חיבור שכן לצלחת יס אשר ממוקמת במרפסת פרטית

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10921

שליחה

KremarYaqob כתב:אתה חושב שיס זה אדם אחד ? שתיצעק עלו

הסוף תסץכסך עם השכן הטוב . סתם שניאת חינם אתה גאן פגין בכתוב

מחר אני יצעק . הפקידה תנפנף אותך בלחיצת כפתור . תעהיר אותך לאי שם
...
מה אתה מקשקש?
יש לו צלחת פרטית.
שילם עליה מכיסו, לבד, ללא השתתפות הדיירים האחרים בבניין.

אם הייתה לך צלחת פרטית, ששילמת עליה, היית מסכים שיס יחברו משתמשים אחרים כראות עיניה?
מה זו הגישה התבוסתנית הזו?
אני הייתי מנתק את השכן מארון התקשורת הפרטי שלי, אם יס לא יעשו זאת, ומהר, ושם מנעול על הארון.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149

שליחה

הוא לא קנה צלחת . הוא קנה שידור וצפיה בערציי יס

איזה קישקוש אתה כותב . הוא יפסיק לשלם דמי מינוי . ינקו אותו מהמוקד . עים הצלחת יעשה בה מרק

מעט היגיון שתיכתוב . הצלחת לא שייכת לבחור . היא נכון בשטח שלו . מקסימום יכול לבקש להורידה
מעהר לזה אין לו שום זכות על הצלחת . מילבד רוע לב
שנה טובה

kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727

שליחה

Amir64 לגבי המנעול זה בדיוק מה שחשבתי לעשות. הבעיה שאין לי שום אפשרות לנעול אותו.
תראו התברר משכן אחר שיס הוסיפו שני חטאים על פשע. לא רק שהם באו כמו גנבים בלילה והתחברו לצלחת הם גם אמרו לשכן שמבחינתי אין בעיה עם זה.בנוסף הם עשו מעשה אחר של גניבה ממש שלא קשור אלי. ככה לא מתנהלת חברה רצינית ואני לא רוצה איתה שום קשר.
לגבי התגובה של yaqob: הנציגה יכולה לנתק לי את השיחה עד מחר, ברגע שאני מנתק את הכבלים של הצלחת גם לשכן לא יהיה והם יצטרכו להתמודד איתו.
ואם השכן היה במקומי גם הוא לא היה רוצה שמישהו יתחבר לצלחת הממוקמת בשטחו הפרטי
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

KremarYaqob כתב:הוא לא קנה צלחת . הוא קנה שידור וצפיה בערציי יס

איזה קישקוש אתה כותב . הוא יפסיק לשלם דמי מינוי . ינקו אותו מהמוקד . עים הצלחת יעשה בה מרק

מעט היגיון שתיכתוב . הצלחת לא שייכת לבחור . היא נכון בשטח שלו . מקסימום יכול לבקש להורידה
שנה טובה
...
·
אם הכל בסדר וחוקי למה יס אמרו לשכן שלי שהם דיברו איתי וזה בסדר?
לצערי לא הייתי כמעט כל השבוע בבית בגלל שדוד שלי נפטר והייתי עם אמי בירושלים ולכן לא הייתי בעניינים.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יס לא אמרו !!!!
המתקין אמר . והוא קבלן מישנה . הוא לא יס . רק עובד עבור קבלן יותר גדול . והקבלן הגדול מתקין עבור יס התקנות בכול הארץ. הוא מתקין רק באזור מגורך

