Nvidia Shield 2017
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
בדיוק מחיר המארז שלי שהוא ריק ללא שום כלום בפנים 😁😊
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@elayasu
·
מחשבי NUC מדור 7 כבר אמורים לתמוך בהכל, אבל הם עולים לפחות 500 ש"ח יותר מהשילד.
הבעיה עם מחשבים כרגע קשורה יותר לתוכנה. אין עדיין תמיכה במרבית הנגנים בהצגת תוכן HDR.
כמובן שלכל אחד יש את הדרישות שלו, אני חושב שעבור מדיה בלבד (סרטים\סדרות\IPTV) אין טעם להשקיע יותר מ-$40-50, אבל זה רק אני. יש לי בבית שני סטרימרים זולים, החדש עלה $40, הוא מריץ בקלות הכל, החל מערוצי SD ו-HD משירות ה-IPTV שאני משתמש בו וכלה בסרטי 4K HDR בגודל 70GB שנמצאים אצלי ב-NAS, וכמובן גם סרטים\סדרות ב-1080P.
הוא תומך גם בכל פורמטי האודיו המתקדמים, למי שיש צורך (לי יש רק סאונד בר, אז התמיכה שאני צריך בסיסית מאד כרגע).
על המכשיר שלי התקנתי את המערכת LibreELEC, אך האנדרויד עדיין זמינה במידה ואני צריך להכנס ולבדוק או לעשות משהו.
לכן נכון להיום אני מתקשה להבין למה אנשים קונים סטרימרים יקרים יותר מ-$100, ואני עוד יותר מתקשה להבין למה אנשים קונים מחשבים שישמשו כ-HTPC בלבד (וכאן הכוונה לא למחשב סלוני שימש גם כמערכת למשחקים וגלישה באינטרנט)
אז כן יש הבדל באיכות בניה, אבל הקופסאת האלה קטנטנות, ואם מחברים להן שלט משולב עם מקלדת ועכבר שעובד על RF, אפשר להסתיר אותה בתוך הארונית או מאחורי המסך.
·
מחשבי NUC מדור 7 כבר אמורים לתמוך בהכל, אבל הם עולים לפחות 500 ש"ח יותר מהשילד.
הבעיה עם מחשבים כרגע קשורה יותר לתוכנה. אין עדיין תמיכה במרבית הנגנים בהצגת תוכן HDR.
כמובן שלכל אחד יש את הדרישות שלו, אני חושב שעבור מדיה בלבד (סרטים\סדרות\IPTV) אין טעם להשקיע יותר מ-$40-50, אבל זה רק אני. יש לי בבית שני סטרימרים זולים, החדש עלה $40, הוא מריץ בקלות הכל, החל מערוצי SD ו-HD משירות ה-IPTV שאני משתמש בו וכלה בסרטי 4K HDR בגודל 70GB שנמצאים אצלי ב-NAS, וכמובן גם סרטים\סדרות ב-1080P.
הוא תומך גם בכל פורמטי האודיו המתקדמים, למי שיש צורך (לי יש רק סאונד בר, אז התמיכה שאני צריך בסיסית מאד כרגע).
על המכשיר שלי התקנתי את המערכת LibreELEC, אך האנדרויד עדיין זמינה במידה ואני צריך להכנס ולבדוק או לעשות משהו.
לכן נכון להיום אני מתקשה להבין למה אנשים קונים סטרימרים יקרים יותר מ-$100, ואני עוד יותר מתקשה להבין למה אנשים קונים מחשבים שישמשו כ-HTPC בלבד (וכאן הכוונה לא למחשב סלוני שימש גם כמערכת למשחקים וגלישה באינטרנט)
אז כן יש הבדל באיכות בניה, אבל הקופסאת האלה קטנטנות, ואם מחברים להן שלט משולב עם מקלדת ועכבר שעובד על RF, אפשר להסתיר אותה בתוך הארונית או מאחורי המסך.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@elayasu
סטרימר טוב ואיכותי יסגור לך את הפינה פלוס פלוס
סטרימר טוב ואיכותי יסגור לך את הפינה פלוס פלוס
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בנטפליקס ואמאזון אפשר לצפות דרך הסמארט בטלויזיה.
וניגון קבצים שאתה מוריד יעבוד עם כל סטרימר זול.
וניגון קבצים שאתה מוריד יעבוד עם כל סטרימר זול.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל מכשיר עם מעבד S905X יודע להפעיל HDR. וגם VP9