מעבד I5 , מחשב חדש , סרטי 4k אבל מעבד על 100 אחוז
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
צריך גם לוודא שה-Renderer בהגדרות מוגדר על כזה שתומך DXVA. לא צריכה להיות שום סיבה שהאצת חומרה לא תעבוד עם הכרטיס מסך הזה.
אני לא בבית, לכן לא יכול לתת צילום מסך של ההגדרה הרלוונטית.
אני לא בבית, לכן לא יכול לתת צילום מסך של ההגדרה הרלוונטית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
[imgbig]http://img.techpowerup.org/170119/untitled310.png[/imgbig]

לאחר שינוי ההגדרות האלה, בנוסף להגדרה ב-LAV כמו שהוסבר קודם, תסגור את MPC-HC ותפעיל אותו מחדש.
אמור להופיע [H/W] אם פיענוח בחומרה מופעל.

לאחר שינוי ההגדרות האלה, בנוסף להגדרה ב-LAV כמו שהוסבר קודם, תסגור את MPC-HC ותפעיל אותו מחדש.
אמור להופיע [H/W] אם פיענוח בחומרה מופעל.
עדכונים עדכונים
בוקר טוב
עדכונים קטנים
לאחר קנפוגים כפי המלצותיכם , המצב השתנה, ונראה יותר טוב ( אני מנגן עם PotPlayer )
בעת ניגון סרט 4k המעבד עובד בטווח של ה 83-99 אחוז - שזה אחלה בעיני.
רציתי לשאול , בנוגע לקנפוג של הסאונד , יש לי מערכת 5.1 ( רסיבר וכו ) - והמחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר - מה התצורה צריכה להיות?
צירפתי תמונות.. יש כל כך הרבה אופציות שזה הזוי...
עדכונים קטנים
לאחר קנפוגים כפי המלצותיכם , המצב השתנה, ונראה יותר טוב ( אני מנגן עם PotPlayer )
בעת ניגון סרט 4k המעבד עובד בטווח של ה 83-99 אחוז - שזה אחלה בעיני.
רציתי לשאול , בנוגע לקנפוג של הסאונד , יש לי מערכת 5.1 ( רסיבר וכו ) - והמחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר - מה התצורה צריכה להיות?
צירפתי תמונות.. יש כל כך הרבה אופציות שזה הזוי...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
חובה לבדוק כי במהלך ה- Playback האצת חומרה באמת עובדת, ניתן לראות את זה על ידי כיתוב DXVA בחלק התחתון של MPC-HC. לפי אחוזי השימוש במעבד אשר צויינו, האצת חומרה עדיין לא פעילה. כאשר היא כן תהיה פעילה, ה- CPU יראה 1%~ שימוש בלבד (כי ה- GPU בשימוש).
הרבה מהמפתחים של MPC-HC עזבו בגלל סיבות פנימיות, זאת הסיבה שהוא לא ממש זוכה לעידכונים בשנה האחרונה. המפתחים הללו הקימו את MPC-BE אשר דומה מאוד ל- MPC-HC, אך זוכה להמשך פיתוח.
הרבה מהמפתחים של MPC-HC עזבו בגלל סיבות פנימיות, זאת הסיבה שהוא לא ממש זוכה לעידכונים בשנה האחרונה. המפתחים הללו הקימו את MPC-BE אשר דומה מאוד ל- MPC-HC, אך זוכה להמשך פיתוח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הייתי ממליץ להתקין על המחשב LibreELEC (נניח על DOK או כרטיס SD, לא חייב לפרמט את הדיסק הקיים!) ולבדוק משם.
כפי שזיו אמר, אם המעבד על יותר מכמה אחוזים של עומס, האצת החומרה של הכרטיס מסך לא נכנסת לפעולה, ואז המעבד מבצע את פיענוח הוידאו במקום. גם מעבד 4 ליבות לא מספיק מהיר בשביל זה כאשר מדובר בתוכן HEVC 10BIT ו\או HDR.
ואני לא מבין את ההתעקשות לעבוד עם תוכנה שאנחנו לא ממש מכירים ולא יכולים לעזור לך עם הגדרות. תנסה את MPC-HC עם קודקים הכי חדשים של LAV ועם ההגדרות שהמלצנו לך ותראה אם זה יעבוד. למה ללכת עם הראש בקיר?
