מחפש רסיבר טוב שיתאים ל4K ולמוצרים שרכשתי. תקציב : 3K (אפשר להרחיב)
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה פשוט לא להעביר שני כבלים, אחד ישירות למסך ושני עם האודיו למגבר? מה הציוד קצה?bixente כתב:מוכר אותו בכאב. אחד המגברים המדהימים. ברשותי 8 שנים ואם לא הצורך שלי ב4K היה ממשיך איתי עוד 8 שנים לפחות.........
אכן מגבר מטורף.
רגע, כבר הזמנת לא?
כי אני לא אוהב את השיטה הזו.BUGY כתב:·למה פשוט לא להעביר שני כבלים, אחד ישירות למסך ושני עם האודיו למגבר? מה הציוד קצה?......
אכן מגבר מטורף.
רגע, כבר הזמנת לא?...
אני חושב שהכל אמור לעבור דרך מנהל (רסיבר) אחד שינווט הכל.
הרסיבר זה בערך הדבר שאני הכי אוהב בכל המערכת שלי, מאז ומתמיד.
לגבי הציוד שלי :
טלוויזיה LG 55B6
PS4 PRO
רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedele diamond 9.5
רמקולים אחוריים Wharfedele diamond 9.1
סנטר Wharfedele diamond 9.cc
Yes quattro
ועוד לא הזמנתי.
אגב אולי אתה תוכל לענות לי לגבי השוואה בין הX2300 ל1131 של פיוניר?
מה אתה היית לוקח ולמה ? מה טוב יותר?
(גם אחרים שרואים לנכון יותר ממוזמנים לענות)
- BUGY
- חבר מכור קשה

·תראה, אני אישיתי חושב הפוך, כמה שפחות הפרעות ועיבוד בדרך כך עדיף. לכן אני מעביר מהמחשב ישירות למסך את הווידיאו ואת הסאונד לרסיבר. ואז אני לא תלוי ברסיבר כדי לראות תמונה ואין דילאי ואין עיבוד מיותר, ניכר מאוד במשחקים. מה שאתה אומר היה נכון יותר כשהיה צורך לעשות עיבוד תומנה/אפ-סקילינגן מ720 ל1080 אבל כיום זה מיותר. אז אם אתה יכול להמשיך להשתמש ברסיבר שלך ולחסוך כמה שקלים למה לא להעביר כבל ישירות למסך?bixente כתב:כי אני לא אוהב את השיטה הזו.......
אני חושב שהכל אמור לעבור דרך מנהל (רסיבר) אחד שינווט הכל.
הרסיבר זה בערך הדבר שאני הכי אוהב בכל המערכת שלי, מאז ומתמיד.
לגבי הציוד שלי :
טלוויזיה LG 55B6
PS4 PRO
רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedele diamond 9.5
רמקולים אחוריים Wharfedele diamond 9.1
סנטר Wharfedele diamond 9.cc
Yes quattro
ועוד לא הזמנתי.
אגב אולי אתה תוכל לענות לי לגבי השוואה בין הX2300 ל1131 של פיוניר?
מה אתה היית לוקח ולמה ? מה טוב יותר?
(גם אחרים שרואים לנכון יותר ממוזמנים לענות)...
מצד שני, אולי אתה פשוט רוצה להתחדש ואתה מחפש תירוץ ואני סתם חופר לך
רק שים לב, את אותו ההגברה אתה לא תקבל מאף רסיבר ביניים/כניסה-טוב.
למה אתה משווה רסיבר של800$ מול רסיבר של 600$?
לדעתי זה הדנון אבל אישיתי היתי הולך על משהו יותר טוב (אבל גם יקר יותר), כזה שיש לו פרה-אוט לפחות. אבל איך אומרים פה באתר, דנון קנית, בטוח לא טעיתה. הוא מכיל כל מה שצריך. השאלה היא האם אתה מתחבר לאופי צליל שלו...זה משהו שצריך להקשיב לו, עם הרמקולים שלך, בבית שלך. מצד שני, המחיר שלו באמזון מעולה. עכשיו אני מבין שלא עזרתי הרבה:?
