- מצד אחד יש את ברי המזל שלא מבינים כלום ולא אכפת להם. מה שתשים, הם נהנים.
- מצד שני, יש את אלו שמבינים משהו ורוצים שכולם יבינו גם (אני הייתי המייצג של האנשים האלו בשרשור הזה)
- מצד שלישי, יש את רוב האנשים, אלו שמעדיפים סאונד טוב אבל מציבים גבול מאוד ברור שהלאה ממנו הם לא רוצים ללכת (אשתי לא מוכנה שיהיו רמקולים רצפתיים בבית / הסלון מעוצב מודרני ומינימלי ואני לא מכניס לשם שום דבר נוסף / אין לי כסף להשקיע בכל זה וכדומה).
מה שניסיתי לעשות פה זה (כמו ישראלי טוב) לחנך אנשים אחרים. לומר להם בעצם: תדעו למה אפשר להגיע ותקחו החלטה מושכלת עד כמה רחוק אתם מוכנים ללכת, אבל אל תבססו את ההחלטות שלכם על דברים לא הגיוניים ולא מדידים כמו "טוב לאוזניים שלי" או "ככה אני אוהב".
לדעתי (האישית מאוד) כל מי שחובב מוזיקה בכלל ואודיו בפרט צריך לרצות לבקר לפחות פעם אחת בחלל מטופל אקוסטית. חדר הדגמה איפושהו, חבר עם קולנוע או חדר האזנה ברמה גבוהה או אפילו ביקור באולפן הקלטות/עריכות/מאסטרינג/שידור. אחרי שמקבלים רפרנס של איך זה צריך להישמע אפשר לעשות כל שינוי שרוצים על בסיס הבנה (סוג של) ולא על בסיס "סאונד יותר פתוח" או "חבר שלי עשה את זה וזה עבד לו פצצה".
טוב, אני מקשקש בשכל כבר כמה פוסטים טובים ולגמרי חטפתי את השרשור.
הלכתי לראות סרט בסלון הלא מטופל שלי אחרי כיול אודיסי ובלי שינוי ווליום של ערוצים ספציפים