בעיה טלוויזיה הייסנס m7000 - תקועה לא מגיבה בכלל ללא סאונד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #21 

@eliorga
נראה לך הגיוני שלקוח שקנה טלווזיה חדשה יצטרך לעבור את מסכת הטלפונים האלה ולחכות "לעומר" שיביא איזה לינק לעדכון תוכנה רק בשביל שהיא תעבוד?!?!
נשמע פשוט לא הגיוני!
כמובן לא אומר לך מה לעשות אבל אני אישית הייתי דורש שיחליפו לי אותה כי בשורה התחתונה קיבלת טלוויזיה לא תקינה.
זה שהיא עובבדת עכשיו "כי סידרו אותה" לא אומר שזה לא יחזור בעתיד.. ואז יהיה לך הרבה יותר קשה לטפל בזה

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #22 

eliorga כתב:עדכון -

@NBMH - תודה רבה רבה על ההפניה לעומר מהייסנס!!!!!
...
·

התודה לעומר שהגעת אליו דרך הפורום...
אבל בושה לזה שהשירות תמיכה שלהם והטכנאי לא יודע ולא עושה את זה...
לא כולם טכניים כמוך שיודעים מה זה דיסק און קי... ואיך לעשות עדכון firmware לטלוויזיה.
ופתרון פשוט שאולי צריך להיות האפשרות הראשונה כשהטכנאי מגיע לבדוק תקלה מסוג זה ...הוא לא יודע...
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 06/12/2016 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #23 

roy007 כתב:@eliorga
נראה לך הגיוני שלקוח שקנה טלווזיה חדשה יצטרך לעבור את מסכת הטלפונים האלה ולחכות "לעומר" שיביא איזה לינק לעדכון תוכנה רק בשביל שהיא תעבוד?!?!
נשמע פשוט לא הגיוני!
כמובן לא אומר לך מה לעשות אבל אני אישית הייתי דורש שיחליפו לי אותה כי בשורה התחתונה קיבלת טלוויזיה לא תקינה.
זה שהיא עובבדת עכשיו "כי סידרו אותה" לא אומר שזה לא יחזור בעתיד.. ואז יהיה לך הרבה יותר קשה לטפל בזה
...
·

לא בהכרח.
אני קניתי בעבר רסיבר של קנווד חדש מהדיוט פרי
שהיה נתקע אחרי אחרי זמן מסויים של עבודה ולא מגיב.
עידכנו לי בו את התוכנה במעבדה של היבואן ומאז אין איתו בעיות.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #24 

נכון שאת הטיפול בתקלה הייתה צריכה החנות לעשות, אבל על פניו נראה שזו בעיית תוכנה, לא חומרה. נכון, זה לא נעים לקבל מוצר תקול, אבל אם התקלה היא כזאת שניתן לתקן בלי שזה יפגע במוצר אז אני לא מבין למה ההתעקשות על החלפה. זה לא שהיה צריך להגיע טכנאי, להוריד את הטלויזיה ולהלחים חלקים בפנים. את זה לא הייתי מקבל עם מוצר חדש מהקופסה. אבל באג בתוכנה? קורה, לא צריך לעשות ממנו סיפור.

Liquid
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

העניין הוא שעל פי הבנתי הבחור יצר קשר עם החנות, ספק האחריות והיבואן ואיש לא הצליח לפתור את הבעיה והכריזו עליה כתקולה . רק דרך פורום זה נודע לו על בחור בשם עומר מהייסנס שסידר את התקלה.
זה לא תקין לחלוטין. מה עם כל אותם אנשים שיש להם בעיות דומות ולא נמצאים בפורום כדי לשמוע על עומר? האם הם יאלצו להמתין עד להגעת מלאי חדש של מסכים? ומה לגבי ההתנערות מחובת האחריות שמונחת על החנות שהיא רשת מוכרת, ספק האחריות והיבואן שזרקו אותו מאחד לשני ולולא היה מתעקש כנראה שהיה נכנס לסחבת של לפחות מספר שבועות?
לדעתי מלבד עומר נראה כי חלה תקלה שרותית בכל שרשרת בעלי האחריות במקרה זה.
לא יודע אם הייתי מתעקש למוצר חדש במידה והבעיה היא תוכנתית בלבד אך אני חושב שיש פה מקום לפיצוי על המקרה וההתנהלות ומלבד זאת אף הייתי מתעקש להרחבת אחריות על המוצר.
נכון תקלות קורות אך הטיפול בהם צריך להיות מהיר ויעיל ופיצוי על מקרה שכזה בהחלט מתבקש.
מאכזב מאוד לשמוע על התנהלות כל נותני השרות הנוגעים לדבר.
גם אני רכשתי את המסך ולצערי המקרה הנ"ל גורם לי לתהות האם עלי לבטל את הרכישה ולקנות במקום מסך עם אמא ואבא מעט יותר מוכרים.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

@Liquid
·חבל שאין פה כפתור לייק ;)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #27 

@Liquid
·
עם זה אני מסכים בהחלט.

