המלצ/ות לקפסולות חלופיות למכונת נספרסו והאם באמת יש סיכון(ניחוש שלא)?
התהליך הזה מבטל לגמרי את היתרונות בהכנת קפה עם קפסולות שהם הנוחות,המהירות והניקיון.
אז בשביל מה בעצם?
שלא לדבר על הקפה הלא טרי שתדחוס לקפסולות....
ואם תשתמש במטחנה אז בשביל מה קפסולות? לך על מכונה רגילה כמו שאמרו לך.
אז בשביל מה בעצם?
שלא לדבר על הקפה הלא טרי שתדחוס לקפסולות....
ואם תשתמש במטחנה אז בשביל מה קפסולות? לך על מכונה רגילה כמו שאמרו לך.
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
@detailer
אני לא שותה בבית. אין לי בבית מכונה.
יש לי מכונת נספרסו בעבודה ואני רוצה להנות מקפה מעט איכותי יותר.
מעבר לכך - להוריי יש מכונת נספרסו שגם להם זה עשוי להוות שדרוג בטעם.
הכוונה היא לגשת לחנות קפה (יש אחת למשל בשוק לוינסקי עם מבחר עצום) , הם יטחנו ובכל פעם שארצה קפה אמלא את הקפסולה צ'יקצ'ק בקפה...
הכוונה היא קודם כל לבדוק - עד כמה ביטול הנוחות וקבל קפה איכותי יותר שווה על פני הנוחות של הקפסולות.
ואם זה לא שווה את זה - יש קפסולות מוכנות של חברות קפה ידועות כגון DIEMME ו-Tanzania Diemm . ואולי בכלל זה הפתרון האידיאלי...
אני לא שותה בבית. אין לי בבית מכונה.
יש לי מכונת נספרסו בעבודה ואני רוצה להנות מקפה מעט איכותי יותר.
מעבר לכך - להוריי יש מכונת נספרסו שגם להם זה עשוי להוות שדרוג בטעם.
הכוונה היא לגשת לחנות קפה (יש אחת למשל בשוק לוינסקי עם מבחר עצום) , הם יטחנו ובכל פעם שארצה קפה אמלא את הקפסולה צ'יקצ'ק בקפה...
הכוונה היא קודם כל לבדוק - עד כמה ביטול הנוחות וקבל קפה איכותי יותר שווה על פני הנוחות של הקפסולות.
ואם זה לא שווה את זה - יש קפסולות מוכנות של חברות קפה ידועות כגון DIEMME ו-Tanzania Diemm . ואולי בכלל זה הפתרון האידיאלי...
לא יעבוד לך לדעתי כי קפה טחון מאבד מהטריות שלו מהר מאוד.
במפעל של נספרסו הקפה נטחן מיידית לקפסולה והיא נאטמת הרמטית מיד לאחר מכן וכך הקפה נשמר טרי באופן יחסי.
אתה לא יכול לשחזר תהליך כזה.
חייב להודות שאני לא ממש מומחה לקפסולות, אבל לפי מה ששמעתי רוב האלטרנטיבות נופלות בהרבה מהמקור, למעט עלית אולי.
במפעל של נספרסו הקפה נטחן מיידית לקפסולה והיא נאטמת הרמטית מיד לאחר מכן וכך הקפה נשמר טרי באופן יחסי.
אתה לא יכול לשחזר תהליך כזה.
חייב להודות שאני לא ממש מומחה לקפסולות, אבל לפי מה ששמעתי רוב האלטרנטיבות נופלות בהרבה מהמקור, למעט עלית אולי.
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
@shaby
·זו מכונת פודים וככה נראה פוד וזה מקור הבלבול:
http://appliancist.com/wp-content/uploa ... 0-pods.jpg
·זו מכונת פודים וככה נראה פוד וזה מקור הבלבול:
http://appliancist.com/wp-content/uploa ... 0-pods.jpg
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
לדעתי זה בדיוק הפוך מ"ללכת עם ולהרגיש בלי"
זה יותר "ללכת בלי להרגיש עם"
משמע אתה הולך בלי הנוחות של הקפסולות ומרגיש עם האי נוחות של מכונות הקפה ללא הקפסולות
רק שזה לא עם אותה איכות כמו מכונה שנועדה לעבוד ללא קפסולות והרבה פחות נוח מאשר עבודה עם מכונה שנועדה לעבודה ללא קפסולות
אז לדעתי שווה להחליט או לעבוד עם קפסולות ומכונה מתאימה או לעבוד ללא קפסולות אבל גם אז צריכים מכונה מתאימה
זה יותר "ללכת בלי להרגיש עם"
משמע אתה הולך בלי הנוחות של הקפסולות ומרגיש עם האי נוחות של מכונות הקפה ללא הקפסולות
רק שזה לא עם אותה איכות כמו מכונה שנועדה לעבוד ללא קפסולות והרבה פחות נוח מאשר עבודה עם מכונה שנועדה לעבודה ללא קפסולות
אז לדעתי שווה להחליט או לעבוד עם קפסולות ומכונה מתאימה או לעבוד ללא קפסולות אבל גם אז צריכים מכונה מתאימה
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
הבנתי
אז אנסה את החברות האיטלקיות.
אמנם זה פחות טרי (כי הישראליות אוטמות בעצמן וזה מגיע מהר יותר לצרכן) אך יש מצב שהתערובת טובה יותר.
אגב, קראתי באיזשהי קבוצה בפייסבוק (משהו של צרכנות וקניות) בול על הנושא הזה ונאמר שם שעניין המילוי (בקפסולה הרב-פעמית) ממש לא עניין של 'חוסר נוחות'.
אך כפי שאמרתי - קודם אנסה את DIEMME ו-Tanzania Diemm ובגזרת הישראיות בכלל יש לא מעט (שווה לתת צ'אנס לעלית כיצרן קפה)
המון תודה!
אז אנסה את החברות האיטלקיות.
אמנם זה פחות טרי (כי הישראליות אוטמות בעצמן וזה מגיע מהר יותר לצרכן) אך יש מצב שהתערובת טובה יותר.
אגב, קראתי באיזשהי קבוצה בפייסבוק (משהו של צרכנות וקניות) בול על הנושא הזה ונאמר שם שעניין המילוי (בקפסולה הרב-פעמית) ממש לא עניין של 'חוסר נוחות'.
אך כפי שאמרתי - קודם אנסה את DIEMME ו-Tanzania Diemm ובגזרת הישראיות בכלל יש לא מעט (שווה לתת צ'אנס לעלית כיצרן קפה)
המון תודה!
- VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
אהלן
תגידו יש קפסולות בטעמים?
כמו לדוגמא יש טעם ווניל של מקוריות.
מה אתם ממליצים?
תגידו יש קפסולות בטעמים?
כמו לדוגמא יש טעם ווניל של מקוריות.
מה אתם ממליצים?
המשפחה שלי שותים קפסולות Rosso בטעמים,עד כה הכי מומלץ (מבין הטעמים) שיצא לי לטעום.
יש להם וניל,קרם אגוזים,קרם ברולה,קוקוס ועוד משהו ניראה לי..הם המומלצים בעיני

שים לב שהקפסולה מיועדת ל120-150 מיל' חלב כדי שתרגיש את הטעם..בכל מקרה הוא אמור להיות עדין אבל מורגש..
יש להם וניל,קרם אגוזים,קרם ברולה,קוקוס ועוד משהו ניראה לי..הם המומלצים בעיני
שים לב שהקפסולה מיועדת ל120-150 מיל' חלב כדי שתרגיש את הטעם..בכל מקרה הוא אמור להיות עדין אבל מורגש..