התחדשתי B&W 804 D3 - ונרכש מגבר. תמונות בעמוד 2
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני מבין שלאחר כל הבדיקות בסוף הזמנת רמקולים על "עיוור" שכן הם לא נמצאים בארץ וייבאו אותם במיוחד עבורך?
הרמקולים הראשונים שייבאו, לא היו עלויות ביטול? אחרי הכל הזמינו במיוחד עבורך.
נשמע שירות מעולה, איפה החנות ממוקמת?
וכמובן שאחרי הסיפור היפה אתה חייב לקנח בתמונות וביקורת.
תתחדש!
תתחדש!
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·היי, ביצעתי שני הזמנות ושניהם נעשו ביבוא אישי, אז אנסה לענות לך בפירוט על שניהם.vivi כתב:אני מבין שלאחר כל הבדיקות בסוף הזמנת רמקולים על "עיוור" שכן הם לא נמצאים בארץ וייבאו אותם במיוחד עבורך?
תתחדש!...
בהזמנה של הCANTON, שמעתי את הסדרה, של הרמקולים, פשוט הסדרה הישנה יותר.
הרמקולים שהזמנתי הם סה"כ עדכון של הסדרה הישנה כך שלא צפויות פה הפתעות כלשהן..
לגבי ההזמנה של הB&W, הרמקולים קיימים לשמיעה בארץ במספר חנויות, ודאגתי לשמוע אותם לפני ההזמנה. הצורך היחיד בהזמנה אישית הוא עקב כך שהיבואן מחזיק בארץ רק את הצבע השחור, ואני מעוניין אסתטית בלבן, שכרהיט ייבלע בקיר.
החנות ממוקמת ברחוב הירקון 76 בתל אביב
תודה על התגובה.
תתחדש ותהנה, אחלה רמקולים ה-B&W, הזדמן לי לשמוע בדיוק את הדגם שרכשת והם נשמעו חלום... 
אגב, הבנתי שנושא ההגברה הוא די בעייתי עבורם, נדרש מגבר חזק שיצליח להניע אותם - אני חושב שבזמנו האזנתי להם עם מגברי Quad
אגב, הבנתי שנושא ההגברה הוא די בעייתי עבורם, נדרש מגבר חזק שיצליח להניע אותם - אני חושב שבזמנו האזנתי להם עם מגברי Quad
קצת באיחור מחוסר זמן, אבל צירפתי תמונות של הסטאפ. כמו שאתם רואים בתמונות בחרתי להנעת הרמקולים במגבר סטריאו SV-237 של וינסנט. היה לי חשש בהתאמת הגברה, הן מבחינת התאמה והן מבחינת העלות. צירפתי אליי להדגמה באודיו קלאב את חבר הפורום royla שיש לו ניסיון רב עם חברת B&W, ויודע איך הצליל צריך להישמע. כמו תמיד התקבלנו בחמימות לבבית על-ידי האחים ליאור ומרקו. ליאור המליץ לנו על הוינסנט כהתאמה והתיישבנו לשמוע. אין לי מילים להגיד, החבר רועי יוכל להעיד, התוצאה היתה פנומנלית. קיבלנו צליל מאוזן עם במה מלאה והרבה עומק, רועי ישר אומר לי, "בחרת בחנות הנכונה, ליאור מקצוען אמיתי, הביא לך את ההתאמה המושלמת. מעולם לא שמעתי סטריאו שכל-כך הדהים אותי." הבנתי שפה המסע שלי נגמר, והזמנתי את המגבר.
זה הזמן להודות לליאור ומרקו מאודיו קלאב שהם פשוט מקצוענים אמיתיים, והכי חשוב, לבבים מלאים בערכים. קיבלתי שם את השירות הכי טוב שנתקלתי בו, והכי חשוב זה לא בא על חשבון ההצעת מחיר, שהיא הכי זולה שקיבלתי. ממליץ בחום!
