בעלי הייסנס M7000 נא להיכנס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #21 

elayasu כתב:עד עכשיו אף אחד לא אישר את עניין העדכון לגבי ה 50 אינץ אם כך הדבר אז התמונה שונה.
ממה שהסקתי בחיפושים פה ראיתי שרק ל 55 ומעלה קיים עדכון שכזה וכששאלתי פה אף אחד לא טען אחרת עד להודעה שלך
אם העדכון קיים אז זו עיסקה טובה
...
כתבתי גם בהודעה הקודמת.
רשמתי בהודעה ההיא גם שהעניין של העדכון של ה55 הוא שאנשים מעדיפים להתקין את העדכון הבריטי פשוט, אבל זה לא אומר שאין גרסא ישראלית.
תעבור לעמוד קודם ותקרא את התגובה שלי

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #22 

elayasu כתב:כל זה רק מחזק עם כל הכבוד אני לא קונה טלויזיה חדשה כל שנה , ואני מתכוון להחזיק אותה אצלי 3 שנים עד תום האחריות לפחות, אני מניח שעוד 3 שנים יהיו הרבה יותר תכנים ב4K וHDR אז לשחק ברולטה רוסית אם כל הפיצ'רים יעבדו או אולי יוציאו עדכון זה דיי הזוי

בדיוק כמו לקנות עכשיו רכב חדש ולומר תשמע בגדול יש טורבו באוטו אבל איו עוד עדכון למחשב מנוע שהוא ידע להפעיל את הטורבו אז בינתיים תיסע ככה
אולי היבואן בארץ מתישהו יביא לך עדכון גרסא , ולא לא תקבל הנחה על זה שהטורבו לא עובד אתה משלם עליו בכל מקרה
...
·זו השיטה של הסינים,
טלווזיות, טלפונים,סמארטפונים...
"אה, אתה רוצה שזה יעבוד? חכה לעדכון".
לפעמים יש גם עדכונים שדופקים פיצ'רים קיימים (לא יודע אם בטלווזיות אבל באחרים זה בטוח).

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

Evil-u כתב:
...
...
·זו השיטה של הסינים,
טלווזיות, טלפונים,סמארטפונים...
"אה, אתה רוצה שזה יעבוד? חכה לעדכון".
לפעמים יש גם עדכונים שדופקים פיצ'רים קיימים (לא יודע אם בטלווזיות אבל באחרים זה בטוח).
...
נו באמת איזה שטויות, יש כל כך הרבה מכשירים, גם של חברות גדולות מאוד, שדורשים עדכון שיוצא תקופה מסוימת אחרי המכשיר עצמו כדי להפעיל פיצ'רים מסוימים.
לפעמים נתקלים בקשיים ולפני שמשחררים גרסא סופית מעדיפים לעשות עוד בדיקות כדי לא לדפוק משהו במכשיר עצמו.

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 658
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #24 

NBMH היקר ,
אתה ממשיך לדבר על זה שיצא עדכון שהוסיף תמיכה בכניסות HDMI כאלו ואחרות ואני לעומת זאת מדבר בכלל על עצם העובדה שאין מצב HDR שמופעל כאשר מנגנים קובץ HDR עם DOK דרך כניסת ה-USB ולכן לא ניתן להבין אם באמת ה-HDR פועל או לא. קראתי איפשהו פה בפורום אם אני לא טועה שכאשר מנגנים קובץ HDR אזי הגדרות התצוגה משתנות אוטומטית וכמו כן התאורה אחורית אמורה להשתנות ולפעול על 100% , מה ששמתי לב לא קורה כאשר אני מנגן קובץ HDR לכאורה.

ישנם מספר שחרורים של סרטים ב-4K HDR שמסתובבים ברשת ...לאחר הפעלה שלהם עם DOK דרך כניסת ה-USB שמתי לב שהצבעים לא משהו בכלל ואפילו דהויים אם אפשר להגיד את זה ...כמו כן תקלה נוספת ששמתי לב אליה בעת ניגון הסרטים הללו היא חוסר סינכרון בין הדיבור בסרט לבין הסאונד בפועל. אני אבדוק אם זה קורה גם בטלוויזיה השנייה שלי (פלזמה בת 3 שנים של סמסונג).

לעומת זאת , הורדתי מספר סרטוני הדגמה 4K HDR מהאתר הבא :
http://demo-uhd3d.com/categorie.php?tag=hdr
הפעלתי אותם והם נראים מעולה...חדים מאוד והצבעים כמו שצריך אבל שוב פעם אין באפשרותי לדעת אם ה-HDR באמת עובד ...

*מי שמוריד את הסרטונים נא לשים לב שיש בלינק רק 5 סרטונים שמתאימים לטלוויזיות של הייסנס והם הסרטונים הבאים :
LG - NASA HDR , LG Colors of Journey - HDR , LG Chess - HDR , Sony 4K - Camp HDR , Samsung SUHD HDR : Picture Quality Demo.
שאר הסרטונים הם בפורמט שה-M7000 לא מסוגלת לנגן.

