לא יצא לי לשמוע את ה- d2000 אבל כן יצא לי לשמוע את ה- d5000 ואת ה- AH-MM400 שאני מאוד אוהב.אז ברור שה- 5000 היקרות נשמעות טוב יותר במספר פרמטרים, עדיין משהו ב- 650 גורם לך לאהוב את מה שאתה שומע, בהנחה שהתאמת את הציוד הנכון. ואת זה אני אומר בהשוואה להרבה דגמים אחרים.Rodness כתב:איך הן לעומת Denon D2000?
או שאין לך נסיון עם דנון?......
(Massdrop - Sennheiser HD 6XX (HD 650
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לפני 12 שנה שהתחלתי להתעניין באוזניות הHD650 ישבו איפהשהו בצמרת בשבילי.
תמיד רציתי אותן מחוברות לאיזה מגבר מנורות איכותי.
איכשהו זה אף פעם לא יצא ופעם אחת קניתי אוזניות של Audio technica, פעם אחרת של Denon.
פעם הם היו מחוץ לתקציב שלי ועם השנים החלטתי ללכת על דגמים אחרים שנראו לי אטרקטיבים יותר למחיר.
אני לא בטוח שהם יהיו טובות יותר מהhe400i שלי אבל אני "צריך" אותן בשביל להגשים איזה חלום ילדות קטן.
וב200$ פלוס משלוח זה מחיר קטן לשלם בשביל זה.
מקווה שהם יספקו את הסחורה.
תמיד רציתי אותן מחוברות לאיזה מגבר מנורות איכותי.
איכשהו זה אף פעם לא יצא ופעם אחת קניתי אוזניות של Audio technica, פעם אחרת של Denon.
פעם הם היו מחוץ לתקציב שלי ועם השנים החלטתי ללכת על דגמים אחרים שנראו לי אטרקטיבים יותר למחיר.
אני לא בטוח שהם יהיו טובות יותר מהhe400i שלי אבל אני "צריך" אותן בשביל להגשים איזה חלום ילדות קטן.
וב200$ פלוס משלוח זה מחיר קטן לשלם בשביל זה.
מקווה שהם יספקו את הסחורה.
הן אוזניות משלימות ל- 400i ולא מחליפות. הייתי אומר שהמאפיינים של 400i דומים יותר ל- HD600, עם צליל יותר נייטרלי, קר ורמת פירוט גבוהה. ה-650 יותר מהנות במובן הזה שהן יותר מוזיקליות ויותר נעימות להאזנה ממושכת.
לפני זה תקווה שבכלל תצליח להזמין אותן.
אני באמת לא מבין את הרציונאל של סנהייזר עם הצעד הזה. HD650 נחשבות, בצדק או לא, לרפרנס של אוזניות אודיופיליות, גם עבור הפחות 'מבינים' וגם בצד השני של הסקאלה יש להן מעגל קנאי שמשווה אותן בחיוב לכל דבר בערך מתחת ל-3000$. אז למה 'להוזיל' ככה את המעמד שלהן? זה לא דומה לK7XX שהן בעצם גירסה יותר כהה של הK712, שבעצמן גירסה 'כיפית' יחסית חדשה של הK701/2 המקוריות, שבתורן אף פעם לא היה בקונצנזוס כמו הHD650 (במיוחד בכמה שנים האחרונות).
וסנהייזר חברה יותר גדולה מAKG, יש לה אלפי דילרים ברחבי העולם שקנו HD650 במחיר יצרן ובבת אחת חוטפים כזו כאפה של כמה עשרות אחוזים בערך הריאלי של המוצר.
ולא,קשה להאמין שהם תכף הולכים להוציא אותן מייצור...
אני באמת לא מבין את הרציונאל של סנהייזר עם הצעד הזה. HD650 נחשבות, בצדק או לא, לרפרנס של אוזניות אודיופיליות, גם עבור הפחות 'מבינים' וגם בצד השני של הסקאלה יש להן מעגל קנאי שמשווה אותן בחיוב לכל דבר בערך מתחת ל-3000$. אז למה 'להוזיל' ככה את המעמד שלהן? זה לא דומה לK7XX שהן בעצם גירסה יותר כהה של הK712, שבעצמן גירסה 'כיפית' יחסית חדשה של הK701/2 המקוריות, שבתורן אף פעם לא היה בקונצנזוס כמו הHD650 (במיוחד בכמה שנים האחרונות).
