הרמקול צנח אל מותו: בהזדמנות זו אחליף את הסט הנפלא
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@shooltz
אני מעולם לא שמעתי את המוניטור אודיו, כך שלא אוכל לתת לך השוואה עליהם.
הדגם שלי זה ה 2010i, כן.
רכשתי בארץ את הלבנים, וגם את הסנטר מהיבואן, זה לפני ששמעתי על האתר שפרסמתי לך, אבל בכל מקרה תמחור הוגן בהחלט.
הכל עלה לי סביב ה 2400 ש"ח (גם סנטר, קדמיים ומתלים)
אין ספק שזה הכניס חיים חדשים לבית:
1. בתחום הקולנוע ביתי, הסנטר פשוט עולם אחר מכל רמקול סנטר סטליטי/קטן, הוא מאוד אפקטיבי.
2. בתחום המוזיקה, הפעלה רק של הקדמיים + סאב כשאני מאזין למוזיקה, גם כאן ממש חוויה, והרמקולים יודעים לקבל עוצמות מאוד גבוהות ללא שום בעיה וללא שום עיוות נשמע לאוזן, אני עדיין לא חירש אז אני בד"כ לא מאמץ אותם כלל.
אם יש לך הזדמנות לשמוע את הרמקולים - אז תנסה, או שתלך על רכישה עיוורת תוך המלצות החברים, לשיקולך.
אם אתה באזור חיפה - מוזמן לקבל הדגמה למה שהרמקולים האלו מסוגלים, גם כוס נס עם עוגיית גרנולה עלי.
אני מעולם לא שמעתי את המוניטור אודיו, כך שלא אוכל לתת לך השוואה עליהם.
הדגם שלי זה ה 2010i, כן.
רכשתי בארץ את הלבנים, וגם את הסנטר מהיבואן, זה לפני ששמעתי על האתר שפרסמתי לך, אבל בכל מקרה תמחור הוגן בהחלט.
הכל עלה לי סביב ה 2400 ש"ח (גם סנטר, קדמיים ומתלים)
אין ספק שזה הכניס חיים חדשים לבית:
1. בתחום הקולנוע ביתי, הסנטר פשוט עולם אחר מכל רמקול סנטר סטליטי/קטן, הוא מאוד אפקטיבי.
2. בתחום המוזיקה, הפעלה רק של הקדמיים + סאב כשאני מאזין למוזיקה, גם כאן ממש חוויה, והרמקולים יודעים לקבל עוצמות מאוד גבוהות ללא שום בעיה וללא שום עיוות נשמע לאוזן, אני עדיין לא חירש אז אני בד"כ לא מאמץ אותם כלל.
אם יש לך הזדמנות לשמוע את הרמקולים - אז תנסה, או שתלך על רכישה עיוורת תוך המלצות החברים, לשיקולך.
אם אתה באזור חיפה - מוזמן לקבל הדגמה למה שהרמקולים האלו מסוגלים, גם כוס נס עם עוגיית גרנולה עלי.
גל תודה רבה על הדברים.
אני לקראת השתכנעות סופית לגבי ה-Q.
ואיזה יבואן מדהים!
@yeuda
יש עדכונים?
https://www.hometheater.co.il/vp2540510#2540510
תודה!
אני לקראת השתכנעות סופית לגבי ה-Q.
ואיזה יבואן מדהים!
@yeuda
יש עדכונים?
https://www.hometheater.co.il/vp2540510#2540510