רמקולים לוויניים לרסיבר ONKYO

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093

שליחה

Sexter כתב:ואתה מוכן לשלם כפול רק כדי לרצות את יגאל..? רסיברים בארץ קונים רק מחול.. בגלל אנשים כמוך הסוחרים ימשיכו לעשוק את הציבור. לא משנה כמה המוכחר בחנות המתמחה נחמד, כשזה מגיע לתשלום, הוא יגבה ממך 200% מעלות המכשיר במקרה הטוב. תאמין לי שהשירות הוירטואלי שאתה מקבל מאמזון נעים לא פחות, כולל מהשליח שמגיע להביא לך את הרסיבר עד הבית... בחנויות מתמחות אני עושה שימוש רק כדי לשמוע את המוצר שאני בסוף רוכש מאמזון. כך לפחות אני מרגיש שאני דופק אותם חזרה בשם כל הלקוחות שהם דופקים וממשיכים לדפוק...
...
1. קונה כמעט כל דבר באמזון/איביי/עלי/גירבסט/גיק וכ'ו וכ'ו. כאן זה מקרה שונה.

2. יגאל זה האדם האחרון שעושק - מוכר הכי הגון עלי אדמות. ואני מתכוון לכך באמת.

3. נכון שהייתי יכול לחסוך 600ש"ח - ממש לא 200% מעל אמזון, 30% בדיוק. שכמובן הם גם כן כסף. אך יגאל משרת אותי כבר שנים בכזו נאמנות שאני מעדיף להיות לקוח נאמן כי זה חוזר אלי באותה אנרגיה טובה בתמחור הכי הכי טוב שיש.
אין שום מצב שבעולם שחנות היתה מורידה למחיר כזה. חנויות מורידות במקרה הטוב 'ממחיר זאפ' - ובדר"כ פשוט משוות.

יגאל עשה לי הנחה של 34%! האם לא מגיע לאדם כזה הגון (אישית ותמחורית) שאקנה ממנו גם אם זה 600ש"ח יותר מאמזון?
בנוסף הוא הקפיץ לי את הרסיבר עד למתחת לבית!

וכן - אני בהחלט חושב שהשירות שיגאל מ'סטריאוסקופ' טוב יותר משל אמזון כי השירות הוא א-י-ש-י ושלא תבין אותי לא נכון, אין ולא יהיה דבר שמתקרב לאמזון.

ממש מבאס לראות שאנשים לא יודעים להעריך עסק קטן שמקפיד על התמחור הכי הגון והשירות הכי טוב.

ו @shay1 כלכך צודק. שמעתי את שניהם והצליל שונה.
אציין שאהבתי גם את האונקיו...אולי זה ההרגל לפיוניר שגרם לי לאהוב אותו יותר.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

@shay1
·

תשווה את מדריכי המשתמש של ה 656 וה 1131. אותם איורים, אותם הצבעים, אותה השפה בדיוק. לי יש אונקיו NR809 אני יודע מה זה סאונד של אונקיו. מה שהיה אז זה לא מה שהיום. אין יותר אודיסי ובמקום זה יש מערכת זהה לחלוטין לזו של פיוניר רק עם שמות פרמטרים שונים מעט. מערכת זה נחותה בכמה דרגות מהאודיסי. אבל ההגבה במספר הרמקולים היא בעייתית לרסיבר של 7 ערוצים בעידן אטמוס.

מה קורה אם ביום שישי אתה צופה בסרט DTS-MA 7.1 ובשבט בסרט עם אטמוס ברסיבר כמו 656? אתה מחבר את הרמקולים מחדש וחוזר על הכיול (לאונקיו אין אפילו זכרות לכמה נקודות כיול)? ל 656 אין את הצליל המעולה כמו למקבילו מלפני 8 שנים ה 608 שיש לי גם בחדר שינה. אונקיו לאחר המיזוג עם פנוניר והפרדות מאודיסי כבר לא קיימת מבחינתי. כבר עדיף פיוניר. לפחות כאן אתה יודע מראש שאתה רוכש רסיבר מצועצע ומקבל הנחה בהתאם...

