325 triumph נפוליאון - חוות דעת אישית

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1788
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #21 

אומרים שלפעמים עדיף שירות טוב ממוצר טוב (במקרה הזה גם המוצר טוב),
לאחר שפניתי שוב לחברת כרמל דיירקט עבור רכישה של GRILLGRATES ענה לי הבחור שמכר לי את הגריל והסברתי לו את דעתי,
התשובה שלו הייתה "אין דבר כזה לקוח לא מרוצה מהמוצר" תיאמנו ביקור שלי בהרצליה לבדיקה והסבר על המנגלים,
חיכו לי שם עם בשר ובחנו את הדרישות שלי מהמנגל הסבירו לי את צורת הצליה במנגל כדי שהבשר יצא בצורה מיטבית ,
כנראה שהדרישה שלי הייתה קצת שונה מיכולות המנגל אבל למשתמשים אחרים עם דרישות חום ומשפחה יותר קטנה זה מספיק ,

תודה רבה לכרמל דיירקט על השירות ועל הטיפול בנושא ,הלוואי שכל החברות ילמדו על מתן שירות כמו שלכם.

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #22 

טוב, אז הזמנתי את ה T325 לא דרך הפורום וגם מבלי שקראתי את השרשור של dudis . (חבל, אולי הייתי מקבל הנחת פורום )
עד שהגיע הגריל יצא לי למצוא את השרשור של dudis ונהיה לי דיי רע,כמעט קיבלתי רגליים קרות ושקלתי לבטל את ההזמנה.
בכל זאת גריל של כ3000 ש"ח ואם הוא לא מספק את הסחורה יכול להיות מאכזב ביותר. (ה410 ב4000 ש"ח פלוס זה כבר מוגזם ולא בתקציב)

אז הגריל הגיע , אחרי שעה פלוס של הרכבה (לא כזה מהיר להרכבה כמו שמציגים את זה בחנות) הגריל כבר עמד ,למחרת הצטיידתי בבלון גז והתחלתי בהרצה.
אפשר לומר שבמשך כל שבוע הפסח וגם לפניו הגריל עבד רצוף ועברו עליו פחות או יותר כל סוגיה הבשרים האפשריים, חלקם בצלייה איטית וחלקם ברגילה.
גם אני לא מתיימר להיות מקצוען אבל עד כה אני יכול לומר שאני מרוצה .
הגריל מתקתק עבודה, הכל מוכן מהר ובצורה טובה , הטעמים טובים מאוד.
איכות ההרכבה והחומרים טובה, ניתן להתרשם שמדובר במוצר איכותי ביחס לאחרים שראיתי. גם מבית גראנדהול אבל במיוחד כל הזולים יותר.

אני מסכים עם דודי שהחלק שבקידמת הגריל פחות חם בהשוואה לשאר המשטח, אך עוד לא החלטתי אם זה יתרון או חסרון .
לפעמים כשדברים "יוצאים משליטה" ,ניתן להעביר אותם להרגעה לאיזור ההוא.
או לחילופין כשמערבבים סוגי בשר ניתן לדרג את העשייה. בכל מקרה מדובר ברצועה קטנה.

מבחינת חסרון נוסף : ממש לא קל לניקוי והמגש שבו מצטברים השומנים הינו חד פעמי וקצת מבאס ביחס לאיכות המוצר.
גם כמובן צריך לקנות כאלה ולא ניתן בכל מקום כי זה גודל מיוחד.
בווברים שיצא לי לראות היה מגש דיי רציני לשומנים והיה ניתן לבחור אם שמים בו חמגשית כזו.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

@eyalsha
שמח שאתה מרוצה , לא אמרתי שהגריל לא טוב אלא שהוא לא היה מתאים לצרכים ולדרישות שלי,
אני החלפתי גריל ישן וציפיתי ליותר ,בסופו של דבר זה אחלה גריל העשוי מחומרים מעולים ולדעתי הסידרה של נפוליאון שווה את המחיר ,

במגש שבו מצטברים השומנים תשים חול / מים ואז תוכל לנקות את המגש מהר ולהשתמש בו הרבה יותר זמן

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #24 

בעכבות הויכוח פה למעלה כמה הערות,,

אני משתדל לקנות מוצרים שנמכרים באמזון שם אפשר לקבל תמונה וביקורת אמיתית של לקוחות.
לא תמצאו שם חברות מדבקה שמוכרות רק בארץ.

רכשתי את ה WEBER q3200, הוא עובד נון סטופ וצולה על כל השטח.

בתאבון.
קונה ציוד אודיו תקול.

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #25 

dudis האם הבעיות שבהן נתקלת קיימות רק בדגם שרכשת? בדגמים המתקדמים יותר של נפוליאון אין את הבעיות הללו?

dudis פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

psibeast כתב:dudis האם הבעיות שבהן נתקלת קיימות רק בדגם שרכשת? בדגמים המתקדמים יותר של נפוליאון אין את הבעיות הללו?
...
·אני לא יודע אם לקרוא לזה בעיות אבל הבעיות שהיו אצלי הם פיתרון ל שתמש אחר, בכל מקרה יש לי היום את ה410 ואני מרוצה עד הגג, אין על איכות המוצרים של נפוליאון, כמובן שבדגם הזה עוצמת האש גדלה וכך גם שטח הצליה כך שפחות מפריע לי אם יש פחות עוצמת אש בצדדים, עכשיו אני זקוק לה

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”