נתחיל מהסוף , ואנסה לעשות את זה בנקודות ולכסות כמה שיותר נושאים שלך :BUGY כתב:·תראה, אני אישיתי חושב הפוך, כמה שפחות הפרעות ועיבוד בדרך כך עדיף. לכן אני מעביר מהמחשב ישירות למסך את הווידיאו ואת הסאונד לרסיבר. ואז אני לא תלוי ברסיבר כדי לראות תמונה ואין דילאי ואין עיבוד מיותר, ניכר מאוד במשחקים. מה שאתה אומר היה נכון יותר כשהיה צורך לעשות עיבוד תומנה/אפ-סקילינגן מ720 ל1080 אבל כיום זה מיותר. אז אם אתה יכול להמשיך להשתמש ברסיבר שלך ולחסוך כמה שקלים למה לא להעביר כבל ישירות למסך?......
מצד שני, אולי אתה פשוט רוצה להתחדש ואתה מחפש תירוץ ואני סתם חופר לך
רק שים לב, את אותו ההגברה אתה לא תקבל מאף רסיבר ביניים/כניסה-טוב.
למה אתה משווה רסיבר של800$ מול רסיבר של 600$?
לדעתי זה הדנון אבל אישיתי היתי הולך על משהו יותר טוב (אבל גם יקר יותר), כזה שיש לו פרה-אוט לפחות. אבל איך אומרים פה באתר, דנון קנית, בטוח לא טעיתה. הוא מכיל כל מה שצריך. השאלה היא האם אתה מתחבר לאופי צליל שלו...זה משהו שצריך להקשיב לו, עם הרמקולים שלך, בבית שלך. מצד שני, המחיר שלו באמזון מעולה. עכשיו אני מבין שלא עזרתי הרבה:?...
* קודם כל - אתה תמיד עוזר
*לגבי כמה שפחות הפרעות ועדיף בלי רסיבר - אולי אתה באמת צודק ופשוט קשה לי לעבוד בצורה הזו אחרי שהתרגלתי שהכל עובר דרך הרסיבר
*אולי אני פשוט רוצה להתחדש ומחפש תירוצים ? אני ?? לגמרי נכון ! בכל זמן !
לגבי הדנון - אמנם לא הקשבתי עם הרמקולים שלי אבל כן הקשבתי לדנון והלכתי לבדוק אותו וכן אהבתי.
דבר אחד אכן בטוח - המחיר שלו באמזון מעולה
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אז למה אתה ממתין?bixente כתב:
נתחיל מהסוף , ואנסה לעשות את זה בנקודות ולכסות כמה שיותר נושאים שלך :......
* קודם כל - אתה תמיד עוזר![]()
*לגבי כמה שפחות הפרעות ועדיף בלי רסיבר - אולי אתה באמת צודק ופשוט קשה לי לעבוד בצורה הזו אחרי שהתרגלתי שהכל עובר דרך הרסיבר
*אולי אני פשוט רוצה להתחדש ומחפש תירוצים ? אני ?? לגמרי נכון ! בכל זמן !![]()
לגבי הדנון - אמנם לא הקשבתי עם הרמקולים שלי אבל כן הקשבתי לדנון והלכתי לבדוק אותו וכן אהבתי.
דבר אחד אכן בטוח - המחיר שלו באמזון מעולה...
תתחדש לך ברסיבר חדש עם אטמוס, DTSX, כל החיבוריות שאתה רוצה ולא רוצה, מעכרת כיול טובה.
המחיר שלו סביר עכשיו, לא כמו בבלאק פראדי אבל יציב והכי נמוך בלי המבצעים, בפחות מ2700 שקל והוא שלך.
אבל, אולי תנסה להפצל את האודיו מהווידיאו ותראה איך זה מרגיש ואת הכסף תשים על משהו שאכן יתן לך שיפר מורגש ביותר, כמו סאב טוב או שידרוג הסנטר או אקוסטיקה בחדר.