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

@shaby
·

ניסית פעם לרכוש רסיבר מהארץ, לשחק איתו כמה ימים בבית ואז להחליט שלא בא על עליו ולהחזיר? אני בטוח שכמה שיגאל נחמד לזה הוא לא יסכים, אלא אם כן תקבל עליו מחיר נמוך ב 35% ממה ששלמת לפני יום, או גרוע מכך, אותו "יגאל" יקבל את הרסיבר וימכור אותו ללקוח אחר בתור "חדש" כי גם זה קרא לי בעבר עם טייפ דק של AWIA בשנות ה 90 שנרכש מסנסור והתגלה כמוצר שהיה אצל לקוח...

כבר שנים שאני לא רוכש שום מוצר אלקטורני מהארץ. חבל שאין מספיק אנשים כמוני, כי אז לסוחרים (בעיקר ליבואנים) לא הייתה ברירה אלא לעבור למחירים המקובלים באירופה ובריטניה...

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני קונה ה-כ-ל מחו"ל.
יותר מזה? הזמנתי את האונקיו 646 מאמזון וביטלתי את ההזמנה כשהחבילה הגיעה לארץ
זו היתה עוד דוגמה לשירות המדהים של החברה האלילית הזו.
כך שאני זו לא הדוגמא משום שבאמת אני קונה כמעט הכל מחו"ל. כולל אופניים, איירובוט, רובוט ILIFE ועוד אלף דברים.
אז נכון, אין סטנדרט שירות בארץ שמדגדג את אמזון.
אך יגאל הוא באמת משהו ייחודי בארץ. גם פיוז כאלה לדעתי.
אתה בוחר לקחת את הקצוות - השירות המדהים של אמזון ותועדת השירות הגרועה בארץ.
בקצה השני של "תודעת השירות הגרועה בארץ" יש אנשי שירות שכן - מעניקים שירות יוצא מן הכלל.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

Sexter כתב:@shaby
·

ניסית פעם לרכוש רסיבר מהארץ, לשחק איתו כמה ימים בבית ואז להחליט שלא בא על עליו ולהחזיר?

כבר שנים שאני לא רוכש שום מוצר אלקטורני מהארץ. חבל שאין מספיק אנשים כמוני, כי אז לסוחרים (בעיקר ליבואנים) לא הייתה ברירה אלא לעבור למחירים המקובלים באירופה ובריטניה...
...
·

אני יכול להבין מדבריך שרכשת מוצרי אלקטרוניקה מח"ל בדקת אותם כמה ימים ואז החזרת כי לא התאים לך?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

duba500
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191

שליחה

מסכימה עם שי.
לא נשמע כלכך פייר ואני בטוחה באלף אחוז שיש לא מעט שמנצלים את המערכת.
לא פייר בכלל.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

duba500 כתב:מסכימה עם שי.
לא נשמע כלכך פייר ואני בטוחה באלף אחוז שיש לא מעט שמנצלים את המערכת.
לא פייר בכלל.
...
·

לא מעט זה בלשון המעטה . יותר ויותר אני מוצא מוכרים בחו"ל שלא מעוניינים לשלוח לארץ בגלל עקיצות למיניהם או תחמנות תוך ניצול המערכת של ישראלים בעיקר בתחום האלקטרוניקה ...
אותו דבר כשאתה טיפש.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

דבריך כלכך נכונים ומדויקים!
יש ישראלים לא מעטים שתנהגים כך.
יורקים לבאר...

ShayKet
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

g

שליחה

רק שאלה לכל אלו שקונים רקקק באמאזון, איך אתם שומעים את הרמקולים שאתם קונים לפני הקנייה? כנראה אצל אותו בעל חנות "נצלן" שטורח להקדיש לכם שעה, שעתיים וגם יותר כדי שאולי תקנו ממנו. אתם מבינים שככל שאתם קונים יותר באמאזון כך יהיו פחות חנויות סטריאו שתוכלו לשמוע בהם את הרמקולים? ובכלל, לבוא לסוחרים זה לבוא בטענות לשליח. מישהו מכם ניסה לבוא בטענות ליבואן ששומר על אותה רמת מחירים בכל החנויות? או לפנות למשל לרשות להגבלים עסקיים כדי לשאול איך המחירים בזאפ כולם רותו דבר כשמדובר במגברים ורמקולים? כמובן שלא.
בואו נאשים את הסוחר ולא נגיד את ט.ר שמחזיקה כמעט באופן בלעדי את כל המותגים המובילים ויוצרת מונופול בתחום.

