mazinya כתב:שאלה... עשיתי עדכון לגרסה הבריטית אבל האפשרות של HDR חסומה. אין אפשרות להעביר למצב HDR. למה?
...
אתה מנסה לנגן תוכן HDR?
אתה לא יכול לעבור למצב הזה סתם ככה, ברגע שאתה מנגן תוכן HDR אני חושב שזה יעבור אוטומטית או שפשוט יהיה לך את האופציה לעבור למצב הזה.
mazinya
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
שליחה
NBMH כתב:
...
...
אתה מנסה לנגן תוכן HDR?
אתה לא יכול לעבור למצב הזה סתם ככה, ברגע שאתה מנגן תוכן HDR אני חושב שזה יעבור אוטומטית או שפשוט יהיה לך את האופציה לעבור למצב הזה.
...
לא ידעתי את זה. האם צריך שיהיה מחובר מכשיר שתומך ב HDR או שמספיק רק לנגן תוכן של HDR וזהו?
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
שליחה
אתה צריך נגן שמסוגל להריץ תוכן HDR.
NBMH
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
שליחה
mazinya כתב:
...
...
לא ידעתי את זה. האם צריך שיהיה מחובר מכשיר שתומך ב HDR או שמספיק רק לנגן תוכן של HDR וזהו?
...
כדי לנגן תוכן עם HDR אתה צריך מן הסתם מכשיר שמסוגל להוציא את זה.. או לנגן תוכן עם HDR דרך חיבור של DOK ישירות למסך.
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
או לנגן תוכן עם HDR דרך חיבור של DOK ישירות למסך.
...
איך זה אמור לעבוד? מה יפענח אותו?
NBMH
חבר פעיל במיוחד
שליחה
toxin כתב:
...
...
איך זה אמור לעבוד? מה יפענח אותו?
...
המסך עצמו
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
ניסית את זה בעצמך?
audiophy
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שליחה
חברים,
שאלה לגבי העדכון הבריטי. יש לי 65M7000 והייתי רוצה לעדכן לעדכון הבריטי אבל, בפוסטים שראיתי אנשים אומרים שאין תמיכה בעברית. אני מנסה להבין מה משמעות הדבר.
אני כרגע עם גרסה ישראלית, כאשר אני תמיד אוהב את התפריט שיהיה בשפה האנגלית בכל מקרה.
מה ההשלכות לגבי YOUTUBE ? האם אפשר לכתוב בעברית בחיפוש תכנים ב YOUTUBE כאשר אני מותקן עם הגרסה הבריטית?
NBMH
חבר פעיל במיוחד
שליחה
audiophy כתב:חברים,
שאלה לגבי העדכון הבריטי. יש לי 65M7000 והייתי רוצה לעדכן לעדכון הבריטי אבל, בפוסטים שראיתי אנשים אומרים שאין תמיכה בעברית. אני מנסה להבין מה משמעות הדבר.
אני כרגע עם גרסה ישראלית, כאשר אני תמיד אוהב את התפריט שיהיה בשפה האנגלית בכל מקרה.
מה ההשלכות לגבי YOUTUBE ? האם אפשר לכתוב בעברית בחיפוש תכנים ב YOUTUBE כאשר אני מותקן עם הגרסה הבריטית?
...
חושב שלא, אבל יש לך תמיד את האופציה של סנכרון בין היוטיוב בפלאפון לטלויזיה.
audiophy
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
שליחה
אני אשמח אם מישהו שיש לו את העדכון מותקן, יבדוק בשבילי האם ניתן לכתוב בעברית ב YOUTUBE
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
היי חבר'ה,
שאלה לרוכשי ההייסנס M7000 בהקשר לסוגיית הצבעים המוגזמים -
יום שבת הייתי אצל חבר שרכש את ה- 55M7000 לפני מספר חודשים. הוא אמר שהוא די מרוצה אך הצבעים לא ממש לטעמו. על הדרך כשהייתי אצלו ניסיתי לעזור לו עם ההגדרות. (ואכן מיד מבחינים שהם בכלל לא בכיוון של להיות נכונים).
שורה תחתונה - בארדאק. לא הצלחתי להשיג עם המסך הזה תמונה סבירה בכיוון פרמטרים לפי העין. אולי עם אמצעי כיול אפשר להגיע למשהו הגיוני יותר, אך המצב בברירת מחדל פשוט גרוע. אדום מאד מוגזם זה באמת הדבר הכי בולט לעין, אבל זה נראה שזה ממש לא רק זה, אלא בכלל הצבעים לא מאוזנים ולא קשורים למציאות. זכרתי שיש את הדיון על החלפת הקושחה לבריטית אך לצערי זה לא יתפוס עבור החבר שכן הוא משתמש בעיקר בעידן פלוס (לצד נטפליקס). אז השאלה שלי היא - האם יש איזשהו עדכון קושחה ישראלי למכשיר? שגם מיישר קו עם הגרסא הבריטית מבחינת כיול צבעים וגם משאיר את שאר התמיכה בהכל?
