רציתי בבקשה לבקש טובה מאחד מחברי הפורום, השאלה של מד spl לסוף שבוע.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
שמעתי אותם לפניי כמה שנים אצל אבא של חבר.
רמקוליים יוקרתיים, ומאז זה נכנס לראש, כרגע אני עם סטאפ שעובד 4 חודשים אפילו פחות, לא מכיר דגמים של ווילסון אודיו, כרגע אני לא מכניס לי ג'וקים לראש.
רמקוליים יוקרתיים, ומאז זה נכנס לראש, כרגע אני עם סטאפ שעובד 4 חודשים אפילו פחות, לא מכיר דגמים של ווילסון אודיו, כרגע אני לא מכניס לי ג'וקים לראש.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@itay123
אופס לא הפנמתי את השאלה, תאכלס אין אקשר ספציפי סתם כזה בחברות, כי זה תמיד הסטטוס שלו וגם אני יתחברתי לרמקולים האלה
אופס לא הפנמתי את השאלה, תאכלס אין אקשר ספציפי סתם כזה בחברות, כי זה תמיד הסטטוס שלו וגם אני יתחברתי לרמקולים האלה
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
·נראה לי שבהקשר של ההודעה אלי.itay123 כתב:
באיזה הקשר, כתבת שאתה רוצה רמקולים של ווילסון אודיו?.........
@האיטלקי - אני כמעט תמיד רואה סרטים עם DV, יש לי שכנים בבניין וילדים בבית.
עריכה: ההערה על הווילסונים נמצאת בחתימה שלי אבל משום מה היא לא מופיע בפוסט הזה......
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה מכשיר למדידת עוצמת הצלילה. השימוש שלו זה לכיול של הרמקולים , להביא את כולם לאותה העצומה בנקודת הישיבה, לאזן את הקדמיים . זה גם שימושי למציאת מיקום אופטימלי לסאב. אתה גם יכול להשתמש בוא לבדיקת זליגת סאונד מחוץ לחדר , למצוא נקודת בהם יש גל עומד . למדוד עוצמת רעש מינימלית בחדר או כמה רעש עושה מכשיר חשמלי כמו מזגן . כמובן שאתה גם יכול למדוד את העצומה המקסימלית , לראות שאתה לא חורג מגבולות האוזן האנושית . לרוב הרסיבר עם המיקרופון שלו והמערכת כיול עושים זאת גם , אבל לא תמיד זה מספיק ולא ניתן להשתמש במיקרופון שלו מחוץ לכיול .legopart כתב:מישהו יכול לכתוב שתי מילים עליו, מה זה ולאיזה שימושים אפשר להשתמש בו?...