RisingStar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

אני חייב להגיב על הדברים שנכתבים כאן, כי עושים כאן אבל להייסנס.
קודם כל אם אתה חושבים שהשירות בחברות אחרות הוא יותר טוב אז אתם טועים - למעט LG שהקימו בעצמם מערך שירות, כל השאר החברות עובדות מול רטפון ועוד חברה אחת, ככה שבנושא השירות(טכנאים וכו') זה אותו הדבר, אז תפסיקו לבלבל במוח.

עכשו לגופו של עניין, גם לי היתה כביכול תקלה במסך, ואני אומר כביכול, כי זה היה נושא של DSE שאף אחד לא ראה למעט אני, וזה בסדר כל אחד והבעיות שלו.
אבל השירות שקיבלתי מהייסנס היה הטוב ביותר שקיבלתי מיבואן ואו ספק שירות בארץ, אז כן גם במקרה שלי מי שעזר בהתחלה היה עומר, שאמר לי לבוא אליו ושנשב ביחד ונבחר לי TV חדשה, אז הגעתי אליו ובמשך שעתיים עברנו על TVS שונים שהיו וכו' עד שראיתי את התמונה שרציתי, לאחר מכן גם מנהלת המותג באה לקראתי בנושא ההחלפה והמחיר.
וגם לפני שבוע היתה לי בעיה מוזר עם הAMAZON FIRE TV שלי, ועומר בלי הרבה אמר לי לבוא אליו עם המכשיר ושנבדוק את זה ביחד (הבעיה היתה בסוף בכבל שלי).

אז מי שחושב שבחברה אחרת הוא יקבל שירות יותר טוב, יותר ממוזמן לעבור, אנשים משחקים אותה כיאלו רק בהייסנס יש תקלות, כיאלו שבשאר החברות הכל סוכר שום תקלה הכל עשר.

ודווקא את השירות הרע שלי קיבלתי מרטפון.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

@RisingStar
·
אני לא חושב שעושים עוול להייסנס, לא נראה לי שאף אחד לא חושב פה שזו אכן טלוויזיה טובה.
התלונות הן לחנות שממנו הוא קנה.
לא חושב שצריך להשוות בין חברות שנותנות שירות אלא פשוט להתייחס למקרה הספציפי הזה.
ובמקרה הזה החנות שלחה את הלקוח להתעסק עם היבואן שעה אחרי שקיבל את הטלוויזיה וזה לא תקין לדעתי.

אין ספק שהייסנס בתור חברה יודעת לתת שירות טוב, אבל עצם העניין שאתה צריך להשתמש בשירות שעה אחרי הקנייה הוא מקומם.
כמו שנכתב כאן, לא לכל אחד יש את המשאבים לטיפול בבעיות כמו לאלו כאן ומצופה מחנות לפשט עד כמה שניתן את חווית הקניה והשירות.

GiladY
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #30 

שוב שלום לכולם,

כמה שאלות שאולי הן קצת בנאליות, ואולי בכלל צריך להפנות ליבואן, אבל אשמח להיעזר במי שקנו את ה- 55M7000

על החשבונית רשום "נותני שירות אקזיט-רטפון" והמס' של רטפון, ושמדובר ב-24 חודשי אחריות.

1. זה לא צריך להיות 3 שנות אחריות? ולמה רטפון? אולי כשקניתי לא הבנתי נכון מה זה כולל ובעצם קניתי מסך מיבוא מקביל? (נרכש במחסני חשמל)

2. גם מעיון בארכיון הפורום אני מבין שהיבואנים עובדים היום עם מעבדות - והן, המעבדות, אחראיות לשלוח את הטכנאי בהתקנה ראשונה. מה לגבי אחרי זה, למי אני פונה במסגרת האחריות אם יש בעיה? רטפון או היבואן? eliorga אני רואה שעיקר ההתנהלות שלך היתה מול רטפון . מה זה אומר, שבעצם אקזיט אלקטרוניקס (יבואן) הם לא צד להתקשרות בכל מה שקשור לאחריות?