אז המשיכו לקנות באמאזון ואז גם תתפלאו למה המחירים גבוהים כל כך ולמה חנויוצ הסטריאו בארץ לא ברמה של ארהב.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

Re: g

שליחה

ShayKet כתב:רק שאלה לכל אלו שקונים רקקק באמאזון, איך אתם שומעים את הרמקולים שאתם קונים לפני הקנייה? כנראה אצל אותו בעל חנות "נצלן" שטורח להקדיש לכם שעה, שעתיים וגם יותר כדי שאולי תקנו ממנו. אתם מבינים שככל שאתם קונים יותר באמאזון כך יהיו פחות חנויות סטריאו שתוכלו לשמוע בהם את הרמקולים? ובכלל, לבוא לסוחרים זה לבוא בטענות לשליח. מישהו מכם ניסה לבוא בטענות ליבואן ששומר על אותה רמת מחירים בכל החנויות? או לפנות למשל לרשות להגבלים עסקיים כדי לשאול איך המחירים בזאפ כולם רותו דבר כשמדובר במגברים ורמקולים? כמובן שלא.
בואו נאשים את הסוחר ולא נגיד את ט.ר שמחזיקה כמעט באופן בלעדי את כל המותגים המובילים ויוצרת מונופול בתחום.

אז המשיכו לקנות באמאזון ואז גם תתפלאו למה המחירים גבוהים כל כך ולמה חנויוצ הסטריאו בארץ לא ברמה של ארהב.
...
·אתה מפספס את הנקודה: אתה מצביע עם הארנק. תמשיך לקנות ולתמוך בהם (לא משנה מי זה הם, יבואן, בעל חנות ...), אז המצב לא ישתנה לעולם. המחירים גבוהים כל כך לא כי אנשים קונים באמזון בוכחו"ל בכלל אלה כי היבואן גנב. הפוך, מאז שאנשים התחילו לקנות בחו"ל המחירים בארץ לדברים הללו ירדו בצורה קיצונות, אז השיטה עובדת. כן בדרך יפלו כמה חנויות ואולי גם יבואנים או שתיים, אבל זה כי הם לא רוצים להתאים את עצמם למצב ומנסים להישאיר את המצב כמו שהוא.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·אתה מפספס את הנקודה: אתה מצביע עם הארנק. תמשיך לקנות ולתמוך בהם (לא משנה מי זה הם, יבואן, בעל חנות ...), אז המצב לא ישתנה לעולם. המחירים גבוהים כל כך לא כי אנשים קונים באמזון בוכחו"ל בכלל אלה כי היבואן גנב. הפוך, מאז שאנשים התחילו לקנות בחו"ל המחירים בארץ לדברים הללו ירדו בצורה קיצונות, אז השיטה עובדת. כן בדרך יפלו כמה חנויות ואולי גם יבואנים או שתיים, אבל זה כי הם לא רוצים להתאים את עצמם למצב ומנסים להישאיר את המצב כמו שהוא.
...
·

בעקרון אתה צודק המחירים יקרים בארץ (תלוי של איזה יבואן) היבואנים מנסים להרוויח כמה שיותר ולגזול כמה שיותר את הארנק שלנו אבל... לעולם לא יהיה מצב שהמחירים בארץ יהיו שווים למחירים בחו"ל אם זה מה שאתה מבקש להגיע .