תודה שניה וחשובה לא פחות, לחבר הפורום royla, שתמך בי מהרגע הראשון בלי להכיר אותי. לרועי יש הבנה עמוקה בתחום והמון ניסיון, והתמזל מזלי להכיר אותו. אז תודה על הכל!
ולחברים מביניכם שמשקיעים בסטריאו, אני ממליץ לנסות את המגבר של וינסנט. המחירון שלו באודיו קלאב הוא 12.500 אלף, והוא נותן תוצאה כמו של מגברים שעולים פי 3. ליאור משתמש בו להדגמה בחנות על כלל סוגי הרמקולים, ועם משחק קטן של בס וטרבל, יש התאמה מלאה לכל רמקול.
זה הקישור למגבר למי שמתעניין, יום מושלם לכולם.
זה הזמן להודות לליאור ומרקו מאודיו קלאב שהם פשוט מקצוענים אמיתיים, והכי חשוב, לבבים מלאים בערכים. קיבלתי שם את השירות הכי טוב שנתקלתי בו, והכי חשוב זה לא בא על חשבון ההצעת מחיר, שהיא הכי זולה שקיבלתי. ממליץ בחום!
תודה שניה וחשובה לא פחות, לחבר הפורום royla, שתמך בי מהרגע הראשון בלי להכיר אותי. לרועי יש הבנה עמוקה בתחום והמון ניסיון, והתמזל מזלי להכיר אותו. אז תודה על הכל!
ולחברים מביניכם שמשקיעים בסטריאו, אני ממליץ לנסות את המגבר של וינסנט. המחירון שלו באודיו קלאב הוא 12.500 אלף, והוא נותן תוצאה כמו של מגברים שעולים פי 3. ליאור משתמש בו להדגמה בחנות על כלל סוגי הרמקולים, ועם משחק קטן של בס וטרבל, יש התאמה מלאה לכל רמקול.
זה הקישור למגבר למי שמתעניין, יום מושלם לכולם.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·daniel_m כתב:קצת באיחור מחוסר זמן, אבל צירפתי תמונות של הסטאפ. כמו שאתם רואים בתמונות בחרתי להנעת הרמקולים במגבר סטריאו SV-237 של וינסנט. היה לי חשש בהתאמת הגברה, הן מבחינת התאמה והן מבחינת העלות. צירפתי אליי להדגמה באודיו קלאב את חבר הפורום royla שיש לו ניסיון רב עם חברת B&W, ויודע איך הצליל צריך להישמע. כמו תמיד התקבלנו בחמימות לבבית על-ידי האחים ליאור ומרקו. ליאור המליץ לנו על הוינסנט כהתאמה והתיישבנו לשמוע. אין לי מילים להגיד, החבר רועי יוכל להעיד, התוצאה היתה פנומנלית. קיבלנו צליל מאוזן עם במה מלאה והרבה עומק, רועי ישר אומר לי, "בחרת בחנות הנכונה, ליאור מקצוען אמיתי, הביא לך את ההתאמה המושלמת. מעולם לא שמעתי סטריאו שכל-כך הדהים אותי." הבנתי שפה המסע שלי נגמר, והזמנתי את המגבר.
זה הקישור למגבר למי שמתעניין, יום מושלם לכולם....
וואוו !!!
תודה על המילים החמות!!
אני הרבה זמן חושב להעלות פוסט של-סיימתי עם השדרגת כי פשוט התעייפתי מאוד מחיפוש ויש לי סט אפ מעולה,לטעמי כמובן.....
וכן-סיימתי עם מחלת השידרוגיטיס אחרי כמעט 5 שנים של אין סוף בדיקות וניסיונות.
דניאל ביקש את עזרתי,לקחתי יום חופש מהעבודה בשבילו _ובשבילי כמובן
הגענו לאודיו קלאב-מעולם לא הייתי שם,וכמו שדניאל רשם-היה שם פשוט נהדר, עוד חנות שמצטרפת אצלי לרשימת המקצוענים שכיף וצריך לפגוש...
