·. לא ראיתם דיונים של ועדת הכלכלה לגבי עידן פלוס הם אישרו לקריאה שנייה ושלישית את חוק עידן פלוס כולל שידור לשנה וחצי מתנה מהמדינה את הערוצים הייעודים סבלנות לינואר
...
·
הוועדה לא אישרה את הצעת חוק עידן פלוס לקריאה שניה
ואם אתה בטוח שכן אז תוכיח
תן קישור
נערך לאחרונה על ידי ohadbar ב 25/12/2016 19:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אבל הוועדה סיימה להכין את חוק עידן פלוס לקריאה שנייה ושלישית הצעת חוק של המדינה איזה סיבה יש לכחלון להוציא את חוק עידן מחוק ההסדרים ברגע האחרון ואיך בדיוק יעלו את ערוץ 20 עוד מעט יצטרכו לפתוח משדר ולפי מה שהבנתי מדוד ביטן המדינה תממן את כל הערוצים הייעודים למשך 18 חודשים זה שאין כתבה זה לא אומר שאין חוק
yaronnn כתב:אבל הוועדה סיימה להכין את חוק עידן פלוס לקריאה שנייה ושלישית הצעת חוק של המדינה איזה סיבה יש לכחלון להוציא את חוק עידן מחוק ההסדרים ברגע האחרון ואיך בדיוק יעלו את ערוץ 20 עוד מעט יצטרכו לפתוח משדר ולפי מה שהבנתי מדוד ביטן המדינה תממן את כל הערוצים הייעודים למשך 18 חודשים זה שאין כתבה זה לא אומר שאין חוק
...
·
אז תראה לי באתר של הכנסת שזה נכון שהוועדה סיימה להכין את חוק עידן פלוס לקריאה שניה ושלישית
איזה סיבה יכולה לגרום להוצאה מההסדרים?
עניין של זמן וסדר עדיפות במה שנראה יותר קל להסכים עליו
דוד ביטן יכול להגיד אבל זה בינתים רק הצעת חוק.
שבאינטרנט זה לא יהיה בחינם
רצו לעשות אתר אינטרנט שכל ישראלי יוכל בחינם לראות את כל ערוצי עידן פלוס
כי בצורה החימנית לא בכל מקום הקליטה של עידן פלוס היא מאוד טובה
אני גם פוחד אחי שמתי שהמפעיל החדש יראה שבחינם אי אפשר באינטרנט לראות עידן פלוס
שהוא לא ישתמש בזה לעליית מחירים
שלא יקבע שמי שרוצה שלושה ממירים שישלם כמו שמשלמים להוט
כמו שדורשת סלקום טיוי
כי אז נצטרך לשכוח מהוזלת מחירים של יס והוט
המפעיל החדש יהיה חייב להעלות את הערוצים הקיימים בחינם ועוד ערוץ עם פרסומות חדש בחינם וגם יהיה לו אינטרס שייקלטו עוד ערוצים בחינם כדי שאנשים יותר יעברו לעידן פלוס בתכלס זה רק יכול לשרת את כל האזרחים לטוב
yaronnn כתב:המפעיל החדש יהיה חייב להעלות את הערוצים הקיימים בחינם ועוד ערוץ עם פרסומות חדש בחינם וגם יהיה לו אינטרס שייקלטו עוד ערוצים בחינם כדי שאנשים יותר יעברו לעידן פלוס בתכלס זה רק יכול לשרת את כל האזרחים לטוב
...
·
תן לי לנחש אחי
השידור HD בעידן
יהיה לא של פור קי
כי 120 זה זול לממיר של פור קי.