המיסים שאתה משלם (אם בכלל) ביבוא אישי הם פרומיל מהמיסים שמשלם יבואן ומההוצאות שיש ליבואן . אתן לך מס' דוגמאות לעלויות שכירות משרדים, מחסנים בנמל ,שילוח מכולות מחו"ל ,בדיקות פתע של המכס לתפיסת סמים ובזמן הזה האנייה עומדת בנמל ללא פריקה ותשלומי עלות הפשיטה על האנייה ועל כך שהאנייה מתעכבת בנמל מגיע לכיס של היבואן ,מה עם מכון תקנים שגובה הון עתק על בדיקות, איפה כל השביתות בנמל שגורמים לאנייה להתעכב ושוב היבואן נאלץ לספוג את עלות עיכוב האנייה , מעבדה ,מלאי חלפים , סוכנים, רכבים ואני יכול עוד להמשיך.
למרות זאת אני מאמין שהיבואן יכול בהחלט להוריד עדיין מחירים .וישנם יבואנים שהמחיר שלהם סביר ביחס למחירי חו"ל וטוב שכך. ויש יבואנים שהם מעדיפים ללכת על כל הקופה ולגבות את כל הסכום מהכיס שלנו
בסופו של יום צריך כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו ולבדוק איפה הכדאיות לרכישה טובה יותר
דבר אחד אני יכול להגיד על כל היבואנים שיש להם עוד הרבה שנים ללמוד מהשירות של אמזון
אותו דבר כשאתה טיפש.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shay1 כתב:דבר אחד אני יכול להגיד על כל היבואנים שיש להם עוד הרבה שנים ללמוד מהשירות של אמזון
...
אין ספק!

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

shay1 כתב:
...
...
·

בעקרון אתה צודק המחירים יקרים בארץ (תלוי של איזה יבואן) היבואנים מנסים להרוויח כמה שיותר ולגזול כמה שיותר את הארנק שלנו אבל... לעולם לא יהיה מצב שהמחירים בארץ יהיו שווים למחירים בחו"ל אם זה מה שאתה מבקש להגיע .

המיסים שאתה משלם (אם בכלל) ביבוא אישי הם פרומיל מהמיסים שמשלם יבואן ומההוצאות שיש ליבואן . אתן לך מס' דוגמאות לעלויות שכירות משרדים, מחסנים בנמל ,שילוח מכולות מחו"ל ,בדיקות פתע של המכס לתפיסת סמים ובזמן הזה האנייה עומדת בנמל ללא פריקה ותשלומי עלות הפשיטה על האנייה ועל כך שהאנייה מתעכבת בנמל מגיע לכיס של היבואן ,מה עם מכון תקנים שגובה הון עתק על בדיקות, איפה כל השביתות בנמל שגורמים לאנייה להתעכב ושוב היבואן נאלץ לספוג את עלות עיכוב האנייה , מעבדה ,מלאי חלפים , סוכנים, רכבים ואני יכול עוד להמשיך.
למרות זאת אני מאמין שהיבואן יכול בהחלט להוריד עדיין מחירים .וישנם יבואנים שהמחיר שלהם סביר ביחס למחירי חו"ל וטוב שכך. ויש יבואנים שהם מעדיפים ללכת על כל הקופה ולגבות את כל הסכום מהכיס שלנו
בסופו של יום צריך כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו ולבדוק איפה הכדאיות לרכישה טובה יותר
דבר אחד אני יכול להגיד על כל היבואנים שיש להם עוד הרבה שנים ללמוד מהשירות של אמזון
...
·אתה כמובן צודק, רק שאתה מפספס דבר אחד, אותי זה לא אמור לעניין. זה עסק. אני קונה הוא מוכר. אני קונה איפה שהכי טוב לי.
אבל כן אני מודע לדברים הללו, אני כן מתחשב בזה אבל אני גם זוכר ששהיבואן מביא במחיר עלות ולא מחיר אמזון, הוא מזמין מכולה ולא משלוח מוטס מהיר. הוא מגובה על ידי היצרן וא המפיץ הבין לאומי. יש לו כוח קניה לכמות. כך שזה לא עגום כמו שאתה מתער להיות יבואן גדול.
אבל שוב, יש דברים, כמו חלקי מחשב שהמחיר שלהם ירד למחירים חו"ל פלוס מעמ"מ (בחלק הגדול, לא הכל ), ציוד צילום בארץ ניתן לקנות זול יותר משאר באמזון ומאשר במדינות אחרות באירופה (שוב, לא הכל אבל הרוב הגדול). אז אם רוצים, יבואנים כן יכולים לתת מחירים טובים, אבל למה להם? מדינה קטנה, אין שוק, הכל מנופול והיבואן יודע את זה, הוא גם יודע שאתה לא יכול להביא מסך 55 מחו"ל ()בצורה קלה ומשתלמת...לבנתיים) אז המחירים על מסכים עדיין בשמיים, אבל המחירים על רסבירים יורדים, גם על רמקולים מוגברים.
אז כנראה שמישהו "שם" כן מבין. אז אני ימשיך לקנות בחו"ל, גם כשזה אותו המחיר או אפילו יקר יותר מהסביה הפשוטה, שבסוף זה יעלה לי זול יותר. אני לא צריך לצאת מהבית ולבזבז זמן, דלק, לשלם על חניה (סיכון ל:דוחות, תקלות, תאונות), המוצר מגיע בזמן שנוח לי ישר לבית. אני יכול לראות בבירור מה אני מקבל בלי שינסו לדחוף לי מוצר ישן או מתצוגה במחיר של חדש. והשרות, איזה הבדל זה בין לדברעם איזה ערס בטלפון שלו מבין מה ההבדל בין מוצר אחד לשני אבל מנסה בכל הכוח לשכנע אותך שזה המוצר שאתה צריך ולא מה שאתה רצית כי אין לו במלאי...