שבוע טוב,
גלעד

RisingStar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #31 

@roy007
·אם תקרא שוב את מה שכתב LIQUID

"גם אני רכשתי את המסך ולצערי המקרה הנ"ל גורם לי לתהות האם עלי לבטל את הרכישה ולקנות במקום מסך עם אמא ואבא מעט יותר מוכרים."

תראה שהוא מאשים את הייסנס ולא את מחסני חשמל

RisingStar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

@GiladY
·
רטפון אם מי שיתנו לך את השירות, ובמידת הצורך הם ישלחו מסך כזה או אחר ליבואן לבדיקה כזו או אחרת, סתם לדוגמא עד לפני כמה שנים סמסונג היתה תחת טיפול של רטפון.
לגבי האחריות אני חושב שאתה רק צריך למלא את הדף שאתה מקבל עם המוצר ואז יש לך 3 (ככה לי היה לפחות)

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #33 

(אני מתייחס ל eliorga אבל זה מתאים גם לאחרים שפונים לאחרונה לכאן בענין הייסנס).

eliorga
לא גבינה ולא נעליים, כל הסיפור המוזר הזה.
קנית מוצר חדש, הפעלת אותו ואח"כ המכשיר מת ,מחר תחליף אנטנה או ממיר או דיסק ואז תתפלל ?
ומה אם עומר יהיה בחו"ל?
ומה אם עדכון הקושחה שמתעכב ושצריך לקבל אישית מעומר (ולא מאתר רשמי), לא יצליח ותדפוק את המסך ?
למי תתלונן? מי אחראי?
כל ההתנהלות סביב מסכי הייסנס והשירות נשמע חובבני להחריד. סיפור עצוב.

מאז שהמסכים החדשים שלהם הגיעו לכאן נכתבו מאות/אלפי פוסטים בחצי שנה האחרונה
שכולל ויכוחים מרים על האמינות של המוצרים הסיניים.
למסכים היו ממליצים רבים (בעיקר אלה שרכשו או עמדו לקנותם בשל המחיר המאד זול שלהם.)
ובהמשך ככל שנמכרו יותר ויותר החלו להופיע התלונות.

לדעתי כל מי שקונה מסך זול במיוחד, או לפחות הרוב המוחלט,
יודע שעלולה להיות לו בעיה של אמינות, שירות ואחריות בהמשך.
אבל הוא לוקח סיכון מחושב.
כמובן שאפשר לטעון שזה עלול לקרות גם במוצרים יקרים.
אבל השכיחות של הבעיות האלה תהיה נמוכה בהרבה.

יש כאן אנשים שמוכנים אישית לקחת סיכון מחושב ומכירים את הבעיות וקונים, אבל מה שמפריע לי
זה שהם ממשיכים להמליץ לאחרים (פחות זהירים) מבלי לידעם לגבי הקשיים שכבר התגלו.

הם לא מביאים בחשבון שיש כאן פונים שעוגמת הנפש מאוחר יותר
עלולה לגרום להם נזק שהחיסכון הגדול בכסף לא יכסה אותו.

אני בטוח שעכשיו יהיו כמובן כאלה שיכתבו שהם לא מבינים על מה אני מדבר,
כי המסך שלהם מצויין ואין שום בעיה.
לכן ימליצו בכל הזדמנות לקנותו בגלל ה-VFM שלו. :lol:

ו

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #34 

se1 כתב:(אני מתייחס ל eliorga אבל זה מתאים גם לאחרים שפונים לאחרונה לכאן בענין הייסנס).

eliorga
לא גבינה ולא נעליים, כל הסיפור המוזר הזה.
קנית מוצר חדש, הפעלת אותו ואח"כ המכשיר מת ,מחר תחליף אנטנה או ממיר או דיסק ואז תתפלל ?
ומה אם עומר יהיה בחו"ל?
ומה אם עדכון הקושחה שמתעכב ושצריך לקבל אישית מעומר (ולא מאתר רשמי), לא יצליח ותדפוק את המסך ?
למי תתלונן? מי אחראי?
כל ההתנהלות סביב מסכי הייסנס והשירות נשמע חובבני להחריד. סיפור עצוב.

