זקוק לייעוץ ברכישת HTPC - HD

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

אני חושב שהנוסחא הזאת שהבאת מ-AVS לא ממש בדוקה אלא סתם השערה.
אבל זה הכסף שלך - קנה מה שחשקה נפשך (Y)
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

asp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

נראה לי מאוד כמו סתם השערה...
אני משתמש בלוח עם כרטיס מסך חלש יותר (NVIDIA מסדרת 6150) ומעבד ATHLON X2 שחלש יותר מהאינטל E6600 ואין לי בעיה להריץ סרטים ב-H264...
נראה לי שאתה מחפש מערכת שהיא OVERKILL...

kouliben1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730

שליחה

לפי מה אתם בודקים מה יכול לנגן מה? כלומר איך אני יכול לבדוק
יש לי כרטיס redeon x1600 ATI. הוא טוב?
http://www.sapphiretech.com/is/products ... =133&grp=3

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024

שליחה

זה לפי הכתבה הבאה http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2886&p=4

אני לא מחפש OVERKILL מצד שני אני גם לא רוצה אחרי שנה לשדרג. זה שזה בH264 זה לא מספיק, השאלה מה הוא קצב הנתונים.
זה מה שהם כותבים:
[left]As for recommendations, based on our testing, we would not suggest anything less than an Intel Core 2 Duo E6600 for use in a system designed to play HD content. The E6400 may work well enough, but not even the 8800 GTX can guarantee zero dropped frames on the E6300. ATI owners will want to lean more towards an E6700 processor, but can get away with the E6600 in a pinch. But keep in mind that X-Men: The Last Stand is only one of the first H.264 movies to come out. We may see content that is more difficult to decode in the future, and faster processors are definitely a good place to pad your performance to ensure a quality HD experience on the PC.
[/left]

yuval_fr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39

הערה לגבי מעבדי ה core 2 duo

שליחה

אחד הדברים העקריים שעושה את המעבדים האלה לכל כך מוצלחים הוא העובדה שהם פשוט מעולים לאוברקלוקינג. גם מעבד E6300 (ואפילו E4300 ) מגיע לתדרי שעון גבוהים בהרבה מ 2.4 GHZ וזאת מבלי להתחמם במיוחד, כך שקירור די סטנדרטי טוב מספיק כדי שהמחשב יתפקד בשקט ובקרירות במהירות שבפועל גבוהה בהרבה משל מעבד E6600 במהירות סטוק. כל זה נכון שבעתיים באם מדובר במארז ולוח רגילים ולא מיקרו...

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

האמת היא שגם בכתבה ש-EyarR מפנה אותנו אליה כתוב שכדאי להשתמש ב-E4300 ולעשות לו OC.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

EyalR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024

שליחה

אמת, למרות שבגלל שאני לא ממש מתמצא בעניין יש לי קצת חשש מזה. אני מעדיף להוסיף את את ה-800 ש"ח הפרש ולרכוש את הE6600.

חזור אל “תוכנה - KODI”