כפי שזיו אמר, אם המעבד על יותר מכמה אחוזים של עומס, האצת החומרה של הכרטיס מסך לא נכנסת לפעולה, ואז המעבד מבצע את פיענוח הוידאו במקום. גם מעבד 4 ליבות לא מספיק מהיר בשביל זה כאשר מדובר בתוכן HEVC 10BIT ו\או HDR.
ואני לא מבין את ההתעקשות לעבוד עם תוכנה שאנחנו לא ממש מכירים ולא יכולים לעזור לך עם הגדרות. תנסה את MPC-HC עם קודקים הכי חדשים של LAV ועם ההגדרות שהמלצנו לך ותראה אם זה יעבוד. למה ללכת עם הראש בקיר?
·יש לי סרט 4k HDRIamEzio כתב:אתה לא צריך לבחור שום CUVID.
ב-LAV ברירת מחדל צריך להיות מסומן לך DXVA2 עם Native או Copy-back, שבעיקרון שניהם צריכים לעבוד....
כשבחרתי DXVA2 Native לא היה מריץ מכרטיס מסך ולא הופיע H/W והתמונה הייתה איטית. והמעבד הגיע ל 90%
כשבחרתי Nvidia CUVID הופיע H/W והסרט עבד מעולה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
DXVA זה פרוטוקול סטנדרטי של ווינדוס לשימוש בכרטיסי מסך בשביל האצת חומרה.
CUVID זה שיטה שעובדת רק על כרטיסי מסך של NVIDIA.
למה DXVA2 לא עובד לך לתכנים האלו, אני לא יכול להגיד, שאגב יש שם אופציה שניה שהיא Copy-Back גם. אבל זה לא משנה את העבודה שלבחור יש כרטיס מסך של AMD שכמובן לא תומך בתוכנה כגון CUVID שעושה שימוש בטכנולוגיה היעודית של NVIDIA שנקראת CUDA.
CUVID זה שיטה שעובדת רק על כרטיסי מסך של NVIDIA.
למה DXVA2 לא עובד לך לתכנים האלו, אני לא יכול להגיד, שאגב יש שם אופציה שניה שהיא Copy-Back גם. אבל זה לא משנה את העבודה שלבחור יש כרטיס מסך של AMD שכמובן לא תומך בתוכנה כגון CUVID שעושה שימוש בטכנולוגיה היעודית של NVIDIA שנקראת CUDA.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
@ziv_r - שיניתי ב MPC-HC את האצת החומרה ל DXVA -Copy Back - וכעת רשום לי בתחתית המסך בצד שמאל את הכיתוב.
אכן המעבד ירד פלאים לאיזור ה 23 אחוז פלוס מינוס. - ורואים מעולה
@TheCoolest - אני לא מתעקש חבר , באמת שלא,פשוט עד כה ה MPC-HC לא הצליח לתת לי מענה.
כעת לאחר משחקים נוספים עושה רושם שהצלחתי לפתור את נושא המעבד והכל בא על פתרונו.
* אגב , בעת כניסה למסך מלא ב ( MPC-HC ׂ ) קיבלתי מסך שחור , אז נכנסתי להגדרות של ה MADvr והורדתי שם איזה V שקשור למסך מלא - זה כבר פתר לי עוד בעיה שהייתה לי
@IamEzio - אכן , Cuvid זה לNvidia וכמו שרשמת יד לי AMD.
עוד אגב נוסף - הורדתי 2 סרטים שאיתם אני עושה את הבדיקות
The shallows - 45GB
mechanic resurrection - 46GB
בשניהם שמתי לב שהם רק 24fps וזה ממש מבאס , ציפיתי לקבל סרט של 60fps - וככה אולי להריץ בדיקה כמו שצריך.
האם יש למישהי מקור כלשהו ממנו ניתן להוריד?<
בטורנטים שאני מוריד רשום רק את הנתונים שזה סרט UHD .. בגודל X..
תודה חברים על כל העזרה
אתם אחלה אתם
אכן המעבד ירד פלאים לאיזור ה 23 אחוז פלוס מינוס. - ורואים מעולה
@TheCoolest - אני לא מתעקש חבר , באמת שלא,פשוט עד כה ה MPC-HC לא הצליח לתת לי מענה.
כעת לאחר משחקים נוספים עושה רושם שהצלחתי לפתור את נושא המעבד והכל בא על פתרונו.
* אגב , בעת כניסה למסך מלא ב ( MPC-HC ׂ ) קיבלתי מסך שחור , אז נכנסתי להגדרות של ה MADvr והורדתי שם איזה V שקשור למסך מלא - זה כבר פתר לי עוד בעיה שהייתה לי
@IamEzio - אכן , Cuvid זה לNvidia וכמו שרשמת יד לי AMD.