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BUGY (בוגי) - אתה כנראה באמת לא מבין איך העניינים מתנהלים ובגלל זה אתה כותב את מה שאתה כותב .אתה זורק לאוויר משפטים כמו 'מחיר עלות' מה מחיר עלות של היבואן אתה יודע?

לא הבנתי איזה גיבוי הוא מקבל מהיצרן ומאיפה הבאת את החשיבה הזו... ? את היצרן זה לא מעניין עלויות היבוא בארץ
המקסימום שהיצרן ייתן לך גיבוי זה אם כאשר יש קלקול במכשיר ששייך לייצור

שלוש: אם למרות כל עלויות היבוא שיש ליבואן שמניתי ויש עוד אתה לא מבין את הרעיון אז אתה כנראה בבעיה גדולה .
כי רק מי שלא עסק/עוסק במסחר ידבר כמוך אם היית רואה את הדף שהיבואן מקבל לשלם מיסים ביבוא ימי היית מתעלף הרשימה היא כמעט אין סופית .

היבואנים בארץ אוכלים מרורים מהמדינה בכל הקשור ליבוא מסחרי המיסים שהמדינה מטלה עלייהם היא עצומה שלא לדבר על כל מיני הפתעות כגון שהיבואן צריך לממן את עגינת הספינה בנמל בגלל שביתת עובדי הנמלים או בגלל בדיקות סמים של הרשות ועוד . ומעבר להכול תוסיף עוד יש 35 אחוז מס יבוא ועוד מע"מ .

בנוסף על כל מה שמניתי למעלה יש מדינות שאין לנו הסכמי סחר והמיסים מיבוא ממדינה כזו גבוהים יותר וזה לא פשוט ליבואן להתמודד עם זה כי זה לא החלטת יבואן
זה שכתוב על מוצר שהוא מיוצר ביפן זה לא אומר שהוא מגיע מיפן הוא יכול להגיע גם מאינדונזיה ששם אין לנו הסכם סחר
וזה לא תלוי החלטת יבואן מהיכן להביא את המוצרים , ברוב הפעמים מכתיב ליבואן בהתאם לאזור הגיאוגרפי שהוא נמצא מאיזה מדינה לייבא ואין ליבואן מה לעשות בעניין

לעניין המחשבים .המחיר בארץ דומה למחיר חו"ל כי אין מיסוי על מוצרי מחשב ואין את אותה לוגיסטיקה כמו במערכות אלקטרוניקה אתה יודע איזה מחסן את צריך רק לארבעה או חמישה מודלים של רסיברים שלא לדבר על רמקולים ... איך בכלל ניתן להשוות את גודל האריזות של מוצרי מחשב לגודל אריזות של רסיברים או רמקולים

אותו דבר במצלמות

אתה כנראה לא מספיק רואה מה קורה באמזון נמכרים שם מוצרים לפני 3-4 שנים ואף אחד לא מספר לך אתה צריך לדעת לשאול את השאלות כדי להבין מה אתה מקבל או לבוא עם ידע מוצק מה אתה מחפש לקנות .
להאשים את היבואנים כאילו הם דוחפים לך מכשיר ישן בהשוואה לחו"ל זו דמגוגיה זולה .