לגבי עניין הכתוביות - אני אתן דוגמא למה זה כן חשוב. צפיתי היום בסרט בטלויזיה ע"י סטרימינג ב-PLEX. הכול טוב ויפה עד שלפתע בערך באמצע הסרט התחילו גמגומים בסטרימינג...האינטרנט שלי התחיל לפשל (יש לי 100MB) , וכן זה יכול לקרות לכל אחד. מה שהייתי עושה במקרה כזה , מעביר את הסרט ל-DOK ומסיים לראות אותו דרך ה-USB. אבל הפלא ופלא - אני לא יכול ! מפני שהכתוביות קטנות מדי. שוב פעם , לעניות דעתי - זו בעיה פשוטה למדי לטיפול.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

@loki2d

האם המסך שלך מעודכן לקושחה האחרונה?
אני לא בעלים של ה-M7000, כך שאני לא בטוח אם HDR נתמך דרך הסמארט או רק דרך כניסות ה-HDMI.
למשל ב-VIZIO שלי תמיכה ב-HDR10 התווספה כחצי שנה לאחר שהמסך יצא לשוק (הוא יצא עם תמיכה מובנית ב-DV), וכרגע תומך רק בניגון HDR10 דרך כניסות ה-HDMI. עדכון עתידי אמור להוסיף תמיכה ב-HDR10 גם למערכת הסמארט.
אני כמעט בטוח שקראתי שגם בהייסנס אין תמיכה ב-HDR דרך הסמארט, אלא רק דרך כניסות ה-HDMI, לפחות בזמנו. שווה לבדוק את הנושא לעומק.
למרות שאם סרטוני הדמו שהזכרת מתנגנים ונראים טוב, אז סביר מאד להניח ש-HDR עובד, אחרת גם בהם הצבעים היו נראים דהויים.

ראיתי כמה מהסרטים האלה שמסתובבים, במילה אחת: אכזבה. כן, הם מכניסים את הטלויזיה שלי למצב HDR10 (דרך נגן חיצוני) אבל איכות התמונה לא משהו, וגם יש המון בנדינג. גם אני שמתי לב לבעיות של סנכרון סאונד ותמונה, אבל אז האשמתי כל מני דברים אחרים כמו הסאונדבר\טלויזיה\הסטרימר, אבל לא חשבתי שאולי פשוט התוכן כזה... הרבה יותר סביר להניח שזה התוכן.

אני מסכים שבעיית הכתוביות כנראה לא ממש מסובכת, השאלה אם יש לזה דרישה מצד המשתמשים.
בכל אופן, את התלונות צריך להפנות להייסנס, היבואן לא קשור בשום דרך לתהליך יצירת הקושחה.

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

TheCoolest

לא דיברתי על שום HDR דרך SMART , דיברתי אך ורק על HDR דרך הכניסת USB.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #27 

ניגון דרך הנגן הפנימי = ניגון דרך מערכת ההפעלה של הטלויזיה = ניגון דרך הסמארט, גם אם הסמארט הזה לא חכם במיוחד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #28 

תודה דוד, כנראה הייתי צריך לדייק קצת יותר, אבל זאת בדיוק היתה הכוונה שלי.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #29 

לבעלי m7000
האם ניתן להתקין plex על הטלוויזיה?
אני יודע שבסוני ובפיליפס אפשר כי הם אנדרואיד...

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

roy007 כתב:לבעלי m7000
האם ניתן להתקין plex על הטלוויזיה?
אני יודע שבסוני ובפיליפס אפשר כי הם אנדרואיד...
...
מגיע מותקן

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #31 

אתם כל הזמן מדברים על ה-hdr אין או יש, וכמה ניטים וכו' - מלא או ריק, עדכונים חסרים, ופושרים לעיתים
ואני יכול לעדכן אתכם שכל פעם שאני צופה בתכנים של fhd ובטח ובטח בתכני 4k יוטיוב בהייסנס שקניתי לבן לפני כשנה וחצי בגרושים
הייסנס בדרגת כניסה ל-4k פשוטה וצנועה ומתחבאת אל הכלים - 50 אינצ'

אבל היא נותנת תמונה פשוט מדהימה בתכנים שכתבתי
למשל אוכלת את הפנסוניק dx400 מודל 2016 שקניתי בלי מלח. החדות הניגודיות והצבעים...ואל תחשבו שהפנסוניק שלי פראיירית. מרוצה ממנה (הכל יחסי)
מתאימה בול לנישה (43 אינצ')
אז תארו לכם את מה נותנת לנו ה-m7000 החדשה ?

השריטה שלי זה לשוטט בחנויות של מסכים ופשוט להתבונן.
הייסנס בכל דגמיו תמיד במקומות הראשונים, לטעמי.
אבל לפחות לגבי הדגם שקניתי לבן, שידורי sd בינוניים מאוד, בעצם די חלשים.