וסנהייזר חברה יותר גדולה מAKG, יש לה אלפי דילרים ברחבי העולם שקנו HD650 במחיר יצרן ובבת אחת חוטפים כזו כאפה של כמה עשרות אחוזים בערך הריאלי של המוצר.
ולא,קשה להאמין שהם תכף הולכים להוציא אותן מייצור...
הזכרת את עניין הרציונל מאחורי ההחלטה של סנהייזר, והריי סנהייזר עשתה ממש לא מזמן רענון לסדרת ה-5XX
שלהם, עם ה-HD599, ה-579, וכ', אולי היא מתכננת משהו דומה עם ה-600/650 ולכן מרשה לעצמה לקצץ את המחיר
בשיתוף הפעולה עם מסדרופ..
רעיון שאולי נשמע לא קלוש מהמציאות לאוזניה ותיקה כ"כ..
או שלא
שלהם, עם ה-HD599, ה-579, וכ', אולי היא מתכננת משהו דומה עם ה-600/650 ולכן מרשה לעצמה לקצץ את המחיר
בשיתוף הפעולה עם מסדרופ..
רעיון שאולי נשמע לא קלוש מהמציאות לאוזניה ותיקה כ"כ..
או שלא
זה אותו דבר כמו להוציא מייצור, כמובן שהכוונה היא לצאת עם דגם חדש במקומן. אם סנהיייזר היו רוצים לעשות את זה היו עושים את זה מזמן לדעתי. הרי היו כבר 2 ריענונים לסדרת HD5xx מאז שhd650 יצאו. הן פשוט פופולריות מדי. אפילו בhd600 הם לא נוגעים כבר כמעט 20 שנה.
אבל אם כבר רענון, עד כה הם עשו את זה בשושו (ע"ע דרייברים כסופים).
אבל אם כבר רענון, עד כה הם עשו את זה בשושו (ע"ע דרייברים כסופים).
נערך לאחרונה על ידי Ilyan ב 04/11/2016 17:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עוד מעט מגיע הBF, לדעתי יהיו עוד דברים מעניינים.
אני חושב שהמחיר של הHD650 הולך לרדת חזק, גם בעקבות הDROP וגם בגלל הBF.
אפילו הHD600 עולות "רק" 300$, וגם הייתה תקופה שנמכרו ב220$.
אני חושב שהמחיר של הHD650 הולך לרדת חזק, גם בעקבות הDROP וגם בגלל הBF.
אפילו הHD600 עולות "רק" 300$, וגם הייתה תקופה שנמכרו ב220$.
אז יצא לי היום לשבת שעה עם ה- 650 ולהשוות אחד לאחד עם ה- HD800.
השורה התחתונה - אהבתי יותר את ה- 650. אפשר לשבת ולהאזין להן שעות, בעוד שה- 800 גורמות ל- fatigue.
עוד ממבחן ההאזנה - ה- 650 עם באס פשוט מדהים, אין דרך אחרת לתאר אותן, לעומת ה- 800 שפשוט אין בהן באס (ממש שערוריה).
גודל הבמה של ה- 650 מדהים גם כן, פשוט וואו.
הצליל של ה- 650 כהה יותר ובשרני, עם הרבה נפח לעומת הצליל הרזה והניטרלי של ה- 800.
רמת הפירוט של ה-800 גבוהה יותר מזו של ה- 650 והן גם מדוייקות יותר. אולם הגבוהים של ה- 800 עוקצים וצורמים, מה שמקשה שמיעה ארוכת טווח.
אין ספק שנחוצה הגברה טובה בשביל להנות מהאוזניות, אבל FIIO X5 הטיס אותן לעוצמות מרשימות באופן עצמאי וללא סיוע של מגבר חיצוני.
שתי האוזניות נוחות. ה- 800 קלות יותר וכמעט לא מורגשות על הראש אבל האוזן בתוך הפדים, בעוד של- 650 פדים נוחים של ואלור שיושבים על האוזן ומקיפים אותה בנוחות.