עוד אגב נוסף - הורדתי 2 סרטים שאיתם אני עושה את הבדיקות
The shallows - 45GB
mechanic resurrection - 46GB
בשניהם שמתי לב שהם רק 24fps וזה ממש מבאס , ציפיתי לקבל סרט של 60fps - וככה אולי להריץ בדיקה כמו שצריך.
האם יש למישהי מקור כלשהו ממנו ניתן להוריד?<
בטורנטים שאני מוריד רשום רק את הנתונים שזה סרט UHD .. בגודל X..
תודה חברים על כל העזרה
אתם אחלה אתם
האם ניסית Splash 2.0?
ספלאש מצליח לנגן את קבצי ה-HEVC ו-4K ישירות מהכרטיס שלך ללא עירוב מעבד? (בלי לסמן motion בתפריט אפשרויות ניגון).
https://mirillis.com/en/products/splash ... layer.html
ספלאש מצליח לנגן את קבצי ה-HEVC ו-4K ישירות מהכרטיס שלך ללא עירוב מעבד? (בלי לסמן motion בתפריט אפשרויות ניגון).
https://mirillis.com/en/products/splash ... layer.html
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@roey1984
·
אף פעם לא השתמשתי ב-MADVR. בגלל זה גם המלצתי לעבור ל-renderer המובנה של MPC שעובד מצויין.
לגבי התוכן, כל סרטי הקולנוע הם 24FPS, אין הרבה מה לעשות לגבי זה.
תנסה להריץ דמואים מכאן: http://demo-uhd3d.com/
הרבה מהם הם 10 ביט ו-60FPS.
·
אף פעם לא השתמשתי ב-MADVR. בגלל זה גם המלצתי לעבור ל-renderer המובנה של MPC שעובד מצויין.
לגבי התוכן, כל סרטי הקולנוע הם 24FPS, אין הרבה מה לעשות לגבי זה.
תנסה להריץ דמואים מכאן: http://demo-uhd3d.com/
הרבה מהם הם 10 ביט ו-60FPS.
עם הכרטיסים החדשים של KABY LAKE המעבד יעשה את RENDER בקלות ללא צורך בכרטיס מסך , השאלה במעבדים החדשים של KABY LAKE צריך לבחור גם "האצת חומרה" כדי שיעבוד על הדרייברים של המעבד או בוחרים בחומרה רק שבוחרים בכרטיס מסך על מעבד ?
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
·lenso כתב:רק המעבדים מהדור החדש תומכים בקידוד HEVC, H.265,
I5-6200 לא תומך בזה ולכן הוא על 90% ויכול לגמגם...
החלפת מעבד ל i5-7200 תפתור לך את הבעיה והמעבד אמור להיות על 10-15% בעת ניגון 4K......
עם מעבד KABY LAKE לא צריך לעבור למצב חומרה , פשוט לנגן וזהו ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם מעבד Kaby Lake הליבה הגראפית המובנת תומכת בכל פורמטי הוידאו החדשים, אם כי עדיין אין יציאת HDMI2.0 באופן מובנה ולכן חייבים לוודא שלוח האם שבוחרים או המחשב שבוחרים מגיע עם חיבור HDMI2.0 מתאים עם תמיכה בהצפנת HDCP2.2.
אבל עדיין צריך שפיצ'ר פענוח החומרה יהיה דלוק בתוכנה, ואם הוא לא מאופשר בנגן בברירת מחדל, אז להפעיל ידנית. לבחור פה בתדר יש מעבד Skylake שהליבה המובנת לא מתמודדת בצורה מלאה עם הפורמטים האלו, לכן הוא רכש כרטיס מסך חיצוני שיעשה את זה בשבילו, פשוט ההגדרות בתוכנה לא היו אופטימליות, זה הכל.
אבל עדיין צריך שפיצ'ר פענוח החומרה יהיה דלוק בתוכנה, ואם הוא לא מאופשר בנגן בברירת מחדל, אז להפעיל ידנית. לבחור פה בתדר יש מעבד Skylake שהליבה המובנת לא מתמודדת בצורה מלאה עם הפורמטים האלו, לכן הוא רכש כרטיס מסך חיצוני שיעשה את זה בשבילו, פשוט ההגדרות בתוכנה לא היו אופטימליות, זה הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2