המלצה לממיר לווייני חדש
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
כמה עולה הקיל פרו ומה מיוחד בו ומאיפה קונים
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
@tomer_1968
·
הכוונה ל KII PRO? הוא עולה בערך 75 דולר, ויש הרבה חנויות...
אם תעבור אחורה בתגובות לסקירה שלי, יש שם את החנות הרישמית של היצרן, משם הזמנתי כמה מכשירים, כולם הגיעו בלי עצירות מיותרות במכס, ודי מהר....
בסקירה שלי תראה גם את ההגדרה שלו לעידן פלוס, ויש סירטון נוסף שלי שמראה הגדרה לצלת לווין
·
הכוונה ל KII PRO? הוא עולה בערך 75 דולר, ויש הרבה חנויות...
אם תעבור אחורה בתגובות לסקירה שלי, יש שם את החנות הרישמית של היצרן, משם הזמנתי כמה מכשירים, כולם הגיעו בלי עצירות מיותרות במכס, ודי מהר....
בסקירה שלי תראה גם את ההגדרה שלו לעידן פלוס, ויש סירטון נוסף שלי שמראה הגדרה לצלת לווין
נערך לאחרונה על ידי yaniv_barlev ב 26/03/2017 9:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
havrik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
טוב,
אז לצערי כשמכבים את הממיר ממצב טלויזיה ואז מדליקים אז הוא עדיין נכנס למצב אנדרואיד שמשם צריך ללכת למסך אפליקציות, לבחור את אפליקצית הטלויזיה, ואז שוב לבחור אם רוצים dvb-s או t. יסרבל להורים שלי את המצב קצת.
משום מה גם לא הצלחתי למצוא את ערוצי רשות השידור בעמוס.
*עריכה*
מצאתי את ערוצי רשות השידור, היה בתדר אחר.
תפסתי גם כמה ערוצי 4k, מגניב
האם אפשר לתפוס את ערוץ 1 hd דרך עמוס?
וגם משום מה אני לא מצליח לשנות את סדר הערוצים במדריך הערוצים.
אז לצערי כשמכבים את הממיר ממצב טלויזיה ואז מדליקים אז הוא עדיין נכנס למצב אנדרואיד שמשם צריך ללכת למסך אפליקציות, לבחור את אפליקצית הטלויזיה, ואז שוב לבחור אם רוצים dvb-s או t. יסרבל להורים שלי את המצב קצת.
משום מה גם לא הצלחתי למצוא את ערוצי רשות השידור בעמוס.
*עריכה*
מצאתי את ערוצי רשות השידור, היה בתדר אחר.
תפסתי גם כמה ערוצי 4k, מגניב
האם אפשר לתפוס את ערוץ 1 hd דרך עמוס?
וגם משום מה אני לא מצליח לשנות את סדר הערוצים במדריך הערוצים.
- amdr1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 736
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
ניסגר התדר החדש בחיפה של עידן + רציתי ליראות את המישחק בHD ואין קליטה . איך זה אצלכם במרכז ? יש קליטה
רק הטכנאי קרמר
-
havrik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
·amdr1 כתב:[img2=800x450]https://s27.postimg.org/t2cj9filf/Scree ... -22-06.png[/img2]...
ניסיתי את זה, אבל הוא לא תפס לי כלום
- x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
היי חברים זקוק נואשות לעזרה:
יש לי kii pro ומאז המעבר לפני כמה שבועות אני לא מצליח לקלוט שידורים וכל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו
אשמח לעזרה….
דרך אגב הלווין הנוכחי הוא? עמוס 5, עמוס 4 או עמוס 2/3?
יש לי kii pro ומאז המעבר לפני כמה שבועות אני לא מצליח לקלוט שידורים וכל נסיונות החיפוש שלי עלו בתוהו
אשמח לעזרה….
דרך אגב הלווין הנוכחי הוא? עמוס 5, עמוס 4 או עמוס 2/3?
- kfrr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
היי מופיעים לי ברשימת הלוויינים 185 לוויינים ואף אחד מהם אינו עמוס 7
יש עמוס 5, עמוס 4 , עמוס 3/2. הבנתי שזה לא הם.
מה שכן עמוס 3/2 ממוקמים ב- 3.0w שזה לדעתי המיקום של עמוס 7..
או שזה בכלל לא קשור. אשמח לעזרה.. תודה רבה
יש עמוס 5, עמוס 4 , עמוס 3/2. הבנתי שזה לא הם.
מה שכן עמוס 3/2 ממוקמים ב- 3.0w שזה לדעתי המיקום של עמוס 7..
או שזה בכלל לא קשור. אשמח לעזרה.. תודה רבה
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
במידה ומדובר בממיר לוויני אז תבחר למשל עמוס 3 EDIT או ADD TP תכניס תדר 11083 מהירות 8520 קיטוב H תכניס תדר 11053 מהירות 8520 קיטוב H ותסרוק ושמירה בהצלחה
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