חיברו לנו את הסט אפ שדניאל רכש...ופשוט נפלה לי הלסט!! אם הייתי אוהב סטריאו-הייתי יוצא משם עם רכישה בוודאות!!
הייתי בהרבה חנויות...שמעתי המון סטריאו...הייתי גם בתערוכה במכביה לפני כשנה....ושמעתי שם סטריאו במאות אלפי שח...ובאמת שאני לא מתחבר לסטריאו... אני אוהב רק הופעות...
ובכל זאת-נפלתי מהסטריאו ששמעתי שם-הגדיל ואומר אני מקנא!! באמת !!איך ששומעים את הסטריאו הזה...וואווו!!!
אצלי הסטריאו חלשששש ,זה גם לא מדבר אלי בכלל...,אפילו שיש לי מגבר סטראיו,אני באמת לא נהנה מ2 העולמות-, אבל הקולנוע הבייתי-בהופעות-מושלם!!!
אני יושב בבית כל ערב! עם משקה ביד-בין 2200 ל2400....ושומע הופעות ומתרגש ממש כל יום מחדש,ממש!
דניאל ידידי,
מאחל לך להנות מהסטאפ החדש שלך,מאחל לך כל ערב לשבת עם משקה ביד,להרים רגליים למעלה,ולהיסחף אל תוך הצלילים שמקיפים אותך!
תתחדש ותהנה!!!!!
כיף חיים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@daniel_m
דניאל חברי היקר
תתחדש ותהנה מגיע לך הטוב ביות לפי ההכרות שלי איתך
זה לא פלא שעזרו לך בצורה כזאת הריי אתה בחור שתמיד
אוהב לעזור ונותן את הנשמה
לא פשוט להגיע לרכישה מוצלחת, אתה כבר יודע מה אני עובר בימים אלה
ושוב פעם תתחדש ותהנה הלוואי והיה לי סכום כזה להשקע רק לזוג הקידמי
דניאל חברי היקר
תתחדש ותהנה מגיע לך הטוב ביות לפי ההכרות שלי איתך
זה לא פלא שעזרו לך בצורה כזאת הריי אתה בחור שתמיד
אוהב לעזור ונותן את הנשמה
לא פשוט להגיע לרכישה מוצלחת, אתה כבר יודע מה אני עובר בימים אלה
ושוב פעם תתחדש ותהנה הלוואי והיה לי סכום כזה להשקע רק לזוג הקידמי
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@daniel_m
בחיים ככה זה הולך, אתה צריך לוותר על דברים בשביל להגיע למה שאתה באמת רוצה
ואתה הצלחת, ותמשיך להצליח בכל מעשה ידיך בעזרת ה'
אני בדרך לשם אבל לא ברכישה הקרובה, מי יודע אולי בעוד כמה שנים אותי יותר, בנתיים שאנשים אחרים רוכשים ומתחדשים, יש לי סוג של הנאה
שאני רואה אנשים שטוב להם זה עושה לי טוב ושמח על הלב
זה דבר פשוט, טוב לך טוב לי
כל אחד צריך לדעת לשמוח שמחתם של אחרים, ככה לימדו וככה זה עובד אצלי
תהנה כמה שיותר ותשמור על הציוד..
בחיים ככה זה הולך, אתה צריך לוותר על דברים בשביל להגיע למה שאתה באמת רוצה
ואתה הצלחת, ותמשיך להצליח בכל מעשה ידיך בעזרת ה'
אני בדרך לשם אבל לא ברכישה הקרובה, מי יודע אולי בעוד כמה שנים אותי יותר, בנתיים שאנשים אחרים רוכשים ומתחדשים, יש לי סוג של הנאה
שאני רואה אנשים שטוב להם זה עושה לי טוב ושמח על הלב
זה דבר פשוט, טוב לך טוב לי
כל אחד צריך לדעת לשמוח שמחתם של אחרים, ככה לימדו וככה זה עובד אצלי
תהנה כמה שיותר ותשמור על הציוד..
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace