Samsung UE55KU7000 vs LG 55UH651Y אחריות ארוכה יותר או שחורים טובים יותר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
GabrielSchwartz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: Gabriel Schwartz
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

כל הדגמים פה בארץ זה פשוט בדיחה עצובה.
מחיר מטורף לדגמים שאין בשום מקום בעולם.
הכל חלטורות.
מה שיותר עצוב זה שהיבואנים לא מחוברים למציאות.
1. למה לקנות Samsung UN55KS8000 שאגב קיבל 3.5 כוכבים ב-CNET ב-10600 כאשר LG OLED55B6Y עולה 11600?
2. שירות היבואנים פשוט תת רמה
3. הדגמים שנמכרים כאן לא בהכרח תואמים לחו"ל, למשל LG OLED55B6P קיבל 4.5 כוכבים ב-CNET אבל לא מה שמוכרים כאן!

system100m
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

הי חברים, גם אני מתלבט בין 2 המסכים הנ״ל

Samsung UE55KU7000
LG 55UH651

אולם אצלי ההבדל בינהם הוא כ 700 ש״ח לרעת ה LG...
4000 ל LG ובערך 3300 לסמסונג.

האם הסמנסונג עדיפה מבחינת צבעים ותמונה ?

ה LG עניינה אותי כיוון שאצלי יש ספה מאונכת לקיר הטלויזיה והצפיה היא מהצד לרוב... וכשבדקתי את הסמסונג שמתי לב שהקונטרסט והצבעים הולכים לאיבוד במבט מהצד, וזה לא קורה ב LG. אבל ההורים שלי בדיוק קנו את ה LG הזו והשחור אכן נראה לבנבן רוב הזמן והופך את הצפיה למטרידה...

מגבלה אחרת שיש אצלי היא שקיר הטלויזיה הוא מול חלון שפונה לדרום, כלומר יש שמש לכיוון המסך ברוב שעות היום, ואני חייב משהו שאין בו כמעט relection. כרגע יש לי סמסונג פלאזמה ישנה שמשקפת את כל האור חזרה לצופה.

מה אתם חושבים ? בעיית הזוית בסמסונג היא אכן משמעותית ? באיזה מהן יש פחות החזר אור ?

תודה !

yoedba
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

system100m כתב:הי חברים, גם אני מתלבט בין 2 המסכים הנ״ל

Samsung UE55KU7000
LG 55UH651

אולם אצלי ההבדל בינהם הוא כ 700 ש״ח לרעת ה LG...
4000 ל LG ובערך 3300 לסמסונג.

האם הסמנסונג עדיפה מבחינת צבעים ותמונה ?

ה LG עניינה אותי כיוון שאצלי יש ספה מאונכת לקיר הטלויזיה והצפיה היא מהצד לרוב... וכשבדקתי את הסמסונג שמתי לב שהקונטרסט והצבעים הולכים לאיבוד במבט מהצד, וזה לא קורה ב LG. אבל ההורים שלי בדיוק קנו את ה LG הזו והשחור אכן נראה לבנבן רוב הזמן והופך את הצפיה למטרידה...

מגבלה אחרת שיש אצלי היא שקיר הטלויזיה הוא מול חלון שפונה לדרום, כלומר יש שמש לכיוון המסך ברוב שעות היום, ואני חייב משהו שאין בו כמעט relection. כרגע יש לי סמסונג פלאזמה ישנה שמשקפת את כל האור חזרה לצופה.

מה אתם חושבים ? בעיית הזוית בסמסונג היא אכן משמעותית ? באיזה מהן יש פחות החזר אור ?

תודה !
...
·היי,
אני גם מתלבט לגבי:
Samsung UE55KU7000
LG 55UH651

איזה קנית בסוף, ואיפה ראית את הסמסונג ב 3300???
תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”