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

kobi_lo כתב:Amir64 לגבי המנעול זה בדיוק מה שחשבתי לעשות. הבעיה שאין לי שום אפשרות לנעול אותו.
תראו התברר משכן אחר שיס הוסיפו שני חטאים על פשע. לא רק שהם באו כמו גנבים בלילה והתחברו לצלחת הם גם אמרו לשכן שמבחינתי אין בעיה עם זה.בנוסף הם עשו מעשה אחר של גניבה ממש שלא קשור אלי. ככה לא מתנהלת חברה רצינית ואני לא רוצה איתה שום קשר.
לגבי התגובה של yaqob: הנציגה יכולה לנתק לי את השיחה עד מחר, ברגע שאני מנתק את הכבלים של הצלחת גם לשכן לא יהיה והם יצטרכו להתמודד איתו.
...
אם אתה רוצה לטפל בסיפור הזה כמו שצריך, אל תגע בכלום ואל תנתק שום דבר, תעבוד מול YES ואם לא ילך בטוב, תאיים בתביעה משפטית ותאמין לי שהם יתקפלו מהר מאד, זה פשוט לא שווה להם בשביל עוד מנוי.

ולגאון שכתב שזאת סתם רשעות - תסלח לי אבל רשעות היא לנצל בלי בושה מתקן שנמצא בתוך שטח פרטי כי הדיירים בבניין משותף לא הסכימו בגלל רשעות וצרות עין לאשר התקנה של צלחת משותפת על הגג, זאת רשעות ולא שום דבר אחר.

YES היו צריכים לבקש אישור או למצוא חלופה אחת כדי לחבר עוד מנויים בבניין כזה שאין בו צלחת מרכזית.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

הטכנאי קרמר,
גם אם המתקין הוא לא עובד ישירות של "יס" הוא נציג החברה אל מול הצרכן בעת ההתקנה ועל כן חלה עליו אחריות (כמו גם שחלה אחריות החברה על מעשיו).
זה לא משנה אם הוא מתקין איזורי, עירוני, רחובי, או רק בבניין ספציפי.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kobi_lo כתב:Amir64 לגבי המנעול זה בדיוק מה שחשבתי לעשות. הבעיה שאין לי שום אפשרות לנעול אותו.

אתה מדבר בשם השכן . אולי הוא כן הייה רוצה ??? מה כואב לך כאן? שלא עמדו על הברכיים ותחננו לפנך לקבל רשות . תיתנתק יעבירו את הצלחת לצד השכן . מה אתה גיבור כזה
...
·

Amir64
גורו
גורו

שליחה

KremarYaqob כתב:הוא לא קנה צלחת . הוא קנה שידור וצפיה בערציי יס

שנה טובה
...
הוא לא קנה צלחת, הוא שילם על התקנת צלחת בשטחו הפרטי, לא כדי שאחרים יקבלו שירות על חשבון ההתקנה שהוא שילם עליה.
שוב, דיירי הבניין רוצים YES?
יואילו בטובם להזמין התקנה לעצמם, או התקנה מרכזית על הגג.

המתקין עשה זאת על דעת עצמו? קבלן משנה?
זה בכלל לא משנה.
עדיין הוא נציג YES, כי הוא הגיע בשליחות YES, ועל החברה לתת את הפתרון.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

OhadG כתב:הטכנאי קרמר,
גם אם המתקין הוא לא עובד ישירות של "יס" הוא נציג החברה אל מול הצרכן בעת ההתקנה ועל כן חלה עליו אחריות (כמו גם שחלה אחריות החברה על מעשיו).
זה לא משנה אם הוא מתקין איזורי, עירוני, רחובי, או רק בבניין ספציפי.
...
·נו אז מה ??? מה אמר ? אמר שדיבר עם השכן. לא דיבר. לא הבטיח מליון $ שיקבל . ולא קיבל .
גם אתה מוסיף "דברי כוחמה" . אם הייה מבטיח התחייבות כך וכך . זה עניין אחר

כאן אמר שדיבר . לא ידע שהשכן מחפש תשומת לב . שאין לו

kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

KremarYaqob כתב:יס לא אמרו !!!!
המתקין אמר . והוא קבלן מישנה . הוא לא יס . רק עובד עבור קבלן יותר גדול . והקבלן הגדול מתקין עבור יס התקנות בכול הארץ. הוא מתקין רק באזור מגורך
...
·
השכן שלי בדק את זה מול השירות של יס ושם הם אמרו לו את זה, לא הטכנאי.
והשכן הזה הוא האחרון שיחפש תשומת לב או ישקר לי.
תודה רבה לכולם על התשובות המלומדות, פקחתם לי את העיניים.

