אוף, ידעתי שתוריד קצת את האוויר מהמפרשים...
ולגבי התלת מימד - הבחור שכח לרשום "לדעתו".

כל שנה יהיו שיפורים. זה טבעו של התחום...jacko-il כתב:@avihuli
·
אבי, ה- C6 (וכמובן ה- E6) הם אחלה מסכים. באמת.![]()
אבל אחרי שקראתי השבוע עד כמה הצליחו לשפר השנה את אחידות הפאנל בתחום של מעל השחור המוחלט ואת גודל השיפור שיש בכל מה שקשור למיפוי נכון יותר של HDR (ובכלל יכולות גבוהות יותר ב- HDR גם מבחינת הארה) ושזמן התגובה שופר השנה בצורה מטורפת ועומד כעת על אזור ה- 21ms בכל הליין החדש (כולל מצב גיימיניג ב- HDR) אז כן - לדעתי הדגמים החדשים טובים בצורה ניכרת, לפחות בכל האספקטים שמדברים אליי. לא כל אחד רגיש לדברים שציינתי....

את זה תשאיר לי...כשיהיה חיתוך הגיוני בין מה שאני רוצה לבין מחיר שאני מוכן להוציא - אז אקנה....

הרושם שלי מקריאת הסקירה ב- hdtvtest, וכבעלים של B6, הוא שלהערכתי מעטים ירגישו שינוי כלשהו באיכות התמונה, ומעטים יותר ירגישו "שיפור דרמטי". זו הערכה בלבד, כמובן, בין היתר מאחר שמדובר באותו פאנל ובאבולוציה של אלקטרוניקה קיימת.jacko-il כתב:@avihuli
·
אבי, ה- C6 (וכמובן ה- E6) הם אחלה מסכים. באמת.![]()
אבל אחרי שקראתי השבוע עד כמה הצליחו לשפר השנה את ......
·jacko-il כתב:@טלHD
·
להזכירכם - גם מחירי השקת הליין הקודם היו לא שפויים.
רק במאי 2016 בהשקה של ח.י דובר על מחיר "סביב ה- 30 אלף" עבור ה- 65C6. שלא לדבר על מה שהלך עם ה- E6. ותראו איפה אנחנו היום, אפילו לא עברה לה שנה..
האמת שבינתיים די סבבה לי עם ה- 939 הצנוע והענתיקה שלי. פריט האספנים הזה עדיין מסב לי אושר עם תכני FHD שלי. אני יושב על הגדר ומחזיק אצבעות שאולי, ממש רק אולי, שנה הבאה LG יסכימו להחזיר את התלת מימד למסכים. אז אוכל לתפוס את כל הציפורים במכה אחת - גם לעלות ל- 65 אינץ', גם לקבל מסך עם 4K HDR סוף סוף וגם לקבל תלת מימד מדהים. אבל הסיכוי לקבל חזרה תלת מימד קלוש ושואף לאפס.....

·הם פשוט מתרכזים בצרכנים של הG7\E7...jacko-il כתב:במחיר כזה למסך הזה יהיה שוק מאד מצומצם. אז או שהמחיר יירד מאד מהר למחיר מטרה הגיוני יותר (ביחס לתחרות) או שסוני ירימו ידיים מהכיוון הזה ויפסיקו עם OLED יחסית מהר (אפשרות שלישית היא גם שסוני מראש לא תכננו למכור כמויות ממנו וכיוונו אותו לנישה מסויימת. סוג של לסמן "V" שיש גם להם OLED להציע למי שמעוניין לשלם).
אני לפחות סבור שמה שיקרה בעתיד הדי קרוב זה שהמחירים יירדו. מחירי השקה נועדו למשוך את הלקוחות עם הכיסים העמוקים שלא מסוגלים להתאפק או שכסף לא משחק אלהם תפקיד בכלל. אחרי שנתח השוק הזה יגיע לרוויה - המחיר יירד. זו דעתי לפחות (וזה נכון גם לשאר המותגים, לא רק לסוני הזו)....

·אולי אבל סוני\ישפאר לא מורידים מחירים כל כך מהר אם בכלל... אולי ביבוא מקביל יהיה יותר קלjacko-il כתב:הרבה אנשים כאן (וגם בפורומים בחו"ל) ממהרים להסיק יותר מידי מסקנות ממחירי מחירון של השקה.
להזכיר שוב שלפני שנה גם מחירי הסדרת ה- 6 OLED של LG היו בערך כפולים מהים. כדוגמא בהשקה כאן בארץ ה- 65C6 תומחרה אם אני זוכר נכון ב- 30K ש"ח. למיטב הבנתי המחיר של המסך הזה הוא כמעט חצי מזה. (וגם אחרים בסדרה ירדו בצורה די דומה).
תנו לזה קצת זמן. מחירי השקה לא נועדו להדיוט הממוצע. הם נועדו לאנשים שמכורים לתחום ו/או שיש להם כיסים עמוקים. קודם כל עושים את המקסימום כסף שאפשר על פלח השוק הזה ורק לאחר מכן מורידים את המחיר כדי ששאר העם יוכל להרשות לעצמו. ככה זה עבד תמיד וכך זה גם כעת....