טוב הזמנתי את ה X2300 מאמזון, אמור להגיע תוך שבועיים, כבר קשה לי לחכות
BUGY - תודה על העצות אבל אני חייב רסיבר (וחייב להתחדש
) ואת השדרוג באחד הרמקולים אעשה בפעם אחרת , וכמובן תודה על כל העצות והעזרה
רק עוד שאלה קטנה : איפה בדיוק מגיעים להיסטוריית מחירים כפי שהצגת?
תודה
BUGY - תודה על העצות אבל אני חייב רסיבר (וחייב להתחדש
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

·בבקשה, אבל רוב התודה היא לshiki , אני רק דחפתי אותך קצת קדימהbixente כתב:טוב הזמנתי את ה X2300 מאמזון, אמור להגיע תוך שבועיים, כבר קשה לי לחכות![]()
BUGY - תודה על העצות אבל אני חייב רסיבר (וחייב להתחדש) ואת השדרוג באחד הרמקולים אעשה בפעם אחרת , וכמובן תודה על כל העצות והעזרה
תודה...
בשביל לקבל את ההיסטוריה אני משתמש בגלשן כרום עם התוסף של KEEPA, זה אתר אשר משווה מחירים ונותן היסטוריה, מאוד שימוש מול אמזון, אתה גם יכול לקבל התראות לירידת מחיר למוצר ספציפי, אחרי הגדרת הגדרות ורישום וכדומה. אבל אחרי שתוסיף את התוסף לגלשן שלך, יש לרוב הגלשנים, אתה פשוט תראה אוטומטית בכל דף באמזון את היסטוריית המחירים.
בקיצור, תלחץ פה:
זה הקישור .
- BUGY
- חבר מכור קשה

·רק תזהר, מחירים מעולים, שירות לקוחות בין הטובים בעולם, משלום זול, קניה ללא "הפתעות" והפשטות והנוחות של אמזון גרמו לי להפסיק לקנות בארץ. לא רק רסיברים, הכל, כלי עבודה בעיקר, משחקים לילדים, מוצרי אלקטרוניקה, חלקי מחשב, חוץ ממוצרים לבנים ופנסים/סוללות, אני קונה משם הכל. הגעתי למצב שאני מכיר את כל השליחים של דואר ישראל בגזרת הבית שלי, עוזר לקבל את החבילות מהר יותר.bixente כתב:נכון מאוד, רציתי להודות גם ל SHIKI על ההפניה לאמזון ועל כל ההסבר המפורט לגי המס וההמרות היקרות של אמאזון ובכללי לימד אותי לבדוק באופן תדיר יותר את אמאזון והמבצעים שלו
תודה רבה !!![]()
ותודה על התוסף בוגי...
רק היום קיבלתי דיסק יהלום 4.5 אינץ בחצי מחיר ממה שזה עולה בארץ.
ראה, הוזהרת
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין לי אלא לסכם את מה שאמרו @BUGY ו @shiki
אובדן אמון.
אני לא מסוגל יותר לקנות כאן כלום. ממש ככה.
כל דבר אני בודק אם אפשר להזמין מחו"ל.
שלא לדבר על להפסיק לקנות כאן "***" - מוצרים באיכות....
התמכרות מסוכנת ביותר.
הקניון בתוך הבית והטלפון של כולנו
אובדן אמון.
אני לא מסוגל יותר לקנות כאן כלום. ממש ככה.
כל דבר אני בודק אם אפשר להזמין מחו"ל.
שלא לדבר על להפסיק לקנות כאן "***" - מוצרים באיכות....
התמכרות מסוכנת ביותר.
