1. קונה כמעט כל דבר באמזון/איביי/עלי/גירבסט/גיק וכ'ו וכ'ו. כאן זה מקרה שונה.Sexter כתב:ואתה מוכן לשלם כפול רק כדי לרצות את יגאל..? רסיברים בארץ קונים רק מחול.. בגלל אנשים כמוך הסוחרים ימשיכו לעשוק את הציבור. לא משנה כמה המוכחר בחנות המתמחה נחמד, כשזה מגיע לתשלום, הוא יגבה ממך 200% מעלות המכשיר במקרה הטוב. תאמין לי שהשירות הוירטואלי שאתה מקבל מאמזון נעים לא פחות, כולל מהשליח שמגיע להביא לך את הרסיבר עד הבית... בחנויות מתמחות אני עושה שימוש רק כדי לשמוע את המוצר שאני בסוף רוכש מאמזון. כך לפחות אני מרגיש שאני דופק אותם חזרה בשם כל הלקוחות שהם דופקים וממשיכים לדפוק......
2. יגאל זה האדם האחרון שעושק - מוכר הכי הגון עלי אדמות. ואני מתכוון לכך באמת.
3. נכון שהייתי יכול לחסוך 600ש"ח - ממש לא 200% מעל אמזון, 30% בדיוק. שכמובן הם גם כן כסף. אך יגאל משרת אותי כבר שנים בכזו נאמנות שאני מעדיף להיות לקוח נאמן כי זה חוזר אלי באותה אנרגיה טובה בתמחור הכי הכי טוב שיש.
אין שום מצב שבעולם שחנות היתה מורידה למחיר כזה. חנויות מורידות במקרה הטוב 'ממחיר זאפ' - ובדר"כ פשוט משוות.
יגאל עשה לי הנחה של 34%! האם לא מגיע לאדם כזה הגון (אישית ותמחורית) שאקנה ממנו גם אם זה 600ש"ח יותר מאמזון?
בנוסף הוא הקפיץ לי את הרסיבר עד למתחת לבית!
וכן - אני בהחלט חושב שהשירות שיגאל מ'סטריאוסקופ' טוב יותר משל אמזון כי השירות הוא א-י-ש-י ושלא תבין אותי לא נכון, אין ולא יהיה דבר שמתקרב לאמזון.
ממש מבאס לראות שאנשים לא יודעים להעריך עסק קטן שמקפיד על התמחור הכי הגון והשירות הכי טוב.
ו @shay1 כלכך צודק. שמעתי את שניהם והצליל שונה.
אציין שאהבתי גם את האונקיו...אולי זה ההרגל לפיוניר שגרם לי לאהוב אותו יותר.