**כל מה שאני יכול לומר בנימה אישית לגמרי היא - שזה די בזיון. בזיון שהיצרן הוציא גרסאת קושחה מעודכנת הנותנת פתרון לבעיות הללו (המאד בולטות האלה!! תאמינו לי, חבר שלי אפילו לא קרוב להיות וידאופיל וזה מציק לו מאד. ובצדק.) והיבואן לא מוצא לנכון לעשות את העבודה ולגייר את העדכון גם לדגמים שהוא משווק כאן. בפרסום אגרסיבי בכל המדיות הם דווקא מאד חזקים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
se1
חבר ותיק
תגובות: 1294
שליחה
jacko-il
אני מציע שתפתח שרשור נפרד על בעיית הצבעים והאדום של הייסנס.
כי עוד אחרים התלוננו על העניין ודעתך נחשבת כאן מאד.
יתכן שהפרסום יגרום ליבואן לעשות משהו עם עדכוני הקושחה שלהם.
אם כי אני מטיל ספק שזה ישנה משהו, כי אנשים מקווים תמיד שלהם זה לא יקרה.
מצד שני השיווק האגרסיבי, העלה ליצרן הסיני כנראה את השתן לראש,
בשביל מה להתאמץ ולעדכן קושחות בישראל, אם הוא מוכר כל כך הרבה.
אני בטוח שימצאו כאן אנשים שיביעו פליאה ולא יבינו על מה אתה מדבר ומתלונן,
כי אצלם הכל בסדר.
זו פשוט פארסה עלובה ומביכה שלא מתפוצצת
כי הייסנס נחשבים עדיין "לבחור החדש" בשכונה.
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
לא חושב שיש צורך לפתוח שרשור נוסף על הבעיה שכן תיאור הבעיה הוא בדיוק כמו שדובר כאן ולכן גם הצטרפתי לשרשור הנוכחי. אני סה"כ מנסה לעזור לחבר שנכון לעכשיו סובל מצבעים גרועים במסך. כפי שרשמתי קודם - זה אדום מאד מאד מודגש ורווי אך לא רק. זה נראה שכל הצבעים לא מדויקים, אבל זו קביעה מעט סובייקטיבית המתבססת רק על נסיון אישי שכן לא נעזרתי באמצעי כיול/מדידה.
אני כלל לא בטוח שדעתי נחשבת כאן יותר מדעה של משתמש חדש לגמרי, אני לא מאמין שזה שאני וותיק ופעיל כאן יותר ממישהו אחר מקנה לדעה שלי יתרון על פניו. סה"כ כולנו כאן חובבי התחום ומשתפים ועוזרים בנושאים שמעניינים אותנו..
אני פשוט חושב שיש כאן כמה שכבר אכלו קצת קש עם הבעיה הזו ואולי כבר הגיעו למסקנות שיחסכו לי זמן בחפירות. לכן, אני אחכה לתגובות של חברים כאלה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
azerbouf
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
שליחה
@stass
·
היי,
אני בדיוק לפני הקניה וראיתי שרשמת שאתה מחבר את הטלויזיה למחשב ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובה בפורום, ממש ישמח אם תוכל לעזור לי אם זה. האם הטקסט ותמונה מהמחשב נראת טוב? כלומר, אפשר לגלוש בדפדפן ולקרוא תוכן? ועוד דבר, אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה רק ברזולוציה של 1080p? כי ב4K כל התוכן יהיה ממש קטן.
תודה !
stass
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
שליחה
@azerbouf
·
היי, אכן, עם טלויזיה המחוברת למחשב (ורק למחשב, אין לנו כבלים וכ"ו) כמה מספר חודשים.
בשביל להתחיל - אנחנו (משפחתי) מאוד מרוצים. אחרי עדכון לקשוחה הבריטית הצבעים מעולים והתמונה חדשה, לעניות דעתנו
האם הטקסט ותמונה מהמחשב נראת טוב? כלומר, אפשר לגלוש בדפדפן ולקרוא תוכן? - בהחלט. קורה לי לא מעט.
אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה רק ברזולוציה של 1080p? - אני לא בטוח שהבנתי אותך. הטלויזיה מראה בהתאמה לרזולוציה שנבחרה במסך המחשב (הטלויזיה היא בעצם בduplicate view) ואתה יכול לשלוט על הרזולוציה בה תשתמש. זה עוזר?...
azerbouf
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
שליחה
@stass
·
סבבה, תודה על התגובה. לגבי הרזולוציה, רשום באתר ca.rtings.com/tv/reviews/hisense/h8c שהיא לא תומכת ב4:4:4 של 1080p ועוד כמה רזולוציות בשידור מהמחשב שלא נתמכות. אז רציתי לדעת עד כמה זה משמעותי. רוב השימוש שלי זה צפייה ביוטוב (FHD), גלישה באינטרנט פה ושם, וסרטים שאני מוריד תמיד באיכות הכי גבוהה שיש.
אני עדיין מתלבט בין סמסונג הKU7000ֿ. לפי מה שהבנתי, יש לה צבעים טובים מאוד, אבל היא יותר יקרה בכ- 900-800 שח (יבואן רשמי אם אחריות של 3 שנים) שזה כבר נכנס לקרב מול הדגם של סוני או שדרוג ל55 של הייסנס )
stass
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
שליחה
@azerbouf
·
אוקי, אני עם ה55 של הייסנס. לא מכיר כל כך את נושא ה4:4:4 שציינת, מה שכן - כל הרזולוציות אצלי עובדות מצויין והתמונה אחלה