בחנות, כשהוא שידר סרט למשך כמה דקות. מה הפרוצדורה לבדיקת מסך? מה עושים במקרה שלחנות אין שידורי טלויזיה מחוברים להציג?דודיפלצת כתב:ראית אותו?!spirit כתב:בחזרה לנושא, ברשותםאפשר ללכת על המסך הזה ברוב המקרים(להוציא מקרים יוצאי דופן כגון זה של חסן) בראש שקט?
......
LG LC2R- איך היא?
-
spirit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- kobebas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 186
אחלה של LCD. לפני שקניתי את הפלאזמה שלי ראיתי אותה בתצוגה (37 אינץ') וממש אהבתי את האיכות. ראיתי אותה ליד חברות אחרות והיא היתה הכי טובה ממסכי הLCD שהיו שם (במחיר סביר....
)
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
הולכים לחנות אחרתspirit כתב:בחנות, כשהוא שידר סרט למשך כמה דקות. מה הפרוצדורה לבדיקת מסך? מה עושים במקרה שלחנות אין שידורי טלויזיה מחוברים להציג?...
לצערי אין לי מדד מדויק לבדיקת מסכים...
אולי מישהו שיותר מקצועי בנושא יוכל לענות לך.
- gilo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
בשביל ההבהרה, אני מדבר על ה 42''.
אם אפשר התייחסות ל 42'' ולא על 32 / 37.
היום בדקתי את LCD 42LC2R LG 42 , בחנות - רק בחיבור מחשב:
- מחשב רואים מדהים (כמו מסך).
- סרטים, תלוי באיכות הסרט. SAMPLES של 720P ראו טוב מאוד. DVDRIP ראו פחות טוב, אבל באיכות טובה.
אני רוצה לבדוק אופציות נוספות.
אם אפשר התייחסות ל 42'' ולא על 32 / 37.
היום בדקתי את LCD 42LC2R LG 42 , בחנות - רק בחיבור מחשב:
- מחשב רואים מדהים (כמו מסך).
- סרטים, תלוי באיכות הסרט. SAMPLES של 720P ראו טוב מאוד. DVDRIP ראו פחות טוב, אבל באיכות טובה.
אני רוצה לבדוק אופציות נוספות.
- moshik82
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
אני רכשתי את הLG
לאחר בירור מקיף והשוואות במספר לא מבוטל של חנויות החלטתי ללכת על הדLC2R 37
ואני חייב לציין שאני ממש מרוצה ממנה , הטלוויזיה מדהימה גם בעיצוב שלה וגם בתמונה החדה .שני חברים שלי כבר קנו אותה לאחר שראו אותה אצלי , וגם הם מרוצים מאוד.
יש לציין שLG היא יצרנית מוכרת ואיכותית ביצור מסכים והיא מייצרת למספר חברות אחרות...
כמובן שיש דגמים טובים יותר כמו כמה דגמים של פיליפס \שארפ אבל גם המחירים בהתאם.
בכל אופן לדעתי המסך מומלץ בחום.......תהנה!
ואני חייב לציין שאני ממש מרוצה ממנה , הטלוויזיה מדהימה גם בעיצוב שלה וגם בתמונה החדה .שני חברים שלי כבר קנו אותה לאחר שראו אותה אצלי , וגם הם מרוצים מאוד.
יש לציין שLG היא יצרנית מוכרת ואיכותית ביצור מסכים והיא מייצרת למספר חברות אחרות...
כמובן שיש דגמים טובים יותר כמו כמה דגמים של פיליפס \שארפ אבל גם המחירים בהתאם.
בכל אופן לדעתי המסך מומלץ בחום.......תהנה!