נ.ב קרמר, אין להם שום אפשרות להגיע לצלחת עצמה ללא רשות שלי. בשביל להגיע אליה הם צריכים להיכנס לדירה.
אם הם רוצים שיתקינו בגג המשותף ליד הדוודים.
נערך לאחרונה על ידי kobi_lo ב 31/12/2016 23:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

הטכנאי קרמר, יש לך נסיון בהתקנות פיראטיות?

[img2=1018x656]http://albums.timg.co.il/forumsImages/1 ... jpg?time=0[/img2]
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Amir64 כתב:
...
...
הוא לא קנה צלחת, הוא שילם על התקנת צלחת בשטחו הפרטי, לא כדי שאחרים יקבלו שירות על חשבון ההתקנה שהוא שילם עליה.
שוב, דיירי הבניין רוצים YES?
יואילו בטובם להזמין התקנה לעצמם, או התקנה מרכזית על הגג.

המתקין עשה זאת על דעת עצמו? קבלן משנה?
זה בכלל לא משנה.
עדיין הוא נציג YES, כי הוא הגיע בשליחות YES, ועל החברה לתת את הפתרון.
...
הוא לא שילם על התקנת צלחת . תפסיק לשחק במישפטים

הוא עשה חוזה למינוי של חבילה X תמורת Y שקלים בחודש בהוראת קבע . גם כאשר מתקינים לך ממיר בבית יש אולי דמי התקנה . מודם של טלפון כן משלמים דמי התקנה . במיקום לשים את הצלחת בגג שמו על הקיר שלו . יש אנשים . שלא אכפת להם. ויש אנשים עם לב רע . קשה להם ליראות שכן נהנה . כואב להם . שהשכן חי ונושם ורואה TV
·

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

kobi_lo כתב:
...
...
·
השכן שלי בדק את זה מול השירות של יס ושם הם אמרו לו את זה, לא הטכנאי.
והשכן הזה הוא האחרון שיחפש תשומת לב או ישקר לי.
תודה רבה לכולם על התשובות המלומדות, פקחתם לי את העיניים.

נ.ב קרמר, אין להם שום אפשרות להגיע לצלחת עצמה ללא רשות שלי. בשביל להגיע אליה הם צריכים להיכנס לדירה.
אם הם רוצים שיתקינו בגג המשותף ליד הדוודים.
...
·יהייה תקלה בצלחת שזה נדיר . גם אתה לא תיראה . אתה צודק !!!קח פטיש מחר שבור את הצלחת . לא אני ולא הוא . אזה אסון. התחברו לצלחת שנימצא בקיר שלך . אסון נורא. יותר גרוע מפטירת הדוד . במה אתה מיתעסק . בשטיות

Amir64
גורו
גורו

שליחה

אדון (טכנאי) קרמר היקר.
כמו שאמרתי בהתחלה, אם הוא מבקש להתנתק מחר מיס, זכותו להוריד את הצלחת מהקיר שלו?
זכותו לשים במקומה צלחת פרטית ללוויין אחר?
מה יעשו השכנים המחוברים?

זו לא שיטת עבודה תקינה, בשום צורה.

