KS8500 & KS9500 ומה דעתכם עליהן אל מול המתחרות ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
לא, צריבות הן באחריות המשתמש.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
·eyalW כתב:צפוי מסמסונג משהו לקראת הBLACK FRIDAY?...
כבר יש עליהן בחלק מהחנויות.
אני יכול להגיד "שבליאור" וב-"CROSSOVER" יש כבר מחירי BLACK FRIDAY.
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
ההתלבטות באמת קשה
לי אישיתי יש את ה ks9500 בגודל 65 , אני בחרתי בה מכייון שאני אוהב מוצרים של סמסונג .
אני מאמין שה OLED שך LG יותר טובות, אבל ההפרש במחיר היה מטורף
אני מאוד מרוצה מ KS 9500 אבל היא בהחלט לא הכי מושלמת.
יש לי מרחק של 4 מטר ובהתחלה ה 65 היתה נראית לי ענקית מידי ונבהלתי אבל התרגלתי לזה וזה נראה אחלה.
במרחק של 2.8 זה קצת בעייתי לקנות 65 אינץ ואני אתן דוגמא אתה עלול להיות במצב שאתה למשל רואה סרט אבל העין לא תצליח במבט אחד גם לראות את התמונה וגם לקרוא את התרגום. ואז תגיע למצב שאתה צרך כל הזמן לזיז את הראש למעלה ולמטה בשביל לתפוס את הכל ולהיות בפוקוס וזו נקודה מאוד חשובה!!!
לי אישיתי יש את ה ks9500 בגודל 65 , אני בחרתי בה מכייון שאני אוהב מוצרים של סמסונג .
אני מאמין שה OLED שך LG יותר טובות, אבל ההפרש במחיר היה מטורף
אני מאוד מרוצה מ KS 9500 אבל היא בהחלט לא הכי מושלמת.
יש לי מרחק של 4 מטר ובהתחלה ה 65 היתה נראית לי ענקית מידי ונבהלתי אבל התרגלתי לזה וזה נראה אחלה.
במרחק של 2.8 זה קצת בעייתי לקנות 65 אינץ ואני אתן דוגמא אתה עלול להיות במצב שאתה למשל רואה סרט אבל העין לא תצליח במבט אחד גם לראות את התמונה וגם לקרוא את התרגום. ואז תגיע למצב שאתה צרך כל הזמן לזיז את הראש למעלה ולמטה בשביל לתפוס את הכל ולהיות בפוקוס וזו נקודה מאוד חשובה!!!
·זה כנראה מאוד סובייקטיבי ועניין של הרגל.liorlankri כתב: יש לי מרחק של 4 מטר ובהתחלה ה 65 היתה נראית לי ענקית מידי ונבהלתי אבל התרגלתי לזה וזה נראה אחלה.
במרחק של 2.8 זה קצת בעייתי לקנות 65 אינץ ואני אתן דוגמא אתה עלול להיות במצב שאתה למשל רואה סרט אבל העין לא תצליח במבט אחד גם לראות את התמונה וגם לקרוא את התרגום. ואז תגיע למצב שאתה צרך כל הזמן לזיז את הראש למעלה ולמטה בשביל לתפוס את הכל ולהיות בפוקוס וזו נקודה מאוד חשובה!!!...
בחדר אחר בבית יש לי מקרן עם מסך של 92", אני יושב פחות מ-3 מטרים ממנו ונהנה מכל רגע. לקח לי כמה שעות להתרגל לגודל ומאז זה נראה לי גודל נורמלי לסרטים וסדרות. אם לא היו לי מגבלות מיקום בחדר הייתי הולך על מסך גדול עוד יותר.
לגבי טלויזיה לסלון, לצערי אין לי אפשרות פיזית להכניס על הקיר משהו מעל 65" אלא אם אבנה תוספת גבס לקיר ההקרנה ולכן מבצעי ה-70" לא רלבנטיים עבורי (חבל שהייסנס לא הוזילו את ה-65 שלהם לקראת ה-BF).