עדיין, הייסנס החדשה היא אופציה מאוד ראויה אצלי בסלון בפסח הקרוב (בתקוה של אתפגר עד אז)

שבת שלום לכולם (f)

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4287
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #32 

מוצר מוצלח (אני ב 65 אינצ׳) אבל שירות על הפנים של היבואן המקומי

loki2d
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

מהתכתבות שלי עם עומר מנהל המוצר ביבואנית הייסנס בארץ (שהיא כאמור חברת Exit Electronics) אזי הבנתי שהטלויזיה תומכת ב-HDR גם דרך ה-USB ולא רק דרך HDMI. אם כך לא אמורות להיות בעיות בהצגת תכני HDR עם DOK דרך ה-USB. כמו כן , ניתן להבין שהם יודעים שלא ניתן לראות שה-HDR עובד בניגוד לגרסה האירופאית. בנוסף לכך , הם לא מתכוונים לשפר את נושא הכתוביות ורק בדגמים הבאים הם ישפרו את העניין. בכלל , זה נראה כאילו לפחות לי מתקבל הרושם מתכתובת הדברים שלא הולכים להיות עדכונים נוספים ל-M7000 אבל אני בהחלט אשמח לגלות שאני טועה פה. אני מצרף לפה תכתובת ביני לבין עומר מנהל המוצר ביבואנית.

שאלות שלי :
1. האפליקציה יוטיוב - האם יש תכנון להוסיף תמיכה בניגון סרטונים באיכות 4K ? הרי הטלוויזיה תומכת ברזולוציה זו.
2. האם יש תכנון להוסיף תמיכה ב-HDR עם ניגון תכנים דרך USB DOK ?
3. תמיכה בתקן צבעים BT709 בדומה לגרסא הבריטית ?
4. תיקון עניין ה-LOCAL DIMMING שאינו מורגש (הבנתי שבגרסא הבריטית הוא מורגש יותר) ?
5. כתוביות :
5.1 ניגון כתוביות באופן אוטומטי ללא צורך להפעיל את הכתוביות כל פעם מחדש. מציק למדי.
5.2 שליטה על גודל הכתוביות ומיקומן כאשר מנגנים תכנים דרך ה-USB DOK. כרגע גודל הכתוביות קטן מדי ולא ניתן לשנות את מיקומן ( המיקום שלהן לפי דעתי גבוה מדי כרגע).

תשובות :
1. בגרסה החדשה יש יוטיוב ב4K
2. יש תמיכה ב HDR דרך USB וגם דרך HDMI.- אין אינדיקציה לראות שהHDR עובד כמו למשל בגרסה האירופאית.(אם יש לך מכשיר שתומך ב HDR אתה תוכל לדעת שהמסך והגרסה שלך תומכים ב HDR)
3. תמיכה בתקן BT709- אין כרגע אולי נשפר את זה בעדכון הבא אם יהיה כזה.
4. לוקאל דימיניג – כרגע זה מה שיש ואם תצא גרסה נוספת ננסה לשפר אותה ( בגרסה הבריטית אין שינוי מהותי לפי בדיקתי)
5. כל סגת הכתוביות נכון לעכשיו תשאר ככה. (בדגמים הבאים יהיה שיפור של כל נושא הכתוביות)

lior777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #34 

טוב, מבחינתי ביטלתי את הזמנת המסך ואחכה לגל הבא של מסכים גם ככה לא לחוץ.

פעם היינו מתלבטים איזה מסך היה נותן יותר...היום אנחנו מחפשים לאיזה מסך הכי פחות חסרונות.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #35 

lior777 כתב:טוב, מבחינתי ביטלתי את הזמנת המסך ואחכה לגל הבא של מסכים גם ככה לא לחוץ.

פעם היינו מתלבטים איזה מסך היה נותן יותר...היום אנחנו מחפשים לאיזה מסך הכי פחות חסרונות.
...
·סיכום מוצלח של 2016-17

popop
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #36 

מישהו יכול להעלות לכאן את הלינק להורדה של העדכון הבריטי לדגם Hisense 55M7000 או את פרטי ההתקשרות של עומר? חיפשתי ולא מצאתי

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #37 

lior777 כתב:טוב, מבחינתי ביטלתי את הזמנת המסך ואחכה לגל הבא של מסכים גם ככה לא לחוץ.

...
·ממש

eranas21
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #38 

האם לגבי ה 70 אינץ יש עדכון??

כי יש לי ביוטיוב 4K

elayasu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
קיבל תודות: 0

שליחה #39 

שאלה לגבי הנטפליקס אם יש לי חשבון אמריקאי בנטפליקס יהיה אפשרי להשתמש בו או שהטלויזיה מזהה שאני בישראל ומגבילה אותי?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #40 

אין דבר כזה חשבון אמריקאי או ישראלי. יש לך חשבון נטפליקס, והאפליקציה תציג לך את התכנים הזמינים באיזור הגאוגרפי שבו אתה נמצא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”