אם אתה מטפל במוסך אמין ולפי הספר אתה לא אמור להיתקל בבעיות מיוחדות עם רכב יפני או קוריאני, לגבי צרפתיות
או אירופיות כמו פורד פוקוס מספרד אין אחריות במיוחד להילוכים....
הרכב שאני נוסע עליו כעת (קיה פיקנטו משכירות) קצת פחות מ 30 אלף קילומטר ועלה לכביש באמצע 2015 , הרכב שלי הקודם מאותו הדגם היה עם 50 אלף קילומטר ונסע הרבה יותר טוב...
מה שכן אני יכול להעיד מניסיונם של חברים ובני משפחה קרובה שרכשו מליסינג יד 2 שזה מאוד תלוי גם בנהג שנהג ברכב. רכב חדש בתקופה הראשונה של חייו יכול "לסבול יותר התעללות" אבל לאחר מכן מתחילים לשלם את המחיר בעיקר באירופיות, חלקי גומי שחוקים, מנוע מפוייח, ציריות ובולמים וכו"
אחי רכש אופל קטנה מליסינג יד 2 והוציא בתקופה של כשנה מעל 7000 ש"ח על תיקונים "קטנים" שהאחרון היה פלאנג' המחבר בין ההמצנן לראש המנוע שהחליט להתפרק באמצע נסיעה והרכב העלה עשן לאחר שלא נשארו מים במערכת הקירור
זה ישמע אולי פלצני אבל משום מה במשך מעל 20 שנה שאני נוהג מעולם לא נהגתי מעבר לתקופות קצרות ברכב משומש
(שכירות או רכב זמני מהליסינג) וכרגע אני ממתין לקיה נירו הברידית החדשה
אגב זה מדהים אותי כל פעם מחדש אבל למי שאין היום בכיס כ 70 אלף ש"ח לרכוש למשל טויוטה קורולה יד שנייה או דומיה משנתון סביר, מכל הבחינות עדיף לרכוש רכב חדש מהניילון בעסקת ליסינג מימוני מהיבואן.
למי שממש אין תמיד אפשר לקנות רכב בן 10כמעט ב 30 אלף ש"ח ולקוות לטוב או
לרכוש "חצי רכב" כלומר ליסינג מימוני לרכב יד 2 מחברות הליסינג, בד"כ רכבים בני 3 עם קילומטראג' של 50 עד ל 100 אלף למשל:
http://camp.lease4u.co.il/2017/Sublease/?ref=site