מאז שהמסכים החדשים שלהם הגיעו לכאן נכתבו מאות/אלפי פוסטים בחצי שנה האחרונה
שכולל ויכוחים מרים על האמינות של המוצרים הסיניים.
למסכים היו ממליצים רבים (בעיקר אלה שרכשו או עמדו לקנותם בשל המחיר המאד זול שלהם.)
ובהמשך ככל שנמכרו יותר ויותר החלו להופיע התלונות.

לדעתי כל מי שקונה מסך זול במיוחד, או לפחות הרוב המוחלט,
יודע שעלולה להיות לו בעיה של אמינות, שירות ואחריות בהמשך.
אבל הוא לוקח סיכון מחושב.
כמובן שאפשר לטעון שזה עלול לקרות גם במוצרים יקרים.
אבל השכיחות של הבעיות האלה תהיה נמוכה בהרבה.

יש כאן אנשים שמוכנים אישית לקחת סיכון מחושב ומכירים את הבעיות וקונים, אבל מה שמפריע לי
זה שהם ממשיכים להמליץ לאחרים (פחות זהירים) מבלי לידעם לגבי הקשיים שכבר התגלו.

הם לא מביאים בחשבון שיש כאן פונים שעוגמת הנפש מאוחר יותר
עלולה לגרום להם נזק שהחיסכון הגדול בכסף לא יכסה אותו.

אני בטוח שעכשיו יהיו כמובן כאלה שיכתבו שהם לא מבינים על מה אני מדבר,
כי המסך שלהם מצויין ואין שום בעיה.
לכן ימליצו בכל הזדמנות לקנותו בגלל ה-VFM שלו. :lol:

ו
...
אני לא מסכים איתך ולא קשור ל 'אתה לא מבין ואין לך מושג על מה אתה מדבר'.
אני חושב שזה דבר שהוא יותר מהגיוני שברגע שהרבה אנשים קונים מוצר יותר ויותר תקלות יתגלו.. לא? הרי מן הסתם שאם הייתה ביקורת מבן אדם או שניים כנראה שהם לא היו מוצאים שום תקלה, אבל לפעמים מוצרים יוצאים עם תקלות מהמפעל.. זה קורה בכל מוצר.
בן דוד שלי קנה לאשתו אייפון 7 פלוס לפני שבוע ויום אחרי הקנייה הוא חזר לidigital כי הטביעת אצבע במכשיר לא עבדה וגם היה לו תקלה במהלך השיחות שהקול היה חלש.
אני מדבר איתך על מכשיר של 4.5K, של חברת אפל כן? לא הייסנס, לא שיאומי ולא משהו סיני(עזוב שזה מיוצר בסין).
אגב, לא הוצע לו מכשיר חדש ולא קיבל שום פיצוי.
כל מוצר יכול לצאת תקול, דברים כאלה קורים, במיוחד עם כל הסמארט שיש היום במסכים.
חוץ מזה - איזה תקלות רציניות היו פה בפורום אם אפשר לדעת? זליגת אור, כמו שיש גם במסכים שעולים פי 2 וחצי אצל סמסונג?
לא חסר תקלות במסכים של סמסונג, ראיתי פה לא מעט תגובות של אנשים שרכשו מסכים שלהם והיו להם תקלות מהרגע הראשון.. גם ב AVFORUMS לא חסר תלונות.

מסכים שיש דברים שצריך לשפר בכל עניין השירות שקשור למסך הזה.. עדכונים OTA, להעלות את קובץ ההורדה לאתר וכו'..
אבל אתה צריך להפריד בין עניין השירות(או יותר נכון עניין ההתנהלות עם העדכון, כי אני לא יודע להגיד מה הנהלים שלהם מבחינת החלפת טלויזיה ותיקונים עדיין) לבין המסך עצמו שכנראה רוב האנשים כאן כן מרוצים מהקנייה שלו.
תמיד יהיה מישהו שלא מרוצה בסוף מהמוצר שהוא קנה, תמיד יהיה מישהו שתהיה לו תקלה כלשהי. מבטיח לך שאם תלך ותסתכל על ביקורות של מסכים HIGH END אתה תמצא ביקורת רעה אם תרצה. לא צריך להתפס על כל ביקורת רעה, הגיוני שיהיו ביקורות רעות כשקצב האנשים שקונים את המסך גדל.

אני לא רואה מה רע להמליץ על מסך בגלל ה VFM שלו?
אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע, אבל מה לעשות, לא כולם יכולים להרשות לעצמם לקנות מוצר אחר במחיר הרבה יותר גבוה(שלא נדבר שלפעמים המחיר גבוה יותר בעיקר בגלל השם שרשום בתחתית הטלויזיה ולא בגלל ביצועים שהם בהכרח טובים יותר כן?)