יצא לי לראות את סדרות 7 ו-8 של סמסונג, בהחלט נחמדות, אבל לטעמי לא הצדיקו את המחיר.
ה-OLED נראית מדהים, אבל אני חושש ש-55" זה קטן מדי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
25 אלפיות השניה זה מורגש? קשה לי להאמין, במיוחד שממילא יש לאג ממקורות אחרים כמו השלט האלחוטי.
- AviadGabay
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@oranagra
·
מתייחס לגודל 75 אינצ' בלבדץ בשאר הגדלים (55/65) מדובר בתאורת אדג'
·
מתייחס לגודל 75 אינצ' בלבדץ בשאר הגדלים (55/65) מדובר בתאורת אדג'
קודם כל אני מדבר באמת על הPS4 PRO אז מקור אחד של 4K יהיה לי.TheCoolest כתב:אם ה-PS4 והמחשב לא יכולים להוציא 1080P אז איך תראה 4K?
תפעיל נטפליקס או יוטיוב 4K או דרך הנגן של המסך עצמו.
מעבר לזה, אין לך הרבה אפשרויות.
ובמצב כזה הייתי מחבר את הכל דרך הרסיבר....
השאלה איך עניין הARC עובד? אני יודע שהרסיבר שלי תומך וגם הטלוויזיה, השאלה האם באמת זה כזה פשוט?
אם אחבר את הPS4 PRO דרך הרסיבר לא יהיה לי תמיכה בHDR ו4K עם 60 HRZ.
·oranagra כתב:Atraf
לגבי הסרטון שפרסמת ובעיית השחורים. אני זוכר שקראתי אתמול (לא זוכר איפה) שבארה"ב ה ks9500 היא לא FALD ויש שם דגם אחר: 9800 שהוא כן.
אבל באירופה (דגם שמתחיל ב UE ולא ב UN) ה 9500 היא כן FALD....
בעקבות שיחה שלי עם המנהל תפעול של סמליין אלו הן המסקנות לגבי הדגמים בארץ -
אז אכן מדובר בדגם הUE הארופאי אבל מדובר בדגם עם התאורה התחתית EDGE LIT.
FALD נמצא רק בגודל 78 אינץ ובסדרה 9800 בגודל 88 אינץ.
סותר קצת את מה שכתוב בחו"ל אבל מסתבר שפשוט יש מליון דגמים וזה תלוי במה שהיבואן בוחר ליבא.
כן .. הם בחרו ליבא FALD רק בדגמים הממש יקרים, לא ברור למה.
מצרף תמונות נוספות של הדגם עם הEDGE
[imgur-album]Blnfp[/imgur-album]
האמת שנראה נוראי בתמונות אבל הבחור שצילם מסביר שהתופעה מפריעה ובולטת לעין רק כאשר מסתכלים על המסך מהצד.
ככה שאולי לסלון גדול לא הייתי לוקח את הטלוויזיה הזאת (עם הEDGE).
מצרף תמונות נוספות של הדגם עם הEDGE
[imgur-album]Blnfp[/imgur-album]
האמת שנראה נוראי בתמונות אבל הבחור שצילם מסביר שהתופעה מפריעה ובולטת לעין רק כאשר מסתכלים על המסך מהצד.
ככה שאולי לסלון גדול לא הייתי לוקח את הטלוויזיה הזאת (עם הEDGE).
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 22/11/2016 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
·omerg130 כתב:@atraf
·יש משו רע בתאורת edge ???...
אני לא חושב שיש משהו נורא בעניין, אבל כאשר קונים מסך בסדר גודל כזה (HIGHEND) זה מבאס שהם חסכו ועוד רק בשביל שהמסך יהיה יותר דק?.
מצד שני המחיר גם מאוד זול ביחס לדגמי הHIGH END של חברות אחרות, אז חצי נחמה.