינט ותקשורת FTP .
ראיתי שבהגדרות ה-NETWORK קיים " FTP PASSWORD" . בהנחה ש-IP של השרת הוא ה-IP של ה-TVIX , איפה ניתן להגדיר במכשיר את ה"SERVER IP" ולהגדיר בנוסף גם "USERNAME" ? לא מצאתי את זה באף מקום ...
תודה !
HAGI
היום החזרתי את ה-FIREWALL של XP SP2 וראיתי שכשעושים זאת , לא ניתן לחבר יותר בין TVIX ל-PC . ברגע שסגרתי שוב את ה-FiREWALL זה התחיל לפעול שוב .
אני היתי רוצה בכל זאת להשתמש ב-FIREWALL . יש דרך מסויימת שדרכה אוכל להשתמש גם ב-FIREWALL וגם בתקשורת ה-LAN בין TVIX ל-PC ?
שאלה 2 : איך שאני מבין , הדרך היחידה להעביר (להעתיק , לשנות שם , למחוק) פיזית נתונים מה-PC ל-TVIX באמצעות LAN זה על ידי קליינט ותקשורת FTP .
ראיתי שבהגדרות ה-NETWORK קיים " FTP PASSWORD" . בהנחה ש-IP של השרת הוא ה-IP של ה-TVIX , איפה ניתן להגדיר במכשיר את ה"SERVER IP" ולהגדיר בנוסף גם "USERNAME" ? לא מצאתי את זה באף מקום ...
תודה !
HAGI