אגב, אתה מודע לזה שרוב ההמלצות על המסך הולכות בדיוק לאנשים שמחפשים VFM?
רוב האנשים שירשמו שהם רוצים 4K HDR 55" אבל עם תקציב גבוה, כנראה שימליצו להם על LG או סמסונג.. אבל אם תלך אחורה ותסתכל, רוב האנשים שקיבלו המלצות על המסך, הם אלה שביקשו מסך באזור ה 3-3.5K תקציב, עם 4K ו HDR.

שוב - שיהיה ברור, מבחינת כל מה שקשור לשירות ועניין העדכונים, דרוש שיפור בדחיפות, מסכים עם זה ב100%
נערך לאחרונה על ידי NBMH ב 06/12/2016 22:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

Liquid
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #35 

@RisingStar
·
אני מצטער אך אני לא מסכים איתך.
פותח הפוסט רשם באופן מפורש שביצע עשרות שיחות לחנות לנותן האחריות ולהיסנס עצמם. איש לא עזר לו והמיטב שהצליח להשיג זה הקדמה של הטכנאי שהכריז בפה מלא כי ישנה תקלה וזה על טלוויזיה חדשה לחלוטין. איש לא הציע אפילו דרכים לפתרון, מדוע הטכנאי לא ידע וניסה את מה שעומר עשה? מדוע הטכנאי לא הביא עמו מסך חדש והחליף במקום?
לעומר הוא הגיע דרך המלצות בפוסט בלבד ולא דרך הפניה של אחד הצדדים הנוגעים בדבר למרות עשרות השיחות.
זאת בנוסף לעובדה ששדרוג תוכנה מופץ באופן חובבני ביותר שלדעתי יגרור התנערות מאחריות במקרה של שיבוש.
כל הכבוד לעומר ואני שמח לדעת שקיים מישהו מקצועי בחברה אבל
חברה שלמה לא יכולה להתבסס על ידע מקצועי ושירותיות של איש אחד!

לפותח השרשור:
האם הציעו לך איזשהו פיצוי על ההתנהלות החובבנית ועל המאמצים שהשקעת בעצמך בפתרון הבעיה?
האם הציעו הארכת אחריות לפחות בחינם למקרה שמשהו ישתבש בעתיד?
האם הציעו לך להחליף למסך חדש ולא תקול מהקופסה?

eliorga פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #36 

היי חברים,

נאמרו פה כמה דברים מאד נכונים מאז העדכון האחרון שהעליתי ואני חושב שזה נכון שאתייחס אליהם

אני מסכים איתכם לחלוטין שההתנהלות סביב הנושא הזה לא הייתה מקצועית כלל! של אף גורם רשמי שאמור היה לתת שירות, ולהלן השתלשלות האירועים:

- מחסני חשמל - קודם כל לקח שעה לתפוס אותם בטלפון, וגם עד שהצלחתי, ענתה לי נציגה שלא היה לה מושג ירוק על מה מדובר ואיך לתת שירות, והייתי צריך להתקשר לשם שוב לאחר מכן ולנסות לתפוס נציג שמבין עניין או מנהל. לכשתפסתי נציגה סוף סוף גם לה לא הייתה תשובה מספקת מלבד "תפנה לשירות של הייסנס" - "אף אחד לא יחליף לך את המסך בלי שיבוא טכנאי" - "אתה לא יכול לבטל את העסקה עד שלא מגיע טכנאי" וכו' - התנערות בזיונית, יש לציין, מאחריות.

נאלצתי להמתין עד למחרת כי ברטפון סוגרים כבר את הבסטה לפניות בשעה 4 אחר הצהריים - נשמע כמו אחלה מקום לעבוד בו אם מישהו מכם בונה על ימים קצרים.
למחרת:
- רטפון - אותו הדבר - תפסתי נציגה שאמרה לי שאני בכלל לא רשום במערכת והיה לה שם פרטים של הטלוויזיה הקודמת שרכשתי.
לאחר עדכון פרטים קבעה לי טכנאי שיבוא לבדוק רק לאחר שלושה ימים.
- לבסוף רק לאחר התעקשות לדבר עם מנהל (שאמרו לי שיקח 48 שעות עד שיחזור אלי) ואז שוב שיחה למחסני חשמל והתעקשות שם לדבר עם מנהל, התקשרה הנציגה ממחסני חשמל לרטפון ואז חזר אלי המנהל (מרטפון) עוד באותו היום ואמר לי שטכנאי יגיע באותו היום, אבל הוא לא יכול לתת לי שעה או טווח שעות כי זה יהיה בסיבוב שלו - זאת אומרת נעל אותי במרחק 20 דקות מהבית משעה 10 בבוקר עד חמש אחרצ.