לסיכומו של דבר אני כן מסכים אתך שהתמחור בארץ עדיין גבוה ביחס ליבוא אישי ויש מה לשפר למרות הכל אבל לעולם לא נצליח להגיע למחיר חו"ל ביבוא אישי

ואם כל זה זה לא מעניין אותך אז חבל להשקיע באנשים כמוך לך תתייעץ בחו"ל באמזון או באיבי... ואחר כך נראה אותך בא בטענות למה מכרו לך מכשיר בין שנתיים
אותו דבר כשאתה טיפש.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש דברים נכונים גם שמה שכתב bugy וגם בדברי שי
בסופו של דבר למדינה לא טוב שאתה ואני נביא מחו"ל כי היא מפסידה את אותו הקופון שדובר פה.
המדינה גוזרת קופון על היבואן שעדיין נשאר עם רווח גדול בכיסו, שגוזר קופון שמן על החנויות שנותרות עם רווח די קטן על הצרכן.
ה-bad guys הם המדינה והיבואן.

היבואן תופס את המשווקים בביצים וכופה מחירים די זהים וגבוהים על כולם על מנת שחס וחלילה המחיר לא יהיה תחרותי.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

shay1 כתב:BUGY (בוגי) - אתה כנראה באמת לא מבין איך העניינים מתנהלים ובגלל זה אתה כותב את מה שאתה כותב .אתה זורק לאוויר משפטים כמו 'מחיר עלות' מה מחיר עלות של היבואן אתה יודע?

לא הבנתי איזה גיבוי הוא מקבל מהיצרן ומאיפה הבאת את החשיבה הזו... ? את היצרן זה לא מעניין עלויות היבוא בארץ
המקסימום שהיצרן ייתן לך גיבוי זה אם כאשר יש קלקול במכשיר ששייך לייצור

שלוש: אם למרות כל עלויות היבוא שיש ליבואן שמניתי ויש עוד אתה לא מבין את הרעיון אז אתה כנראה בבעיה גדולה .
כי רק מי שלא עסק/עוסק במסחר ידבר כמוך אם היית רואה את הדף שהיבואן מקבל לשלם מיסים ביבוא ימי היית מתעלף הרשימה היא כמעט אין סופית .

היבואנים בארץ אוכלים מרורים מהמדינה בכל הקשור ליבוא מסחרי המיסים שהמדינה מטלה עלייהם היא עצומה שלא לדבר על כל מיני הפתעות כגון שהיבואן צריך לממן את עגינת הספינה בנמל בגלל שביתת עובדי הנמלים או בגלל בדיקות סמים של הרשות ועוד . ומעבר להכול תוסיף עוד יש 35 אחוז מס יבוא ועוד מע"מ .

בנוסף על כל מה שמניתי למעלה יש מדינות שאין לנו הסכמי סחר והמיסים מיבוא ממדינה כזו גבוהים יותר וזה לא פשוט ליבואן להתמודד עם זה כי זה לא החלטת יבואן
זה שכתוב על מוצר שהוא מיוצר ביפן זה לא אומר שהוא מגיע מיפן הוא יכול להגיע גם מאינדונזיה ששם אין לנו הסכם סחר
וזה לא תלוי החלטת יבואן מהיכן להביא את המוצרים , ברוב הפעמים מכתיב ליבואן בהתאם לאזור הגיאוגרפי שהוא נמצא מאיזה מדינה לייבא ואין ליבואן מה לעשות בעניין

לעניין המחשבים .המחיר בארץ דומה למחיר חו"ל כי אין מיסוי על מוצרי מחשב ואין את אותה לוגיסטיקה כמו במערכות אלקטרוניקה אתה יודע איזה מחסן את צריך רק לארבעה או חמישה מודלים של רסיברים שלא לדבר על רמקולים ... איך בכלל ניתן להשוות את גודל האריזות של מוצרי מחשב לגודל אריזות של רסיברים או רמקולים

אותו דבר במצלמות

אתה כנראה לא מספיק רואה מה קורה באמזון נמכרים שם מוצרים לפני 3-4 שנים ואף אחד לא מספר לך אתה צריך לדעת לשאול את השאלות כדי להבין מה אתה מקבל או לבוא עם ידע מוצק מה אתה מחפש לקנות .
להאשים את היבואנים כאילו הם דוחפים לך מכשיר ישן בהשוואה לחו"ל זו דמגוגיה זולה .