·tomer_1968 כתב:במידה ומדובר בממיר לוויני אז תבחר למשל עמוס 3 EDIT או ADD TP תכניס תדר 11083 מהירות 8520 קיטוב H תכניס תדר 11053 מהירות 8520 קיטוב H ותסרוק ושמירה בהצלחה...
זה יעבוד לו רק במידה ויש לו צלחת פרטית, צלחת של יס לא תעזור לו פה..
ובקשר לכניסה ישר לעידן פלוס, יש רום של בחור רוסי, שנותן את האופציה הזאת, הרום מעולה ואני משתמש בו באחד המכשירים שלי
https://forum.xda-developers.com/androi ... 2-t3474736
- jeniav
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
שאלתי בפוסט אחר שבו דובר שהמכשיר מתחמם מאוד ויש תקיעות של סרטים בקודי 17,אשאל גם פה האם עדיין ממליצים עליו כממיר לוויני ? האם יש לו חלופה או משהו שעדיף ?
יש לי בבית zgemma h.2h בתור ממיר לוויני ואני מרוצה ממנו בתור ממיר אך פחות בתור מזרים iptv למישהו יש המלצות ?
יש לי בבית zgemma h.2h בתור ממיר לוויני ואני מרוצה ממנו בתור ממיר אך פחות בתור מזרים iptv למישהו יש המלצות ?
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

@jeniav
·
אתה מתכוון ל KII PRO? אם כן, הוא לא מתחמם, אבל הוא באמת עובד פחות טוב עם קודי 17, אני משתמש ב SPMC אז אין לי בעיה
עשיתי בדיקה, ורק עם הסקין המקורי של קודי 17 יש תקיעות, עם אבקסיס אין בכלל, ועם הסקין של קודי 16, בכלל הכל טס
אתמול קיבלתי את ה KIII PRO החדש, והוא כבר התקדמות מטורפת מבחינת מהירות....
·
אתה מתכוון ל KII PRO? אם כן, הוא לא מתחמם, אבל הוא באמת עובד פחות טוב עם קודי 17, אני משתמש ב SPMC אז אין לי בעיה
עשיתי בדיקה, ורק עם הסקין המקורי של קודי 17 יש תקיעות, עם אבקסיס אין בכלל, ועם הסקין של קודי 16, בכלל הכל טס
אתמול קיבלתי את ה KIII PRO החדש, והוא כבר התקדמות מטורפת מבחינת מהירות....
- jeniav
-
- חבר פעיל מאוד

כן הכוונה לkii pro, כמה זמן אתה כבר משתמש בו ? ראיתי סרטונים ביוטיוב וחלק מהאנשים החליפו את הצלעות קירור על הציפ ואז זה פתר להם את הבעיית חימום.
אגב מה ההבדל בין קודי לבין spmc ?
אגב מה ההבדל בין קודי לבין spmc ?
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

·jeniav כתב:כן הכוונה לkii pro, כמה זמן אתה כבר משתמש בו ? ראיתי סרטונים ביוטיוב וחלק מהאנשים החליפו את הצלעות קירור על הציפ ואז זה פתר להם את הבעיית חימום.
אגב מה ההבדל בין קודי לבין spmc ?...
אני משתמש ב 4 כאלו אצלי בבית, ועוד כמה מסתובבים במשפחה שלי ושל אישתי, יש גם סרטונים שלי ביוטיוב...
אני אשמח לראות סרטון של מישהו שהתחמם לו המכשיר
SPMC זה סוג של קודי, אחד המפתחים של קודי לשעבר הוא המפתח של SPMC, הכל עובד בו טוב יותר ומהר יותר, בנוסף לזה, ההגדרות סאונד טובות יותר, והתמונה ב 4K טובה יותר,
אם יש לך מכשיר אנדרואיד כרגע, לא משנה איזה, תתקין ותנסה
- jeniav
-
- חבר פעיל מאוד

פה ב9:27 הוא מציג את הצלעות קירור שהוא החליף כדי להתגבר על בעיות החימום והקירטועים.
אני אתקין ואבדוק תודה
אגב ראיתי את הסרטונים שלך ביוטיוב =)
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

לי לא היו בעיות חימום, בכל מקרה, קיבלתי את ה KIII PRO החדש, בעוד כמה ימים תהיה סקירה מסודרת שלו,
הנה סתם משהו קטן בינתיים:
הנה סתם משהו קטן בינתיים: