סאבוופר SVS - מבצע BLACK FRIDAY
היי לכולם,
לצערי המבצע תקף רק לשוק האמריקאי, אעשה כל מאמץ להכניס את ישראל כ"יוצאת דופן" בשנה הבאה.
לשמחתי לגבי האחריות,
פיוצ'ר תעניק, לכל מי שרכש את הסאב הנ"ל בבלק פריידי מהאתר האמריקאי, אחריות מלאה בארץ, ובאהבה(l)
מזל טוב לרוכשים, אתם הולכים להינות!
אלפי תודות על התמיכה והפירגון הבלתי פוסקים מחברי האתר! זה בהחלט מרגש ומשמח אותנו, תודה!
כקהילה אנחנו כוח(f)
ערב מהמם לכולם:D
לצערי המבצע תקף רק לשוק האמריקאי, אעשה כל מאמץ להכניס את ישראל כ"יוצאת דופן" בשנה הבאה.
לשמחתי לגבי האחריות,
פיוצ'ר תעניק, לכל מי שרכש את הסאב הנ"ל בבלק פריידי מהאתר האמריקאי, אחריות מלאה בארץ, ובאהבה(l)
אלפי תודות על התמיכה והפירגון הבלתי פוסקים מחברי האתר! זה בהחלט מרגש ומשמח אותנו, תודה!
כקהילה אנחנו כוח(f)
ערב מהמם לכולם:D
אם אני מבין נכון, ushops זה שם חדש ל buy2usa. בשנה שעברה הזמנתי דרכם בבלק פרידיי. המשלוח בתוך ארה״ב הגיעה מאוד מהר, אבל החבילה שלי הייתה במחסנים של buy2usa יותר מחודש (!!!) עד שנשלחה לארץ. משלוח ימי לוקח עוד 30-40 ימים, כך שחיכיתי ממש המון זמן. מקווה בשביל מי שהזמין דרכם שהשנה הם התכוננו טוב יותר לעומס של בלק פריידי. אני אישית לא מזמין דרכם יותר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
הייgro111 כתב:היי לכולם,
לשמחתי לגבי האחריות,
כקהילה אנחנו כוח(f)
ערב מהמם לכולם:D...
אם תעשה מאמץ ותצליח לארגן לנו מבצע ומחיר מדהים כזה, אני הראשון בתור.
תודה רבה וכל הכבוד על ההתייחסות
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
התגובה שלך לא מפגרת - רק העיתוי.YairEylon כתב:סליחה על התגובה המפגרת אבל באמת שחיפשתי קודם - איך מזמינים? אני רואה רק כפתור למציאת ספק אבל אין שום ספק בארהב......
הדיון הזה מ 2016...
איחרת ב 3 שנים
חח תודה על הניחום אבל זה רק עושה אותה הרבה יותר מפגרת ואת התגובה שלך הרבה יותר מוערכת (: חיפשתי ספציפית סאב וופר לבלאק פריידי בגוגל ולא שמתי לב לתאריך (:gal-cohen כתב:התגובה שלך לא מפגרת - רק העיתוי.......
הדיון הזה מ 2016...
איחרת ב 3 שנים...
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
YairEylon כתב:@gal-cohen
·
תודה אבל ראיתי רק עכשיו (-:
הספקתי לקנות Paradigm Defiance V12 ב2800. מקווה שטוב באותה מידה בביצועים?...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
· צריך לדעת לאיזה דגם של svs אתה מכוון בהשוואה.. בכל מקרה אם רוצים לדעת מי טוב יותר צריך לעשות שווטאווט בחלל האזנה מסויים... על פניו יש לך יתרון משמעותי כי לסב שלך יש מערכת כיולYairEylon כתב:@gal-cohen
·
תודה אבל ראיתי רק עכשיו (-:
הספקתי לקנות Paradigm Defiance V12 ב2800. מקווה שטוב באותה מידה בביצועים?...
מבית אנתאם שנקראת ARC
תתחדש ותהנה