הקניון בתוך הבית והטלפון של כולנו
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מוצרי אלקטרוניקה זה הכל, מחשבים, מגברים, רסיברים, נגני מדיה, כלים למטבח, כלי עבודה, מיקסרים וכלי זמר אלקטרוניים, כבלים וחוטים, מנורות, בתי מנורות, פלפונים, מייבש לק, פאן, דרימל...כל מה שקשור לאלקטרוניקה. יש לפחות 10K מוצרים וכ50 תת קטגוריות רק במחלקה הזאת. אז להתחיל לשותת בדפי אמזון לא ממש יעיל, חוץ מזה, הם מוסיפים מוצרים בקצב מסחרר.bixente כתב:אשמח לדעת מה בעיקר אתם קונים? ועל איזה מוצרים בעיקר אתם מדברים תחת "מוצרי אלקטרוניקה" ?
והאם יש דרך לדעת על מבצעים משמעותיים ומיוחדים או שפשוט להתחיל להכנס ולעקוב ? כי אם כן זה קצת מתיש
תודה
שואל בשביל חבר...
קודם כל, אני לא ממליץ סתם לחפש ואז לקנות, אלה לחפש מה שרוצים לקנות זה, ימנע מצב שבו קונים דברים שלא ממש צריכים. פה מתחילה הבעיה.
נגדי אתה רוצה לקנות לאשיה מיקסר למטבח או רסיבר לעצמך. אני מתחיל בלבדוק מחיר כל אמזן אירופה בארת הזה. אחרי זה אני בודק שהמחיר עכשיו משתלם ולא יקר מדי על ידי KEEPA, ואז בודק כמה זה יוצא לי עד הבית. בשביל זה חייבים להיות רשומים ומוחוברים ושכל הפרטים נכונים במיוחד הכתובת, מוסיף את המוצר לעגלה ומתחיל בתהליך הרכישה עד השלב האחרון, שם אתה מקבל את כל הפיוט, של המסים והמשלוח ומה המחיר הסופי. טוב, מזמין, לא טוב, חוזר לעגלה.
אבל זה על קצה המזלג, השאלה שלך כללית מדי. תשאלה את "החבר" מה בדיוק הוא מחפש...כי יש מוצרים שקונים מאמזון ארה"ב (כל מכשיר שמקבל מתח בין 110 ל230 וולט ולא כולל מנועים) ויש רק מאירופה ויש רק מאירופה ספציפי ויש דברים שלא שווה לקנות באמזון ויש דברים שניתן לקנות בארץ אם יודעים מאיפה ואיך (נדיר).
אמאזון יודעים שאתם ככה "מלכלכים" עליהם ?
והאמת שכרגע אני כן מחפש משהו ספציפי (עדיין לא יודע איזה דגם בדיוק , רק יודע שאני מחפש ראוטר טוב עם 8 חיבורים במקום 4, אם זה נוגע לכם, מוזמנים להכנס לפורום אינטרנט רשמתי שם פוסט).
ושוב פעם - המון המון תודה לכם (המנהל בנק שלי פחות מודה לכם) על כל העזרה !
והאמת שכרגע אני כן מחפש משהו ספציפי (עדיין לא יודע איזה דגם בדיוק , רק יודע שאני מחפש ראוטר טוב עם 8 חיבורים במקום 4, אם זה נוגע לכם, מוזמנים להכנס לפורום אינטרנט רשמתי שם פוסט).
ושוב פעם - המון המון תודה לכם (המנהל בנק שלי פחות מודה לכם) על כל העזרה !
- BUGY
- חבר מכור קשה

·ראוטר...אאאא...יכול להיות בעיה עם יש לו תדרים קצת שונים ממה שמותר בארץ, כי בארץ יש המון הגבלות על תדרים. אבל זה לא התחום שלי בכלל. בהצלחה.bixente כתב:אמאזון יודעים שאתם ככה "מלכלכים" עליהם ?![]()
ושוב פעם - המון המון תודה לכם (המנהל בנק שלי פחות מודה לכם) על כל העזרה !...
סתם שאלה, למה לא ראוטר ממש ממש טוב ולחבר לו מפצל? כך אתה לא מוגבל בדגמים ובעתיד, עם תשדרג, אז רק את הראוטר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים