VIZIO M70D3 מאתר TARGET
- smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 219
הטורי, אתה שוכח שהניסיון שלך הוא לדגם 2015, כאשר 60 אינטש משתמש בפאנל נחות שאינו va.
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
אין ספק שהM70 זה שדרוג בכמה וכמה פרמטרים מהM60 שיש לי כרגע. 10 אינץ יותר, תמיכה בHDR ופאנל מתקדם יותר.
אז אתה מחזק את מה שאמרתי.
אז אתה מחזק את מה שאמרתי.
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
רק לצורך הבהרה, בסדרת ה-M של 2015 רק "49 הגיעה עם פאנל IPS, כל השאר הגיעו עם פאנל VA.
ה-M60 של 2015 גם כן היתה עם 120HZ, וגם עם פאנל VA ו-32 איזורים. זה מסך מעולה.
ה-M60 של 2015 גם כן היתה עם 120HZ, וגם עם פאנל VA ו-32 איזורים. זה מסך מעולה.
- smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

אם זה המצב, ההבדלים היחידים הם גודל ותמיכה ב HDR?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

גם הבדל בתאורה האחורית. ה-FALD ב-M של שנה שעברה הוא טוב, אבל באלה של השנה הוא מצויין וטוב בהרבה. מעבר לזה יש גם פי 2 אזורים ב-M (חוץ מ"50).
תמיכה ב-HDR. גאמוט הצבעים יותר רחב ממה שראינו ב-M של 2015, שבקושי כיסה את REC 709, ה-M 2016 מכסה אותו בקלות ויותר מזה בתוכן HDR. הוא לא מספיק רחב כדי להקרא WCG, אבל יותר רחב ממה שהיה קודם.
לדעתי השיפור בין M 2015 לבין M 2016 הוא לא מינורי, אלא משמעותי למדי. בנוסף גם מערכת הסמארט בדגמים הישנים לקתה בחסר. היא מאד בסיסית וללא יכולת הרחבה אמיתית. האפליקציה של נטפליקס היתה מצויינת, אבל יוטיוב לדעתי היה לא נוח, ומקריאה (כי לא השתמשתי בדברים האחרים) גם האפליקציות האחרות היו לא משהו. השנה פשוט יש לך כרומקאסט מובנה, ולא ממש צריך יותר מזה, אלא אם כן אתה צריך גם גישה להזרמה מ-AMAZON.
חסרון של המערכת הזו הוא שהיא לא תומכת ב-HDR ביוטיוב, כי שוב גוגל 'משדרגים' קודק, והמעבד המובנה לא תומך בו, בשביל HDR מיוטיוב נצטרך לקנות את הכרומקאסט אולטרה. למרות ששמעתי שאולי התמיכה תתווסף עם עדכון קושחה. אני בספק, עד שיוכח אחרת.
תמיכה ב-HDR. גאמוט הצבעים יותר רחב ממה שראינו ב-M של 2015, שבקושי כיסה את REC 709, ה-M 2016 מכסה אותו בקלות ויותר מזה בתוכן HDR. הוא לא מספיק רחב כדי להקרא WCG, אבל יותר רחב ממה שהיה קודם.
לדעתי השיפור בין M 2015 לבין M 2016 הוא לא מינורי, אלא משמעותי למדי. בנוסף גם מערכת הסמארט בדגמים הישנים לקתה בחסר. היא מאד בסיסית וללא יכולת הרחבה אמיתית. האפליקציה של נטפליקס היתה מצויינת, אבל יוטיוב לדעתי היה לא נוח, ומקריאה (כי לא השתמשתי בדברים האחרים) גם האפליקציות האחרות היו לא משהו. השנה פשוט יש לך כרומקאסט מובנה, ולא ממש צריך יותר מזה, אלא אם כן אתה צריך גם גישה להזרמה מ-AMAZON.
חסרון של המערכת הזו הוא שהיא לא תומכת ב-HDR ביוטיוב, כי שוב גוגל 'משדרגים' קודק, והמעבד המובנה לא תומך בו, בשביל HDR מיוטיוב נצטרך לקנות את הכרומקאסט אולטרה. למרות ששמעתי שאולי התמיכה תתווסף עם עדכון קושחה. אני בספק, עד שיוכח אחרת.
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

TheCoolest...
איזה TV יש ברשותך אם יורשה לי לשאול? M55?
איזה TV יש ברשותך אם יורשה לי לשאול? M55?
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

הM70 כנראה תגיע במהלך שבוע הבא. יש לי ממיר מתח 300W ובSPECS רשום שהיא צורכת 270W. ממש לא יודע האם להחליף ממיר מתח דבר שיכניס אותי להוצאה נוספת או שאין לי מה לדאוג בכלל. מה דעתכם?
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
הM60C3 של שנה שעברה היא עם פאנל VA
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

@sagioto
·
נכון. לא הבנתי אבל איך זה מתקשר למה שששאלתי.
·
נכון. לא הבנתי אבל איך זה מתקשר למה שששאלתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Hatori_Hanzo
כן, ברשותי M55-C2.
אני חושב ש-300W עלול להיות גבולי. למרות שמדובר על צריכה מקסימלית.
כן, ברשותי M55-C2.
אני חושב ש-300W עלול להיות גבולי. למרות שמדובר על צריכה מקסימלית.
- smaster_1
-
- חבר פעיל מאוד

אין מניעה לחבר גם 500w, לא כן? זה מה שעשיתי עם ה ps4 שהגיע מוושינגטון.
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שיש ברשותי 500W...משום מה הייתי סגור על זה שרכשתי 300W
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@smaster_1
כן, אין בעיה לחבר לשנאי חזק יותר.
@Hatori_Hanzo
יופי, אז אין לך בעיה
כן, אין בעיה לחבר לשנאי חזק יותר.
@Hatori_Hanzo
יופי, אז אין לך בעיה
- sagioto
-
- חבר ותיק

@Hatori_Hanzo
·
הגבתי למי שאמר שהפאנל הזה לא VA
·
הגבתי למי שאמר שהפאנל הזה לא VA
- sagioto
-
- חבר ותיק

·smaster_1 כתב:אין מניעה לחבר גם 500w, לא כן? זה מה שעשיתי עם ה ps4 שהגיע מוושינגטון....
למה אתה צריך שנאי בשביל PS4? די בטוח שמספיק מתאם ב3 שקל,
לגבי השנאי לTV לא רק שאין בעיה לחבר יותר חזק אלא ההמלצה היא לקחת משהו פי 2 יותר ממה שהיצרן כותב כי רגעית יכולה להיות צריכת שיא גבוהה יותר,
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

יש ברשותי רסיבר DENON AVR-X1200W שמחוברים אליו סטרימר Minix U1 שתומך ב4K@60 וגם PS4 PRO שתומך ב4K@60
מהרסיבר יוצא כבל אחד למסך. לאיזה כניסת HDMI במסך הכי רצוי לחבר אותו ל1 או 5? כמובן שאני רוצה לקבל תמיכה מיטבית בכל מה שהמסך יכול להציע (HDR,4K,10BIT,HDCP2.2). אני משתמש בכבל HDMI מהסוג הזה
מהרסיבר יוצא כבל אחד למסך. לאיזה כניסת HDMI במסך הכי רצוי לחבר אותו ל1 או 5? כמובן שאני רוצה לקבל תמיכה מיטבית בכל מה שהמסך יכול להציע (HDR,4K,10BIT,HDCP2.2). אני משתמש בכבל HDMI מהסוג הזה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

סדרת ה-M תומכת ב-HDR עם 4K@60FPS רק על כניסה HDMI1. (ברמת העיקרון גם על HDMI 2-4, אבל רק ב4K@24FPS, לפחות כך טוענים ב-VIZIO)
HDMI5 לעומת זאת ייתן לך input lag נמוך יותר.
בקרוב אמור לצאת עדכון קושחה שיקטין את ה-IL על HDMI1 עם HDR ל-45MS בערך. כרגע הוא על 60MS+ עם HDR.
על HDMI5 ה-IL מאד נמוך, פחות מ-20MS.
HDMI5 לעומת זאת ייתן לך input lag נמוך יותר.
בקרוב אמור לצאת עדכון קושחה שיקטין את ה-IL על HDMI1 עם HDR ל-45MS בערך. כרגע הוא על 60MS+ עם HDR.
על HDMI5 ה-IL מאד נמוך, פחות מ-20MS.
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