זו פשוט עבודת ראש קטן של המתקין, שחסך קצת עבודה, והתחבר לצלחת קיימת במקום להתקין צלחת לשכן המזמין.
אני מניח שזה מתאים לראש שלך, אבל זה לא מתאים לכולם.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

דייה צרה בשעתה . בנתיים יש צלחת . למה להתקין נוספת . הסיכוי שהבחור ירצה להיתנתק שואף לאפס

אז למה להיות רע ומר כלפי השכן השני . יחסי שכונות זה דבר טוב

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

kobi_lo כתב:התברר לי שהיום יס חיברו שכן שגר שתי קומות מתחתנו לצלחת יס קטנה אשר ממוקמת במרפסת הפרטית שלנו - דרך ארון התקשורת של הורי הממוקם מחוץ לדירה שלהם.
האם הם יכולים לעשות את זה, ועוד בלי לבקש רשות? (אני יודע שהצלחת היא רכוש יס)
במידה וכן האם חיבור של עוד לקוחות על צלחת קטנה לא יכול לפגוע באיכות התמונה?
כרגע לא נראה שזה השפיע על האיכות.
...
·

אחותי ואבא שלי חולקים קיר משותף של בית דו משפחתי פרטי.
כש-YES התקינו אצל אבא שלי את הכבלים , הם פשוט טפסו על הגג של אחותי (2 בתים דו משפחתיים צמודים ) משכו משם כבל
וחיברו אותו.
על הדרך הם שברו כמה רעפים בודדים.
כשאחותי הגיעה בערב מהעבודה וגילתה זאת - היא התקשרה מיד לחב' YES ודרשה לדעת מדוע בצעו זאת - ללא אישורה
הם כמובן מרחו אותה.

לאחר שהיא שלחה להם מכתב לפני תביעה מעורך דין - חברת YES פיצתה אותה ב... 5000 ש"ח.
וכמובן שלאחר מכן התקינו גם אצלו צלחת בנפרד.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

movieman כתב:
...
...
·

אחותי ואבא שלי חולקים קיר משותף של בית דו משפחתי פרטי.
כש-YES התקינו אצל אבא שלי את הכבלים , הם פשוט טפסו על הגג של אחותי (2 בתים דו משפחתיים צמודים ) משכו משם כבל
וחיברו אותו.
על הדרך הם שברו כמה רעפים בודדים.
כשאחותי הגיעה בערב מהעבודה וגילתה זאת - היא התקשרה מיד לחב' YES ודרשה לדעת מדוע בצעו זאת - ללא אישורה
הם כמובן מרחו אותה.

לאחר שהיא שלחה להם מכתב לפני תביעה מעורך דין - חברת YES פיצתה אותה ב... 5000 ש"ח.
וכמובן שלאחר מכן התקינו גם אצלו צלחת בנפרד.
...
·על פיצתה אותם 5 אלף ש"ח. על שבר הרעפים. או על החיבור ? . ומי זה עורך דין? הוא כול יכול . סתם חיברתה חיבור יפה. על דבר שלא הייה ולא ניברא . אם זה נכון מקסימום היו מנתקים . איך אחותך ידע היתחברו לקו של הצלחת? אולי שמו לה מגבר . איך היא ידע שזה הולך לשכן ? סתם קשקשת ברשת אתה כותב

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אים באמת מגיע כסף החזר . מחברות התיקשורת . אז הם לא שולחים צ'ק אלה נותנים זיכוי בצפיה על חשבון החוב
כך שהסיפור שלך לא ניראה לי . הפיצוי

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890

שליחה

KremarYaqob כתב:
...
...
·על פיצתה אותם 5 אלף ש"ח. על שבר הרעפים. או על החיבור ? . ומי זה עורך דין? הוא כול יכול . סתם חיברתה חיבור יפה. על דבר שלא הייה ולא ניברא . אם זה נכון מקסימום היו מנתקים . איך אחותך ידע היתחברו לקו של הצלחת? אולי שמו לה מגבר . איך היא ידע שזה הולך לשכן ? סתם קשקשת ברשת אתה כותב
...
·
התגובות שלך מעייפות ולא תורמות פה כלום לדיון
תחסוך מאיתנו..

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”