לסיכומו של דבר אני כן מסכים אתך שהתמחור בארץ עדיין גבוה ביחס ליבוא אישי ויש מה לשפר למרות הכל אבל לעולם לא נצליח להגיע למחיר חו"ל ביבוא אישי

ואם כל זה זה לא מעניין אותך אז חבל להשקיע באנשים כמוך לך תתייעץ בחו"ל באמזון או באיבי... ואחר כך נראה אותך בא בטענות למה מכרו לך מכשיר בין שנתיים
...
·אני מרגיש שאני מדבר עם יבואן...

קודם כל, אני יודע את כל אלה ויש עוד דברים רבים שלא הזכרת, כמו משרד התקנים, משרד הבריאות וכל מני משרדים ממשלתיים שצריך לקבל מהם אישורים על מוצרים מסויימים.
אבל אתה קצת מגזים בהרבה דברים אחרים ומתעלם מדברים אחרים. "מחיר עלות" זה אומר שהיבואן לא מזמין במחיר שבאמזון ומזה הוא צריך לעשות רווח, ממש לא. הוא קונה במחיר שלפעים יכול להיות מאות אחוזים פחות מהמחיר שאתה ואני רואים בתצוגה. אז כן ישעליות אבל גם הרווח הוא גדול.
יבואן שעובד אם חברה נורמאלית בחו"ל מקבל שרות בכל הנוגע למוצרים מקולקלים, למה אתה מזלזל בזב בהינף יד לא מובן לי. זה חלק גדול מנושא האחריות, בדיוק החלק שבארץ לא טובים בו, בין היתר.

מה? מחשבים לא טופסים מקום, מצלמות....

מוצרים בני 4-3 באמזון? אתה מדבר שטויות... אני רואה שאין לך רצון בשיחה אתה רק רוצה הוציא קצת אגרסיות על המצב ואנשים "כמוני" שקונים בחו"ל...יבואן של מה אתה?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BUGY כתב:
...
...
·אני מרגיש שאני מדבר עם יבואן...

קודם כל, אני יודע את כל אלה ויש עוד דברים רבים שלא הזכרת, כמו משרד התקנים, משרד הבריאות וכל מני משרדים ממשלתיים שצריך לקבל מהם אישורים על מוצרים מסויימים.
אבל אתה קצת מגזים בהרבה דברים אחרים ומתעלם מדברים אחרים. "מחיר עלות" זה אומר שהיבואן לא מזמין במחיר שבאמזון ומזה הוא צריך לעשות רווח, ממש לא. הוא קונה במחיר שלפעים יכול להיות מאות אחוזים פחות מהמחיר שאתה ואני רואים בתצוגה. אז כן ישעליות אבל גם הרווח הוא גדול.
יבואן שעובד אם חברה נורמאלית בחו"ל מקבל שרות בכל הנוגע למוצרים מקולקלים, למה אתה מזלזל בזב בהינף יד לא מובן לי. זה חלק גדול מנושא האחריות, בדיוק החלק שבארץ לא טובים בו, בין היתר.

מה? מחשבים לא טופסים מקום, מצלמות....

מוצרים בני 4-3 באמזון? אתה מדבר שטויות... אני רואה שאין לך רצון בשיחה אתה רק רוצה הוציא קצת אגרסיות על המצב ואנשים "כמוני" שקונים בחו"ל...יבואן של מה אתה?
...
·

ראשית אני לא יבואן של מכשירי אלקטרוניקה ולא קרוב לזה אבל עוסק במסחר בתחומים אחרים לגמרי
ולכן יש לי מושג מה שכנראה לך אין כי עם היה לך קצת רקע ביבוא היית מדבר אחרת ,אבל זה לא אשמתך זה בסדר ...