קיבלתי את המסך, עונה על כל הציפיות ביקורת ותמונות במהלך הסופ"ש
-
Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

אני מבין שכרגע אין לי דרך לנגן HDR בצורה מוצלחת, מהסיבה שהמקורות שאני מזרים מהם לא מסוגלים לנגן HDR. האמנם?
הסט אפ שלי זה:
MINIX U1
PS4 PRO
DENON X1200W
VIZIO M70-D3
משום מה אני הARC אתמול לא עבד לי, לא משנה מה ניסתי לעשות הוא סרב לעבוד. לאחר ששלשום הוא כן עבד בהצלחה. אני לא יודע אם הבעיה מהצד של הריסבר או של הTV. הקושחה של הTV היא 2.2.7.4 והרסיבר אומר לי שהוא מעודכן לקושחה האחרונה.
הסט אפ שלי זה:
MINIX U1
PS4 PRO
DENON X1200W
VIZIO M70-D3
משום מה אני הARC אתמול לא עבד לי, לא משנה מה ניסתי לעשות הוא סרב לעבוד. לאחר ששלשום הוא כן עבד בהצלחה. אני לא יודע אם הבעיה מהצד של הריסבר או של הTV. הקושחה של הTV היא 2.2.7.4 והרסיבר אומר לי שהוא מעודכן לקושחה האחרונה.
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

PS4 PRO תומך ב-HDR. עם הקושחה שיש לך על ה-TV זה אמור לפעול.
שים לב שרק כניסת HDMI 1 תומכת ב-HDR ו-4K@60FPS, שחלק מהציוד דורש, בצורה מלאה.
עם ה-ARC יש לVIZIO לפעמים בעיות. ממליץ להריץ חיפוש בשרשור של ה-P וה-M ב-AVSFORUM. עוד דבר, זה בהחלט יכול להיות קשור לאיכות כבל ה-HDMI בו אתה משתמש. ARC דורש כבל איכותי (= כזה שעומד בסטנדרטים כמו שצריך), ממה שיצא לי לקרוא נראה שאפילו הכבלים של AMAZONBASICS לא תמיד עובדים כמו שצריך. אבל הכבלים של MONOPRICE CERTIFIED כן עושים את העבודה כמו שצריך.
עוד דבר שאתה יכול לנסות זה להפעיל את ה-ARC אך לבטל את אופציות ה-CEC גם בTV וגם ברסיבר. כמובן ש-ARC עובד רק על HDMI1.
בנוסף, ממליץ להרשם ל-NETFLIX. אתה מקבל חודש ראשון חינם ולאחר מכן מנוי 4K (שכולל גם HDR) עולה $12 לחודש, וכמובן שאין שום התחייבות.
שים לב שרק כניסת HDMI 1 תומכת ב-HDR ו-4K@60FPS, שחלק מהציוד דורש, בצורה מלאה.
עם ה-ARC יש לVIZIO לפעמים בעיות. ממליץ להריץ חיפוש בשרשור של ה-P וה-M ב-AVSFORUM. עוד דבר, זה בהחלט יכול להיות קשור לאיכות כבל ה-HDMI בו אתה משתמש. ARC דורש כבל איכותי (= כזה שעומד בסטנדרטים כמו שצריך), ממה שיצא לי לקרוא נראה שאפילו הכבלים של AMAZONBASICS לא תמיד עובדים כמו שצריך. אבל הכבלים של MONOPRICE CERTIFIED כן עושים את העבודה כמו שצריך.
עוד דבר שאתה יכול לנסות זה להפעיל את ה-ARC אך לבטל את אופציות ה-CEC גם בTV וגם ברסיבר. כמובן ש-ARC עובד רק על HDMI1.
בנוסף, ממליץ להרשם ל-NETFLIX. אתה מקבל חודש ראשון חינם ולאחר מכן מנוי 4K (שכולל גם HDR) עולה $12 לחודש, וכמובן שאין שום התחייבות.