לשתי האוזניות נדרש מתאם 3.5 מילימטר על מנת לחבר למכשיר סלולטרי או מקור נייד.
מי שיכול, מומלץ לחבר למגבר עם חיבור באלאנס. עולם אחר.
שבוע הבא אני מקווה שיצא לי לשמוע את ה- HD800S ולבחון את השיפורים שהוכנסו לאוזניה.
השורה התחתונה - אהבתי יותר את ה- 650. אפשר לשבת ולהאזין להן שעות, בעוד שה- 800 גורמות ל- fatigue.
עוד ממבחן ההאזנה - ה- 650 עם באס פשוט מדהים, אין דרך אחרת לתאר אותן, לעומת ה- 800 שפשוט אין בהן באס (ממש שערוריה).
גודל הבמה של ה- 650 מדהים גם כן, פשוט וואו.
הצליל של ה- 650 כהה יותר ובשרני, עם הרבה נפח לעומת הצליל הרזה והניטרלי של ה- 800.
רמת הפירוט של ה-800 גבוהה יותר מזו של ה- 650 והן גם מדוייקות יותר. אולם הגבוהים של ה- 800 עוקצים וצורמים, מה שמקשה שמיעה ארוכת טווח.
אין ספק שנחוצה הגברה טובה בשביל להנות מהאוזניות, אבל FIIO X5 הטיס אותן לעוצמות מרשימות באופן עצמאי וללא סיוע של מגבר חיצוני.
שתי האוזניות נוחות. ה- 800 קלות יותר וכמעט לא מורגשות על הראש אבל האוזן בתוך הפדים, בעוד של- 650 פדים נוחים של ואלור שיושבים על האוזן ומקיפים אותה בנוחות.
לשתי האוזניות נדרש מתאם 3.5 מילימטר על מנת לחבר למכשיר סלולטרי או מקור נייד.
מי שיכול, מומלץ לחבר למגבר עם חיבור באלאנס. עולם אחר.
שבוע הבא אני מקווה שיצא לי לשמוע את ה- HD800S ולבחון את השיפורים שהוכנסו לאוזניה.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אני כרגע אשאר עם akg k7xx הם יותר מאוזנות עם טווח צלילים רחב יותר מלמעלה ומלמטה, בכלל לא בטוח ש hd 650 זה התקדמות,
תראו בגרף שכל הסיפור של hd 650 זה המידים (המתוקים שלהם) ואין שם משהו אחר, אני צריך את הטרבל חי ובועט, ויותר הרחבה בבאס עם מידים צלולים.
נראה לי שהכיוון שלי יהיה biodynamic t90 או biodynamic dt 1990 pro.
בכל מקרה, זו ההשוואה:
akg 7xx
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/1198068.PNG[/imgbig]
hd 650
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/4708591.PNG[/imgbig]
תראו בגרף שכל הסיפור של hd 650 זה המידים (המתוקים שלהם) ואין שם משהו אחר, אני צריך את הטרבל חי ובועט, ויותר הרחבה בבאס עם מידים צלולים.
נראה לי שהכיוון שלי יהיה biodynamic t90 או biodynamic dt 1990 pro.
בכל מקרה, זו ההשוואה:
akg 7xx
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/1198068.PNG[/imgbig]
hd 650
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/4708591.PNG[/imgbig]
אף אחד לא אמר שהHD650 מושלמות.. אני גם הייתי לוקח dt1770/1990 באותו המחיר. . אבל מדובר פה בשליש מחיר. וחוץ מזה שאתה לא יכול לגבש דעה לפי גרף, אתה צריך להאזין להן בעצמך. אם אתה - One headphone kind of guy ואתה מרוצה מה-K7XX שלך, אז אין כמובן טעם להחליף אותן, ואם אתה רוצה לשדרג ספק אלו יהיו שידרוג מספיק מהותי בשבילך אם בכלל,
תנסה להאזין ל-HE 560 אם אתה יכול, הן לא זולות אבל פשוט מדהימות ויהיו שידרוג מהותי מה-K7XX לדעתי.
תנסה להאזין ל-HE 560 אם אתה יכול, הן לא זולות אבל פשוט מדהימות ויהיו שידרוג מהותי מה-K7XX לדעתי.