למוצרי מחשוב אין מכס. בניגוד למוצרי אלקטרוניקה בידורית ואריזה של לוח אם לא תופס מקום כמו קרטון של רסיבר או רמקול רצפתי יחי ההבדל הקטן בגודל המחסנים שצריך לשני הקטגוריות אני מקווה שאתה יודע איך ניראה אריזה של לוח אם או כרטיס מסך ....

3 אני מציע שתבדוק את עצמך בהקשר לקשרי מסחר בין יבואן ליצרן . יבואן יקבל שרות מהיצרן בהתאם למדיניות האחריות של היצרן ולא אחרת. לפעמים יבואן נותן 5 שנים אחריות על מנת למשוך לקוחות בו בזמן שהיצרן מגבה אותו רק בשנה אחת והשאר זה על חשבון היבואן ...

4 אתה יכול לגבות את דבריך ולהוכיח לי שהיבואן קונה את המוצרים במאות אחוזים זול יותר ממחיר שאתה קונה באמזון ? או שאתה פשוט מנחש?

5 לפני מס' ימים באמזון גרמניה נמכר סט רמקולים לוויינים של הרמן קארדון בני 3 שנים ,אומנם חדשים באריזה אבל מודל ישן מלפני 3 שנים ,כן כן גם זה קורה באמזון גרמניה

6 אתה כנראה סוג של אנשים שעושה ספקולציות אם חצאי אמיתות או שואב מידע מוטעה ובונה מגדלים באוויר ומסרב לקבל תשובות אחרות
אותו דבר כשאתה טיפש.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

shay1 כתב:
...
...
·

ראשית אני לא יבואן של מכשירי אלקטרוניקה ולא קרוב לזה אבל עוסק במסחר בתחומים אחרים לגמרי
ולכן יש לי מושג מה שכנראה לך אין כי עם היה לך קצת רקע ביבוא היית מדבר אחרת ,אבל זה לא אשמתך זה בסדר ...

למוצרי מחשוב אין מכס. בניגוד למוצרי אלקטרוניקה בידורית ואריזה של לוח אם לא תופס מקום כמו קרטון של רסיבר או רמקול רצפתי יחי ההבדל הקטן בגודל המחסנים שצריך לשני הקטגוריות אני מקווה שאתה יודע איך ניראה אריזה של לוח אם או כרטיס מסך ....

3 אני מציע שתבדוק את עצמך בהקשר לקשרי מסחר בין יבואן ליצרן . יבואן יקבל שרות מהיצרן בהתאם למדיניות האחריות של היצרן ולא אחרת. לפעמים יבואן נותן 5 שנים אחריות על מנת למשוך לקוחות בו בזמן שהיצרן מגבה אותו רק בשנה אחת והשאר זה על חשבון היבואן ...

4 אתה יכול לגבות את דבריך ולהוכיח לי שהיבואן קונה את המוצרים במאות אחוזים זול יותר ממחיר שאתה קונה באמזון ? או שאתה פשוט מנחש?

5 לפני מס' ימים באמזון גרמניה נמכר סט רמקולים לוויינים של הרמן קארדון בני 3 שנים ,אומנם חדשים באריזה אבל מודל ישן מלפני 3 שנים ,כן כן גם זה קורה באמזון גרמניה

6 אתה כנראה סוג של אנשים שעושה ספקולציות אם חצאי אמיתות או שואב מידע מוטעה ובונה מגדלים באוויר ומסרב לקבל תשובות אחרות
...
·6:? מה? אילו תשובות אילו חצאי אמיתות? אל מה אתה מדבר? שכחת את התרופות היום?

תאמין לי כבר מזמן לא מבין מה אתה רוצה ממני, או שאתה קיבלת רושם לא נכון או שבילבלת אותי עם מישהו אחר או שאתם סתם מחרטט. אבל איך שאתה מדבר, פשוט לא שווה להגיב לך...אני בעד לנהל דיון אבל כשאתה מדבר כך זה לא דיון... יום טוב לך.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”