- הייסנס - ענתה לי שם נציגה מאד נחמדה שאמרה לי ליצור קשר עם רטפון ואמרה שחייב שטכנאי יגיע אלי לבדוק ורק אז היא תראה מה אפשר לעשות.

- הטכנאי - הגיע, ראה את התקלה שהטלוויזיה כלל לא מגיבה, אמר שהוא צריך למלא דו"ח ושיצרו איתי קשר מהייסנס. יותר מזה אמר שאין לו מה לעשות ושהטלוויזיה תקולה.

- בהמשך דרך האנשים פה הגעתי לעומר, שהיה מאד מקצועי ואדיב, והוא עזר לי לפתור את העניין.
תבינו שעם כל הכבוד לעומר (הוא באמת אחלה ואני אסיר תודה על כל העזרה שלו מזמנו הפרטי) - לא ניתן לצפות שיקרו דברים כאלה.
הרי בתכלס, מי זה עומר? זה לא עובד שהגעתי אליו דרך שירות הלקוחות או מישהו שיצר איתי קשר מהייסנס באופן רשמי. אין לי ספק שהוא באמת עובד שם ושהוא מפיץ עדכונים אותנטיים של החברה - אבל בדרך שבה נעשו והתנהלו הדברים זה גם היה עלול להגמר אחרת והיו מתנערים בחברה "תשמע לא מכירים אותו הוא נתן לך משהו שדפק לך את הטלוויזיה ועכשיו פקעה האחריות - הוא לא מישהו שמוסמך בכלל לעשות דברים כאלה" וכו'. הרי הגעתי אליו דרך הפורום ולמזלי הוא המנהל מוצר שם (אם אני זוכר נכון את מה שהוא אמר לי).
מה גם שחפרתי פה בפורום וקראתי בעצם כל פוסט אפשרי שאיכשהו קשור להייסנס והפכתי כל אבן עד שהצלחתי להשיג את הפרטים שלו.

באופן אישי אני חושב שזה היה לא נכון שהייתי צריך להשקיע ככ הרבה מאמצים ואנרגיה כדי לפתור את הדבר הזה לאחר שרכשתי מוצר חדש.
אני מסכים שמוצרים עלולים לצאת פגומים, זה קורה, אין בעיה - לא כועס. אבל כן הייתי מצפה שלא אצטרך לעבור סחבת, צעקות ועצבים כדי לקבל שירות בצורה ישירה ומהירה ולא בדרכים עקיפות.
הייתי מאד שמח אם תודעת השירות פה בארץ הייתה עולה כמה רמות ומתקרבת קצת למה שקורה במקומות אחרים כמו אמזון בסט ביי והרשימה עוד ארוכה.

לשאלותיכם:
נכון לעכשיו לא יצרו איתי קשר ממחסני חשמל - רטפון - או הייסנס.
לא דיברו איתי על פיצוי, הארכת אחריות או החלפה של המסך.
אני מקווה שיצרו איתי קשר וזה לא יפול בין הכסאות.

אעדכן בהמשך על התפתחויות.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

פשוט עצוב לשמוע.
בנאדם בא רוכש טלוויזיה ממיטב כספו שעולה לא מעט וצריך לחוות אכזבות וטרטור רק בגגל שסטנדרט השירות במדינת ישראל הוא לקוי.
ולכל אלה שאמרו פה שנכון שיכול להיות שלפעמים יהיה תקלות במוצרים.. אין בעיה אבל לפחות שיתנו שירות הולם במקרים כאלה.
לא מבין למה הבחור פה צריך להמתין שעות בטלפונים שיעבירו אותו מאחד לשני ולחפש מישהו אחד שייתן לו תשובות! ובסוף המישהו הזה בכלל לא מגיע מספקי השירות אלא ממידע פרטי כאן בפורום.
אף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת.
מחסני חשמל היו צריכים להחליף לבחור את הטלווזיה מפאת הזמן המאד קצר שבה התקלה קרתה.
לא ייתכן שלקוח רוכש טלווזייה מגיע הביתה, מגלה שהיא לא תקינה ושהחנות תתנער ותשלח אותו ליבואן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”